Burnum kuru kuruya tikanik canım yaaAllah korusun tekrarından.
şifa versin canım.
şükür iyiyiz geçiyor zaman su gibi.
Pisikedii inşallah geçer canım. burnumâ tuzlu limonlu su yapmıştım ben iyİ gelmişti.
yarım çay bardağı suya bir silme çay kaşığı kaya tuzu ve 4 damla limon suyu
dayanacağın sıcaklıkta olacak su. burnuna çek yakıyor ama akıyor baya. sonra rahat edersin uyursun inşallah. bende işe yaramıyor diyordum ama yaradı.
Valla 12 kat çıktıktan sonra eve bi girişim var maraton koşmuşum da nefes nefese kalmışım gibiay hadi sende güle haberlerle gel
inşallah herşey yolunda gider sağlıkla zamanında gelir oğlunuz . Yûsuf à Allah şifa versin.
canım benim. doğuma kadar daha çok döner bence çok erken değilmi pozisyon için. 12 kat anam o lada yorgunluğun üstüne sporcu gibi çıktın desene.
amin amin tatlım , hepimizin inşallah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Rabbim işini kolaylaştırsın.Servikalım yine kısalmış ama çok ciddi boyutta kısalmamış. Tedbirli ve hazırlıklı ol dedi. Bol bol dinlen dedi ama 32. hafta raporuna daha 4 hafta var. Rapor veririm dedi ama almadım. Önümüzdeki hafta oğlum ameliyat olursa onun raporundan yararlanırım.
10 gün sonra yine kontrol var. O zaman ki duruma göre rapor alırım.
Artık ilk işim doğum çantası hazırlamak olucak. Hayırlısıyla şu ameliyatı bi atlatalım inşallah..
Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim..
Hayırlı Geceler Kızlar. İki gündür fazla takip edemiyorum burayı. Erken doğum riski olan tüm gebişler için Allah'tan vaktinde sağlıklı hayırlı doğumlar niyaz ediyorum. Sonlara yaklaştıkça hem heyecan hem korku çoğalıyor gibi. İnşallah hepimizin sonu güzel olur bu yolculukta. Son rahatsızlığımdan beridir yani iki gündür kendimi daha bir ağırlaşmış hissediyorum. Gittikçe zorlanmaya başladım. Her işte bir hayır vardır derler ya kayınvalidemin erken gelmesi iyi oldu bu açıdan. Oğluma karşı en azından kendimi daha az suçlu hissediyorum. Hazırlıkları da artık babaannemiz ile yaparız inşallah. Motivasyon oldu bana da açıkçası. İnşallah kalan zamanlarımız hayırlara gebedir.
Canm seninle ayniydi takvimimiz seninki degismis dikkatimi cektide.geridenmi geliyodu bebekBizim çocuklar hep bir kavga hep gürültü halindePisikedii seninkiler ne alemde , bugün çok stresli zordu benim için... sonra bir komşu ile kahve içtim kendime geldim valla
ahhh canımsın, inşallah sende bütün zor durumda olan gebişlerde sağ salim kucağımıza alırız. senin adına çok sevindim Allah huzurunu tadını tuzunu bozmasın.
böbrek safra sancısı çok zordur...
inşallah tekrarı olmaz.
KEVOK en doğru kararı sen bilirsin...
grekirse heyet raporu alsan sanki daha iyi olur. Allah korusun sağ salim gelsin paşan .
Pisikedii inşallah yarın kafan rahatlar. ben hiç nete bakmadım riskli dönemimde. .aman her türlü bilgİ var . kafam zaten allak bullaktı dahada çorba olmasın dedim.
güzel haberlerle gel inşallah
Allahım yardımcınız olsun inş B biacayipbenBenim 2,3 2 haftadir bir azalma yokmus sukur. En azindan 32. Haftayi gecsek rahatlayacagim:/
Aynen bende o durumdayım. Oğlumda 32. haftada 2.0 çıkmıştı. Çok şükür 39. hafta doğurdum. Dinlenmek gerek işte..Benim 2,3 2 haftadir bir azalma yokmus sukur. En azindan 32. Haftayi gecsek rahatlayacagim:/
Amin inşallah..Allahım yardımcınız olsun inş B biacayipbenKEVOK vaktine kavuştursun minişleri.peki neden ölçüyor doktorlar bir şikayetiniz mi vardı rutin ölçülmesi mi lazım hiç konuşmadık doktorla bunu
Inşallah tatlım inşallah. Saatler kaldı muayeneye.. sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbime teslimiz. O nasıl uygun görüp yakistirdiysa bizim kabulümüz ❤ahhh canımsın, inşallah sende bütün zor durumda olan gebişlerde sağ salim kucağımıza alırız. senin adına çok sevindim Allah huzurunu tadını tuzunu bozmasın.
böbrek safra sancısı çok zordur...
inşallah tekrarı olmaz.
KEVOK en doğru kararı sen bilirsin...
grekirse heyet raporu alsan sanki daha iyi olur. Allah korusun sağ salim gelsin paşan .
