Ins bendede sorun yoktur biri 5 biri 3 yasinda iki cocugum daha var okula git gel kosturmaca dun yikarken onlari baya zorlandim evi suourmekde artik ole zorluyor bir haftadir bole oncesi iyidi aslinda bebek hem yukarda hem assagida kisaca heryerde iynuyor ama karnim sanki assagida farkli biseybazı anneler bebeği baya aşağıda taşıyor galiba sizinde benimki gibi. bazen çok zorluyor benide. her dk wc iihtiyacı oluyor aşağıda vuruyor diye. bana sorun yok dedi doktorum . sorun olacağını sanmıyorum belki büyüdükçe çıkar..bana böyle devam edecek gibi duruyor dedi.
Günaydın, benim de çok çıkmadı, özellikle dar birşey giymezsem kimse anlamıyor hatta... ben de arada kafama takıyorum ama anladığım kadarı ile bu aylarda bebeğin gelişimi ile karnın büyüklüğü arasında bir bağ yokmuş. Herkesin yapısı, iç karnının büyüklüğü vs farklı oluyormuş.... Ben de benden daha geri haftalarda olanların karınlarını görüyorum bazen çok şaşırıyorum....
Oy kuzum kıyamam ama dert etme çok normal iç karnın geniştir senin çok şükür minnoşun iyiyse gerisi önemli değil
Canım inşallah temiz çıkar sonuçların doktorun gerekenleri söyleyecektir. Kış gebeliği yaşıyoruz neticede. Bu durumla karşılaşan çok gebe var. Atlatırsın inşallah en kısa zamanda.
Yedi aylıkken küçük olsa bile daha bebeğin üç katı büyüyecek neredeyse dokuz aylık olduğunda bol bol tadını çıkarırsın.
İnşallah çıkar sonlara doğru şimdilik hareket yönünden çok avantajlı ama insan özeniyor o göbüşlere. :)amin tatlım amin herşeyin hayırlısı olsun nasılsınız bakem :)
@tazemom canını sıkma. bende senin gibiyim. bence çıkmaması bir alternatif artık öyle düşünüyorum. Kilo Alma durumum yok. sonrası için çok kolaylık. çatlak Vs derdi yok. bende 26.haftadayım geniş giysem belli olmuyor. uyanınca az belli ediyor. akşam çıkıyor birde 3.gebelik benim. herkes özeniyor inanmayan var hamile olduğuma. bende rahatladım sonra. senin gibi kafama takıyordum... gelişimi iyi. olsun çıkar bence bir kaç haftaya.
Hifaa nasılsın test sonucun çıktımı?
A asitane161719 tatlım hallettim işlerimi şükürler olsun. okumam gereken kitap var. hiç okuyasım yok nedense..ona canım çok sıkkın. dün hava çok güzeldi bugunde öyle. sabah teslim ettik verilcekleri sonra kızı parka götürdüm ordan ruhumun gidası olan sohbete. şimdi kızı uyuttum. içimde değişik bir sıkıntı var hayrola inşallah...
Sen bugün nasılsın nasıl gidiyor
amin tatlım amin herşeyin hayırlısı olsun nasılsınız bakem :)
@tazemom canını sıkma. bende senin gibiyim. bence çıkmaması bir alternatif artık öyle düşünüyorum. Kilo Alma durumum yok. sonrası için çok kolaylık. çatlak Vs derdi yok. bende 26.haftadayım geniş giysem belli olmuyor. uyanınca az belli ediyor. akşam çıkıyor birde 3.gebelik benim. herkes özeniyor inanmayan var hamile olduğuma. bende rahatladım sonra. senin gibi kafama takıyordum... gelişimi iyi. olsun çıkar bence bir kaç haftaya.
Hifaa nasılsın test sonucun çıktımı?
A asitane161719 tatlım hallettim işlerimi şükürler olsun. okumam gereken kitap var. hiç okuyasım yok nedense..ona canım çok sıkkın. dün hava çok güzeldi bugunde öyle. sabah teslim ettik verilcekleri sonra kızı parka götürdüm ordan ruhumun gidası olan sohbete. şimdi kızı uyuttum. içimde değişik bir sıkıntı var hayrola inşallah...
