Hamdolsun canım iyiyim benim kızın yeri daraldı sanırım artık tekme yerine daha sert ve büyük hareketler hissediyorum yine de ne çok hareketli ne de uyuntu. Ben de bugün hazır yanıma arkadaş bulmuşken kayinvalidemle alışverişe çıktım. Kendime lohusa takımı çamaşır vs aldım. Bebeğe hastane çıkışı battaniye birkaç kıyafet vs aldık eksiklerim hala var ama önemli bir kısmı halloldu artık çok şükür. Yoruldum epey ama değdi . İnşallah ağız tadıyla kullanmak da nasip olur hepsini. İnsanı hem korku alıyor hem de heyecan hazırlık yaparken.

ohhh çok güzel. müsait olunca resim atarsın. çok güzel telaşe heyecanlı tatlı yorgunluklar. sağlıkla giysinler . bende dün ütüledim yıkadıkalrımı. hatam çıkışı alacağım inşallah lekeler azda olsa belli. hiç.sevmiyorum lekeli bebek kıyafetlerini.

Merhabalar herkese bir süredir bu başlığı takip ediyorum karapisso asitane pisi sizlerin mesajlarını okuyorum yazmak bugüne kısmetmiş. Inşallah bir kız bebek bekliyorum mayıs 26 da bir sürü de sıkıntı atlattık x grubu ilac kullanımı, serklaj derken 25. Haftadayız. Birlikte gün saymak deneyimleri paylaşmak daha güzel bir süreç olur inşallah... iyi akşamlar :)

Maşallah canım işleri bitirmişsin neredeyse. Ben daha yıkamadım ama bu hafta aldiklarimla beraber elden geçireceğim yıkayıp kaldıracağım inşallah. Pespembe takım aldım kızıma da kendime de eve geldim denedim içim bir hoş oldu tuhaf hissettim kendimi. Bugünkü alışverişten sonra daha fazla bir şey almamaya karar verdim hele bir doğsun simdikiler ilk günleri atlatmaya yeter . Devamını ihtiyaca göre alacağım . Alıp da kenarda kalmasından iyidir .

Merhaba hoşgeldin. Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin. Çektiğin sıkıntılar güzel günlerin gelişiyle unutulup gitsin inşallah.

kuzum ilk 3 ay için alman daha iyi olur gibi. sen lohusa dönemi Vs derken alamayabilirsin. kızlar çıtı piti oluyor ya. şükürler olsun. bende lohusa takımları bakıyorum linki atayım bak bakalım nasıllar. çok kokoş şeyler bakıyorum. arkadaşım lohusa tacı bandı yapacak bana. çok mutlu oldum. ayy sağ salim kucaşımıza alırız inşallah.

hoşgeldin maşallah senin ikitaneler demek. herşeyin iki kat zor ama bir o kadar heyecanlıdIR eminim. ilk bebeklerinmi olacak ?
inşallah sağ salim emeklerinin karşılığını alırsın.

Saglik sorunu yok degilmi.yeme icme azmi nie o kadar geriledi ki cnm.cok sukur diyelim ama cok zorlanir oldum birqzcik is yapiyim belim cok agriyo.

Saglik sorunu yok degilmi.yeme icme azmi nie o kadar geriledi ki cnm.cok sukur diyelim ama cok zorlanir oldum birqzcik is yapiyim belim cok agriyo.

bunu doktorum anlamak için takip etti...
aradaki fark gelişim geriliği değil bebek güzel gelişiyor doğum tarihimiz netleşti dedi içimiz rahat etti şükürler olsun.
yeme İçme ile alakası olduğunu sanmıyorum. çok zayıfladım düşük tehlikesi yaşadım vs. belki onunla alakası vardır. zor ya bende yorulur oldum bazen ağrılar çok oluyor . der demez az kaldı yolumuz. sağlık tamamlarız inşallah.
Yok tek olacak 1tane kız ilk çocuk benim :) aminn inşallah sağ salim almak nasip olur hepimize

ben onu bir kız bir erkek diye okudum ya
inşallah sağlıkla zamanında gelir annesi.

