Burnum kuru kuruya tikanik canım yaa nezle grip bise olsam tamam dicem ama hamdolsun çok sağlamdayım. Bazı gebelerde oluyormuş
Valla 12 kat çıktıktan sonra eve bi girişim var maraton koşmuşum da nefes nefese kalmışım gibi bir kaç dk konuşamadım bile..

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Rabbim işini kolaylaştırsın.

Doktor bebeğin suyunda biraz fazlalık görüyorum dedi ya bugün bana..Eve gelince bi bakayım neyin nesidir falan dedim-seytan yine kandırdı beni!!!- her zamanki gibi internette en kötü şeyler yaziyor ve benim psikoloji hemen yarına başka bir doktordan randevu aldım bakalım o ne dicek. Bu sırada şeker yükleme sonuçlarım gayet iyi çıktı. Gebelik sekerim yok çok şükür.

Hayırlı Geceler Kızlar. İki gündür fazla takip edemiyorum burayı. Erken doğum riski olan tüm gebişler için Allah'tan vaktinde sağlıklı hayırlı doğumlar niyaz ediyorum. Sonlara yaklaştıkça hem heyecan hem korku çoğalıyor gibi. İnşallah hepimizin sonu güzel olur bu yolculukta. Son rahatsızlığımdan beridir yani iki gündür kendimi daha bir ağırlaşmış hissediyorum. Gittikçe zorlanmaya başladım. Her işte bir hayır vardır derler ya kayınvalidemin erken gelmesi iyi oldu bu açıdan. Oğluma karşı en azından kendimi daha az suçlu hissediyorum. Hazırlıkları da artık babaannemiz ile yaparız inşallah. Motivasyon oldu bana da açıkçası. İnşallah kalan zamanlarımız hayırlara gebedir.

ahhh canımsın, inşallah sende bütün zor durumda olan gebişlerde sağ salim kucağımıza alırız. senin adına çok sevindim Allah huzurunu tadını tuzunu bozmasın.

böbrek safra sancısı çok zordur...
inşallah tekrarı olmaz.
KEVOK en doğru kararı sen bilirsin...
grekirse heyet raporu alsan sanki daha iyi olur. Allah korusun sağ salim gelsin paşan .
Pisikedii inşallah yarın kafan rahatlar. ben hiç nete bakmadım riskli dönemimde. .aman her türlü bilgİ var . kafam zaten allak bullaktı dahada çorba olmasın dedim.
güzel haberlerle gel inşallah

Bizim çocuklar hep bir kavga hep gürültü halinde Pisikedii seninkiler ne alemde , bugün çok stresli zordu benim için... sonra bir komşu ile kahve içtim kendime geldim valla

Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim. Evet gebeliklerde olabiliyormuş ve gerçekten çekilmez bir ağrıydı. Çok şükür geride kaldı. Rabbim hicbirinize yasatmasin en büyük sanciniz doğum sancısı olsun. O da size bebişinizi getirsin inşallah saglicakla

Amin inşallah..
Aslında muaynelerde rutin şeklinde ölçülmesi lazım. Özellikle 28. Haftadan sonra..
Benim bir önceki gebeliğimde de 32. haftada kısalma ve erken doğum riski yaşadığım için bu gebeliğimde tedbirli davranıyoruz..

Inşallah tatlım inşallah. Saatler kaldı muayeneye.. sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbime teslimiz. O nasıl uygun görüp yakistirdiysa bizim kabulümüz ❤
Bizim çocuklar hep bir kavga hep gürültü halinde Pisikedii seninkiler ne alemde , bugün çok stresli zordu benim için... sonra bir komşu ile kahve içtim kendime geldim valla
Seninkilerle aynı canım. Benimkilerin pek iyi geçindikleri söylenemezdi zaten küçük sürekli abiyi taklitte..abi de yapamasin diye saçma sapan hareketler yapıyor! En basiti biri şu isteyince diğeri de istiyor sonra önce ben icecem kavgası sonra o daha çok içti kavgası...ayyy allahım iyi etsin! Büyüyünce yapmayacaklar inşallah

