günaydınlaaaarrr :)))) uygun fiyata şu anne yanı bez beşiklerden nerden bulabilirim fikri olan var mı? marka filan olması gerekmez. sağlam olsun yeter. chicco filan pahalı, gerek yok. zaten bebek odası yaptım ben 3-4 ay dan sonra odasını ayırıcam.
Kızım var bi tane..
Bu adamlar da sürpriz oldular
Tutumluanne ve bebecruz diye uygulamalar var ikinci el bebek cocuk esyalari satilkyor.. cok uygun fiyatli olabiliyorlar bak istersen..
günaydınlaaaarrr :)))) uygun fiyata şu anne yanı bez beşiklerden nerden bulabilirim fikri olan var mı? marka filan olması gerekmez. sağlam olsun yeter. chicco filan pahalı, gerek yok. zaten bebek odası yaptım ben 3-4 ay dan sonra odasını ayırıcam.
Joker baby mağazasında aynısı 279 tlgünaydınlaaaarrr :)))) uygun fiyata şu anne yanı bez beşiklerden nerden bulabilirim fikri olan var mı? marka filan olması gerekmez. sağlam olsun yeter. chicco filan pahalı, gerek yok. zaten bebek odası yaptım ben 3-4 ay dan sonra odasını ayırıcam.
Süt yoğurt falan denedim çok kısa süreli çözüm oluyor yatınca yine aynı başlıyor ilaçlardan tiksindşm istemiyorum ama geçmicek gibi
bana park beşikleri komşum ve eltim verdi. zaten naylon Polyester karışımı oluyor. eğer az bir leke vs varsa anında tertemiz oluyor. banyoda yıkanabilir bile.ikinci el almamı istemedi eşim ben de bulmuştum orda
Amin inşallah hepimz hep. güzel haberler alırız...
teyzesi ben hep görüyorum o minik kaşık suratını
hem profilden hem önden gördüm. minik burunlu çok tatlı bir suratı var büyükleri gibi. bizimkilerin ağzı burnu fındık gibi oluyor. bana çekmişler
bir komşum kızıma der Allahım bıraz daha minik yapsaydı dudağın olmayacaktı
sen nasılsın nasıl gidiyor.
Malesef bende de var dikkat ediyorum. Susamlı mayalı şeyler portakal ve kızartma işleri daha da çok yakıyor. Turşu falan da yememeye çalışıyorum.Mide yanmasından uyuyamayanlar burda mı
adamlarını severim senin
maşallah , ay hayal ederdim hep ikizlerim olsun diye ve ailede var... bakarsın 4. de nasip eder Rahman ve Rahim olan Rabbimiz... isterim inan hemde çok
ikinci el almamı istemedi eşim ben de bulmuştum orda
masustan Allah kolaylık versin. Şimdi sana her şey iki katı zor.. Rabbim ikisini de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
25. Haftalarda göğüs şişkinliği hassasiyeti falan geçen oldu mu? Ben dokunamazdım önceden ağrısı sızısı şişliği vardı şimdi yok geçti.. sızısı oluyor ama dolgun ve şişkin değil.. büyüdüler hafiften kararma da oldu ama sert ve dolu dolu da değil bilemedim ?
Günaydın herkese..Hifaa internete bakma sen. Bazen bir yerde hiç önemli olmayan birşey diğer yerde hayat memat meselesi olabiliyor. Sen doktorunu dinle onunla irtibatta ol..
İyiyim canım çok şükür bi sıkıntımız yok. Haftaya cuma da benim kontrolüm. Bakalım beyefendi ne durumda. Bu arada bebek arabamız geldi inanılmaz güzel ve kaliteli. Almayı düşünenlere tavsiye ederim..
Malesef bende de var dikkat ediyorum. Susamlı mayalı şeyler portakal ve kızartma işleri daha da çok yakıyor. Turşu falan da yememeye çalışıyorum.
Doktor zor doğumlarda görülebilen bir şey olduğunu söylemişti. Ağrısı fena bir olay. Oturamıyorsun kalkamıyorsun yürüyemiyorsunPisikedii kuyruk sokumun nasıl kırıldı
ilk kez duydum. Allaha Şükür 2.d kolaylık vermiş. darısı bize ve seninkie olsun.
bende hastane tam Set bakmıyorum
battaniye var bizde. kızdan çok kıyafet var
belkide almam...
aldığım tulumalar yeterli.
Tutumluanne, bebecruz, dolap, letgo falan filan..çok yer var. Hem sıfır hem 2.el oluyor. Böyle bir ürün uzun vadeli kullanılmaz onun için 2.el almakta fayda var diye düşünüyorum. Indirimleri takip etmekte fayda var.günaydınlaaaarrr :)))) uygun fiyata şu anne yanı bez beşiklerden nerden bulabilirim fikri olan var mı? marka filan olması gerekmez. sağlam olsun yeter. chicco filan pahalı, gerek yok. zaten bebek odası yaptım ben 3-4 ay dan sonra odasını ayırıcam.
Bende hassasiyet yok ama baya dolu dolular. 2 gebeligimde de dolgunlasmislardi.25. Haftalarda göğüs şişkinliği hassasiyeti falan geçen oldu mu? Ben dokunamazdım önceden ağrısı sızısı şişliği vardı şimdi yok geçti.. sızısı oluyor ama dolgun ve şişkin değil.. büyüdüler hafiften kararma da oldu ama sert ve dolu dolu da değil bilemedim ?
benimde öyle. şişmişlerdi ama geçti bayadır yumuş yumuşlar
normal birşey tatlım.25. Haftalarda göğüs şişkinliği hassasiyeti falan geçen oldu mu? Ben dokunamazdım önceden ağrısı sızısı şişliği vardı şimdi yok geçti.. sızısı oluyor ama dolgun ve şişkin değil.. büyüdüler hafiften kararma da oldu ama sert ve dolu dolu da değil bilemedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?