Pijama vs olayını çok kalın almaya gerek yok diye düşünüyorum. Doğum sonrası anneye hasta bezi giydiriyorlar genelde ama bunubütün hastaneler veriyor mu bilmiyorum. Sen yine de doğum çantana 2-3 tane koy, ne olur ne olmaz. Sakın sakın normal ped koyma kesinlikle işini görmez her yer mahvolurbana doktor 10 mayıs itibariyle kendini hazırla dedi. o yüzden sanırım çok aşırı sıcak olmaz diye düşünüyorum en azından ankara :) gecelik sabahlık takımımı ben de ince kısakollu bi şey aldık. bi gecelik daha mı almalıyım? bide hastanede doğumdan sonra depend diye bi kanama için ped külot gibi bişey giydiriyorlarmış onu kendimiz mi alıyoruz hastane mi veriyor?
benim de eksiklerim: bebeğime tarak ve tırnak makası takımı(chicco indirimini bekliyorum), emzirme önlüğü, mustela yenidoğan bakım çantası, banyo küvet ayaklığı, banyo süngeri ve kare temizle pamuğum kaldı eksik olarak:) kıyafetlerini bitirdim şuan 3-6 aylık olanlara geçtim ağustos bayram tatilinde sanırım (10 mayısta doğarsa eğer tam 3 aylık olmuş oluyor 10 ağustosta) yani hangi beden kıyafet almam gerektiğini kestiremedim tatil için. 0-3 ler küçük mü gelir, 3-6 lar büyük mü gelir :)
Gynoferro sanol kan ilacı, decavit, vicium-D3, agrım kasilmam olduğu zaman magvital Mg kullaniyorum.Kızlar merhabalar hayırlı güzel haftalar olsum :))
Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben dekavit ve gynoferon kullanıyorum merak ettim sizleri de :)
Kesinlikle normal. Doğum sonrası bunye beden bi afalliyor zaten.kızlar maşallah hazırlıklar güzel gidiyor. herkes can sağlığı ile kullanır inşallah...
Pisikedii demek üşümem normalmiş ağustosta. lohusalık hali işte. inşallah güzel bir çanta hazırlarız eksiksiz.
Elevit,ferromat,magosit,d vitamini kullanıyorum canım benKızlar merhabalar hayırlı güzel haftalar olsum :))
Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben dekavit ve gynoferon kullanıyorum merak ettim sizleri de :)
Çok doğru canım.İlk doğumumun üstünden neredeyse 8 yıl geçti ama ben doğum sonrası ayaklarımın çok üşüdüğünü kalın çoraba ihtiyaç duyduğumu çok iyi hatırlıyorumkarapisso Ben öyle süslü terlik almadım. Bana biraz komik geliyorlar açıkçası..zevk tarz meselesi..herkes farklı işte
leylunehar doğum çantasına kesinlikle en kalınından çorap koymak lazım!! Ben örgü patik koyacam.
1 numara ağustosta doğdu çantama 2 çift normal çorap koymuştum. Ikisini üst üste giydim yetmedi allah razı olsun kv çantasında çorap varmış kalın onları da giydirdiler ayaklarima..anca kendime geldim.
2 numara temmuzda doğdu 1.den dersimi almıştımikiside normal doğdu ama böyle bir üşüme yok! Üzerime kar yağıyor gibi oldum. Üşümek değil adeta donmak!
Herkese öyle üşüme olur mu bilmiyorum ama tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum
Merhabalar :) alışveriş ile ilgili detaylardan bi kaç sorun olacak tarak makas seti chicco mu iyi? Başka markaları araştırmak lazım mi dersin? Bir de mustelanin çantalı setindeki herşey gerekli mi acaba masaj yağı nemlendirici filan?bana doktor 10 mayıs itibariyle kendini hazırla dedi. o yüzden sanırım çok aşırı sıcak olmaz diye düşünüyorum en azından ankara :) gecelik sabahlık takımımı ben de ince kısakollu bi şey aldık. bi gecelik daha mı almalıyım? bide hastanede doğumdan sonra depend diye bi kanama için ped külot gibi bişey giydiriyorlarmış onu kendimiz mi alıyoruz hastane mi veriyor?
