kızlar bebek şampuanı olarak hangisini almayı düşünüyorsunuz çok kararsız kaldım sebamed mi alsam diğerlerinden mi

Dalin almıştım oğlumda ama alerji yapmıştı ilk aylarda. Ben de Nivea'ya geçtim uzun süredir kullanıyoruz memnunum. Aslında bebekten bebeğe değişiyor. Denemek lazım.

kızlar bebek şampuanı olarak hangisini almayı düşünüyorsunuz çok kararsız kaldım sebamed mi alsam diğerlerinden mi

Ben bakım ürünlerini mustela almayı düşünüyorum. Instagamda "mühendisinoglu" diye bir hesap var, bütün ürünleri inceleyip içlerindeki kimyasal içeriğine göre yorumluyor. Tavsiye ederim.

Bu burun tıkanıklığı beni bitirdi resmen nefes alamıyorum. Hayat kalitem aşırı derecede düştü uyuyamiyorum,uyusam bile tam dinlenemiyorum haddinden fazla uyanıyorum doğuma da daha çok var..allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah. Her işimizi kolaylaştırsın inşallah ❤

Bebek bakım ürünü olarak ben ilk 6 ay mustela (zaten açıldıktan sonra ömrü 6 ay), 6 aydan sonra da bubchen o bitincede nivea kullanıyorum.

canım seni çok iyi anlayabiliyorum 1 haftadır fena şifayı kaptım kuru öksürük burun tıkanıklığı falan mahvetti beni dahada iyileşemedim

Ben bakım ürünlerini mustela almayı düşünüyorum. Instagamda "mühendisinoglu" diye bir hesap var, bütün ürünleri inceleyip içlerindeki kimyasal içeriğine göre yorumluyor. Tavsiye ederim.
teşekkür ederim canım gerçektende baya faydalı bir sayfaymış beğndim

evet ayaksızlar daha iyi olur. benim kızım ağustosta doğacaktı büyük olan şimdi 2.5 yaşında. 1 eylülde doğdu . ayaklı giydirdim yeleksiz vadi ve tulum giydi. yani bizim bebekler toparlanana kadar yaz bitecek
ayaklı ince penye tulumda olur. çorap giydirmeyiz . tabi bu hava şartları istanbula göre güneydoğuda anca badi giyer bebekler. pişerler yoksa.
benimde ütü kaldı herşey hazır.şükür
birde bez alacağız.
ıslak mendil olarak pamuk z.yağı saf su üçlüsünü kullanırım en sağlıklısı. 2 ,3 haftadan sonra inşallah yeni doğan ıslak mendiline geçerim.

Merhaba mayıs anneleri buraya sürekli bakıyorum ama mesaj yazmadım pek. Bebeğimin hareketlerini 18. Haftadan beri hissediyorum ama plesantam önde olduğu için çok belirgin olmuyor. Son zamanlarda daha belirgin olmaya başlamıştı hatta haftasonu epey hareketliydi salı günü biraz temizlik yaptım yoruldum o günden beri çok hareket etmiyor sanki tekmeleri bile daha güçsüz bir sıkıntı mı var diye düşünmekten uyuyamadım. Normalde bu haftalarda daha fazla olması gerekmez mi? İlk bebeğim tecrübesizim tabii. Bugün de aynı. Sabah kahvaltıdan sonra bir iki kez hareket etti sonra yok. Doktor randevuma daha 3 hafta var acaba bir görünsem mi?

aslında normal bir durum . sen yorulunca bebekte etkileniyor. hareketleri azalıyor. ben yürüyünce iş güç yaparken hissetmiyorum.
hele plasenta öndeyse net hissetmen bile güzel. uzanınca karını sevip konuş bakalım tepki verecekmi?

karapisso bugün okuldan eve gelince tatlı yedim uzandım konuştum yine bir hareket yoktu doktoruma mesaj attım yarın gel bakalım dedi. Sonra ne olduysa oldu benim hınzır mesajdan sonra bol bol tekmelemeye başladı. Nasıl mutlu oldum. 3 gündür ilk defa böyle tekmeledi sonunda, sanırım yorulduğum için sessizleşmişti dediğin gibi. Teşekkür ederim bu arada tecrübesiz olunca en ufak bir durumu takıyor kafasına insan.

canım seni çok iyi anlayabiliyorum 1 haftadır fena şifayı kaptım kuru öksürük burun tıkanıklığı falan mahvetti beni dahada iyileşemedim
Çok şükür hasta değilim. Her şey yolunda,normal halimde burnum tikanik arada açılıyor 3-5 dk sürüyor sonra yine tikanik!
Pisikedii bendede oluyor o arada çok zor. normalde var bende hamilelikte arttı.
Ciddi zor bir olaymış..allahım yardim etsin. Inşallah hamilelikten sonra geçecek..

oyy hemde nasıl
enkaz iki hafta uyumadım gece.
gündüz nefesim rahatlayınca uyku basardı.
gece gündüz kavramım değişmişti.
bugün oğlumun okulunda toplantı vardı. mayıs 31de kapanıyor okul.bir heyecan aldı beni. bebişim gelmiş olacak muhtemelen. biz nerde olacağı o zaman ve daha neler neler... Allahım sağlıkla yaşamayı nasip etsin .
A asitane161719 nasılsın bugun .

gerçekten öyleler , yoruluncaa sanki birkaç gün kendilerine gelemiyorlar
birde yazık kız melek o hınzır deme.
gitmene gerek kalmadı ne güzel. gözün aydın.

gerçekten öyleler , yoruluncaa sanki birkaç gün kendilerine gelemiyorlar
birde yazık kız melek o hınzır deme.
gitmene gerek kalmadı ne güzel. gözün aydın.
Evet çok şükür şaka bir yana sanki anladı doktora gideceğimi şaka yaptım der gibi başladı tekmeye. O yüzden dedim, yoksa o benim meleğim tabii. Allah herkesin evladını korusun

Evet çok şükür şaka bir yana sanki anladı doktora gideceğimi şaka yaptım der gibi başladı tekmeye. O yüzden dedim, yoksa o benim meleğim tabii. Allah herkesin evladını korusun

aminnn, doğduktan sonrada devam ediyor bu halleri. herşeyi bilerek yapıyorlar sanki

Oglanla gündüz uyuyorum..iyi geliyor valla, yoksa akşama kadar hayatta dayanamam biri sanki burnumu sıkmış nefes almama musade etmiyor gibi yastigimi yükseltince boynum fitiklarim ağrıyor,komple başımı yükseltince kuyruk sokumum, belim..ahhh ahhh. Hamdolsun. Sıkıntılarım bile ne küçük ❤❤
Yaza 3 çocukla giriş yapma fikri nedense bana pek heyecan verici gelmiyor..daha çok korkutuyor allahım yar ve yardımcımız olsun. Bi şekil kolaylığını verecektir rabbim, tek güvencem o ❤

Hamdolsun iyiyim canım. Dün rahatsızlanınca oğlum ortada kalmasın diye ne olur ne olmaz kayınvalidemi çağırdık sağolsun geldi o yüzden çok aktif olamadım burada. Sizler de iyisinizdir inşallah.

valla benim de öyle bir gün tekmeliyorsa 3-4 gün çok az hissettiriyor sonrasında ben de hep panik oluyorum... Normali ne, nasıl, ne kadar hissetmem gerek bilmiyorum. Doktor randevum da 2 Martta.. daha 2 hafta var yani.. benim de sinirim bozuluyor hareket hissetmeyince hemen moralim yerlerde...salı kıpır kıpırdı mesela o zamandan beri pek fazla hareket yok, tek tük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…