Canım aileler yanımızda olacak doğumdan sonra bir süre ben gidemesem bile onlar alırlar inşallah. Zaten evdekilerin çoğu da 0-3 aylık şu anda. Daha büyükleri de var. At canım bakayım. Ben de resmini atacağım bir ara. Çok beğenerek aldım . Hayalimdeki gibi oldu hamdolsun. Ne hayırlı arkadaşlar var Allah eksik etmesin . Ben de kendime tülbent oyaladım tek renk . Uyumlu oldu böylece. Ama daha lohusa terliği almadım. Bir o kaldı eksiğim.

beğendiğim lohusa takımını bulmadım iyimi
ay çok mutlu oldum.insanın içine sinerek alması gibisi yok. lohusa terliği falan nette var ama güvenmedim görüp almak istedim. sonradan yardım eden olmasıda çok iyi. sanada kolaylıklar olur inşallah.

Arkadaşlar Suwen mağazasında çok güzel lohusa gecelik, pijama takımları var indirimde ben bir takım beyaz aldım yarım kollu önünde kollarında dantel detayı var pijama takımını 65 e onun sabahligini 50 ye aldim, hem foto çekiminde hem evde kullanabileceğim bişey, özellikle pembe daha çok var, gözüm pembede kaldı çok tatlilardi. Birde kumaşı iç göstermiyor başka yerlerde çok denedim iç çamaşırını belli ediyorlar, sabahligini almicaktim ama çok kaliteli olunca aldım. Bir bakın isterseniz ama son ürünler kalmış artık , o fiyata bulmak çok zor:) ben birde mavi takım bulursam alicam eminonunde falan bakicam.
Bu arada hastalara geçmiş olsun, güzel haberler alana göz aydın olsun:)

Ben emzirme çamaşırlarımı 3 al iki öde kampanyası ile Suwen'den aldım. can sağlığı ile kullanırsın inşallah. O arada lohusa pijamalarınada baktım. ekru ve pembe vardı.. ekru var bende pembe istemiyorum nedense başka alternatif renk baktım yoktu. ve kumaşları hoşa gitmedi. nasıl birşeyler aldın resim atarmısın.

Ah canım ya..ben artık pek bir şeye darlanmiyorum ammaaaa ikisi birden ağlayınca kafam ruhum daralıyor aşırı geriliyorum hemen modum düşüyor allahım yardim etsin. Öyle zamanlarda 2 tanenin aglamasinadayanamayan 3 tanenin aglamasina ne yapar diyorum allahım kolaylığını verecek inşallah ❤
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla ve zamanlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah. Daha karnimizdayken şekilden şekile ruh halinden ruh haline sokuyor bizi evlat! Anne olmak...eee boşuna 'cennet anaların ayaklarının altına serilmemis'
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirip hakkıyla büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin inşallah ❤
Valla kiskandiriyorsunuz beni ❤ maşallah.. pembis pembis ne tatlıdır.. fotoğraf paylaşsana yaaaaa ❤❤❤
Güle güle kullan,sağlıkla huzurla inşallah. Bende hala almadım..diğer gebeliklerimden takımlarım var ama yine yeni bir takım istiyorum. Bi bakarim ne var ne yok..

İnşallah istediğin gibi güzel bir takım bulabilirsin canım. Ben netten çok baktım ama görmeden almak istemedim. Bugün de girdim öylesine bir mağazaya canlı canlı görünce modeller daha bir hoşuma gitti içlerinden birine karar verdim artık. :) Geriye ağız tadıyla giymek kaldı. O da olur inşallah :) üç ayrı takım koyacağım hastane çantasına üçünün de birbiriyle alakası yok. Lohusa terliği soru işareti şu anda sanırım hepsine uysun diye ortak renk beyaz bir şey alacağım

Yarın paylaşacağım canım gün ışığıyla daha güzel çıkar fotoğraflar inşallah. Belli mi olur belki dördüncü kız olur ama Allah ne verdiyse en hayırlısı odur hem senin sırtın yere gelmez daha inşallah üç tane aslan annesi olacaksın

Benim dudaklı burunlu koca gözlü oğluş abileriyle kopya..Benden zaten başka model çıkmıyor.
Önce kara hint fakiri tip sonra sarı pisi oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…