benim de eksiklerim: bebeğime tarak ve tırnak makası takımı(chicco indirimini bekliyorum), emzirme önlüğü, mustela yenidoğan bakım çantası, banyo küvet ayaklığı, banyo süngeri ve kare temizle pamuğum kaldı eksik olarak:) kıyafetlerini bitirdim şuan 3-6 aylık olanlara geçtim ağustos bayram tatilinde sanırım (10 mayısta doğarsa eğer tam 3 aylık olmuş oluyor 10 ağustosta) yani hangi beden kıyafet almam gerektiğini kestiremedim tatil için. 0-3 ler küçük mü gelir, 3-6 lar büyük mü gelir :)
Merhabalar :) neler aldın süsleme için? Ben de evde hazırlamak istiyorum ama nereden başlamak lazım bilemedim tül mü lazım çiçek mi hepsi mi kafamda oturtamadım bir turlucanım ben süs eşyalarını aldım evde süslemeyi yapıcam hastanede allah korusun bi aksilik olmazsa 2 günden fazla kalınmıyor zaten ve dediğin gibi fiyatları fena uçuk onun için evde yapmayı karar verdim
Pijama vs olayını çok kalın almaya gerek yok diye düşünüyorum. Doğum sonrası anneye hasta bezi giydiriyorlar genelde ama bunubütün hastaneler veriyor mu bilmiyorum. Sen yine de doğum çantana 2-3 tane koy, ne olur ne olmaz. Sakın sakın normal ped koyma kesinlikle işini görmez her yer mahvolurdoğum sonrası kanama adet kanamasından daha yoğun olur, ped tutmaz yani.
Bayramligini o zaman alırsın canım. Şimdiden gelişimini kestirmek zor.
Gynoferro sanol kan ilacı, decavit, vicium-D3, agrım kasilmam olduğu zaman magvital Mg kullaniyorum.
Kesinlikle normal. Doğum sonrası bunye beden bi afalliyor zaten.
Çok doğru canım.İlk doğumumun üstünden neredeyse 8 yıl geçti ama ben doğum sonrası ayaklarımın çok üşüdüğünü kalın çoraba ihtiyaç duyduğumu çok iyi hatırlıyorum
Aslında ilk doğumdan çıkınca demek istedim.Belki sonra sıcak olmuştum onu hatırlamadım :) iyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın, nazlı kızın nasılüşüme oldu bende kiminde su gibi ter oluyor. üşüme daha iyi bana göre. terdenn sürekli üst baş değişmekten hoşlanmıyorum..
nasılsın bu arada.
Aslında ilk doğumdan çıkınca demek istedim.Belki sonra sıcak olmuştum onu hatırlamadım :) iyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın, nazlı kızın nasıl
Ya canım hiç sormabi yoğunluk var kaç gündür biriktirdiğim işleri yapıyoruz haliyle hem zaman kalmıyor hem de çok yorgun düşüyorum . Zaman da hızlı geçiyor gerçi iyi oluyor . Sabahları uzun uzun uyuyamıyorum artık gün içindeki ekstra uykum da rafa kalktı öyle olunca gün sonunda pertim çıkıyor telef halde düşüyorum yatağa sonra buraya bir bakıyorum bi dolu mesaj yazılmış hızınıza yetişemiyorum haliyle
Hayırlısıyla bu defa normal gelsin minik kızımız ❤ annecigi de bi rahat etsin inşallah ❤Kısmet olursa inşallah bu defa tatmak isterim norma doğumun tamamını
sen gel iki kez 10 Cm ile doğuma gir sonra cs ol. zor be güzelim , ilkinde depresyona girdim bu yüzden. 2.de daha iyiydim tabi. sebebi ne bilmiyoruz gittiğim doktorlarda şaşırıyor. duanıza talibim. kısmetim neyse en hayırlısı ve sağlıklısı olsun... amin ey Allahım amin.
Duphalac şurup denedin mi? Kabızlık icinheee demi ya , o tatlı uykular gitti demek. é haliyle tabi.
kolay gelsin. Siz iyi olunda gerisi gelir.
okuyunca bi ses ver bişey yaz. iyi olduğunuzu bilelim. bu ağrı sızı yaşadığın günden beri aklımdasınız .
artık kabızlık için ne yaptıysam fayda etmiyor. sinameki yedim üzerine ballı su. inşallah bebeğime zararı olmaz. dua okuya okuya içtim. Allahım ne zor şey
R rkndmt tamam canım acelesi yok ne zaman müsait olursAn. iyiyim elhamdülillah çok şükür. Çok uykulu bol çocuk bakmalı geçiyor şükürler olsun
heee demi ya , o tatlı uykular gitti demek. é haliyle tabi.
kolay gelsin. Siz iyi olunda gerisi gelir.
okuyunca bi ses ver bişey yaz. iyi olduğunuzu bilelim. bu ağrı sızı yaşadığın günden beri aklımdasınız .
artık kabızlık için ne yaptıysam fayda etmiyor. sinameki yedim üzerine ballı su. inşallah bebeğime zararı olmaz. dua okuya okuya içtim. Allahım ne zor şey
R rkndmt tamam canım acelesi yok ne zaman müsait olursAn. iyiyim elhamdülillah çok şükür. Çok uykulu bol çocuk bakmalı geçiyor şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?