Merhaba kızlar bende bugün aranıza katilmayi dusundum daha onceden uyeligim vardi ama girmiyodum... bende mayis annesi olucam ve ayni zamanda 2011 mayis annesiyim
Yaaaaaa ne şanslısın ❤ Çokta güzel. Maşallah işin de rast gitmiş. Güle güle sağlıkla giy inşallah ❤
Yeğenimin doğum gününe gitmiştik yenice eve geldik. Çocukları yıka giydir yenice yatağa soktum..kulaklarım ağlama ve zırlama seslerinden ugulduyor, belimin kemiği kırılacak gibi ağrıyor, dizlerim bacaklarım da yorgunluktan titriyoröyle kuzum bugün işimiz rast gitti şükürler olsun. olsaydı bi takım daha alırdım kalmamıştı yemişler hep. birde kışlıklardı yaza giyeceğim için almadım.
sen nasılsın bugün. benim oğlan 5 yaş sendromunda kızım 3 yaş. kız o zilli nasıl çarpıyor abisine iki gündür. imanıma tak etti lennnn şimdiye kadar yetti yediklerim dercesine. O ağzı çarparken bir sıkıyor şekilden şekle giriyor...
Aminn canım benim.Hepimize inşallah.Bu arada doğru söylüyosun.Alacağım son pijama takımını sabahlıklı alayım.
Çok güzel canım.Değişik ilk kez gördüm bu tarz bi bilekliği.Sanırım eşinin sana hediyesi olacak. Güle güle kullan. Hakettik valla.. taç da güzelmiş bende bi iki model baktım birazdan atayım inşallah
Yeğenimin doğum gününe gitmiştik yenice eve geldik. Çocukları yıka giydir yenice yatağa soktum..kulaklarım ağlama ve zırlama seslerinden ugulduyor, belimin kemiği kırılacak gibi ağrıyor, dizlerim bacaklarım da yorgunluktan titriyor
1 numara bu ara bana baya bi inat ediyor..bırakmıştı yeniden başladı,beni duymuyor gibi davranıyor ses tonumu yükseltmek zorunda kalıyorum. 2 numara zaten maşallah ağlama makinesisesi beynime giriyor sussa bile ağlıyor gibi geliyor bana
Allah yar ve yardımcımız olsun. Naapalim zahmetsiz rahmet olmuyor. Hamdolsun sağlıkları yerinde. Akılları tam! Bi noksanları olsa böyle şeyleri yapmazlardı öyle teselli buluyorum, seviniyorum.
Kız kardeşim testte negatif görmüştü kan testinde hamile olduğunu öğrenmişti. Benimde bu hamileligimde günüm geçmesine rağmen testte negatif çıktı bir kaç gün sonra yeniden denedim o zaman pozitif çıkmıştı.Kızlar aranızda idrarda negatif görüp kanda pozitif gören varmı ?
11 gün geçti reglmde testimde bir saat sonra çift çizgi çıktı ertesi gün bir daha yaptım negatif çıktı ve hiç regl olacak gibi değilim..Kız kardeşim testte negatif görmüştü kan testinde hamile olduğunu öğrenmişti. Benimde bu hamileligimde günüm geçmesine rağmen testte negatif çıktı bir kaç gün sonra yeniden denedim o zaman pozitif çıkmıştı.
karapisso büyüyen aklı ermeye başlayan ezdirmiyor kendini. Senin kız da baktı sessiz sakin durunca varlık gösteremiyorum abiye güç yetirmeye başladı. Vay zilloş vaaay : D olsun olsun iyidir. Kendini savunmayı zoe durumda kendini nasıl müdafaa edeceğini erkenden öğrensin. Maşallah barekallah.
1 numara baya musade ediyor kardesine aslında ama canından bezdirdi artık. Abi neye tutsa o kıymete biniyor..Abi ne istese, illa 2 numaraya verilecek o! E çocukta 1-2-3-5 yeeter artık diyor yani. Durum böyle olunca sürekli bi kavga güreş ve ağlama merasimibizimkiler yeni başladı gülmemek için tutuyorum kendimi. kendi kardeşliğimi hatırlatıyorlar bana.
Allah sanada güç. kuvvet versin...
Rabbim şifa versin kuzum...
inat değildir ya çocuklar duymaz der adem güneş.
Kaset tipi testlerde hata payı yüksektir. En kısa zamanda kan testi yaptir bence.11 gün geçti reglmde testimde bir saat sonra çift çizgi çıktı ertesi gün bir daha yaptım negatif çıktı ve hiç regl olacak gibi değilim..
1 numara önce uyarıyor bakıyor olmuyor sonra of anne yaaa bise şöyle diyor ben genelde müdahale etmiyorum kendi aralarında halletsinler diye bekliyorum. Bazen sorunsuz hallediyorlar bazen eller birbirine değmeye başlıyor (ay bazen gerçekten çok komik oluyor ya. abisi uyarıyor uyarıyor bi bakıyorum dalıyor abisine :)
valla durumu özetledin.
şükürler olsun :)
11 gün geçti reglmde testimde bir saat sonra çift çizgi çıktı ertesi gün bir daha yaptım negatif çıktı ve hiç regl olacak gibi değilim..
1 numara önce uyarıyor bakıyor olmuyor sonra of anne yaaa bise şöyle diyor ben genelde müdahale etmiyorum kendi aralarında halletsinler diye bekliyorum. Bazen sorunsuz hallediyorlar bazen eller birbirine değmeye başlıyor () o zaman müdahale mecbur
2 çocuk gerçekten aşırı zor. Aralarında dengeyi sağlamaya çalışmak insanı hırpalıyor. Benim küçük baya cirkeflestisenin 1 numara gene geniş yürekliymiş . benimki bir iki dur kız dur yapma kız der 3.de anne demeden girişir. zaten kızın girişme sebebi abiden görmesi.
geçer inşallah . bazen ben dayanamıyorum. gene iş bende bitiyor. .ne kadar iyi bakarak yaklaşırsam işler okadar tıkırında gidiyor.
2 çocuk gerçekten aşırı zor. Aralarında dengeyi sağlamaya çalışmak insanı hırpalıyor. Benim küçük baya cirkeflestibüyüğe sürekli durum izah ediyorum. Oğlum bak kardeşin senden ne kadar küçük henüz bazı şeyleri anlamıyor, doğru yanlısı senin kadar iyi bilmiyor senin ona bir com şeyi öğretmen lazım bazen ödün vermen gerek..sen güzel davranırsan kardeşin büyüdükçe artık öyle yanlışlar yapmaz ve senin isteklerine sırana saygı göstermeyi öğrenir diyorum sürekli..heee her zaman dinliyor mu hayır! Çoğu zaman takiliyor bana ne o benimdi önce ben almıştım, o bana vurdu bende ona vuracam...aralarina girince sopayı ben yiyorum. Karnıma da geliyor O zaman yavrularım kardeşiniz doğmadan sopa yemeye başladı hele bi doğsun öyle dövün diyorum artık : D
Sende durum daha vahim. Bi taraf kız.. daha hassas daha kırılgan yapıda. Erkeğe davrandigin gibi kıza davranamazsınallah yardımcın olsun. Zooor zor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?