Ins bendede sorun yoktur biri 5 biri 3 yasinda iki cocugum daha var okula git gel kosturmaca dun yikarken onlari baya zorlandim evi suourmekde artik ole zorluyor bir haftadir bole oncesi iyidi aslinda bebek hem yukarda hem assagida kisaca heryerde iynuyor ama karnim sanki assagida farkli bisey

Oy kuzum kıyamam ama dert etme çok normal iç karnın geniştir senin çok şükür minnoşun iyiyse gerisi önemli değil

İnşallah çıkar sonlara doğru şimdilik hareket yönünden çok avantajlı ama insan özeniyor o göbüşlere. :)

Canım arada oluyor o sıkıntılı ruh hali. Bana da oluyor. Sabah neşem yerindeydi mesela şu anda nedensiz bir iç sıkıntısı var bende de... Ama üzerine düşmemeye çalışıyorum . Zaten kadın olmak bile yetiyor bunca duygu karmaşasına

hanimlar size bir sorum var . 26 haftaligim . alacagim tum kiyafetler tamamlandi . simdiden yikayip utulesem erken mi ? kendimi iyi hissediyorken
Kendini iyi hissederken yap canım dolabına yerlestirirsin düzgünce durur erken olmaz eninde sonunda senin eline bakıyor sonucta

Kızlar çok şükür düşmeye başlamış degerler şeker yüklemesi de sorunsuz çıktı çok şükür içim ferahladi bebeğe bakmadılar Çarşamba baktıkları için ama bebegimde sağlıklı çok şükür ablası gibi ters bebek benim oğlum da rabbim saglikla kucagimiza almak nasip etsin inşallah sizden de Allah razı olsun yorumlarınız çok ferahlatti beni

Gözün aydın canım Allah tekrarından sakınsın. Bebişine de maşallah.

kızlar hiç hıçkırık hissettiniz mi? ben hiç hissetmedim henüz sanırım... Zaten nasıl birşey hissediliyor onu da bilmiyorum acaba daha geç haftalarda mı hissedilir?

titreşim gibi hissediyorum ben. durup durup devam ediyor. bazende tİK tık vuruyor sanki. baya oldu hissetmiyorum.

evlatalrımızın yaş aralıkları aynı gibi. oğlum 5 kızım 2.buçuk yaşında... sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

kartopu1988 tatlım haftalarımız aynı.
ben yıkadım ütülemek istiyorum vaktim olmadı. iki çocuktan dolayı. bence yap çıksın aradan. ama benim bu kadar erken davranma sebebim gerçekten çok yoğun yorgun olmam. vaktim olurmu ilerde bilmiyorum. ilkinde 35.haftaları sabırsızlıkla bekleyip öyle hazırlamıştım.
sağlıkla kullansın inşallah .

Hifaa gözün gönlün aydın olsun.çok sevindim.
A asitane161719 canım benim ne kadar doğru dedin... kadın olmak yetiyor karışık karmakarışık olmak için.

ne kadar şükretsem azdır biliyorum.
ağladım uzun zman sonra çok iyi geldi.
birde kitap meselesi için daha vaktim olduğunu öğrendim içim rahatladı.

Arada birikmişlerden arınmak lazım. Vaktin de varmış ne güzel okursun yavaş yavaş canım. Ben de okumaya çalışıyorum bireysel olarak. Ama şu sıralar ne zaman okumaya başlasam uykum geliyor

Arada birikmişlerden arınmak lazım. Vaktin de varmış ne güzel okursun yavaş yavaş canım. Ben de okumaya çalışıyorum bireysel olarak. Ama şu sıralar ne zaman okumaya başlasam uykum geliyor
ay canım benim burak uyu . ben uykum gelince dirensem bile okuduğumu anlamam
ahh uyku her dakka geliyor bana. bu öğlen uyumamak için direndim inan..şimdi gözlerimden uyku akıyor. kitap okuma alışkanlığımı kaybettim ben. geri kazanma mücadelesi içindeyim. geçen ay 2 kitap okudum 2 haftada. 3.kitap elimde hala. 4.5.6.sırada :)
ben göbüş büyütüyorum nerde elime alıp rahat rahat okuyayım.

Arkadaşlar 25. haftada bebek hareketleriniz nasıldı?? Ben düne kadar nezaman uzansam bebek hareket ederdi ama dün ve bugün öyle değil biraz yavaşlamış gibi sizdede durum nasıldı

Allah bereket versin istifadeni bol eylesin canım. Uykum gelince ben de hiçbir şey anlamıyorum ne kitaptan ne de yaptığım işten. Bu aralar hem çok acıkıyorum hem de çok uykum geliyor. Gün içinde en az bir kere uyuyorum fazladan. Öyle güzel geliyor ki mübarek 10 dk bile yetiyor bazen :)

ayyy şaka gibi
sana cevap yazdım sonda oğlumu uyttum . devrilip uyumuşum L şeklinde
işte uyku böyle uyunur der gibi konuya nokta koymuşum arkadaşım

uyu valla OH şifa olsun
hem uyu hem ye.
hamileliğin güzellikleri ye ye ye üstüne yat ama vicdan azabı çekme.
başka zman olsa ölürüm çok yiyorum diye. valla güzel iş

Arkadaşlar 25. haftada bebek hareketleriniz nasıldı?? Ben düne kadar nezaman uzansam bebek hareket ederdi ama dün ve bugün öyle değil biraz yavaşlamış gibi sizdede durum nasıldı

benim karışık. bazen çok kıpır kıpır. bazen hiç hissetmiyorum. normalim bu şekilde.

Selam kızlar.
Ben hala ne tetanoz iğnemi oldum ne de şeker seviyemi olcturdum. Bu kadar da bi salmış gebeyim. Cuma günü dr randevum var. Artik o zaman hallederim diye düşünüyorum.

Herkes iyi inşallah. Bu ara pek girip bakamadım buralara..

Ohh sefan olsun fırsat buldukça uyuyup bedeni dinlendirmek dinç tutmak lazım. Minişlerimizi zinde karşılayalım ama değil mi

Hımm bilmiyorum yaaa herşeyde bir şey arıyorum paranoya oldum şu hamilelikte rabbim hepimize kolaylaştırsın sonunuda hayırla tamamlasın
canım bırak bebeğin huzurlu sakin büyüsün... olmadı uzan dokun konuş hemen bir iki kıpırdanmalar hissedersin, annesine cevap verir minikin

Pisikedii evet nerelerdesin senn
bi gidiyon günlerce uğradığın yok.
3.gebelik salman normaldir
inan şu riskli dönemi yaşamasaydım ne hayallerim vardı .doğurana kadar gitmem doktora Vs diyordum ki ilkten fazla gittim

A asitane161719 canım aynen öyle uykumuz şifa olsun . zaten bir galedimi iki çocuk bile tutamıyor beni. bildiğin düşüp bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…