- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
kızlar bebek şampuanı olarak hangisini almayı düşünüyorsunuz çok kararsız kaldım sebamed mi alsam diğerlerinden mi
kızlar bebek şampuanı olarak hangisini almayı düşünüyorsunuz çok kararsız kaldım sebamed mi alsam diğerlerinden mi
canım seni çok iyi anlayabiliyorum 1 haftadır fena şifayı kaptım kuru öksürük burun tıkanıklığı falan mahvetti beni dahada iyileşemedimBu burun tıkanıklığı beni bitirdiresmen nefes alamıyorum. Hayat kalitem aşırı derecede düştü uyuyamiyorum,uyusam bile tam dinlenemiyorum haddinden fazla uyanıyorum doğuma da daha çok var..allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah. Her işimizi kolaylaştırsın inşallah ❤
teşekkür ederim canım gerçektende baya faydalı bir sayfaymış beğndimBen bakım ürünlerini mustela almayı düşünüyorum. Instagamda "mühendisinoglu" diye bir hesap var, bütün ürünleri inceleyip içlerindeki kimyasal içeriğine göre yorumluyor. Tavsiye ederim.
karapisso valla bilemedim ki neden etiketlenmiyor? ama yazdıkların için sağol çok yararlı bilgiler oldu bunlar. 0-3 ay için 1 tane tulumum var şimdilik o zaman tulum alayım ben de gördükçe en az 5-6 tane daha.. belki ayaksız alırım bazılarını malum yaz bebekleri olacaklar...
Alt açma seti ben de aldım, chakra dan indirimdeyken aldım yoksa epey pahalı... ama biz oda vs yapmıyoruz, mobilya almıyoruz o yüzden diğer ihtiyaçlarını şimdilik biraz daha gönlümce alabilmeye çalışıyorum.
Artık gelen hediyeleri de 3-6 aylık kıyafetler ile değiştiririm zaten 3-6 ay için hiç birşey almıyorum şimdiden.
Merhaba mayıs anneleri buraya sürekli bakıyorum ama mesaj yazmadım pek. Bebeğimin hareketlerini 18. Haftadan beri hissediyorum ama plesantam önde olduğu için çok belirgin olmuyor. Son zamanlarda daha belirgin olmaya başlamıştı hatta haftasonu epey hareketliydi salı günü biraz temizlik yaptım yoruldum o günden beri çok hareket etmiyor sanki tekmeleri bile daha güçsüz bir sıkıntı mı var diye düşünmekten uyuyamadım. Normalde bu haftalarda daha fazla olması gerekmez mi? İlk bebeğim tecrübesizim tabii. Bugün de aynı. Sabah kahvaltıdan sonra bir iki kez hareket etti sonra yok. Doktor randevuma daha 3 hafta var acaba bir görünsem mi?
aslında normal bir durum . sen yorulunca bebekte etkileniyor. hareketleri azalıyor. ben yürüyünce iş güç yaparken hissetmiyorum.
hele plasenta öndeyse net hissetmen bile güzel. uzanınca karını sevip konuş bakalım tepki verecekmi?
Çok şükür hasta değilim. Her şey yolunda,normal halimde burnum tikanikcanım seni çok iyi anlayabiliyorum 1 haftadır fena şifayı kaptım kuru öksürük burun tıkanıklığı falan mahvetti beni dahada iyileşemedim
Ciddi zor bir olaymış..allahım yardim etsin. Inşallah hamilelikten sonra geçecek..Pisikedii bendede oluyor o arada çok zor. normalde var bende hamilelikte arttı.
Çok şükür hasta değilim. Her şey yolunda,normal halimde burnum tikanikarada açılıyor 3-5 dk sürüyor sonra yine tikanik!
Ciddi zor bir olaymış..allahım yardim etsin. Inşallah hamilelikten sonra geçecek..
karapisso bugün okuldan eve gelince tatlı yedim uzandım konuştum yine bir hareket yoktu doktoruma mesaj attım yarın gel bakalım dedi. Sonra ne olduysa oldu benim hınzır mesajdan sonra bol bol tekmelemeye başladı. Nasıl mutlu oldum. 3 gündür ilk defa böyle tekmeledi sonunda, sanırım yorulduğum için sessizleşmişti dediğin gibi. Teşekkür ederim bu arada tecrübesiz olunca en ufak bir durumu takıyor kafasına insan.
Evet çok şükür şaka bir yana sanki anladı doktora gideceğimi şaka yaptım der gibi başladı tekmeye. O yüzden dedim, yoksa o benim meleğim tabii. Allah herkesin evladını korusungerçekten öyleler , yoruluncaa sanki birkaç gün kendilerine gelemiyorlar
birde yazık kız melek o hınzır deme.
gitmene gerek kalmadı ne güzel. gözün aydın.
Evet çok şükür şaka bir yana sanki anladı doktora gideceğimi şaka yaptım der gibi başladı tekmeye. O yüzden dedim, yoksa o benim meleğim tabii. Allah herkesin evladını korusun
Oglanla gündüz uyuyorum..iyi geliyor valla, yoksa akşama kadar hayatta dayanamamoyy hemde nasıl
enkaz iki hafta uyumadım gece.
gündüz nefesim rahatlayınca uyku basardı.
gece gündüz kavramım değişmişti.
bugün oğlumun okulunda toplantı vardı. mayıs 31de kapanıyor okul.bir heyecan aldı beni. bebişim gelmiş olacak muhtemelen. biz nerde olacağı o zaman ve daha neler neler... Allahım sağlıkla yaşamayı nasip etsin .
A asitane161719 nasılsın bugun .
oyy hemde nasıl
enkaz iki hafta uyumadım gece.
gündüz nefesim rahatlayınca uyku basardı.
gece gündüz kavramım değişmişti.
bugün oğlumun okulunda toplantı vardı. mayıs 31de kapanıyor okul.bir heyecan aldı beni. bebişim gelmiş olacak muhtemelen. biz nerde olacağı o zaman ve daha neler neler... Allahım sağlıkla yaşamayı nasip etsin .
A asitane161719 nasılsın bugun .
karapisso bugün okuldan eve gelince tatlı yedim uzandım konuştum yine bir hareket yoktu doktoruma mesaj attım yarın gel bakalım dedi. Sonra ne olduysa oldu benim hınzır mesajdan sonra bol bol tekmelemeye başladı. Nasıl mutlu oldum. 3 gündür ilk defa böyle tekmeledi sonunda, sanırım yorulduğum için sessizleşmişti dediğin gibi. Teşekkür ederim bu arada tecrübesiz olunca en ufak bir durumu takıyor kafasına insan.
Hamdolsun iyiyim canım. Dün rahatsızlanınca oğlum ortada kalmasın diye ne olur ne olmaz kayınvalidemi çağırdık sağolsun geldi o yüzden çok aktif olamadım burada. Sizler de iyisinizdir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?