kolay gelsin, inşallah güzel sonuçlar alırsınız...Herkese merhaba kızlar..
Bugün kontrolüm var öğleden sonra..
Servikal ölçülcek yine..
Erken doğuma ne kadar yaklaştığıma bakılacak..
İnşallah servikalde kısalma olmamıştır dualarınıza talibim kızlar..
Ayrıca yarın oğlumun geniz eti bademcik muaynesi var. Yüzde doksan önümüzdeki hafta ameliyat olacak.
Rabbim evlatlarımızı korusun..
@asitane101017 Canım sana da çok geçmiş olsun iyisindir inşallah şimdi..
Maşallah. Güzel haberlerle dön bize ❤Herkese günaydınlar hayırlı cumalar. Bugün kontrolümüz var. Heyecan bastı :) İlk defa tam 4 haftadır gitmedim doktora sabrettim. Çok şükür herşey yolunda da olunca.. Neyse bakalım mutlu sağlıklı hayırlı haberlerle döneriz inşallah..
Canım ya inşallah her şey yolundadır. Yanda bir çocuk daha olunca her şey daha çok zorluyorHerkese merhaba kızlar..
Servikal ölçülcek yine..
Ayrıca yarın oğlumun geniz eti bademcik muaynesi var. Yüzde doksan önümüzdeki hafta ameliyat olacak.
Benim de çok var randevuma keşke her gün görebilsek ne güzel olurdu. Ben böyle dert edince eşim en sonunda dayanamadı bu ultrason cihazlarının ev tipi varsa alıcam en sonunda sen de rahat edersin belki diyovalla benim de öyle bir gün tekmeliyorsa 3-4 gün çok az hissettiriyor sonrasında ben de hep panik oluyorum... Normali ne, nasıl, ne kadar hissetmem gerek bilmiyorum. Doktor randevum da 2 Martta.. daha 2 hafta var yani.. benim de sinirim bozuluyor hareket hissetmeyince hemen moralim yerlerde...salı kıpır kıpırdı mesela o zamandan beri pek fazla hareket yok, tek tük...
çok geçmiş olsun, daha iyisinizdir umarım...
Herkese günaydınlar hayırlı cumalar. Bugün kontrolümüz var. Heyecan bastı :) İlk defa tam 4 haftadır gitmedim doktora sabrettim. Çok şükür herşey yolunda da olunca.. Neyse bakalım mutlu sağlıklı hayırlı haberlerle döneriz inşallah..
Hamdolsun iyiyim canım. Dün rahatsızlanınca oğlum ortada kalmasın diye ne olur ne olmaz kayınvalidemi çağırdık sağolsun geldi o yüzden çok aktif olamadım burada. Sizler de iyisinizdir inşallah.
Herkese günaydınlar hayırlı cumalar. Bugün kontrolümüz var. Heyecan bastı :) İlk defa tam 4 haftadır gitmedim doktora sabrettim. Çok şükür herşey yolunda da olunca.. Neyse bakalım mutlu sağlıklı hayırlı haberlerle döneriz inşallah..
ay hadi sende güle haberlerle gelHerkese merhaba kızlar..
Servikal ölçülcek yine..
canım benim. doğuma kadar daha çok döner bence çok erken değilmi pozisyon için. 12 kat anam o lada yorgunluğun üstüne sporcu gibi çıktın desene.Selam kızlar. Sabah doktora gittim. Açlık tokluk şekerine batıracaktım doktor sanki suyunda biraz fazlalık var gibi dedi ve şeker yüklemesi istedi..75lik yaptırdım. 3 kez tokluk sekeri bakıyorlar normalde, 1 saat daha bekleyemem çocuk durmuyor artık bend3 çok yoruldum dedim. Sorun varsa orda da belli olur ve inşallah bir şey yok. Sonucları henüz almadım.
Bi daha yol gitmeyeyim diye yakındaki devlet hastanesine gittim. Sonucu kendi doktoruma gösterecem ama. Normal doğum pozisyonuna geçmiş şükürler olsun. Döndüğünü anlamıştım zaten.
