- 24 Eylül 2018
- 188
- 384
- 53
- 44
çok geçmiş olsun. Çok şükür siz de bebeğiniz de iyisiniz.Kızlar hayırlı günler. Ben acillik oldum bugün. Sabah şiddetli bir ağrıyla uyandım hemen acile geldik. Doğum sancısı gibi yoğundu neredeyse ama doğum sancısı değildi yaşadığım için biliyorum. Altı saat kesintisiz çektim. Hemen tahliller yapıldı nst çekildi açıklık var mı diye hem alttan hem üstten bakıldı ultrasona da girdim. Çok korktum bebeğime bir şey oldu diye ama hamdolsun bebeğim iyi. İlaç veremedikleri için sancı sürecim çok zordu. Açıkçası net bir teşhis koyamadılar. Ağrıyı sol böbrek bölgesinde ve sol kasıkta hissediyordum. Bebek böbreğe baskı yapmış olabilirmiş ağrı tekrarlayabilir dediler. Dua edin bize Allah kimseye yasatmasın dayanılmaz saatlerdi benim için.
A asitane161719 Allah korusun canım benim. şükürler olsun kızın iyimiş. sağ salim geçer inşallah . çok iş güç yapma dedimİ doktor. .eğer böbrek ise dinlen sıcak su torbasıda koy iyi gelir. üzüldüm inan. çok dua edeceğim sana.
Çok geçmiş olsun. Allahım korusun inşallah. Sağlıkla hayırlısıyla bi dünyaya getirsek yavrularımızı ❤❤❤
Daha önceki 2 gebeligimde son aylarda neredeyse hiç kilo almadım. Bebek 8 ve 9.aylarında ayda 1 kg alıyor neredeyse..Çok kilo almaktan kasitlari nedir anlamadım doğrusu.. herkesin yapısı farklı yani. Benim yaşayıp gördüğüm asıl kilo 2.gebelik döneminde alınıyor. 3 gebelik döneminde bebek çok kilo alıyor.
Amaaaan salla gitsin! Millet bayılıyor böyle saçma şeylerle can sıkmaya çalışmaktan. Doğurunca da 'aaaa sen kilolarını hiç veremedin'demeye baslicak. Sanki çocuk çıkınca kendi hemen eski haline dönmüş gibi!
Allah yardım etsin. Gebelikte yol hiç çekilmiyor!
Amin insallah. Rabbim hayırlısıyla olmayanlara da versin. Kuzenim ve arkadaşımın eşi ameliyat oldu ve hemen gebe kaldılar. Demem o ki üzülme..Nasipte varsa olur.
Bu ara ay mı geriliyor jüpiter mı koşuyor mars mı oturuyor anlamadım benim oğlanlar da bi dellendi! Aşırı dalaşmaya ve ağlasmaya başladılar kafa kalmıyor artık. 2siyle salim kafada zor mücadele ediyorum bebek olunca ne yapacam?! Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Canım çok geçmiş olsun. Hamilelikte doktora gitsen bile müdahale edemezler diye düşünüyorum..doğumdan sonra şikayetlerin devam ederse ameliyat okur kurtulursun
Geçmiş olsun, neden ağrı kesici vermediler?
Vermişler okudum şimdi..
çok geçmiş olsun. Çok şükür siz de bebeğiniz de iyisiniz.
İyi ki vermişler, dayanmak çok zor ağrıya..Çok teşekkür ederim. Erken doğumdan korktular biraz da o yüzden. Bebek iyi olunca azıcık verdiler ama o bile çok iyi geldi şükürler olsun.
biz akşam en geç 7.30 da yemiş oluyoruz o zaman sindirim en geç 9 gibi bitiyor rahat uyku uyuyorum.karapisso Allah razı olsun canım iyiyiz çok şükür.Allah kolaylık versin çocuklar için de bize.Ağırlaştık çünkü.Bende sabah erkenden kalkıp oğlumun kahvaltısıydı üstüydü akşam dersiydi derken uğraşıyorum.Senin kuzun daha küçük zor olur tabi.Anneyiz herşey bizden soruluyo. T tugce212121 öyle diyenlere deki almam gerekirse alırım hamileyim çünkü hakkını vermek lazım. Sonra eski formuma dönerim merak etme!! A asitane161719 aminn canım Rabbim canımıza sağlık versin bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah. Bu arada üstümüz açık yatıyoruz ya üşütüyoruz normaldir. Kızlar bu arada akşamları yemeği çok azalttım. Gaz oluyo nefes alamıyosun. Uyumak bile zorlaşıyo en iyisi akşam mideyi biraz rahat bırakmak
biz akşam en geç 7.30 da yemiş oluyoruz o zaman sindirim en geç 9 gibi bitiyor rahat uyku uyuyorum.
iyi olmana sevindim.
A asitane161719 demek Son 2.5 ay Ha
Evet canım inşallah. Allah izin verirse 10 gün sonra 7 ayım bitiyor. Ama bugün çok korktum inşallah tamamlayabilirim kalan zamanın tamamını .
Allahım hayırlısıyla ,sağlıkla,kolaylıkla vaktine kavuştursun inş hepimizin bebeklerini Az kaldı kızlar inş selametle kucağımıza alırız huzurla büyütürüz .Hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum ilk bebeğim olduğu için emzirebilir miyim,bakabilir miyim,yetebilir miyim ,iyi bir anne olabilir miyim ,bilmeden zarar verir miyim ..Allahım yardım eder inş
Amin canım rabbim hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin inşilk tecrüben olacak bu endişelerin çok doğal. Demekki yeteceksin her anlamda, Allah sana bu emaneti verdi. biz anneler rahat olmayı başarsak gerisi çorap söküğü gibi gelecek ama endişeler hesaplar planlar işi bozuyor. dilerim gönlündeki gibi yaşarsın hayallerini.
inşallah selamatle tamamlarsın canım benim... senin sesin soluğun çıksın hep... sağlıkla yaz bize her daim...
aminnn güzel arkadaşım aminnnAllah razı olsun canım. Buradaki herkesin güzel haberini almak isterim her daim. Allah imtihanlarımızı bize kolaylaştırsin inşallah.
Amin canım rabbim hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin inş
Günaydın herkese, bebek alışverişlerinde ne durumdasınız? benim özellikle kıyafetler konusunda kafam karışık, yenidoğan beden mi almalı 0-3 ay mı..tulum mu almalı, pantolon-zıbın falan mı? gece uyurken ne giyer bebek vs.. ilk olunca cahillik oluyor işte.. Bir de çok almayın hediye gelir diyorlar ama ben önceden plan yapmayı severim ona güvenemiyorum :) Sanırım yenidoğan kıyafetini hastaneden de veriyorlarmış 2 takım halinde .. bu durumda aslında hastaneye bebek için çok kıyafet götürmeye de pek gerek yok sanki.
Umarım herkes iyidir, güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?