Pisikedii inşallah yarın kafan rahatlar. ben hiç nete bakmadım riskli dönemimde. .aman her türlü bilgİ var . kafam zaten allak bullaktı dahada çorba olmasın dedim.
güzel haberlerle gel inşallah
Seninkilerle aynı canım. Benimkilerin pek iyi geçindikleri söylenemezdi zatenBizim çocuklar hep bir kavga hep gürültü halindePisikedii seninkiler ne alemde , bugün çok stresli zordu benim için... sonra bir komşu ile kahve içtim kendime geldim valla
Hayırlı nurlu cumalar kızlar inşallah herşey gönlünüzce olur
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim de daha neredeyse üç haftam var sabretmek zor geliyor gerçekten. Neyse ki geçen gün rahatsızlanınca hastanede baktılar ben göremedim ama sağlık haberini aldım çok şükür. Büyüyormuş hamdolsun.
Allah razı olsun hepinizden çok şükür gittik kontrolümüze miniğim gayet iyiydi herşey yolundaydı.Hem ters hem ters duruyır dedi. Yani kafa yukarıda ve yüzü mideme doğruydu.Ne zamandır hep böyle.. Yüzünü göremedik o yüzden.Bir sonraki kontrol 32. haftada.Çalışabiliri de alırım inşallah o zaman.Bizden haberler böyle.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı haberlerle mutlu olarak dönmeyi nasip etsin doktordan evine.ohhh paşanı göreceksin desene. hadi güzel haberlerle gel.
inşallah canım. Çok iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi. Minik çocukla zor olurdu son zamanların.Sende bol bol dinlenir gavaş yavaş işlerini halledersinHayırlı Geceler Kızlar. İki gündür fazla takip edemiyorum burayı. Erken doğum riski olan tüm gebişler için Allah'tan vaktinde sağlıklı hayırlı doğumlar niyaz ediyorum. Sonlara yaklaştıkça hem heyecan hem korku çoğalıyor gibi. İnşallah hepimizin sonu güzel olur bu yolculukta. Son rahatsızlığımdan beridir yani iki gündür kendimi daha bir ağırlaşmış hissediyorum. Gittikçe zorlanmaya başladım. Her işte bir hayır vardır derler ya kayınvalidemin erken gelmesi iyi oldu bu açıdan. Oğluma karşı en azından kendimi daha az suçlu hissediyorum. Hazırlıkları da artık babaannemiz ile yaparız inşallah. Motivasyon oldu bana da açıkçası. İnşallah kalan zamanlarımız hayırlara gebedir.
Günaydın canım. Şimdiden almak mantıklı değil. Meme ucu çatlamayan şanslı annelerden olabilirsin. Ihtiyaç olursa alırsın. Pahalı bir şey, yazık olmasın.Günaydın Kızlar Allahım hepimize sağlık huzur mutluluk versin inş :)deneyimli annelere bir sorum olacak koruyucu gümüş göğüs kapakları kullanan var mı ?almalı mıyız acaba
evet canım . geriden geldiğini en Son kontrolde netleştirdik. 4 gündü gittikçe açıldı 10 günü aştı. şimdi görünün takvimden 2 hafta sonra gelebilir dedi yani mayıs sonu... sağlıkla gelsinler . nasılsın görüşmeyeli. hazırlıklar başladımı?Canm seninle ayniydi takvimimiz seninki degismis dikkatimi cektide.geridenmi geliyodu bebek
Evet canım haklısınGünaydın canım. Şimdiden almak mantıklı değil. Meme ucu çatlamayan şanslı annelerden olabilirsin. Ihtiyaç olursa alırsın. Pahalı bir şey, yazık olmasın.
hiç neşem yok bugün...Günaydın canlar ❤ mutlu huzurlu neşeli haftasonları olsun inşallah
amin amin inşallah...Günaydııınmutlu sabahlar mutlu hafta sonları olsun kızlar
Allah razı olsun hepinizden çok şükür gittik kontrolümüze miniğim gayet iyiydi herşey yolundaydı.Hem ters hem ters duruyır dedi. Yani kafa yukarıda ve yüzü mideme doğruydu.Ne zamandır hep böyle.. Yüzünü göremedik o yüzden.Bir sonraki kontrol 32. haftada.Çalışabiliri de alırım inşallah o zaman.Bizden haberler böyle.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı haberlerle mutlu olarak dönmeyi nasip etsin doktordan evine.
inşallah canım. Çok iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi. Minik çocukla zor olurdu son zamanların.Sende bol bol dinlenir gavaş yavaş işlerini halledersin
Inşallah tatlım inşallah. Saatler kaldı muayeneye.. sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbime teslimiz. O nasıl uygun görüp yakistirdiysa bizim kabulümüz ❤
Seninkilerle aynı canım. Benimkilerin pek iyi geçindikleri söylenemezdi zatenküçük sürekli abiyi taklitte..abi de yapamasin diye saçma sapan hareketler yapıyor! En basiti biri şu isteyince diğeri de istiyor sonra önce ben icecem kavgası sonra o daha çok içti kavgası...ayyy allahım iyi etsin! Büyüyünce yapmayacaklar inşallah
Günaydın Kızlar Allahım hepimize sağlık huzur mutluluk versin inş :)deneyimli annelere bir sorum olacak koruyucu gümüş kapağı kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?