Gözün aydın canım bebeğin saglikliymis ilaçlarını kullan Allah'ın izniyle hiçbir seycik olmaz minigine . Enfeksiyon irili ufaklı tüm hamileliklerde yaşanıyor neredeyse. Rabbim şifa versin inşallah

Canım benim gözün aydın..Her zaman güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.Yüzünü görebildin mi fındığın??

Gözün aydın tatlım.Bebek iyi olsun da enfeksiyon halledilir inşallah sıkma canını.Allah kolaylık versin.

Hayırlısıyla inşallah ❤ 1 numara oğlum ramazan bayramında doğmuştu. Inşallah senin minik kızın da bayram senedi gibi gelir ❤
Maşallah paşa oğlana ❤ sağlığı gelişimi güzel annecigi de ilacını içer dinlenir sapasağlam olur. Hayırlısıyla zamanlıca sağlıkla dünyaya gelir inşallah ❤❤❤

Canım benim gözün aydın..Her zaman güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.Yüzünü görebildin mi fındığın??
Amin inşallah hepimz hep. güzel haberler alırız...
teyzesi ben hep görüyorum o minik kaşık suratını
hem profilden hem önden gördüm. minik burunlu çok tatlı bir suratı var büyükleri gibi. bizimkilerin ağzı burnu fındık gibi oluyor. bana çekmişler

bir komşum kızıma der Allahım bıraz daha minik yapsaydı dudağın olmayacaktı

sen nasılsın nasıl gidiyor.

Hifaa miniğinin iyi olmasına sevindim annesi...

inşallah iki güne kalmaz enfeksiyon bişey.
çok dinlen bol su iç inşallah şifa olsun.

tatlım amin inşallah... senin doğumlar normaldi demi.
birde aldığın hastane çıkışı çok tatlı sağlıcakla giysin paşan.
ne kadardan inmişti fiyatı neydi ?

tatlım amin inşallah... senin doğumlar normaldi demi.
birde aldığın hastane çıkışı çok tatlı sağlıcakla giysin paşan.
ne kadardan inmişti fiyatı neydi ?
Çok şükür normal oldu her ikiside. Inşallah senin kızın da normal yoldan gelir ❤
Hastane çıkışı 200₺ den 165₺ düşmüş. Kendi sitesinden almadım ama irda hala aynı fiyat. Gittigidiyordan aldım. Hemen de kargoya verildi. Bi gelsin bakalım nasıl bir şey gelecek. Mağazadan almamıştım pahalı gelmişti

Gözün aydın canım bebeğin saglikliymis ilaçlarını kullan Allah'ın izniyle hiçbir seycik olmaz minigine . Enfeksiyon irili ufaklı tüm hamileliklerde yaşanıyor neredeyse. Rabbim şifa versin inşallah

Gözün aydın tatlım.Bebek iyi olsun da enfeksiyon halledilir inşallah sıkma canını.Allah kolaylık versin.

Hifaa miniğinin iyi olmasına sevindim annesi...

inşallah iki güne kalmaz enfeksiyon bişey.
çok dinlen bol su iç inşallah şifa olsun.
İnşallah geçer kızlar dua edin valla internetten arastirdim karışık olan kafam iyice karıştı allak bullak oldum içime fenalık geldi dualarinizda unutmayın nolur

İnşallah geçer kızlar dua edin valla internetten arastirdim karışık olan kafam iyice karıştı allak bullak oldum içime fenalık geldi dualarinizda unutmayın nolur

Canım internetten bilgi edinmemeye çalış. Ben şu sıralar senin gibi merak edip neye baksam hepsine erken doğum belirtisi diyor. Doktora soruyorum o da normal diyor yasadiklarima. Stres yapma ilaçları kullan çabucak iyilesirsin inşallah. Antibiyotikler enfeksiyonu vücuttan atmak için var zaten . Ki ağır hasta da degilmissin.

Aynen canım hiç bişey in yok ıhlamur içip kendime geldim şükür diyorum sağ sol internet içime fenalık katiyor zaten annelik piskolojisi ayrı bana bişey olursa kızım napcak düşüncesi ayrı zor gerçekten kendi kendime internete bakıp kaşınıyorum işte bakmicam bı daha

kesinlikle internet çöplük. bilgi çöplüğü. doktoruma güveniyorum diyorsan Allahın izniyle , dediklerini yap gerisi takdir . Rabbim korusun.

Pisikedii inşallah tatlım inşallah hayırlısıyla gelsin. seninkide 3.olduğu için çok daha kolay olsun inşallah.
fiyatı gayet iyi... 145/ ten başlıyor en basit hastane çıkışları.
sağlıkla giysinler kuzucuklar .

kesinlikle internet çöplük. bilgi çöplüğü. doktoruna güveniyorum diyorsan Allahın izniyle , dediklerini yap gerisi takdir . Rabbim korusun.
Aynen canım tıp fakültesine gidiyorum devamlı her seferinde başka doktor oluyor ama ilk kızım da da oraya gittim gayet güzel ilgileniyor tüm doktorlar Allah'ım hepimizin hakkında hayırlisini versin inşallah sağ salim sağlıcakla bebeğimizi kucagimiza alalım insallah

bende detaylı usg için tıp Fakültesine gittim. inanmadık nasıl devlette bu kadar ince ilgili saygılı bir doktor olabilir diye. ve çalışanlarda gayet nazikti. .istanbulun en yoğun Fakültesi yani Cerrahpaşa.
işinin ehli olanları Allah başımızda var etsin.

Aynen canım çok ilgililer Allah'ım sağlik versin inşallah beterinden esirgesin

Aynen canım çok ilgililer Allah'ım sağlik versin inşallah beterinden esirgesin

evet çok çok memnun kaldık..yani kendi doktorumdan memnun olmasam , kesinlikle bu doktoru tercih ederdim. gittiğim hastanenin doğum ücretide çok makul.

çok olumsuz hikaye okudum ettim hep korktum devletten ama iyiye denk geldik şükürler olsun.

Aynen canım Allah'ım hep iyilerle karşılaştırsin şans işi gerçekten

Kızlar nasıl hafifledim anlatamam
iyiki varsınız yazıyoruz rahatlıyoruz huzur buluyoruz...
maşallah subhanAllah
kızımın iyi olduğunu öğrendim
moralim yerine geldi.
A asitane161719 sen alışverişe başla yavaştan bende ütüleyeyim kızçemin cicilerini. benim yolum uzadı ama olsun

Her kontrol günün en az bugün kadar güzel geçsin inşallah canım senden güzel haberler gelince biz de sevindik . Rabbim kimseyi darda koymasin . İnşallah başlayacağım canım detaylı bir liste hazırlayayım da önce... Nedense içimdeki heyecan bir yerlere kaçtı gelmiyor önceki ben olsam şimdiye çoktaaaan almıştım her şeyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…