Kızlar merhaba ben de yeni başladım hazırlıklara. Hastaneye bile karar veremedim daha. Doktorumun özel muayenehanesi var doğumum farklı hastanede olacak. O kadar çok şey var ki yapılması gereken bütün bunlar nasıl hallolacak diye düşünüyorum. Gözümde büyüdü her şey bir liste yaptım yavaş yavaş almaya çalışıyorum. Hastane odası süsletmek istemiştim ama çok yüksek fiyatlar veriyorlar. Sizce mantıklı mı siz ne yapacaksınız? Bir yandan ilk çocuğum olduğu için hevesleniyorum bir yandan fuzuli geliyor.

Pisikedii kız maşallah nasıl bir tip buuuu yerim köfte dudaklıyı. .benimkilerin ağzı burnu yok denecek kadar minikkkkk

hele bu minik kızım hem gibi fındık burunlu minyon bişey. çok
merak ediyorum. abisine benzerse daha çok sevinirim :)
çoook başka güzel oğluşum.
kızım yeni doğmuştu bir ortamda dedilerki, oğlun çooook yakışıklı güzel kızın o kadar değil . ardından kızın sana benziyor
haklılar ne diiiimmm
benimde iki takım pijama var. yeni bir tane daha alırım...0
çocuklar için çok şükürler olsun. ve Allah bize geniş yürek versin sevgileri kadar geniş büyük...

@asitane101017 herşey çok güzel olacak eminim. herşey uyumlu güzel sağlıklı günlerde giyeriz inşallah.

tatlım benim 3.olacak hiçbirinde oda süslemek için artı ücret ödemedim. fuzuli buluyorum. en asgari ne ise o. yaşadıkça bazı şeylerin hayatımda yeri oturdu. ama sen bilirsin tabi... tecrübe etmediğim için tadınıda bilmiyorum. sağlıkla gelsinler.

Çok teşekkürler hepinize :) birşey sormak istitorum yukardan aşağı baskı gibi bi his oluyor mu sizde? Ağrı olmaksızın 20 saniye filan sürüyor ben bu şancı mi normal bir his mi bilemedim canım yanmıyor agrimiyor ama garip birsey

karapisso bugün yeniden doktora gittim ve benim kiprasik oğlan aynen senin dediğin gibi yine dönmüş

yaaa demi. kız tam dönse doğum pozisyonuna inan daha zor olur .
Kaburgaya vura vura öldürür adamı
daha aşağıya yapacağı baskıyı demiyorum 3 ay öyle geçmez Allahın işi güzel 32 bazen 37 den sonra dönüyor 32 bile zor dayanılır.

Aminnn

Çok teşekkür ederim :) hepimiz sağlıcakla zamanında kucağınıza alalım inşallah...

bende aşağı doğruda oluyor kasılma gibi sertleşmede oluyor. normal birşey.

Daha doğuma var allah'ın izniyle her şeyi yetistirirsin,endişelenme.
Şimdi yeni trend zaten..çoğu kişi süsleniyor hatta bazı hastanelerde bu fiyata dahil ediliyor falan filan.. çok istiyorum yatırmazsam içimde kalir kendimi biliyorum diyorsan yaptır.. bunlar hep güzel anılar. Haaa maddi acıdan külfetli sonra ona harcadığım paraya keşke şunu alsaydım şöyle yapsaydım diyeceksen de yatırma derim. Bebek doğduktan sonra tek isteğin biran önce evine düzeninize kavuşmak olacak..

Bu süslemeyi kendimiz hazırlayamaz miyiz peki sizce

Benim 1 numara 37de döndü resmen mahvetti beni..ayaklarını çıkışa koymuş ordan gıdı gıdı yapaaa yapa içimi kaldırdı..kafasıyla da kaburgalarıma baskı yapa yapa nefesimi kesti 2 numara erkenden döndü..mideme çok sıkı tekme atardı bu maşallah içerde at koşturuyor..
Bugün doktora gitmeden onc3 bir şey yemedim ki sakın dursun yok gene yok! Doktor attigim fotoyu yakalayabilmek için baya cebellesti! Elleriyle yüzünü kapatıyor kafasını çeviriyor..Doktor üstten makinenin başlığıyla vuruyor o içerden tekme tokat girişiyor..neye uğradığımı şaşırdım yani

