Geçen hafta 2 kere servisi beklettim. Bu sabah resmen uyuyamadım çocuk geç kalmasın sorun olmasın diyeHayırlı sabahlar...
huzurlu mutlu bol bebiş hareketleriyle dolu bir hafta olsunnnn
uykuda kaldım nasıl olduysa
oğlum servise yetişti bekletmedik şükür. aha geri uzandım yatağa.
ufak tefek hep bir şeyler alıyorum. Öyle tamamen bitti diyemiyorum hiç.. indirimler devam ediyor, kafamda olan şeylerin hepsini alamadım henüz.o zaman herkese günaydııınnn :) hazırlıklar nasıl gidiyor :) benim ufak tefek şeyler hariç bitti sayılır valla.
Canım doğum nisan sonu mayıs başı olacak. Üşünen zamanlar. Özellikle sezeryan sonrası üşünülüyo. Ayrıca dikkat de etmek lazım ya iyi olur diye düşündüm.çoook Güzel yalnız biz bu terlikleri yazın sıcağında giyebilirmiyiz
gerçi ben kızımı kucağıma aldığımda kalın çoraplar giymiştim herkes şaşırıyordu değişik bir üşümeydi , lohusalıktan olsa gerek
giyeriz o halde
inşallah güzel bir takımda alırsın..
Günaydın.. ben de ufak tefek bişeyler alıyorum indirimlerden ama bu ay epey bir kısmı bitmiş sanki hazırlıkların.... Hatta biberon ve göğüs pompasını da almayı planlıyorum şimdiden. Temizlik ve bakım ürünlerini Nisan da alacağım. Kıyafetleri de o zaman yıkarım diye düşünüyorum. Hem de doğum iznine çıkmış olurum rahat olur.o zaman herkese günaydııınnn :) hazırlıklar nasıl gidiyor :) benim ufak tefek şeyler hariç bitti sayılır valla.
Lohusalık aman allah'ım! Yangın alev ateş! Böyle bir ter boşaltma sıcak basma olamaz! Bende çok nadir üşürüm,sıcak tahammülüm azdır. Bende henüz pijama gecelik falan almadım.. gelecek ay anca alırım. Tam karar veremedim.Günaydın.. ben de ufak tefek bişeyler alıyorum indirimlerden ama bu ay epey bir kısmı bitmiş sanki hazırlıkların.... Hatta biberon ve göğüs pompasını da almayı planlıyorum şimdiden. Temizlik ve bakım ürünlerini Nisan da alacağım. Kıyafetleri de o zaman yıkarım diye düşünüyorum. Hem de doğum iznine çıkmış olurum rahat olur.
Bu haftasonu kendime 2 gecelik ve 1 sabahlık takım aldım, hepsi kısa kollu hatta geceliklerden biri atlet şeklinde. Ben hep çok sıcaklarım zaten özellikle hastane odaları bana hep aşırı sıcak gelmiştir o yüzden çok ince şeyler aldım. Bunların dışında lohusa terliği vs gibi şeyler almayacağım. Belki bir de şortlu hamile pijaması takımım var onu götürürüm. Benim Mayıs sonu inşallah bebeğimin doğumu o yüzden açıkçası ona da hep ince şeyler bakıyorum, ilk haftadan sonra pek öyle şapka-çorap falan giymez bence, İstanbuldayız ama bizim ev sıcak olur.
Herkese iyi haftalar
ufak tefek hep bir şeyler alıyorum. Öyle tamamen bitti diyemiyorum hiç.. indirimler devam ediyor, kafamda olan şeylerin hepsini alamadım henüz.
Günaydın.. ben de ufak tefek bişeyler alıyorum indirimlerden ama bu ay epey bir kısmı bitmiş sanki hazırlıkların.... Hatta biberon ve göğüs pompasını da almayı planlıyorum şimdiden. Temizlik ve bakım ürünlerini Nisan da alacağım. Kıyafetleri de o zaman yıkarım diye düşünüyorum. Hem de doğum iznine çıkmış olurum rahat olur.