Eve geldim asansörde bakım çalışması varmış 12 katı yaya çıktım allahtan oğlan cok maraz cikarmadi bir kaç kat da olsa o da cıktı.. ama resmen bittim
Maşallah. Güzel haberlerle dön bize ❤
Canım ya inşallah her şey yolundadır. Yanda bir çocuk daha olunca her şey daha çok zorluyorher şeyi 2 hatta 3 misli düşünüyor insan.
Oglusuna da geçmişler olsun. Rabbim yar ve yardımcınız oksun inşallah ❤
amin amin tatlım , hepimizin inşallah.Hayırlı nurlu cumalar kızlar inşallah herşey gönlünüzce olur
Herkese merhaba kızlar..
Servikal ölçülcek yine..
kolay gelsin, inşallah güzel sonuçlar alırsınız...
Selam kızlar. Sabah doktora gittim. Açlık tokluk şekerine batıracaktım doktor sanki suyunda biraz fazlalık var gibi dedi ve şeker yüklemesi istedi..75lik yaptırdım. 3 kez tokluk sekeri bakıyorlar normalde, 1 saat daha bekleyemem çocuk durmuyor artık bend3 çok yoruldum dedim. Sorun varsa orda da belli olur ve inşallah bir şey yok. Sonucları henüz almadım.
Bi daha yol gitmeyeyim diye yakındaki devlet hastanesine gittim. Sonucu kendi doktoruma gösterecem ama. Normal doğum pozisyonuna geçmiş şükürler olsun. Döndüğünü anlamıştım zaten.
Eve geldim asansörde bakım çalışması varmış 12 katı yaya çıktım allahtan oğlan cok maraz cikarmadi bir kaç kat da olsa o da cıktı.. ama resmen bittim
Maşallah. Güzel haberlerle dön bize ❤
Canım ya inşallah her şey yolundadır. Yanda bir çocuk daha olunca her şey daha çok zorluyorher şeyi 2 hatta 3 misli düşünüyor insan.
Oglusuna da geçmişler olsun. Rabbim yar ve yardımcınız oksun inşallah ❤
ay hadi sende güle haberlerle gel
inşallah herşey yolunda gider sağlıkla zamanında gelir oğlunuz . Yûsuf à Allah şifa versin.
canım benim. doğuma kadar daha çok döner bence çok erken değilmi pozisyon için. 12 kat anam o lada yorgunluğun üstüne sporcu gibi çıktın desene.
amin amin tatlım , hepimizin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Sen de güzel haberler alırsın inşallah sağ salim kavuşalım evlatlarımıza .
Karından bakılan ultrasondan mı anlaşılıyor servikalın kısaldığı çok geçmiş olsum oğluşuna da inşallah karnındaki kuzucukta zamanında doğar :)Servikalım yine kısalmış ama çok ciddi boyutta kısalmamış. Tedbirli ve hazırlıklı ol dedi. Bol bol dinlen dedi ama 32. hafta raporuna daha 4 hafta var. Rapor veririm dedi ama almadım. Önümüzdeki hafta oğlum ameliyat olursa onun raporundan yararlanırım.
10 gün sonra yine kontrol var. O zaman ki duruma göre rapor alırım.
Artık ilk işim doğum çantası hazırlamak olucak. Hayırlısıyla şu ameliyatı bi atlatalım inşallah..
Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim..
Yok canım vajinal ultrasonla yapılıyor. 3 kere ölçülüyor. Ortalama bi karar veriliyor..Karından bakılan ultrasondan mı anlaşılıyor servikalın kısaldığı çok geçmiş olsum oğluşuna da inşallah karnındaki kuzucukta zamanında doğar :)
Ben de de ayni durum var heyet raporu verdi doktor. Serviks uzunlugunuz ne kadar sizinYok canım vajinal ultrasonla yapılıyor. 3 kere ölçülüyor. Ortalama bi karar veriliyor..
Amin çok teşekkür ederim..
Bugün 2,4 çıktı canım.Ben de de ayni durum var heyet raporu verdi doktor. Serviks uzunlugunuz ne kadar sizin
Benim 2,3 2 haftadir bir azalma yokmus sukur. En azindan 32. Haftayi gecsek rahatlayacagim:/Bugün 2,4 çıktı canım.
Senin ki ne kadar?
Çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?