İnadına gece yatınca oluyor gündüz bişey yediğimde içtiğimde yok ama yatınca çok kötü dün portakal yemiştim ama öğlen portakal yemiyim bugün bakim olcak mı
Kızlar ben 11 kilo aldım 25.haftanın içindeyim 6.ayımız bitiyor Allah’ın izniyle son 3 ay daha çok mu kilo alacağım deneyimli hamişler bir şey desin bana ortalama son 3 ay kaç kilo alınıyor
Ben tartılmaya korkuyorum ve tartilmadim düşünmüyorum da durum o kadar vahim yaniKızlar ben 11 kilo aldım 25.haftanın içindeyim 6.ayımız bitiyor Allah’ın izniyle son 3 ay daha çok mu kilo alacağım deneyimli hamişler bir şey desin bana ortalama son 3 ay kaç kilo alınıyor
bende 7 kg yakın aldım. normalde 14 kilo alıyorum toplam ikisinde öyle olmuştu.Kızlar ben 11 kilo aldım 25.haftanın içindeyim 6.ayımız bitiyor Allah’ın izniyle son 3 ay daha çok mu kilo alacağım deneyimli hamişler bir şey desin bana ortalama son 3 ay kaç kilo alınıyor
bende çok tatlı istiyorum ama tutuyorum kendimi . bugun ağlayan kek yaptım geneBen tartılmaya korkuyorum ve tartilmadim düşünmüyorum da durum o kadar vahim yaniilk hamileliğimde 20 kilo aldım toplam ama çok çabuk vermiştim bakalım bu nasıl olacak çünkü her gün tatlı yiyorum içim istiyor dayanamıyorum
Yok canım valla kilo alayım umrimda değil benim sorunum kiloyu direk arkama almambende çok tatlı istiyorum ama tutuyorum kendimi . bugun ağlayan kek yaptım gene
az yağlı az şekerli yapıyorum.
ablam 20 şer kg aldı 3 gebeliğindede hemen verdi , sene verirsin inşallah. bunlar tatlı kilolar
Yok ben buluttan nem kapmaya başladım eşim bazen siz der bazı konularda böyle bende atlarim tabi siz derken siz kim ben tekim ya siz çoğul oluyor başkası mı var felan diye kabus yok maalesef uyku yok çünkükızlar kabus gören varmı.
ay film gibi görüyorum birde...
eşime bir karı musallat olmuş güya beni aldatıyor ve ben karıyı merdiven boşluğuna atıyorum , öldü anında
rüyamda düşünüyorum hapislerde çürüyeceğim diye...
hamilelik kafası nasıl bişey Allah aşkına bilen varmı
Yok ben buluttan nem kapmaya başladım eşim bazen siz der bazı konularda böyle bende atlarim tabi siz derken siz kim ben tekim ya siz çoğul oluyor başkası mı var felan diye kabus yok maalesef uyku yok çünkü
Yok ya siz dediği konunun kızımla alakası yoktu hitap etmemisti cevap verirken çoğul konuşmuştu şimdi unuttum halbuki bir haftadır başına kakıyordumay Sen çok yaşa eemi
kız siz derken belki kızınıda katıyor araya...
uyku uyursun inşallah ya
eşim bana isimimle hitap etmez.
hatun der hatun
ismim ile seslenince tuhaf oluyorum :)
Yok ya siz dediği konunun kızımla alakası yoktu hitap etmemisti cevap verirken çoğul konuşmuştu şimdi unuttum halbuki bir haftadır başına kakıyordumay inşallah uyurum yani hepimiz rahat rahat uyuruz tabi ki de ben sabah 4 ü görüyorum
Ay bazen daha fazla kıskançlık oluyor bende şeytan dürtuyor herhalde Allah korusun :)) eşim de der hatun kendine gel bak şeytan aramızı açmaya calısıyor diyeHepimiz belli zamanlarda yaşıyoruz bu sıkıntıları. ben şimdilerde rahat nefes alıyorum elhamdülillah.
nefesim çıkmıyordu sabaha kadar. Oğlum okula gidince uyuyordum.
sende ben gibi kıskançsın galiba :)
valla rüyası bile korkunç.
Ay bazen daha fazla kıskançlık oluyor bende şeytan dürtuyor herhalde Allah korusun :)) eşim de der hatun kendine gel bak şeytan aramızı açmaya calısıyor diye
Benim ki de hamilelikten sonra tetikledi galiba :)) kilo almaya başladım eşim de diyette 13 kilo verdi ve daha yakışıklı oldu bende şişip cirkinlestim gözü dışarı kayacak diye yapmaz ama ya yaparsa şeytana uyarsa korkusu sardı paranoyak oldumhamilelik kafası benimki :) , şükürler olsun
Benim ki de hamilelikten sonra tetikledi galiba :)) kilo almaya başladım eşim de diyette 13 kilo verdi ve daha yakışıklı oldu bende şişip cirkinlestim gözü dışarı kayacak diye yapmaz ama ya yaparsa şeytana uyarsa korkusu sardı paranoyak oldum
İnşallah tatlı tatlı aldığımız gibi tatlı tatlı veririz kiloları :)))bide tam tersi olmuş 13 kg tebrikler
dedim ya sendeki kglar tatlı kglar
kızlar kabus gören varmı.
ay film gibi görüyorum birde...
eşime bir karı musallat olmuş güya beni aldatıyor ve ben karıyı merdiven boşluğuna atıyorum , öldü anında
rüyamda düşünüyorum hapislerde çürüyeceğim diye...
hamilelik kafası nasıl bişey Allah aşkına bilen varmı
hoşgeldiniz
şükürler olsun iyiyiz
sizler nasılsınız
bebeğiniz hayırlı olsun
Hamdolsun iyiyim teşekkür ederim hoşgeldiniz bu aradasiz nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?