Kızlar merhaba ben de yeni başladım hazırlıklara. Hastaneye bile karar veremedim daha. Doktorumun özel muayenehanesi var doğumum farklı hastanede olacak. O kadar çok şey var ki yapılması gereken bütün bunlar nasıl hallolacak diye düşünüyorum. Gözümde büyüdü her şey bir liste yaptım yavaş yavaş almaya çalışıyorum. Hastane odası süsletmek istemiştim ama çok yüksek fiyatlar veriyorlar. Sizce mantıklı mı siz ne yapacaksınız? Bir yandan ilk çocuğum olduğu için hevesleniyorum bir yandan fuzuli geliyor.
Aminnnbunu doktorum anlamak için takip etti...
aradaki fark gelişim geriliği değil bebek güzel gelişiyor doğum tarihimiz netleşti dedi içimiz rahat etti şükürler olsun.
yeme İçme ile alakası olduğunu sanmıyorum. çok zayıfladım düşük tehlikesi yaşadım vs. belki onunla alakası vardır. zor ya bende yorulur oldum bazen ağrılar çok oluyor . der demez az kaldı yolumuz. sağlık tamamlarız inşallah.
ben onu bir kız bir erkek diye okudum ya
inşallah sağlıkla zamanında gelir annesi.
Çok teşekkür ederim :) hepimiz sağlıcakla zamanında kucağınıza alalım inşallah...Ah canım ya..ben artık pek bir şeye darlanmiyorum ammaaaa ikisi birden ağlayınca kafam ruhum daralıyoraşırı geriliyorum hemen modum düşüyor allahım yardim etsin. Öyle zamanlarda 2 tanenin aglamasinadayanamayan 3 tanenin aglamasina ne yapar diyorum allahım kolaylığını verecek inşallah ❤
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla ve zamanlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah. Daha karnimizdayken şekilden şekile ruh halinden ruh haline sokuyor bizi evlat! Anne olmak...eee boşuna 'cennet anaların ayaklarının altına serilmemis'
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirip hakkıyla büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin inşallah ❤
Valla kiskandiriyorsunuz beni ❤ maşallah.. pembis pembis ne tatlıdır.. fotoğraf paylaşsana yaaaaa ❤❤❤
Güle güle kullan,sağlıkla huzurla inşallah. Bende hala almadım..diğer gebeliklerimden takımlarım var ama yine yeni bir takım istiyorum. Bi bakarim ne var ne yok..
Çok teşekkürler hepinize :) birşey sormak istitorum yukardan aşağı baskı gibi bi his oluyor mu sizde? Ağrı olmaksızın 20 saniye filan sürüyor ben bu şancı mi normal bir his mi bilemedim canım yanmıyor agrimiyor ama garip birsey
Daha doğuma var allah'ın izniyle her şeyi yetistirirsin,endişelenme.Kızlar merhaba ben de yeni başladım hazırlıklara. Hastaneye bile karar veremedim daha. Doktorumun özel muayenehanesi var doğumum farklı hastanede olacak. O kadar çok şey var ki yapılması gereken bütün bunlar nasıl hallolacak diye düşünüyorum. Gözümde büyüdü her şey bir liste yaptım yavaş yavaş almaya çalışıyorum. Hastane odası süsletmek istemiştim ama çok yüksek fiyatlar veriyorlar. Sizce mantıklı mı siz ne yapacaksınız? Bir yandan ilk çocuğum olduğu için hevesleniyorum bir yandan fuzuli geliyor.
Içim rahatladı sağolasın... alışverişti süstü bi onlara geçemedim ki endişeden... zaten Raporluyum evden çıkmam da yasak internetten bakıyorum biseyler bende..bende aşağı doğruda oluyor kasılma gibi sertleşmede oluyor. normal birşey.
Bu süslemeyi kendimiz hazırlayamaz miyiz peki sizceDaha doğuma var allah'ın izniyle her şeyi yetistirirsin,endişelenme.
Şimdi yeni trend zaten..çoğu kişi süsleniyor hatta bazı hastanelerde bu fiyata dahil ediliyor falan filan.. çok istiyorum yatırmazsam içimde kalir kendimi biliyorum diyorsan yaptır.. bunlar hep güzel anılar. Haaa maddi acıdan külfetli sonra ona harcadığım paraya keşke şunu alsaydım şöyle yapsaydım diyeceksen de yatırma derim. Bebek doğduktan sonra tek isteğin biran önce evine düzeninize kavuşmak olacak..
Benim 1 numara 37de döndü resmen mahvetti beni..ayaklarını çıkışa koymuş ordan gıdı gıdı yapaaa yapa içimi kaldırdı..kafasıyla da kaburgalarıma baskı yapa yapa nefesimi kestiyaaa demi. kız tam dönse doğum pozisyonuna inan daha zor olur .
Kaburgaya vura vura öldürür adamı
daha aşağıya yapacağı baskıyı demiyorum 3 ay öyle geçmez Allahın işi güzel 32 bazen 37 den sonra dönüyor 32 bile zor dayanılır.