Hayırlı nurlu cumalar kızlar inşallah herşey gönlünüzce olur

ohhh paşanı göreceksin desene. hadi güzel haberlerle gel.
Allah razı olsun hepinizden çok şükür gittik kontrolümüze miniğim gayet iyiydi herşey yolundaydı.Hem ters hem ters duruyır dedi. Yani kafa yukarıda ve yüzü mideme doğruydu.Ne zamandır hep böyle.. Yüzünü göremedik o yüzden.Bir sonraki kontrol 32. haftada.Çalışabiliri de alırım inşallah o zaman.Bizden haberler böyle.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı haberlerle mutlu olarak dönmeyi nasip etsin doktordan evine.
inşallah canım. Çok iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi. Minik çocukla zor olurdu son zamanların.Sende bol bol dinlenir gavaş yavaş işlerini halledersin

Günaydın Kızlar Allahım hepimize sağlık huzur mutluluk versin inş :)deneyimli annelere bir sorum olacak koruyucu gümüş göğüs kapakları kullanan var mı ?almalı mıyız acaba

Günaydın Kızlar Allahım hepimize sağlık huzur mutluluk versin inş :)deneyimli annelere bir sorum olacak koruyucu gümüş göğüs kapakları kullanan var mı ?almalı mıyız acaba
Günaydın canım. Şimdiden almak mantıklı değil. Meme ucu çatlamayan şanslı annelerden olabilirsin. Ihtiyaç olursa alırsın. Pahalı bir şey, yazık olmasın.

Canm seninle ayniydi takvimimiz seninki degismis dikkatimi cektide.geridenmi geliyodu bebek
evet canım . geriden geldiğini en Son kontrolde netleştirdik. 4 gündü gittikçe açıldı 10 günü aştı. şimdi görünün takvimden 2 hafta sonra gelebilir dedi yani mayıs sonu... sağlıkla gelsinler . nasılsın görüşmeyeli. hazırlıklar başladımı?

Günaydın Kızlar Allahım hepimize sağlık huzur mutluluk versin inş :)deneyimli annelere bir sorum olacak koruyucu gümüş kapağı kullanan var mı ?

Günaydın canlar ❤ mutlu huzurlu neşeli haftasonları olsun inşallah
hiç neşem yok bugün...
tersimden uyandım derler ya öyle
Günaydııın mutlu sabahlar mutlu hafta sonları olsun kızlar
amin amin inşallah...

maşallah annesi. hep güzel haberler alırsın inşallah... benim kontrole daha çok var. maşallah kızım çok hareketli içim rahat. gidip gelmek sorum oluyor... doktorumda uzun zaman için tarih verince içim rahatladı... :)

ayyy sen yazarken bizimkiler sandım. birde biri kız olunca acayip cızırtılı ses dinliyoruz. bazen tutup fırlatasım geliyor sesi kulağımda yankı yankı dolanıyor
bu aralar bi stres sinir Allah iyi etsin...

hafta sonu eşim eve rahat ederim dedim
işleri öyle yoğunki. Allah hayırlı kapılar açsın...

A asitane161719 nasılsın kızcen nasıl.
benimki şükürler olsun çok hareketli...
Günaydın Kızlar Allahım hepimize sağlık huzur mutluluk versin inş :)deneyimli annelere bir sorum olacak koruyucu gümüş kapağı kullanan var mı ?

tatlım pisikedi yazmış zaten bende aynı fikirdeyim . inşallah ihtiyacın olmaz
ben gögüs pedi bile kullanmıyorum. nemli bıraktığı için yara olma ihtimali yüksek. pamuklu ağız medillerinden kullanıyorum ikisindede iyi geldi. bunada kullanırım inşallah. fikir olsun diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…