- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Kızlar iyi akşamlar kontrolum vardı bugün eve yeni geldim foruma yeni girebildim bebeğin suyu gelişimi çok iyi dedi doktorum 600 gram olmuş oğlum kan tahlili yapıldı crp ve sedim yüksek çıkmış kanda enfeksiyon varmış doktor antibiyotik kullanmami ve iki gün sonra tekrar tahlil yaptirmami söyledi inşallah bir terslik olmaz dua edin lutfen
Canım benim gözün aydın..Her zaman güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.Yüzünü görebildin mi fındığın??kızlar tahmin ettiğim gibi geriden geliyor hiç.bir sıkıntı yok elhamdülillah çok şükür.
A asitane161719 öyle güzel haberlerle geldimki... çok mutluyum şükürler olsun
canımın içi 700 gr yakın olmuş
kuş gibi gebesin karnın yok çünkü bebeğini baya aşağıda taşıyorsun dedi.
böyle giderse normal doğum için sansın yaver gider kolayca doğar dedi.
ve muhtemelen geç döllenme olduğu için 41 veya 42.haftada doğabilir bunlar varsayım tabi bakalım zaman neyi gösterecek diyor şeker doktorum.
hocam dedim iki çocukla gelip gitmek zor oluyor bana uzun bir tarih verirseniz sevinirim
6 hafta sonra gel 30.haftada dedi.
mart sonu gibi giderim inşallah.
açlık tokluk şekerinim normal.
doktor çok hoş konuşuyor ya yerim ben onu... kızlar çok mutluyum darısı gelecek kontrollerimize olsun.
sağ salim kucağımıza alalım inşallah...
Gözün aydın tatlım.Bebek iyi olsun da enfeksiyon halledilir inşallah sıkma canını.Allah kolaylık versin.Kızlar iyi akşamlar kontrolum vardı bugün eve yeni geldim foruma yeni girebildim bebeğin suyu gelişimi çok iyi dedi doktorum 600 gram olmuş oğlum kan tahlili yapıldı crp ve sedim yüksek çıkmış kanda enfeksiyon varmış doktor antibiyotik kullanmami ve iki gün sonra tekrar tahlil yaptirmami söyledi inşallah bir terslik olmaz dua edin lutfen
Hayırlısıyla inşallah ❤ 1 numara oğlum ramazan bayramında doğmuştu. Inşallah senin minik kızın da bayram senedi gibi gelir ❤evet gerçekten öyle kilolu bebek daha zor. iyi dileklerin için teşekkür ederim fıstık.
birde mayıs sonu oldu muhtemel doğum tarihi. hayal ettiğim gibi bayram hediyesi olacak minik kızımız... birde hayırlısıyla normal doğsa çifte bayram olacak bana
Maşallah paşa oğlana ❤ sağlığı gelişimi güzel annecigi de ilacını içer dinlenir sapasağlam olur. Hayırlısıyla zamanlıca sağlıkla dünyaya gelir inşallah ❤❤❤Kızlar iyi akşamlar kontrolum vardı bugün eve yeni geldim foruma yeni girebildim bebeğin suyu gelişimi çok iyi dedi doktorum 600 gram olmuş oğlum kan tahlili yapıldı crp ve sedim yüksek çıkmış kanda enfeksiyon varmış doktor antibiyotik kullanmami ve iki gün sonra tekrar tahlil yaptirmami söyledi inşallah bir terslik olmaz dua edin lutfen
Amin inşallah hepimz hep. güzel haberler alırız...Canım benim gözün aydın..Her zaman güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.Yüzünü görebildin mi fındığın??
Hayırlısıyla inşallah ❤ 1 numara oğlum ramazan bayramında doğmuştu. Inşallah senin minik kızın da bayram senedi gibi gelir ❤
Maşallah paşa oğlana ❤ sağlığı gelişimi güzel annecigi de ilacını içer dinlenir sapasağlam olur. Hayırlısıyla zamanlıca sağlıkla dünyaya gelir inşallah ❤❤❤
Çok şükür normal oldu her ikiside. Inşallah senin kızın da normal yoldan gelir ❤tatlım amin inşallah... senin doğumlar normaldi demi.
birde aldığın hastane çıkışı çok tatlı sağlıcakla giysin paşan.
ne kadardan inmişti fiyatı neydi ?
