Pijama vs olayını çok kalın almaya gerek yok diye düşünüyorum. Doğum sonrası anneye hasta bezi giydiriyorlar genelde ama bunubütün hastaneler veriyor mu bilmiyorum. Sen yine de doğum çantana 2-3 tane koy, ne olur ne olmaz. Sakın sakın normal ped koyma kesinlikle işini görmez her yer mahvolur doğum sonrası kanama adet kanamasından daha yoğun olur, ped tutmaz yani.
Bayramligini o zaman alırsın canım. Şimdiden gelişimini kestirmek zor.

Kızlar merhabalar hayırlı güzel haftalar olsum :))
Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben dekavit ve gynoferon kullanıyorum merak ettim sizleri de :)
Gynoferro sanol kan ilacı, decavit, vicium-D3, agrım kasilmam olduğu zaman magvital Mg kullaniyorum.
Kesinlikle normal. Doğum sonrası bunye beden bi afalliyor zaten.

Çok doğru canım.İlk doğumumun üstünden neredeyse 8 yıl geçti ama ben doğum sonrası ayaklarımın çok üşüdüğünü kalın çoraba ihtiyaç duyduğumu çok iyi hatırlıyorum

Merhabalar :) alışveriş ile ilgili detaylardan bi kaç sorun olacak tarak makas seti chicco mu iyi? Başka markaları araştırmak lazım mi dersin? Bir de mustelanin çantalı setindeki herşey gerekli mi acaba masaj yağı nemlendirici filan?

canım ben süs eşyalarını aldım evde süslemeyi yapıcam hastanede allah korusun bi aksilik olmazsa 2 günden fazla kalınmıyor zaten ve dediğin gibi fiyatları fena uçuk onun için evde yapmayı karar verdim
Merhabalar :) neler aldın süsleme için? Ben de evde hazırlamak istiyorum ama nereden başlamak lazım bilemedim tül mü lazım çiçek mi hepsi mi kafamda oturtamadım bir turlu

Kısmet olursa inşallah bu defa tatmak isterim norma doğumun tamamını
sen gel iki kez 10 Cm ile doğuma gir sonra cs ol. zor be güzelim , ilkinde depresyona girdim bu yüzden. 2.de daha iyiydim tabi. sebebi ne bilmiyoruz gittiğim doktorlarda şaşırıyor. duanıza talibim. kısmetim neyse en hayırlısı ve sağlıklısı olsun... amin ey Allahım amin.

Çok doğru canım.İlk doğumumun üstünden neredeyse 8 yıl geçti ama ben doğum sonrası ayaklarımın çok üşüdüğünü kalın çoraba ihtiyaç duyduğumu çok iyi hatırlıyorum

üşüme oldu bende kiminde su gibi ter oluyor. üşüme daha iyi bana göre. terdenn sürekli üst baş değişmekten hoşlanmıyorum..
nasılsın bu arada.

kızlar nasıl bir bel ağrısı var bendede
çocukları yıkadıktan sonra dahada şiddetlendi. eşim mesaj atmış yemeğe gelemiyorum iş var diye..bende görmedim mesajı. kalktım ağır yemekler yaptım yoruldum baya
yalnızda tadı çıkmıyor. velhasıl bende durumlar böyle. sizler nasılsınız.

üşüme oldu bende kiminde su gibi ter oluyor. üşüme daha iyi bana göre. terdenn sürekli üst baş değişmekten hoşlanmıyorum..
nasılsın bu arada.
Aslında ilk doğumdan çıkınca demek istedim.Belki sonra sıcak olmuştum onu hatırlamadım :) iyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın, nazlı kızın nasıl

Aslında ilk doğumdan çıkınca demek istedim.Belki sonra sıcak olmuştum onu hatırlamadım :) iyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın, nazlı kızın nasıl

kız kimi terden sıtma oluyor olsan asla unutmazdın. nazlı kız 2. 5 yaşında be öğlen uykularını kaldırmak istiyor. bu konuda çok zorluyor beni. abiside bir değişik egemenlik taslıyor. ben ben ben... istediğimi yaparım , nerden bulmuş bu cümleyi bilmiyorum .

A asitane161719 kayınvalidemmm geldi telefonu alamıyorum elime diyorsun
iyimisin ?

