Tutumluanne ve bebecruz diye uygulamalar var ikinci el bebek cocuk esyalari satilkyor.. cok uygun fiyatli olabiliyorlar bak istersen..

Süt yoğurt falan denedim çok kısa süreli çözüm oluyor yatınca yine aynı başlıyor ilaçlardan tiksindşm istemiyorum ama geçmicek gibi

benim bilgim yok tatlım.

Joker baby mağazasında aynısı 279 tl

Süt yoğurt falan denedim çok kısa süreli çözüm oluyor yatınca yine aynı başlıyor ilaçlardan tiksindşm istemiyorum ama geçmicek gibi

neler yediğinde oluyor fark ettinmi
mesela portakal yiyince oluyor bana.
aci yiyince olmuyor...

ikinci el almamı istemedi eşim ben de bulmuştum orda
bana park beşikleri komşum ve eltim verdi. zaten naylon Polyester karışımı oluyor. eğer az bir leke vs varsa anında tertemiz oluyor. banyoda yıkanabilir bile.

tertemiz olur. .2.el almak daha uygun madde 3 .4 ay için.

Günaydın herkese.. Hifaa internete bakma sen. Bazen bir yerde hiç önemli olmayan birşey diğer yerde hayat memat meselesi olabiliyor. Sen doktorunu dinle onunla irtibatta ol..

İyiyim canım çok şükür bi sıkıntımız yok. Haftaya cuma da benim kontrolüm. Bakalım beyefendi ne durumda. Bu arada bebek arabamız geldi inanılmaz güzel ve kaliteli. Almayı düşünenlere tavsiye ederim..
Mide yanmasından uyuyamayanlar burda mı
Malesef bende de var dikkat ediyorum. Susamlı mayalı şeyler portakal ve kızartma işleri daha da çok yakıyor. Turşu falan da yememeye çalışıyorum.

adamlarını severim senin
maşallah , ay hayal ederdim hep ikizlerim olsun diye ve ailede var... bakarsın 4. de nasip eder Rahman ve Rahim olan Rabbimiz... isterim inan hemde çok

Maşallah sana 4. Nasip olur diyebilmek cesaret ister valla.. ben bu adamlardan sonra eleği asarim duvara.. ikiz taşımak da çok zormuş ama isteyen herkese nasip olur inşallah..

masustan Allah kolaylık versin. Şimdi sana her şey iki katı zor.. Rabbim ikisini de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Aminn.. herşey yolunda çok şükür de ben çok mızmız oldum.. erkenden uykusuzluk ağrılar tutulmalar yuruyememeler yanmalar başladı.. sinirlerim boşalıyor surekli.. bi de hareketliler maşallah..

25. Haftalarda göğüs şişkinliği hassasiyeti falan geçen oldu mu? Ben dokunamazdım önceden ağrısı sızısı şişliği vardı şimdi yok geçti.. sızısı oluyor ama dolgun ve şişkin değil.. büyüdüler hafiften kararma da oldu ama sert ve dolu dolu da değil bilemedim ?

benimde öyle. şişmişlerdi ama geçti bayadır yumuş yumuşlar

inşallah seninde kontrolun çok güzel geçer tatlım. bebek arabanızın fyatıda güzeldi baktım 1.700 é aldınız demi
çokda mantıklı bir kez al daim kullan. ilk araba craft hiç memnun kalmadım
2 . pierre cardin. ikiside toplam 900 lküsür ödedik . bakalım 3 bebeğime yeni almak gerekmez inşallah . çok rahat bir araba...

portakal için ölüyorum ama yedikten sonra beni mahvediyor

Doktor zor doğumlarda görülebilen bir şey olduğunu söylemişti. Ağrısı fena bir olay. Oturamıyorsun kalkamıyorsun yürüyemiyorsun çok şükür geçti o günler. 2.dogumumdan sonra da ağrı oldu ama oturma yastığına oturunca baya rahatlama oluyor. Şimdi de ara ara agrım oluyor..ömürlük bir şey işte. Buna da çok şükür.

Tutumluanne, bebecruz, dolap, letgo falan filan..çok yer var. Hem sıfır hem 2.el oluyor. Böyle bir ürün uzun vadeli kullanılmaz onun için 2.el almakta fayda var diye düşünüyorum. Indirimleri takip etmekte fayda var.

Bende hassasiyet yok ama baya dolu dolular. 2 gebeligimde de dolgunlasmislardi.
Ilk çocuğumdan sonra mandalina kadar kaldılar. 2.cocugumda yumurta kadar 3.de de heralde bıldırcın yumurtası kadar olurlar 4 olursa hepten kaybolurlar ohhh mis

normal birşey tatlım.
doğumdan sonra tekrar şişerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…