Kızlar ben 11 kilo aldım 25.haftanın içindeyim 6.ayımız bitiyor Allah’ın izniyle son 3 ay daha çok mu kilo alacağım deneyimli hamişler bir şey desin bana ortalama son 3 ay kaç kilo alınıyor
Dünkü kk hamilelik takvimimde anneler bundan sonra ortalama haftada 200-400 gr arası alır yazıyordu canım. Bu arada bende 8 kilo aldım şimdiye kadar.

ohhh içim rahatladı , demek hasta değilim çünkü sağlığımdan şüphe ettim psikolojik olarak

sonuç hepimiz hamile kafası yaşıyoruz işte
ayyy merak ettim şimdi sormazsam olmaz
Pisikedii sende böyle rüyalar görüyormusun

leylunehar teşekkür ederim canım.
bakarız inşallah. .
nasılsın bu arada.
hafta sonu geldi dinlenirsin güzelce.
İyiyim çok şükür canım.Bugün biraz kasık ağrım var.E olacak o kadarda..Hafta sonu dinleniyormuyum daha mı çok yoruluyorum onu tam bilemedim çamaşırdı, mutfaktı, çocuğun ödeviydi, yemekti derken yoruyo beni. Oda doğru düzgün bi temizlik yaptığım yok. Eşimde Allah razı olsun çok destektir. Yine de herşey bizden soruluyo. Sen nasılsın canım? Güzel haberleri aldın keyifler yerinde demi çok şükür

ya aynen eşim yardımcı Allah başımızda daim etsin onları. huzurumuz daim olsun.

ben bugun çok ayakta kaldım
çorba yap pasta yap
üstüne balık salata sonra çocukları yıkadım şuan basen bel kol her yerim ağrıyor. .arada evi süpürdü eşim :)

ayy hemde nasıl keyfim yerinde şükürler olsun. üstümden yük kalktı.
kızımda bir hareketliki maşallah .

artık az iş yapsakta yoruluyoruz
bugun ilk penguen yürüyüşüm başladı
eee kolay değil can içinde canımızı taşıyoruz şükürler olsun

bu arada ağlayan kek pasta oldu

nasıl seviyorsam kek demeye kıyamıyorum

Oooo ekşınlı rüyalar görülüyor sanirim ben pek öyle rüyalar görmüyorum şükürler olsun. Bu ara hiç rüya görmüyorum hatta..birilerine anlattıkça tabirini merak edip baktıkça daha çok rüya görüyor insan sanirim..yani bende öyle oluyor.

kesinlikle haklısın , devamı geliyor bilinç altında yer yapıyor çünkü.

ayyy ben tabirine felan bakmadım durum ortada
eşim bi yerlerin açıkta uyudun herhalde dedi haklı olarak

ilk başlarda korkacak rüyalar gördüğüm oldu hiç bahsetmedim düşünmesi bile beni üzüyordu...

bahsetesem dediğin gibi devamı gelecekti

Esselamu aleyküm tatliş hamişlerr

Bu güzel Cuma Bayramı hürmetine Rabbî Rahim nerde sıkıntısı olan derdine derman arayan kardeşlerimiz varsa , hepsine şifalarını versin...

eş isteyenlere hayırlı eşler

işi olmayana hayırlı iş kapıları

bizlerinde evlerine bolluk bereket huzur birlik dirlik nasip etsin...

Evlatlarımızı salih salihalardan eylesin , karnımızdakileri enn kolay güzel şekilde kucağımızà almayı nasil etsin...

Tanıdık tanımadık bizlere dua emanet eden uzakta yakında konu komşu hısım akraba unuttuğumuz kimler varsa , ne hayır duaları varsa Sen icabet et Mevlam...

Kendi için istediğini müslüman kardeşi için isteyen mümin kullarından olmayı bizlere nasip eyle...

iki cihanda yüzlerimizi ak eyle...

gönüllerimizi deryalar gibi geniş ferah huzurlu eyle...

Verdiğine razı olan rızaı ilahîni kazananlardan eyle bizleri...

Bu güzel duaları okuyup amin diyen kardeşlerimin bilip bilmediğimiz, senin bildiğin , bütün sıkıntılarını feraha çıkart dualarını hayrlısıyla kabul eyle... verdiğine razı eyle...

amin amin elfu elfu amin...

Ve aleyküm selâm ❤ amiiin çok çok âmin. Allah razı olsun canım ❤ hayırlı cumalar.

Bebegim gayet iyi guzel oynuyor tekmeliyor.
Oglumun okulu da iyi ilk zamanlar zorlandim ama olsun kardesi dogmadan zoru bitirmis olduk.
Oglum aralik 2012 dogumlu. Valla iyi dusun 1. Sinif cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…