Minik ağız ve minik burun en sevdiğim tipler yaaa ❤ Aşırı bir sevimlilik katıyor. Nokta suratlar desene ❤❤ oyhhh yerim yer! Bizde dudaklar silikonlu burun dolma gözler eşşek sıratta boş yer yok
Benim oğlanlar babaya benziyor. Resmen kopya.. ten renkleri bana benzer gibi işte. Beyaz tenli daha sarışın tipli oluyorlar büyüdükçe o kadar. Gözleri kocaman eşşek model
Bana da kocanı ne çok seviyormuşsun oğlanlar hep babaya benziyor diyorlar.
3 numaradan hala umutluyum belki bana benzer.
Eltimin oğlu aynı kendi babası kızı da aynı Eltim. Bi çocuk anneye anca bu kadar benzeyebilir. Çocuklarını hep kendi tarafına benzetmişsin ayşe de hep kocasına benzetmiş diyorlar darlaniyor. Başlıyor yok duruşu yok gülüşü yok şöyle bi bakisi var aynı babası yok buyuyusu aynı halası falan fistan..benim bir şey dememe gerek yok..ayak tırnağının şeklinden tut ense saç bitimine varasıya benziyorlar

Ben pazertesi gittim kontrole cnm.bas gelis dedi.demekki dönmüs.iki buklum oturdugumda kasiklarima vuruyo rsmen.hareketlerim cok zorlasti

H Happinesss26 hayırlı sabahlar ❤
için rahat olsun tabi. anlıyorum seni inşallah yavaş yavaş artacak bu kasılma aşağı doğru vurmalar. serklaj seni zorluyormu?
ağzı sızı Vs.
yat dinlen annesi hepimiz netten bakıp fikirler alıyoruz. oda süslemesi konusunda çok becerikli arkadaşlarım var.
Vak sen biz yapamazmıyız deyince bende bir ampul yandı... kendi evimi süslimmm bende. oğlumun sınıftan bir veli çok becerikli iyilik sever biri. lohusa tacı kızıma bana bebeişe band yapacak. bütün malzemelerm evde var çok kolay yaparım dedi. bende İda süsü için alışverişé yapmaya yardım eder :)
sende yapabilecek birileri varsa yaptır.
ben kızımın oğlumun hediyelerini evde yapıştım bunda hediyelik ne yapacağım bilmiyorum. kese içinde havlu veya kulanışlı bişeyler olsun istiyorum .
Pisikedii eltin niye daranıyor saçma.
ben gurur duyuyorum, kızım aynı ben ve Rahmetli anacım
anacımda minyondu . 31 yaşındayım kimse inanmaz mesela. hoşuma gidiyor. kızımın lakabı kaşık surat. okulda konu komşu hep öyle sever. ve işin güzel kısmı kocişimle çok beziyoruz. abimin hanımıylada benziyorum. kız yiğenim bana çok benzer.
ablamın büyük oğlu ile oğlum ikiz gibi şokkk. .. küçük oğlu ile kızım tıpatıplar, eşlerimiz yabancı. velhasıl illa çekiyor. kızacak bişey yok. ayyy senin oğlana yaşadığına çok güldüm. demek içten dıştan seni yordular doktor bebiş ikilisi. benim yavrum yeni yeni çok hareketli.
Ben pazertesi gittim kontrole cnm.bas gelis dedi.demekki dönmüs.iki buklum oturdugumda kasiklarima vuruyo rsmen.hareketlerim cok zorlasti

canım benim doğuma kadar çok değişir pozisyonu. benimki çok tepkili değil ya. çok nadir vuruyor aşağı idrar keseme. öyle her An rahatsız edecek kadar değil.

hayırlı mutlu huzurlu hafta sonları olsun gebişler ❤
bugun lohusa takımı bakmak için pazara gideceğim. bizim burda harika şeyler var. kokoş fransız güpürlü bişeyler bulurum diye umut ediyorum . diğer ikisinde bu pazardan aldım hala giyerim.
fiyatlar ne mereka ediyorum açıkçası herşey uçtu pazarda bile :)

hepinize musmutlu bit gün diliyorum Allaha emanetsiniz ❤

Iyi alışverişler güzel uygun bir şeyler bulursun inşallah

Cocuklarim bana benzese hoşuma giderdi doğrusu ❤ eltimi de anlamış değilim. Bana karşı bi yenilgi gibi mı hissediyor artık kız kardeşimin büyük kızı da aynı ben. Gören benim kızım sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…