Hayırlı sabahlar...
huzurlu mutlu bol bebiş hareketleriyle dolu bir hafta olsunnnn

uykuda kaldım nasıl olduysa
oğlum servise yetişti bekletmedik şükür. aha geri uzandım yatağa.
Geçen hafta 2 kere servisi beklettim. Bu sabah resmen uyuyamadım çocuk geç kalmasın sorun olmasın diye

o zaman herkese günaydııınnn :) hazırlıklar nasıl gidiyor :) benim ufak tefek şeyler hariç bitti sayılır valla.
ufak tefek hep bir şeyler alıyorum. Öyle tamamen bitti diyemiyorum hiç.. indirimler devam ediyor, kafamda olan şeylerin hepsini alamadım henüz.

Canım doğum nisan sonu mayıs başı olacak. Üşünen zamanlar. Özellikle sezeryan sonrası üşünülüyo. Ayrıca dikkat de etmek lazım ya iyi olur diye düşündüm.

o zaman herkese günaydııınnn :) hazırlıklar nasıl gidiyor :) benim ufak tefek şeyler hariç bitti sayılır valla.
Günaydın.. ben de ufak tefek bişeyler alıyorum indirimlerden ama bu ay epey bir kısmı bitmiş sanki hazırlıkların.... Hatta biberon ve göğüs pompasını da almayı planlıyorum şimdiden. Temizlik ve bakım ürünlerini Nisan da alacağım. Kıyafetleri de o zaman yıkarım diye düşünüyorum. Hem de doğum iznine çıkmış olurum rahat olur.
Bu haftasonu kendime 2 gecelik ve 1 sabahlık takım aldım, hepsi kısa kollu hatta geceliklerden biri atlet şeklinde. Ben hep çok sıcaklarım zaten özellikle hastane odaları bana hep aşırı sıcak gelmiştir o yüzden çok ince şeyler aldım. Bunların dışında lohusa terliği vs gibi şeyler almayacağım. Belki bir de şortlu hamile pijaması takımım var onu götürürüm. Benim Mayıs sonu inşallah bebeğimin doğumu o yüzden açıkçası ona da hep ince şeyler bakıyorum, ilk haftadan sonra pek öyle şapka-çorap falan giymez bence, İstanbuldayız ama bizim ev sıcak olur.

Herkese iyi haftalar

karapisso Ben öyle süslü terlik almadım. Bana biraz komik geliyorlar açıkçası..zevk tarz meselesi..herkes farklı işte
leylunehar doğum çantasına kesinlikle en kalınından çorap koymak lazım!! Ben örgü patik koyacam.
1 numara ağustosta doğdu çantama 2 çift normal çorap koymuştum. Ikisini üst üste giydim yetmedi allah razı olsun kv çantasında çorap varmış kalın onları da giydirdiler ayaklarima..anca kendime geldim.
2 numara temmuzda doğdu 1.den dersimi almıştım ikiside normal doğdu ama böyle bir üşüme yok! Üzerime kar yağıyor gibi oldum. Üşümek değil adeta donmak!
Herkese öyle üşüme olur mu bilmiyorum ama tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum

Lohusalık aman allah'ım! Yangın alev ateş! Böyle bir ter boşaltma sıcak basma olamaz! Bende çok nadir üşürüm,sıcak tahammülüm azdır. Bende henüz pijama gecelik falan almadım.. gelecek ay anca alırım. Tam karar veremedim.

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba hamişler:)
evet herkes ne durumda isimler seçildi mi hazırlıklar tamam mı?
ben büyük oranda hazırım diyebilirim daha 3 ay olsa da:) kızımın odası, bebek arabası vs gibi önemli eşyaları hazır. hastane hazırlıklarımda daçok fazla bir şey kalmadı:)

ufak tefek hep bir şeyler alıyorum. Öyle tamamen bitti diyemiyorum hiç.. indirimler devam ediyor, kafamda olan şeylerin hepsini alamadım henüz.

bana doktor 10 mayıs itibariyle kendini hazırla dedi. o yüzden sanırım çok aşırı sıcak olmaz diye düşünüyorum en azından ankara :) gecelik sabahlık takımımı ben de ince kısakollu bi şey aldık. bi gecelik daha mı almalıyım? bide hastanede doğumdan sonra depend diye bi kanama için ped külot gibi bişey giydiriyorlarmış onu kendimiz mi alıyoruz hastane mi veriyor?

benim de eksiklerim: bebeğime tarak ve tırnak makası takımı(chicco indirimini bekliyorum), emzirme önlüğü, mustela yenidoğan bakım çantası, banyo küvet ayaklığı, banyo süngeri ve kare temizle pamuğum kaldı eksik olarak:) kıyafetlerini bitirdim şuan 3-6 aylık olanlara geçtim ağustos bayram tatilinde sanırım (10 mayısta doğarsa eğer tam 3 aylık olmuş oluyor 10 ağustosta) yani hangi beden kıyafet almam gerektiğini kestiremedim tatil için. 0-3 ler küçük mü gelir, 3-6 lar büyük mü gelir :)

yaaa dediğinin pembesini de ben aldım dün

canım ben süs eşyalarını aldım evde süslemeyi yapıcam hastanede allah korusun bi aksilik olmazsa 2 günden fazla kalınmıyor zaten ve dediğin gibi fiyatları fena uçuk onun için evde yapmayı karar verdim

Benim de lohusa gecelik ve sabahligim disinda hic bir eksigim kalmadi tum kiyafetler yatak bebek arabasi puset bakim urunleri emzirme urunleri vs vs hazirladim. Malum erken dogum riskim var hazir bi sekilde oglumu bekliyorum erken dogum olmazsa nisan ortasi mayis basi arasi gelir diye dusunuyorum. Ilk bebek olacagi icin de cok heyecanliyim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah

canım ben süs eşyalarını aldım evde süslemeyi yapıcam hastanede allah korusun bi aksilik olmazsa 2 günden fazla kalınmıyor zaten ve dediğin gibi fiyatları fena uçuk onun için evde yapmayı karar verdim
Ben de öyle yapacağım sanırım eltim doğum yaptı 2 gündür hastanedeydik oio da kendi hazırladı süslerini çok bir şey yapamadı ama kimse onlara bakmıyor bile. Kapı süsü ve hediyelik yaptırırım diğerlerini kendim hazırlarım diye düşündüm ben de. Hatta beğendim bile. Uygulamadan fotoğraf yükleyemiyorum bir türlü.

Kızlar merhabalar hayırlı güzel haftalar olsum :))
Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben dekavit ve gynoferon kullanıyorum merak ettim sizleri de :)
Ben decavit, ferrum fort, royal omega3, ve çatım ağrıdığında magnezyum olarak magosit kullanıyorum. Demirim çok düşük maalesef normalde ferrum fortu bırak demişti doktorum ama düşük olunca tekrar başladım.

yaaa dediğinin pembesini de ben aldım dün

Güle güle kullan canım :) bana da _D_O_ söylemişti ordan baya bişey aldım ve aşırı ucuza. Askılı emzirme pijama takımı da vardı bembe aldım bitane, askılı emzirme geceliği aldım , çok uygundu sezon sonu:)
Bir tane de sıfır kol omuzları dantelli gecelik istiyorum eminonune gitcem, denemeden alınmıyor, içi çok gösteriyor bu lohusa gecelikleri maalesef.

kızlar maşallah hazırlıklar güzel gidiyor. herkes can sağlığı ile kullanır inşallah...
Pisikedii demek üşümem normalmiş ağustosta. lohusalık hali işte. inşallah güzel bir çanta hazırlarız eksiksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…