Canım çok geçmiş olsun Allahım korusun inş

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah bir daha hiç yaşamazsın. Bende geçen öyle acillik olmuştum ama mideden kaynaklanıyordu benimki. O arada burada öyle şeyler okuyordum hep çok korktum ama çok şükür bebeğimde bir sıkınyı yoktu.Hem korkuyosun hem ilaç içemiyorsun canın yanıyo Rabbim göstermesin inşallah bir daha hiçbirimize..

Çok geçmiş olsun Rabbim birdaha o ağrıları çektirmesin

Cok gecmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin insan hamile olunca 10 kat daha fazla telas yapıyo Allah korktugumz yere ugratmasın cok zor valla

Allah razı olsun Rabbim bu yolu sağ salim bebeklerimizle tamamlamayi nasip etsin bize. Haklısın hamile olunca gerçekten çok endişelendim. Çok şükür şimdi iyiyim.

Gebelikte sağlık sorunu yaşamak çok zormuş doğum anı kadar çaresiz hissettim kendimi gerçekten. Tek tesellim bebeğimin iyi olması. Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yasatmasin.

Ayy kızlar dua edin nolur. Şu son haftalar su gibi sağlıkla geçsin inşallah. 32 haftayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bi izne ayrılsam rahatlayacağım. Köy okuluna her gün 30 km git 30 km gel. Yıldım valla..

Canım çok geçmiş olsun Allah'ım tekrarından esirgesin

Parol verebilirlerdi niye çektirdiler ağrıyı

Ağrının teşhisini daha rahat koyabilmek için ağrı kesici vermek istemediler uzun süre. Ama net bir teşhis de koyamadılar. Bebeğin sağlığından emin olduktan sonra ancak düşük doz bir ağrı kesici verdiler. Eğer tekrarlarsa ağrı evde ağrı kesici olarak Parol alicam zaten ama inşallah tekrarlamaz .

Kızlar bugun kuaföre gitmiştim kuaförde bebişi soruyor nasıl iyi mi diye bende iyi abla falan dedim.
Herneyse içerideki odada da ağda yaptıran kadın varmış o da bebek tedavisi görüyormuş ben toparlandım çıkıcam o da anltıuor işte eşi ameliyat vs olmus. Bunu duyunca çok üzüldüm sanki nispet yapar gibi söyledim gibi hissettim aslında hiç haberim yoktu ne bileyim paylaşmak istedim sizlerle.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerinde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

A asitane161719 Allah korusun canım benim. şükürler olsun kızın iyimiş. sağ salim geçer inşallah . çok iş güç yapma dedimİ doktor. .eğer böbrek ise dinlen sıcak su torbasıda koy iyi gelir. üzüldüm inan. çok dua edeceğim sana.

kızar geçmisi bile düzgün okuyamadım. kızım durmuyor hiç.. huyu değişti Son zamanlarda. Allah sağlık versin.
dün benimde akşam karnım çok ağrıdı gaz sancısı malatya kanama oldu kabızlıktan mahvetti beni. sonra rahatladım ama öldüm öldüm dirildim.
inşallah gecer biter.
M mutluanneadayi takma bence. dua et. kendinede oku
inşallah olmayan herkese hayırlısıyla nasip olsun. sen bilerek yapmamışsınki.

Hifaa KEVOK Pisikedii leylunehar R rkndmt @lucyfish hepinize duacıyım
nasılsınız. ismini unuttuğum kızlar hepimizin güzel haberlerini almak nasip olsun.

Gaz sancısı bende de oluyor canım kabızlık da var maalesef dün akşam bende ayniydim yemeği biraz fazla kaçırmısım kayboldum bende hareket etmek iyi geldi biraz bide gün içinde bol bol kayısı kurusu yiyorum oda iyi geliyor benim kızım da bu ara bayaa mızmız bir çocuk oldu beni çok yoruyor yaramazlık yapsa neyse derim ama en ufak bişey e bile ağlıyor inşallah düzelir valla yoksa bayaa zorlicak

Çok geçmiş olsun. Allahım korusun inşallah. Sağlıkla hayırlısıyla bi dünyaya getirsek yavrularımızı ❤❤❤
Ya kızlar bazı sevimsiz tipler son aylar çok kilo alacaksın diyor öyle mi ?
Daha önceki 2 gebeligimde son aylarda neredeyse hiç kilo almadım. Bebek 8 ve 9.aylarında ayda 1 kg alıyor neredeyse..Çok kilo almaktan kasitlari nedir anlamadım doğrusu.. herkesin yapısı farklı yani. Benim yaşayıp gördüğüm asıl kilo 2.gebelik döneminde alınıyor. 3 gebelik döneminde bebek çok kilo alıyor.
Amaaaan salla gitsin! Millet bayılıyor böyle saçma şeylerle can sıkmaya çalışmaktan. Doğurunca da 'aaaa sen kilolarını hiç veremedin'demeye baslicak. Sanki çocuk çıkınca kendi hemen eski haline dönmüş gibi!
Allah yardım etsin. Gebelikte yol hiç çekilmiyor!
Amin insallah. Rabbim hayırlısıyla olmayanlara da versin. Kuzenim ve arkadaşımın eşi ameliyat oldu ve hemen gebe kaldılar. Demem o ki üzülme..Nasipte varsa olur.
Bu ara ay mı geriliyor jüpiter mı koşuyor mars mı oturuyor anlamadım benim oğlanlar da bi dellendi! Aşırı dalaşmaya ve ağlasmaya başladılar kafa kalmıyor artık. 2siyle salim kafada zor mücadele ediyorum bebek olunca ne yapacam?! Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Canım çok geçmiş olsun. Hamilelikte doktora gitsen bile müdahale edemezler diye düşünüyorum..doğumdan sonra şikayetlerin devam ederse ameliyat okur kurtulursun

Geçmiş olsun, neden ağrı kesici vermediler?
Vermişler okudum şimdi..

Son düzenleme:
işte her dönem aynı değil. bundada var bir hayır. sürekli mıyız olsalar ölürüz kimse başka çocuk yapmazdı

Pisikedii aaa çok doğru , o dönen her nayse alt üst etti herşeyi...

Allah bütün hastalara şifa versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…