Gözün aydın canım bebeğin saglikliymisilaçlarını kullan Allah'ın izniyle hiçbir seycik olmaz minigine . Enfeksiyon irili ufaklı tüm hamileliklerde yaşanıyor neredeyse. Rabbim şifa versin inşallah
Gözün aydın tatlım.Bebek iyi olsun da enfeksiyon halledilir inşallah sıkma canını.Allah kolaylık versin.
Hayırlısıyla inşallah ❤ 1 numara oğlum ramazan bayramında doğmuştu. Inşallah senin minik kızın da bayram senedi gibi gelir ❤
Maşallah paşa oğlana ❤ sağlığı gelişimi güzel annecigi de ilacını içer dinlenir sapasağlam olur. Hayırlısıyla zamanlıca sağlıkla dünyaya gelir inşallah ❤❤❤
İnşallah geçer kızlar dua edin valla internetten arastirdim karışık olan kafam iyice karıştı allak bullak oldum içime fenalık geldi dualarinizda unutmayın nolurHifaa miniğinin iyi olmasına sevindim annesi...
inşallah iki güne kalmaz enfeksiyon bişey.
çok dinlen bol su iç inşallah şifa olsun.
İnşallah geçer kızlar dua edin valla internetten arastirdim karışık olan kafam iyice karıştı allak bullak oldum içime fenalık geldi dualarinizda unutmayın nolur
Aynen canım hiç bişey in yok ıhlamur içip kendime geldim şükür diyorum sağ sol internet içime fenalık katiyor zaten annelik piskolojisi ayrı bana bişey olursa kızım napcak düşüncesi ayrı zorCanım internetten bilgi edinmemeye çalış. Ben şu sıralar senin gibi merak edip neye baksam hepsine erken doğum belirtisi diyor. Doktora soruyorum o da normal diyor yasadiklarima. Stres yapma ilaçları kullan çabucak iyilesirsin inşallah. Antibiyotikler enfeksiyonu vücuttan atmak için var zaten . Ki ağır hasta da degilmissin.
Aynen canım hiç bişey in yok ıhlamur içip kendime geldim şükür diyorum sağ sol internet içime fenalık katiyor zaten annelik piskolojisi ayrı bana bişey olursa kızım napcak düşüncesi ayrı zorgerçekten kendi kendime internete bakıp kaşınıyorum işte bakmicam bı daha
Aynen canım tıp fakültesine gidiyorum devamlı her seferinde başka doktor oluyor ama ilk kızım da da oraya gittim gayet güzel ilgileniyor tüm doktorlar Allah'ım hepimizin hakkında hayırlisini versin inşallah sağ salim sağlıcakla bebeğimizi kucagimiza alalım insallahkesinlikle internet çöplük. bilgi çöplüğü. doktoruna güveniyorum diyorsan Allahın izniyle , dediklerini yap gerisi takdir . Rabbim korusun.
Aynen canım tıp fakültesine gidiyorum devamlı her seferinde başka doktor oluyor ama ilk kızım da da oraya gittim gayet güzel ilgileniyor tüm doktorlar Allah'ım hepimizin hakkında hayırlisini versin inşallah sağ salim sağlıcakla bebeğimizi kucagimiza alalım insallah
Aynen canım çok ilgililer Allah'ım sağlik versin inşallah beterinden esirgesinbende detaylı usg için tıp Fakültesine gittim. inanmadık nasıl devlette bu kadar ince ilgili saygılı bir doktor olabilir diye. ve çalışanlarda gayet nazikti. .istanbulun en yoğun Fakültesi yani Cerrahpaşa.
işinin ehli olanları Allah başımızda var etsin.
Aynen canım çok ilgililer Allah'ım sağlik versin inşallah beterinden esirgesin
Aynen canım Allah'ım hep iyilerle karşılaştırsin şans işi gerçektenevet çok çok memnun kaldık..yani kendi doktorumdan memnun olmasam , kesinlikle bu doktoru tercih ederdim. gittiğim hastanenin doğum ücretide çok makul.
çok olumsuz hikaye okudum ettim hep korktum devletten ama iyiye denk geldik şükürler olsun.
Kızlar nasıl hafifledim anlatamam
iyiki varsınız yazıyoruz rahatlıyoruz huzur buluyoruz...
maşallah subhanAllah
kızımın iyi olduğunu öğrendim
moralim yerine geldi.
A asitane161719 sen alışverişe başla yavaştan bende ütüleyeyim kızçemin cicilerini. benim yolum uzadı ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?