Sen bugün nasılsın nasıl gidiyor
Kendini iyi hissederken yap canım dolabına yerlestirirsin düzgünce durur erken olmaz eninde sonunda senin eline bakıyor sonuctahanimlar size bir sorum var . 26 haftaligim . alacagim tum kiyafetler tamamlandi . simdiden yikayip utulesem erken mi ? kendimi iyi hissediyorken
Kızlar çok şükür düşmeye başlamış degerlerşeker yüklemesi de sorunsuz çıktı çok şükür içim ferahladi bebeğe bakmadılar Çarşamba baktıkları için ama bebegimde sağlıklı çok şükür ablası gibi ters bebek benim oğlum da rabbim saglikla kucagimiza almak nasip etsin inşallah sizden de Allah razı olsun yorumlarınız çok ferahlatti beni
kızlar hiç hıçkırık hissettiniz mi? ben hiç hissetmedim henüz sanırım... Zaten nasıl birşey hissediliyor onu da bilmiyorumacaba daha geç haftalarda mı hissedilir?
Ins bendede sorun yoktur biri 5 biri 3 yasinda iki cocugum daha var okula git gel kosturmaca dun yikarken onlari baya zorlandim evi suourmekde artik ole zorluyor bir haftadir bole oncesi iyidi aslinda bebek hem yukarda hem assagida kisaca heryerde iynuyor ama karnim sanki assagida farkli bisey
Hifaa gözün gönlün aydın olsun.çok sevindim.
A asitane161719 canım benim ne kadar doğru dedin... kadın olmak yetiyor karışık karmakarışık olmak için.
ne kadar şükretsem azdır biliyorum.
ağladım uzun zman sonra çok iyi geldi.
birde kitap meselesi için daha vaktim olduğunu öğrendim içim rahatladı.
ay canım benim burak uyu . ben uykum gelince dirensem bile okuduğumu anlamamArada birikmişlerden arınmak lazım.Vaktin de varmış ne güzel okursun yavaş yavaş canım. Ben de okumaya çalışıyorum bireysel olarak. Ama şu sıralar ne zaman okumaya başlasam uykum geliyor
ay canım benim burak uyu . ben uykum gelince dirensem bile okuduğumu anlamam
ahh uyku her dakka geliyor bana. bu öğlen uyumamak için direndim inan..şimdi gözlerimden uyku akıyor. kitap okuma alışkanlığımı kaybettim ben. geri kazanma mücadelesi içindeyim. geçen ay 2 kitap okudum 2 haftada. 3.kitap elimde hala. 4.5.6.sırada :)
ben göbüş büyütüyorumnerde elime alıp rahat rahat okuyayım.
Allah bereket versin istifadeni bol eylesin canım. Uykum gelince ben de hiçbir şey anlamıyorum ne kitaptan ne de yaptığım işten. Bu aralar hem çok acıkıyorum hem de çok uykum geliyor. Gün içinde en az bir kere uyuyorum fazladan. Öyle güzel geliyor ki mübarek 10 dk bile yetiyor bazen :)
Arkadaşlar 25. haftada bebek hareketleriniz nasıldı?? Ben düne kadar nezaman uzansam bebek hareket ederdi ama dün ve bugün öyle değil biraz yavaşlamış gibi sizdede durum nasıldı
Hımm bilmiyorum yaaa herşeyde bir şey arıyorum paranoya oldum şu hamilelikte rabbim hepimize kolaylaştırsın sonunuda hayırla tamamlasınbenim karışık. bazen çok kıpır kıpır. bazen hiç hissetmiyorum. normalim bu şekilde.
ayyy şaka gibi
sana cevap yazdım sonda oğlumu uyttum . devrilip uyumuşum L şeklinde
işte uyku böyle uyunur der gibi konuya nokta koymuşum arkadaşım
uyu valla OH şifa olsun
hem uyu hem ye.
hamileliğin güzellikleri ye ye ye üstüne yat ama vicdan azabı çekme.
başka zman olsa ölürüm çok yiyorum diye. valla güzel iş
canım bırak bebeğin huzurlu sakin büyüsün... olmadı uzan dokun konuş hemen bir iki kıpırdanmalar hissedersin, annesine cevap verir minikinHımm bilmiyorum yaaa herşeyde bir şey arıyorum paranoya oldum şu hamilelikte rabbim hepimize kolaylaştırsın sonunuda hayırla tamamlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?