- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Hoşbuldum teşekkürler iyiyim bende sizin cinsiyet belli mi:)
https://www.e-bebek.com/joie-litetr...MIxYq5z6Oq4AIVTETTCh22wgplEAQYASABEgKQR_D_BwE Canım 23 şubatta indirimi var yine ebebekte.İstersen o günü bekle canım.leylunehar kuzum arabanın linkini yollarmısın tekrar
Dünkü kk hamilelik takvimimde anneler bundan sonra ortalama haftada 200-400 gr arası alır yazıyordu canım. Bu arada bende 8 kilo aldım şimdiye kadar.Kızlar ben 11 kilo aldım 25.haftanın içindeyim 6.ayımız bitiyor Allah’ın izniyle son 3 ay daha çok mu kilo alacağım deneyimli hamişler bir şey desin bana ortalama son 3 ay kaç kilo alınıyor
Kız alemsin ne güldümben de görüyorum ara sıra böyle rüyalar ama kimseleri öldürmedim daha ben en fazla evi terkedip ayrılıyorum filan uyandığımda eşime trip atıyorum bana bunu nasıl yaparsın diye . Ama resmen içime afedersin öküz oturuyor sanki öyle canım yanıyor. Çok şükür rüyaydı diyorum
Hoşbuldum sağolun bende iyiyim
Teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun sizin cinsiyet nedir :)
İyiyim çok şükür canım.Bugün biraz kasık ağrım var.E olacak o kadarda..Hafta sonu dinleniyormuyum daha mı çok yoruluyorum onu tam bilemedimleylunehar teşekkür ederim canım.
bakarız inşallah. .
nasılsın bu arada.
hafta sonu geldi dinlenirsin güzelce.
İyiyim çok şükür canım.Bugün biraz kasık ağrım var.E olacak o kadarda..Hafta sonu dinleniyormuyum daha mı çok yoruluyorum onu tam bilemedimçamaşırdı, mutfaktı, çocuğun ödeviydi, yemekti derken yoruyo beni. Oda doğru düzgün bi temizlik yaptığım yok. Eşimde Allah razı olsun çok destektir. Yine de herşey bizden soruluyo. Sen nasılsın canım? Güzel haberleri aldın keyifler yerinde demi çok şükür
ya aynen eşim yardımcı Allah başımızda daim etsin onları. huzurumuz daim olsun.
ben bugun çok ayakta kaldım
çorba yap pasta yap
üstüne balık salata sonra çocukları yıkadım şuan basen bel kol her yerim ağrıyor. .arada evi süpürdü eşim :)
ayy hemde nasıl keyfim yerinde şükürler olsun. üstümden yük kalktı.
kızımda bir hareketliki maşallah .
artık az iş yapsakta yoruluyoruz
bugun ilk penguen yürüyüşüm başladı
eee kolay değil can içinde canımızı taşıyoruz şükürler olsun
Kızım gibi oda pasta der kekli yaptiklarima bütün kadınların hassas noktası tatlılar herhaldebu arada ağlayan kek pasta oldu
nasıl seviyorsam kek demeye kıyamıyorum
Kızım gibi oda pasta der kekli yaptiklarima bütün kadınların hassas noktası tatlılar herhalde
Oooo ekşınlı rüyalar görülüyor sanirimohhh içim rahatladı , demek hasta değilim çünkü sağlığımdan şüphe ettim psikolojik olarak
sonuç hepimiz hamile kafası yaşıyoruz işte
ayyy merak ettim şimdi sormazsam olmaz
Pisikedii sende böyle rüyalar görüyormusun
kesinlikle haklısın , devamı geliyor bilinç altında yer yapıyor çünkü.Oooo ekşınlı rüyalar görülüyor sanirimben pek öyle rüyalar görmüyorum şükürler olsun. Bu ara hiç rüya görmüyorum hatta..birilerine anlattıkça tabirini merak edip baktıkça daha çok rüya görüyor insan sanirim..yani bende öyle oluyor.
Ve aleyküm selâm ❤ amiiin çok çok âmin. Allah razı olsun canım ❤ hayırlı cumalar.Esselamu aleyküm tatliş hamişlerr
Bu güzel Cuma Bayramı hürmetine Rabbî Rahim nerde sıkıntısı olan derdine derman arayan kardeşlerimiz varsa , hepsine şifalarını versin...
eş isteyenlere hayırlı eşler
işi olmayana hayırlı iş kapıları
bizlerinde evlerine bolluk bereket huzur birlik dirlik nasip etsin...
Evlatlarımızı salih salihalardan eylesin , karnımızdakileri enn kolay güzel şekilde kucağımızà almayı nasil etsin...
Tanıdık tanımadık bizlere dua emanet eden uzakta yakında konu komşu hısım akraba unuttuğumuz kimler varsa , ne hayır duaları varsa Sen icabet et Mevlam...
Kendi için istediğini müslüman kardeşi için isteyen mümin kullarından olmayı bizlere nasip eyle...
iki cihanda yüzlerimizi ak eyle...
gönüllerimizi deryalar gibi geniş ferah huzurlu eyle...
Verdiğine razı olan rızaı ilahîni kazananlardan eyle bizleri...
Bu güzel duaları okuyup amin diyen kardeşlerimin bilip bilmediğimiz, senin bildiğin , bütün sıkıntılarını feraha çıkart dualarını hayrlısıyla kabul eyle... verdiğine razı eyle...
amin amin elfu elfu amin...
Bebegim gayet iyi guzel oynuyor tekmeliyor.bebeğin nasıl hareketleri Vs...
oğlunun okulu iyi gidiyor mu.?
tam olarak ka yaşında başladı okula. benim oğlum seneye 5 yaş.9 aylık olacak
1 sınıfa verip vermemek konusunda çok kararsızım.
bebeğim 3 aylık olmuş olacak.
Herkese hayirli cumalar arkadaslar.
Rabbim gonlumuzdeki hayirli olan dulari kabul eylesin insallah.
Hastalara şifa,dertli kullarina deva,borclulara kolaylik nasip etsin.
Ve aleyküm selâm ❤ amiiin çok çok âmin. Allah razı olsun canım ❤ hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?