Maşallah sana 4. Nasip olur diyebilmek cesaret ister valla.. ben bu adamlardan sonra eleği asarim duvara.. ikiz taşımak da çok zormuş ama isteyen herkese nasip olur inşallah..
Doktor zor doğumlarda görülebilen bir şey olduğunu söylemişti. Ağrısı fena bir olay. Oturamıyorsun kalkamıyorsun yürüyemiyorsunçok şükür geçti o günler. 2.dogumumdan sonra da ağrı oldu ama oturma yastığına oturunca baya rahatlama oluyor. Şimdi de ara ara agrım oluyor..ömürlük bir şey işte. Buna da çok şükür.
Tutumluanne, bebecruz, dolap, letgo falan filan..çok yer var. Hem sıfır hem 2.el oluyor. Böyle bir ürün uzun vadeli kullanılmaz onun için 2.el almakta fayda var diye düşünüyorum. Indirimleri takip etmekte fayda var.
Bende hassasiyet yok ama baya dolu dolular. 2 gebeligimde de dolgunlasmislardi.
Ilk çocuğumdan sonra mandalina kadar kaldılar. 2.cocugumda yumurta kadar 3.de de heralde bıldırcın yumurtası kadar olurlar 4 olursa hepten kaybolurlar ohhh mis
kız seninki niye öle tersine küçülüyor
halbuki.gitgide büyür ve sarkar
ben daha erken haftalarda yaşamaya başladım canım şimdi de iki beden büyüduler resmen süt de var gibi kızımda da erken gelmişti benim sütüm kimisi doğumdan sonra gelir ya benim 7.ayda vardı sütüm kızımı memeden kestikten sonra da tamamen çekilmedi ne hikmetse25. Haftalarda göğüs şişkinliği hassasiyeti falan geçen oldu mu? Ben dokunamazdım önceden ağrısı sızısı şişliği vardı şimdi yok geçti.. sızısı oluyor ama dolgun ve şişkin değil.. büyüdüler hafiften kararma da oldu ama sert ve dolu dolu da değil bilemedim ?
Canım civilde de bay indirimli bu hafta bak istersenikinci el almamı istemedi eşim ben de bulmuştum orda
ben daha erken haftalarda yaşamaya başladım canım şimdi de iki beden büyüduler resmen süt de var gibi kızımda da erken gelmişti benim sütüm kimisi doğumdan sonra gelir ya benim 7.ayda vardı sütüm kızımı memeden kestikten sonra da tamamen çekilmedi ne hikmetse
Cevremde ilk gebeliği olanlar var soruyorlar 'emzirmeden sonra sarkıyormuş meme doğru mu' ne desem bilemiyorumkız seninki niye öle tersine küçülüyor
halbuki.gitgide büyür ve sarkar
Hakkaten yok olacaklar diye endişeleniyorum. Sanirim küçülüp küçülüp kaybolacaklar sonra yeniden büyümeye başlayacaklar
alemsinCevremde ilk gebeliği olanlar var soruyorlar 'emzirmeden sonra sarkıyormuş meme doğru mu' ne desem bilemiyorumsarkacak ebatta bi meme kalmadığı için sarkamiyor diyorum
Halbuki hamilelikte ve lohusalikta baya baya büyüyorlar. Hele ilk gebeligimde B95-100 beden olmuşlardı, belkide daha büyük..
Hakkaten yok olacaklar diye endişeleniyorum. Sanirim küçülüp küçülüp kaybolacaklar sonra yeniden büyümeye başlayacaklarstarter boyuttalar zaten
İyiyim çok şükür bende.hayırlı sabahlar evet ya nerelerdesin ?
şükürler olsun sen nasılsın ?
İyiyim çok şükür bende.
Ugrasiyorum napayim.
Orgu oruyorum oyle hirka patik yelek
sağlıkla güzel günlerde kullansın giysin bebeğin inşallahİyiyim çok şükür bende.
Ugrasiyorum napayim.
Orgu oruyorum oyle hirka patik yelek
Canım ebebek indirimindeydi 1150 gibi bir fiyata aldık. Ama ben bu kadar kaliteli beklemiyordum. O kadar ergonomik ve kaliteli ki.. Bizde ilk oğlumda pierre cardin almıştık çok memnun kalmadık. Zaten pis oldu attık.inşallah seninde kontrolun çok güzel geçer tatlım. bebek arabanızın fyatıda güzeldi baktım 1.700 é aldınız demi
çokda mantıklı bir kez al daim kullan. ilk araba craft hiç memnun kalmadım
2 . pierre cardin. ikiside toplam 900 lküsür ödedik . bakalım 3 bebeğime yeni almak gerekmez inşallah . çok rahat bir araba...
portakal için ölüyorum ama yedikten sonra beni mahvediyor
Canım ebebek indirimindeydi 1150 gibi bir fiyata aldık. Ama ben bu kadar kaliteli beklemiyordum. O kadar ergonomik ve kaliteli ki.. Bizde ilk oğlumda pierre cardin almıştık çok memnun kalmadık. Zaten pis oldu attık.
Ayy aynen bende yaa ölüyorum yemek için sonrasında da ölüyorum
bi şey sorabilir miyim ilk gebeliğim olduğu için. haberlerde devamlı emzirirken bebeği öldü haberleri okuyorum. yani nasıl oluyor bu. emzirirken neye dikkat etmem gerekiyor? genzine süt kaçtığını nasıl anlıyoruz ve ne yapmak gerekiyor? yatarak biberon filan verince mesela nasıl oluyor
Yok bunlardan değildi ilk attığın resimdekimdendi direk mağzasında görmüştüm ben
İnadına gece yatınca oluyor gündüz bişey yediğimde içtiğimde yok ama yatınca çok kötü dün portakal yemiştim ama öğlen portakal yemiyim bugün bakim olcak mıneler yediğinde oluyor fark ettinmi
mesela portakal yiyince oluyor bana.
aci yiyince olmuyor...
O dediğin bebekle birlikte uyuyakalınca oluyor yan yatıp bebeğide yan emziriyorlar sonra anne bebeğin ağzını burnunu memeyle kapatınca nefessiz kalıyor Allah korusun o şekilde emzirmek çok yanlışbi şey sorabilir miyim ilk gebeliğim olduğu için. haberlerde devamlı emzirirken bebeği öldü haberleri okuyorum. yani nasıl oluyor bu. emzirirken neye dikkat etmem gerekiyor? genzine süt kaçtığını nasıl anlıyoruz ve ne yapmak gerekiyor? yatarak biberon filan verince mesela nasıl oluyor
Genzine bişey kaçtığında sakin olman gerekiyor canım benim kızım aşırı derecede genzine süt kaçırırdı hep emerken oyun oynayacak diye iki kaşının ortasını ovardim yukarı doğru çekerek Allah'ım korusun evlatlarımızıbi şey sorabilir miyim ilk gebeliğim olduğu için. haberlerde devamlı emzirirken bebeği öldü haberleri okuyorum. yani nasıl oluyor bu. emzirirken neye dikkat etmem gerekiyor? genzine süt kaçtığını nasıl anlıyoruz ve ne yapmak gerekiyor? yatarak biberon filan verince mesela nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?