Fransız gipurlu takım bende baktım ama aşırı pahalı
cossy by aqua markası var ürünleri süper ❤ biraz pahalı ama...süslü bi takimi da sonradan giyemem diye çok para vermek istemiyorum

Fransız gipurlu takım bende baktım ama aşırı pahalı
cossy by aqua markası var ürünleri süper ❤ biraz pahalı ama...süslü bi takimi da sonradan giyemem diye çok para vermek istemiyorum

bende bu markaya bakıyorum işte çok pahalı. bakalım nasıl bişey nasibimize düşecek. eltinde alemmiş
gerine gerine bana benziyor derim ya. seninki sana benimki bana bu konuda yarışmamı olur. Ha benim elti kadarda çatlak değildir umarım. oğlum olacak sanıyor hala dengesiz. haberi olsa damalrdı gönlünü hoş etmeye. ne insanlar var !
Kızlar lohusa takımı konuşulmuşken benim takimimi paylaşayım diğeri de bebişimin hastane çıkışı inşallah :)

çooook güzeller tatlım. güzel günlerde can sağlığı ile kullanırsınız ana kız
ben 2013 te oğluma ekru battaniye almıştım seninki gibi. dümdüz Nohutlu. 3. kez kuşlanacağız yepisyeni hala. güzel seçim yapmışsın. kesenize bereket olsun.
H Happinesss26 sağolasın canım gelişmeleri yazarım inşallah bulurum. teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Oğluma mavi nohutlu battaniye almıştım kızımın da olsun bir tane dedim . İnşallah her şey hepimizin gönlüne göre olur. Güzel günlerde güle güle kullanırız aldıklarımızı inşallah

amin inşallah can sağlığı huzur ile.

Kızlar lohusa takımı konuşulmuşken benim takimimi paylaşayım diğeri de bebişimin hastane çıkışı inşallah :)
Yaaaa çok çok begendim ❤❤ maşallah güle güle giy tatlım.
Nohut battaniyenin kreminden bend3 de var,gerçi ondan olmayanı dövüyorlar gibi herkeste var aşırı kullanışlı ama ❤
Eltim her konuda benden daha önde bi işte çocukları koca tarafına benzetemedi. Her olayda ben gozune sokuluyorum ondan muzdarip. 1 yas buyugum ondan ama herkes onu benden cok buyuk saniyor. Kimseyle hele ki eltimle hiç hiç yarışamam..Bi dünya isim uğraşım var.

Kızlar pazardan yeni geldim.
internette beğendiğim pijama takımını çok ucuza aldım 140 lira olan takımı 40 tl'ye aldım. inanamıyorum
minicik bir defosu var görünmüyor bile. Size linki atıyorum
burdaki güpür beyaz benim aldığım pudra pembe. çok beğendim tiril tiril
sabahı ve geceliklerde vardı ama bir türlü beğenemedim emin olamadım . doğuma kadar tekrar giderim.
Mother care çocuk kıyafetleri vardı. çoook güzel şeyler aldık kızıma ve oğluma. takip etmek gerekiyor işte. sürekli giden biri değilim maalesef.
https://www.lohusasepeti.com/tuba-9219-gri-melanj-lohusa-pijama-takimi

Çok teşekkür ederim canım ay evet o nohutlu battaniye olmazsa olmuyor

Çok güzelmiş canım maşallah büyük indirim yakalamışsın ne de olsa pazar bereketi var işin içinde güle güle giy inşallah . Sosyete pazarı gibi bir yer mi gittiğin ? Oralarda böyle şeyler çok oluyor normal semt pazarlarında bulmak zor

sağolasın tatlım
istanbulda pazarlar kısım kısım
sebze katı tekstil katı diye.
bizim semtteki pazar çok çeşitli
iç çamaşırından tut aklına ne gelirse.
ilk iki takımıda ordan almıştım ama defolu değillerdi. gene iyiydi fiyat. kendime 40 liraya aldım . çocuklara 90 lira toplam ama değer ve çok güzel pamuk hepsi. .
ya hayret ettim bizim burdq normal japon pazarına gittik erkek atletleri 20 lira. ben şok. almadık tabi. pazarda 9 lira tanesi en fazla 15 lira. servis ile gidip geldik yorgunlukta olmadı. kapıda in bin şükürler olsun. inşallah sağ salim kullanırız kuzum
birde gecelik almadım alsammı bilmiyorum karar veremedim , sabahlığım var gecelik yok.

Hayırlı geceler kızlar..Sizler de bebişleriniz de sağlıcakla giyersiniz inşallah cicilerinizi.Ben bi pijAma takımı almıştım görümcem sağolsun süslü bi yelek ördü bana.Bir önceki gebeliğimden kullanmadığım lohusa geceliğim var.Bir tane daha pijama takımı alırım yeter. Ayrıca emzirme sütyeni bir beden büyük çamaşırlar aldım. Rabbim kullanmayı nasip etsin.

Güle güle giy inşallah çok güzelmiş. Keşke bana da biraz çıkabilirsin dese dr bi sonraki kontrolde bende ciciler alırım

Güle güle giy inşallah çok güzelmiş. Keşke bana da biraz çıkabilirsin dese dr bi sonraki kontrolde bende ciciler alırım
çok teşekkür ederim . benimde içime sindi şükürler olsun.
ya inşallah inşallah artık rahat edeceğin günler gelir..kontrolden çıkar ciciler almaya gidersin arkadaşım.

evet sayıları gayet iyi. iki pijama takımı bir gecelik ve sabahlık olsa hastanede ameliyat sonrası yürüyüş için iyi oluyor eve gelincede kullanılıyor. yani ben kullandım. şimdi süslülere bakıyorum bugün 20 liraydı pazarda daha güzeller gelir diye almadım bekliyorum. emzirme çamaşırı bende 3 tane aldım. atletlerimde rahat emzirmeye uygunlar . Allah sağlıkla hepsini kullanmayı nasip etsin kuzum.

kızlar bu bileklik çok hoşuma gitti. çeyrek ve yarım altın yerine osmanlı turası istiyorum. taç lohusa tacı buna benzer bişey olacak kısmet olursa.

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-16-18-17-23.webp
    13 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2019-02-14-21-57-44.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 48
Aminn canım benim.Hepimize inşallah.Bu arada doğru söylüyosun.Alacağım son pijama takımını sabahlıklı alayım.
kızlar bu bileklik çok hoşuma gitti. çeyrek ve yarım altın yerine osmanlı turası istiyorum. taç lohusa tacı buna benzer bişey olacak kısmet olursa.
Çok güzel canım.Değişik ilk kez gördüm bu tarz bi bilekliği.Sanırım eşinin sana hediyesi olacak. Güle güle kullan. Hakettik valla.. taç da güzelmiş bende bi iki model baktım birazdan atayım inşallah

Yaaaaaa ne şanslısın ❤ Çokta güzel. Maşallah işin de rast gitmiş. Güle güle sağlıkla giy inşallah ❤

çoook Güzel yalnız biz bu terlikleri yazın sıcağında giyebilirmiyiz
gerçi ben kızımı kucağıma aldığımda kalın çoraplar giymiştim herkes şaşırıyordu değişik bir üşümeydi , lohusalıktan olsa gerek
giyeriz o halde

inşallah güzel bir takımda alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…