Her kontrol günün en az bugün kadar güzel geçsin inşallah canımsenden güzel haberler gelince biz de sevindik . Rabbim kimseyi darda koymasin . İnşallah başlayacağım canım detaylı bir liste hazırlayayım da önce... Nedense içimdeki heyecan bir yerlere kaçtı gelmiyor önceki ben olsam şimdiye çoktaaaan almıştım her şeyi .
inşallah hep güzel haberler alırız.
O hevesi çıkaralım biz kaçtığı yerden annesi
inşallah şubatta en güzellerİ denk gelir alırısn.
O gün birlikte çıkarız alışverişe
@Pisikedii çalışkan anniş halletti valla
Ya internetten istediğim gibi alışveriş yapamıyorum mutlaka eksiğim çıkıyor görüp almam gereken. E madem dışarı çıkıp alacağım her şeyi görüp alayım diyorum o zaman. Ona da enerji bulamadım henüz. Dün bir doktora gittim geldim resmen gün öldü telef oldum sanki kendime gelmem ertesi günü buldu. Oğlan da uyutmadı gece sağolsun üstüne tuz biber oldubu ay sonuna ayarladım beden saatimi inşallah ay sonunda enerjik olmayı planlıyorum bir çırpıda alıvericem tüm eksiği. Yıkamak ütülemek kolay benim için evde olduktan sonra hallederim yavaş yavaş inşallah
Ilk doğumun ciddi zordu.. ikinmaktan her yerim damar çatlayıp mos mor çıkmıştım doğumdanPisikedii inşallah tatlım inşallah hayırlısıyla gelsin. seninkide 3.olduğu için çok daha kolay olsun inşallah.
fiyatı gayet iyi... 145/ ten başlıyor en basit hastane çıkışları.
sağlıkla giysinler kuzucuklar .
ay evet senin çatı ağrın var demi.
enerji gerekiyor evet. oğlanı babaya bırakır gidersin rahat rahat.
biz gittik eşim çocuklara baktı sağolsun ben baktım beğendim. ikisi beş dk müsade etmediler . ki erzakları yanımızda götürüyoruz. ayva elma çubuk kraker . bunlar olmasa asla oturmaz hanımefendi bebek arabasında. zor bir alışveriş oldu. velhasıl yalnız gitmek en mantıklısı. kafan yerinde olur
inşallah bu çatı ağrısı o zaman dinmiş olur keyifle alırsın herşeyini.
Nasılsınız mayıs anneleri :)
Mide yanmasından uyuyamayanlar burda mı
Günaydin...
Uzun zaman oldu girmeyeli nasilsiniz hanimlar ?
Evet canım çatı ağrım var. Dinlenince geçiyor hamdolsun ama peşpeşe yorucu işler yapamıyorum. Buna da şükür. Ben bir taneyi ne edeceğimi şaşırıyorum iki çocukla daha zor olur işler çok haklısın canım. Allah'ım esirgesin onları. Yeni prenses de güle güle sağlıkla huzurla giysin cicilerini. Hayırlı bir evlat olsun inşallah
mide yanması bende var iki gündür. portakal yedim gene oldu ya....rengim soldu yanmadanMide yanmasından uyuyamayanlar burda mı
Nasılsınız mayıs anneleri :)
mide yanması bende var iki gündür. portakal yedim gene oldu ya....rengim soldu yanmadan
yoğurt yedim ben iyi geldi.
yudum yudum süt içmeyi dene.
fındık
kabuklu elma iyi geliyor aklında bulunsun
çok geçmiş olsun
maşallah subhanAllahGünaydınlar.. Herkese merhaba..
Epeydir bakmıyordum bende siteye..
Çok yavaş geçiyor günler ve zorlu..
Iki adam var karnimda
Bu gidişle de Nisan da doğacak gibiler sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?