Ya canım hiç sorma bi yoğunluk var kaç gündür biriktirdiğim işleri yapıyoruz haliyle hem zaman kalmıyor hem de çok yorgun düşüyorum . Zaman da hızlı geçiyor gerçi iyi oluyor . Sabahları uzun uzun uyuyamıyorum artık gün içindeki ekstra uykum da rafa kalktı öyle olunca gün sonunda pertim çıkıyor telef halde düşüyorum yatağa sonra buraya bir bakıyorum bi dolu mesaj yazılmış hızınıza yetişemiyorum haliyle

heee demi ya , o tatlı uykular gitti demek. é haliyle tabi.
kolay gelsin. Siz iyi olunda gerisi gelir.
okuyunca bi ses ver bişey yaz. iyi olduğunuzu bilelim. bu ağrı sızı yaşadığın günden beri aklımdasınız .
artık kabızlık için ne yaptıysam fayda etmiyor. sinameki yedim üzerine ballı su. inşallah bebeğime zararı olmaz. dua okuya okuya içtim. Allahım ne zor şey
R rkndmt tamam canım acelesi yok ne zaman müsait olursAn. iyiyim elhamdülillah çok şükür. Çok uykulu bol çocuk bakmalı geçiyor şükürler olsun

Hayırlısıyla bu defa normal gelsin minik kızımız ❤ annecigi de bi rahat etsin inşallah ❤
Ben önce donuyorum soğuktan o geçince de ter boşaltıyorum ne ararsan var bende yanıma 3-5 atlet alıyorum o yüzden.

karapisso canım beyaz gupurlu olanlar pijama takımı, giyinince çok güzel duruyor ,günlük evde de kullanılacak tarzda iç belli etmiyor. Sabahliginida 50tl ye falan diye aldım :) yoksa sabahlık giymem dursun belki üsürüm falan belli olmaz diye. Bana herşey yakışmiyo üstümde emanet gibi duruyorlardı bu takım kalıbıyla çok iyi oturdu.
Askılı beyaz olan gecelik, evde giyerim diye aldım ama muhtemelen doğumdan sonra hastanede giyerim o gün, hatta sabahligida onun üstüne giyer yürüyüş falan yaparım ,sezeryan olursa gecelik lazım olcak dediler,30 liraya inmisti kaçırmiyim dedim.
Pembe olanda pijamali bir model, normal doğum olursa odaya çıkınca onu giyerim zaten yabancı biri gelmiyor sıcak olursa ferah ferah giyerim odada dedim,
Birde beyaz Polarlı gibi sabahlık vardı aşırı beğendim onu da, hafif usursem sırtımı isitir diye aldım, sıfır kollu olduğundan bunaltmaz onude açık emzirmek için iyi olur,evde geceleri emzirirken de ise yarar diye dusundum.
Birtane de omuzları dantelli kolsuz gecelik yada pijama takımı bakicam, lohusasepetimde beğendim ama bedeni yok, birde giymeden anlaşılmıyor.ben minyonum her model yakışmiyo tarzima uymuyor,çok güzel bir model oluyo deniyorum ama sanki yapmacık bişey gibi birbirimize uymuyoruz:)

Eklentiler

• IMG_20190218_230751.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20190218_230717.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20190218_230616.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20190218_230545.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20190218_230440.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 74
Duphalac şurup denedin mi? Kabızlık icin

Yazarım inşallah canım hele bir düzene gireyim de inşallah iyi gelir kabızlığına hele son aylarda en ufak rahatsızlık daha da büyüyor sanki. Sağ salim geçsin istiyorum şu iki ay inşallah

Selam güzel anneler ve kuzuları :)

Ben temmuz topiginden geldim :)
Sizlere sorum olucaktı

Bebiş lerinizin ne zaman tam anlamıyla tekmelerini düzenli hissediyorsunuz
Ne zaman gece ve gündüz sürekli kıpır kıpır oldular

Şuan ben 20+2 yim evet çok şükür hissediyorum ama gunde 1.2 kere felan özellikle geceleri :)

Tam anlamiyla büyük tekmelere ne kadar kaldı merak içindeyim.a

Herkese teşekkur edrrim simdiden
Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…