Kendin hazırlayabilirsin tabiki..benim bir kaç arkadaşım kendisi hazırlamıştı. Sen nasıl bir şey istediğine karar verdiysen gerisi basit zaten. Sen dogumdayken bi yakının odayı hazırlar.Bu süslemeyi kendimiz hazırlayamaz miyiz peki sizce
Minik ağız ve minik burun en sevdiğim tipler yaaa ❤ Aşırı bir sevimlilik katıyor. Nokta suratlar desene ❤❤ oyhhh yerim yer! Bizde dudaklar silikonlu burun dolma gözler eşşekPisikedii kız maşallah nasıl bir tip buuuu yerim köfte dudaklıyı. .benimkilerin ağzı burnu yok denecek kadar minikkkkk
hele bu minik kızım hem gibi fındık burunlu minyon bişey. çok
merak ediyorum. abisine benzerse daha çok sevinirim :)
çoook başka güzel oğluşum.
kızım yeni doğmuştu bir ortamda dedilerki, oğlun çooook yakışıklı güzel kızın o kadar değil . ardından kızın sana benziyor
haklılar ne diiiimmm
benimde iki takım pijama var. yeni bir tane daha alırım...0
çocuklar için çok şükürler olsun. ve Allah bize geniş yürek versin sevgileri kadar geniş büyük...
@asitane101017 herşey çok güzel olacak eminim. herşey uyumlu güzel sağlıklı günlerde giyeriz inşallah.
tatlım benim 3.olacak hiçbirinde oda süslemek için artı ücret ödemedim. fuzuli buluyorum. en asgari ne ise o. yaşadıkça bazı şeylerin hayatımda yeri oturdu. ama sen bilirsin tabi... tecrübe etmediğim için tadınıda bilmiyorum. sağlıkla gelsinler.
Ben pazertesi gittim kontrole cnm.bas gelis dedi.demekki dönmüs.iki buklum oturdugumda kasiklarima vuruyo rsmen.hareketlerim cok zorlastiyaaa demi. kız tam dönse doğum pozisyonuna inan daha zor olur .
Kaburgaya vura vura öldürür adamı
daha aşağıya yapacağı baskıyı demiyorum 3 ay öyle geçmez Allahın işi güzel 32 bazen 37 den sonra dönüyor 32 bile zor dayanılır.
Ben pazertesi gittim kontrole cnm.bas gelis dedi.demekki dönmüs.iki buklum oturdugumda kasiklarima vuruyo rsmen.hareketlerim cok zorlasti
Iyi alışverişler güzel uygun bir şeyler bulursun inşallahhayırlı mutlu huzurlu hafta sonları olsun gebişler ❤
bugun lohusa takımı bakmak için pazara gideceğim. bizim burda harika şeyler var. kokoş fransız güpürlü bişeyler bulurum diye umut ediyorum . diğer ikisinde bu pazardan aldım hala giyerim.
fiyatlar ne mereka ediyorum açıkçası herşey uçtu pazarda bile :)
hepinize musmutlu bit gün diliyorum Allaha emanetsiniz ❤
Cocuklarim bana benzese hoşuma giderdi doğrusu ❤ eltimi de anlamış değilim. Bana karşı bi yenilgi gibi mı hissediyor artıkH Happinesss26 hayırlı sabahlar ❤
için rahat olsun tabi. anlıyorum seni inşallah yavaş yavaş artacak bu kasılma aşağı doğru vurmalar. serklaj seni zorluyormu?
ağzı sızı Vs.
yat dinlen annesi hepimiz netten bakıp fikirler alıyoruz. oda süslemesi konusunda çok becerikli arkadaşlarım var.
Vak sen biz yapamazmıyız deyince bende bir ampul yandı... kendi evimi süslimmm bende. oğlumun sınıftan bir veli çok becerikli iyilik sever biri. lohusa tacı kızıma bana bebeişe band yapacak. bütün malzemelerm evde var çok kolay yaparım dedi. bende İda süsü için alışverişé yapmaya yardım eder :)
sende yapabilecek birileri varsa yaptır.
ben kızımın oğlumun hediyelerini evde yapıştım bunda hediyelik ne yapacağım bilmiyorum. kese içinde havlu veya kulanışlı bişeyler olsun istiyorum .
Pisikedii eltin niye daranıyor saçma.
ben gurur duyuyorum, kızım aynı ben ve Rahmetli anacım
anacımda minyondu . 31 yaşındayım kimse inanmaz mesela. hoşuma gidiyor. kızımın lakabı kaşık surat. okulda konu komşu hep öyle sever. ve işin güzel kısmı kocişimle çok beziyoruz. abimin hanımıylada benziyorum. kız yiğenim bana çok benzer.
ablamın büyük oğlu ile oğlum ikiz gibi şokkk. .. küçük oğlu ile kızım tıpatıplar, eşlerimiz yabancı. velhasıl illa çekiyor. kızacak bişey yok. ayyy senin oğlana yaşadığına çok güldüm. demek içten dıştan seni yordular doktor bebiş ikilisi. benim yavrum yeni yeni çok hareketli.
canım benim doğuma kadar çok değişir pozisyonu. benimki çok tepkili değil ya. çok nadir vuruyor aşağı idrar keseme. öyle her An rahatsız edecek kadar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?