çok geçmiş olsun. Çok şükür siz de bebeğiniz de iyisiniz.

Çok teşekkür ederim canım. İş güç yapma demediler ama yapacak durumda değilim zaten hala sol kasigimda sanki bir şey var yokluyor arada. Korkudan ağır ağır hareket ediyorum. Ben böbrekten olduğunu düşünüyorum hala. Gece üşüttüm sanırım . Allah kimselere vermesin . Hepimize sağlık versin inşallah.

Allah razı olsun canım. İnşallah şu son kalan 2.5 ay sağ selamet geçer.

karapisso Allah razı olsun canım iyiyiz çok şükür.Allah kolaylık versin çocuklar için de bize.Ağırlaştık çünkü.Bende sabah erkenden kalkıp oğlumun kahvaltısıydı üstüydü akşam dersiydi derken uğraşıyorum.Senin kuzun daha küçük zor olur tabi.Anneyiz herşey bizden soruluyo. T tugce212121 öyle diyenlere deki almam gerekirse alırım hamileyim çünkü hakkını vermek lazım. Sonra eski formuma dönerim merak etme!! A asitane161719 aminn canım Rabbim canımıza sağlık versin bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah. Bu arada üstümüz açık yatıyoruz ya üşütüyoruz normaldir. Kızlar bu arada akşamları yemeği çok azalttım. Gaz oluyo nefes alamıyosun. Uyumak bile zorlaşıyo en iyisi akşam mideyi biraz rahat bırakmak

biz akşam en geç 7.30 da yemiş oluyoruz o zaman sindirim en geç 9 gibi bitiyor rahat uyku uyuyorum.
iyi olmana sevindim.
A asitane161719 demek Son 2.5 ay Ha

biz akşam en geç 7.30 da yemiş oluyoruz o zaman sindirim en geç 9 gibi bitiyor rahat uyku uyuyorum.
iyi olmana sevindim.
A asitane161719 demek Son 2.5 ay Ha

Evet canım inşallah. Allah izin verirse 10 gün sonra 7 ayım bitiyor. Ama bugün çok korktum inşallah tamamlayabilirim kalan zamanın tamamını .

Evet canım inşallah. Allah izin verirse 10 gün sonra 7 ayım bitiyor. Ama bugün çok korktum inşallah tamamlayabilirim kalan zamanın tamamını .

inşallah selamatle tamamlarsın canım benim... senin sesin soluğun çıksın hep... sağlıkla yaz bize her daim...

Allahım hayırlısıyla ,sağlıkla,kolaylıkla vaktine kavuştursun inş hepimizin bebeklerini Az kaldı kızlar inş selametle kucağımıza alırız huzurla büyütürüz .Hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum ilk bebeğim olduğu için emzirebilir miyim,bakabilir miyim,yetebilir miyim ,iyi bir anne olabilir miyim ,bilmeden zarar verir miyim ..Allahım yardım eder inş

ilk tecrüben olacak bu endişelerin çok doğal. Demekki yeteceksin her anlamda, Allah sana bu emaneti verdi. biz anneler rahat olmayı başarsak gerisi çorap söküğü gibi gelecek ama endişeler hesaplar planlar işi bozuyor. dilerim gönlündeki gibi yaşarsın hayallerini.

Amin canım rabbim hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin inş

Günaydın herkese, bebek alışverişlerinde ne durumdasınız? benim özellikle kıyafetler konusunda kafam karışık, yenidoğan beden mi almalı 0-3 ay mı..tulum mu almalı, pantolon-zıbın falan mı? gece uyurken ne giyer bebek vs.. ilk olunca cahillik oluyor işte.. Bir de çok almayın hediye gelir diyorlar ama ben önceden plan yapmayı severim ona güvenemiyorum :) Sanırım yenidoğan kıyafetini hastaneden de veriyorlarmış 2 takım halinde .. bu durumda aslında hastaneye bebek için çok kıyafet götürmeye de pek gerek yok sanki.
Umarım herkes iyidir, güzel bir gün olsun

canım bana tulum çok kullanışlı geliyor. iki parçadansa tulum aldım yeni doğan için ama biraz büyük 0.3 ay ama uzun rahat bişey. gelenleri beklersen olmaz kendine göre bir alışveriş yapman rahat etmene vesile olur.
bazı tulumların ayak kısmı çok minik oluyor üstü uzun altı kısa onlara dikkat et. altıda uzun olsun.
bebek bu hergün kusar altı kirlenir
baya var bizim olmasa alırdım inan.
evdekilerde 0.3 olan var ama dediğim gibi ben öncedende kalıbı geniş büyük olmasına dikkat ederdim rahat hepsi. böyle bir karış değiller
5 takım 8 tane tulum
çıtçıtlı badiler 10 taneye yakın.

alt açma setim var bebeği uzatmak için.
koltuk vs üzerine direk koymam ben.
4 tane battaniye
ağız bezİ , bebeğin gazını çıkartırken kullanmak için omuz bezi.
biberon emzik kullanmıyor benim bebekler almadım bu yüzden.
müslin bez alamadım ben.
kundaklar var iki tane.
kendime 3 emzirme çamaşırı aldım..
lohusa takımı taç toka seti bakıyorum hala.

birde ben seni etiketleyemiyorum neden acaba ?

karapisso valla bilemedim ki neden etiketlenmiyor? ama yazdıkların için sağol çok yararlı bilgiler oldu bunlar. 0-3 ay için 1 tane tulumum var şimdilik o zaman tulum alayım ben de gördükçe en az 5-6 tane daha.. belki ayaksız alırım bazılarını malum yaz bebekleri olacaklar...
Alt açma seti ben de aldım, chakra dan indirimdeyken aldım yoksa epey pahalı... ama biz oda vs yapmıyoruz, mobilya almıyoruz o yüzden diğer ihtiyaçlarını şimdilik biraz daha gönlümce alabilmeye çalışıyorum.
Artık gelen hediyeleri de 3-6 aylık kıyafetler ile değiştiririm zaten 3-6 ay için hiç birşey almıyorum şimdiden.

kızlar bebek şampuanı olarak hangisini almayı düşünüyorsunuz çok kararsız kaldım sebamed mi alsam diğerlerinden mi

Dalin aldım ben. İlk oğlumda da onu almıştım memnun kalmıştım başka almak istemedim. Ama chico ve niveada iyiymiş kullanan arkadaşlarım var. Dün ebebekte bebek bakım ürünlerinde indirim vardı epey bi alışveriş yaptım. Sabun, deterjan, pişik kremi falan.. O kısmı da tamamladım inşallah. Bi eksiğimiz bez ve anne bebek çantası kaldı. Çok şükür herşeyimiz tamamlandı.. Rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…