Bu haftasonu kendime 2 gecelik ve 1 sabahlık takım aldım, hepsi kısa kollu hatta geceliklerden biri atlet şeklinde. Ben hep çok sıcaklarım zaten özellikle hastane odaları bana hep aşırı sıcak gelmiştir o yüzden çok ince şeyler aldım. Bunların dışında lohusa terliği vs gibi şeyler almayacağım. Belki bir de şortlu hamile pijaması takımım var onu götürürüm. Benim Mayıs sonu inşallah bebeğimin doğumu o yüzden açıkçası ona da hep ince şeyler bakıyorum, ilk haftadan sonra pek öyle şapka-çorap falan giymez bence, İstanbuldayız ama bizim ev sıcak olur.
Herkese iyi haftalar
yaaa dediğinin pembesini de ben aldım dünArkadaşlar Suwen mağazasında çok güzel lohusa gecelik, pijama takımları var indirimde ben bir takım beyaz aldım yarım kollu önünde kollarında dantel detayı var pijama takımını 65 e onun sabahligini 50 ye aldim, hem foto çekiminde hem evde kullanabileceğim bişey, özellikle pembe daha çok var, gözüm pembede kaldı çok tatlilardi. Birde kumaşı iç göstermiyor başka yerlerde çok denedim iç çamaşırını belli ediyorlar, sabahligini almicaktim ama çok kaliteli olunca aldım. Bir bakın isterseniz ama son ürünler kalmış artık , o fiyata bulmak çok zor:) ben birde mavi takım bulursam alicam eminonunde falan bakicam.
Bu arada hastalara geçmiş olsun, güzel haberler alana göz aydın olsun:)
canım ben süs eşyalarını aldım evde süslemeyi yapıcam hastanede allah korusun bi aksilik olmazsa 2 günden fazla kalınmıyor zaten ve dediğin gibi fiyatları fena uçuk onun için evde yapmayı karar verdimKızlar merhaba ben de yeni başladım hazırlıklara. Hastaneye bile karar veremedim daha. Doktorumun özel muayenehanesi var doğumum farklı hastanede olacak. O kadar çok şey var ki yapılması gereken bütün bunlar nasıl hallolacak diye düşünüyorum. Gözümde büyüdü her şey bir liste yaptım yavaş yavaş almaya çalışıyorum. Hastane odası süsletmek istemiştim ama çok yüksek fiyatlar veriyorlar. Sizce mantıklı mı siz ne yapacaksınız? Bir yandan ilk çocuğum olduğu için hevesleniyorum bir yandan fuzuli geliyor.
Ben de öyle yapacağım sanırım eltim doğum yaptı 2 gündür hastanedeydik oio da kendi hazırladı süslerini çok bir şey yapamadı ama kimse onlara bakmıyor bile. Kapı süsü ve hediyelik yaptırırım diğerlerini kendim hazırlarım diye düşündüm ben de. Hatta beğendim bile. Uygulamadan fotoğraf yükleyemiyorum bir türlü.canım ben süs eşyalarını aldım evde süslemeyi yapıcam hastanede allah korusun bi aksilik olmazsa 2 günden fazla kalınmıyor zaten ve dediğin gibi fiyatları fena uçuk onun için evde yapmayı karar verdim
Ben decavit, ferrum fort, royal omega3, ve çatım ağrıdığında magnezyum olarak magosit kullanıyorum. Demirim çok düşük maalesef normalde ferrum fortu bırak demişti doktorum ama düşük olunca tekrar başladım.Kızlar merhabalar hayırlı güzel haftalar olsum :))
Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben dekavit ve gynoferon kullanıyorum merak ettim sizleri de :)
oo bizde daha büyük parçalar hiç yok.. puset, ana kucağı, yatak vs Bunları Nisan ayında alırız diye planlıyorum...:)
yaaa dediğinin pembesini de ben aldım dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?