merhaba haftalarımız aynı sanırım. Ne sıklıkta hissediyorsunuz acaba hareketleri? ben sanki hep az hissediyorum gibi, arada stres yapıyorum... sabah aşağılarda hafif 1-2 tekme hissettim ama böyle sert dışarıdan görünen hareketler pek yok... doktora gitmeme de çok var.

Arkadaşlar 25. haftada bebek hareketleriniz nasıldı?? Ben düne kadar nezaman uzansam bebek hareket ederdi ama dün ve bugün öyle değil biraz yavaşlamış gibi sizdede durum nasıldı

valla ben de senin gibiyim, bir gün baya hissediyorum sonra 1-2 gün sessizleşiyor... ben de stres yapıyorum ama bilmiyorum herhalde normaldir. Daha küçükler belki de...ama kesinlikle sürekli hissetmiyorum, bazen 6-7 saat ses vermiyor. Bir de geceleri falan uyandırmıyor beni henüz hiç hareketleri.

karapisso iyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın? Geçti mi ağrıların? Cuma günü kontrolümüz var. Bakalım Ali Kerem Beyefendisi neler yapıyor

Canım şükürler olsun iyiyim ağrı sızı kalmadı ya... Rabbim yardım etti geçti kısa sürede. haklısınız iki güne geçiyor.

hadi inşallah cuma günü paşanın güzel haberlerini alırsınız.

Hayırlı güzel günlerimiz olsun kızlar.
şükürler olsun iyiyim sizler nasılsınız bakem . arkadaşıma geldim akşama kadar burdayım yemeğe geldik
bunaldım , Allah gidecek hayırlı aklı başında arkadaşalr nasip etsin.
hepinize duacıyım. sizlerden dua bekliyorum.

Bende anneme gittim bugün. Erkek kardeşimin nişanlısı annesi bir kaç akrabası oturmaya geldi. Aşırı yoruldum. Sofra kur kaldır hizmet et..baya bittim. Ben o kadar diil de kız kardeşim baya yoruldu. Hamdolsun her şey güzeldi, sorunsuz atlattık.
Çocuklar çok dalaştı.. ona da iyice stres oldum şimdi eve geldim ayaklarımı havaya dikmiş yatıyorum.

Karnım baya asada benim. Diğer 2 hamileligimden daha zorlu oluyor. Kasiklarim belim karnım hemen ağrıyor 2-3 eğil kalk yapınca karnım henüz küçük olmasına rağmen ayakkabilarimi giyerken ya da çocuklara ayakkabılarını giydirmeye yardim ederken zorlaniyorum allah'ım işlerimizi kolaylaştırsın inşallah ❤

Kızlar herkese merhaba, bende arada girip bakıyorum, yine gribe yakalandim,bronsit oldum yatıyorum, bu kış bu üçüncü ilaç kullanmaktan fenalık geldi, hayırlısıyla doğum iznine çıksam da evimde temiz temiz otursam, hasta olanlara geçmiş olsun, aman dikkat edin kendinize

yaaa benimde aşağıda. kasıklarımda duruyor. doktor doğuma kadar duracak gibi dedi. Allah yardımcımız olsun ya .
R rkndmt çok geçmiş olsun. bağışıklığını güçlendirmek için ye iç

aç.karnına Keçiboynuzu pekmezi , haftada bir balık iki gün sebze 2 kez et. bunlar iyi.gelir inşallah. bol c vitamini meyve suları sık içine az z.yağ ekle sulandır suyla. bunlar iyi gelir.ilaçlar bir zaman sonra fayda vermiyor.
benim de 2 gündür belim ağrıyor, bayağı aşağılar, kuyruk sokumunun üstü gibi... bugün kimsenin pek neşesi yok galiba...
sanada geçmiş olsun. bebek büyüdükçe belimize yük biniyor. sağlıcakla biter inşallah.

Çok sağol canım bunları düzenli yapan aşırı dikkat eden biriyim aslında, okula adım attık başladı yine hastalık hali, kalabalık ortamda kurtuluş yok maalesef

benim de 2 gündür belim ağrıyor, bayağı aşağılar, kuyruk sokumunun üstü gibi... bugün kimsenin pek neşesi yok galiba...
Benim kuyruk sokunum kırılıp içe doğru L şeklinde kaynaşmış, en ufak zorlanimda ağrıyor artık kuyruk sokumunun üstü de batmalı yanmalı bi degisikli ağrıyor. Hamdolsun fiziksel bir problemim yok. Ufak tefek şeyler onlar..dinlenince geçiyor.
Keyifler fena sayılmaz aslında..hemen yorulmasam çok daha keyifli olacam da..
Çok çok geçmiş olsun. Çalışan hamile ne yaparsa yapsın hastalıktan pek kaçamıyor malesef allah yardımcın olsun.
Diğer 2si yukarıdaydı onlar da ağzımdan çıkacak gibi olurdum aşırı nefes darlığı ill oğlum 37.haftaya kadar tersti ayakları çıkışta perişan etmişti beni..2.oğlum da doğumda bile asaa inmedi 10cm açıklıkla hastaneye gittim suyum gelmemiş bebek kanala girmemişti. Suyumu açmak için baya bi kişi uğraştı sonra dr geldi 2.denemede anca açtı..değişik bir deneyimdi doğrusu

Canım çok geçmiş olsun. Son maksimum dört haftan sanırım seninle aramızda iki gün var bildiğim kadarıyla. Zaman daraldikca sabır da azalıyor değil mi ? İnşallah iznini en güzel şekilde geçirirsin. Çalışan hamile olmak eminim ki çok zordur dinlenmeye sonuna kadar hakkın var.

Kızlar hayırlı günler. Ben acillik oldum bugün. Sabah şiddetli bir ağrıyla uyandım hemen acile geldik. Doğum sancısı gibi yoğundu neredeyse ama doğum sancısı değildi yaşadığım için biliyorum. Altı saat kesintisiz çektim. Hemen tahliller yapıldı nst çekildi açıklık var mı diye hem alttan hem üstten bakıldı ultrasona da girdim. Çok korktum bebeğime bir şey oldu diye ama hamdolsun bebeğim iyi. İlaç veremedikleri için sancı sürecim çok zordu. Açıkçası net bir teşhis koyamadılar. Ağrıyı sol böbrek bölgesinde ve sol kasıkta hissediyordum. Bebek böbreğe baskı yapmış olabilirmiş ağrı tekrarlayabilir dediler. Dua edin bize Allah kimseye yasatmasın dayanılmaz saatlerdi benim için.

Cok gecmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin insan hamile olunca 10 kat daha fazla telas yapıyo Allah korktugumz yere ugratmasın cok zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…