- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Selam güzel anneler ve kuzuları :)
Ben temmuz topiginden geldim :)
Sizlere sorum olucaktı
Bebiş lerinizin ne zaman tam anlamıyla tekmelerini düzenli hissediyorsunuz
Ne zaman gece ve gündüz sürekli kıpır kıpır oldular
Şuan ben 20+2 yim evet çok şükür hissediyorum ama gunde 1.2 kere felan özellikle geceleri :)
Tam anlamiyla büyük tekmelere ne kadar kaldı merak içindeyim.a
Herkese teşekkur edrrim simdiden
Allaha emanet olun.
Yelek hariç aynılarını almışız :) benim çekim için aldığım takım yelekli uzun gecelik bakıcam bende suwene gidebilirsem dagide de indirim varmış ama oraya bakmadım henüz. Sabahlık var zaten gecelik alsam yeter.karapisso canım beyaz gupurlu olanlar pijama takımı, giyinince çok güzel duruyor ,günlük evde de kullanılacak tarzda iç belli etmiyor. Sabahliginida 50tl ye falan diye aldım :) yoksa sabahlık giymem dursun belki üsürüm falan belli olmaz diye. Bana herşey yakışmiyo üstümde emanet gibi duruyorlardı bu takım kalıbıyla çok iyi oturdu.
Askılı beyaz olan gecelik, evde giyerim diye aldım ama muhtemelen doğumdan sonra hastanede giyerim o gün, hatta sabahligida onun üstüne giyer yürüyüş falan yaparım ,sezeryan olursa gecelik lazım olcak dediler,30 liraya inmisti kaçırmiyim dedim.
Pembe olanda pijamali bir model, normal doğum olursa odaya çıkınca onu giyerim zaten yabancı biri gelmiyor sıcak olursa ferah ferah giyerim odada dedim,
Birde beyaz Polarlı gibi sabahlık vardı aşırı beğendim onu da, hafif usursem sırtımı isitir diye aldım, sıfır kollu olduğundan bunaltmaz onude açık emzirmek için iyi olur,evde geceleri emzirirken de ise yarar diye dusundum.
Birtane de omuzları dantelli kolsuz gecelik yada pijama takımı bakicam, lohusasepetimde beğendim ama bedeni yok, birde giymeden anlaşılmıyor.ben minyonum her model yakışmiyo tarzima uymuyor,çok güzel bir model oluyo deniyorum ama sanki yapmacık bişey gibi birbirimize uymuyoruz:)
Kişiden kişiye değişen birşey ben 15 lerde kıpırtılar hissetmeye başlamıştım herkes bağırsak diyodu ama sonradan anlamıştım bebek olduğunu. Şuan 30 oldum hala öyle uyutmayan acıtan tekmeler bitmeyen oynamalar yok. Ya millet abartıyor ya benimki tembel. Sadece hareketleri net hissediliyor son ay belki acıyabilir bilemiyorumSelam güzel anneler ve kuzuları :)
Sizlere sorum olucaktı
Şuan ben 20+2 yim evet çok şükür hissediyorum ama gunde 1.2 kere felan özellikle geceleri :)
Allaha emanet olun.
gece hissetmenin nedeni , butun gun kosturma hlinde olduktn sonra gece hareketsiz kalip bebegini duyabilceke sessizlikte olman bence..Herkeste faklidir tabii ama bu haftlrdan sonra cok daha net hissetmeye baslrsinSelam güzel anneler ve kuzuları :)
Sizlere sorum olucaktı
Allaha emanet olun.
Günaydın kızlar
günaydınnnnn
R rkndmt can sağlığı ile giyersin inşallah...
bende baktım bunlara kumaşları çok güzel özellikle askılı olan...
inşallah bu pazar uğrarım tekrar. pazarada bakacağım
A asitane161719 senin Son 2 ay az kaldı biter annesi
H Happinesss26 duphalac midemi bulandırıyor. diğer vitamin Vs kabızlık yapıyor. çok enteresan bir bünyeye sahibim
ohhh çok güzel , kolay gelsin. yaaa 2 ay nedir su gibi geçer. en sonuncu benim burda. geriledimİnşallah canım. Bugün hava çok güzel kıyafetleri yıkıyorum. Yıka ütüle yerlestir derken zaman geçer sonra da çekilirim köşeme başlarım beklemeye inşallah iki ay dediğin nedir değil mi
Ben de aynı dertten muzdaribim. Üst katımda kaç kişi olduklarını hala tahmin edemediğim geniş bir aile var. Terlik takırtılarından, eşyaları oraya buraya çekme sesinden, kahkahalarından uyuyamadığım geceler oluyor. Birkaç kere uyardım ama bir süre dikkat ediyor, sonra yine aynısı. Telefonunun titreşimini bile duyuyorum, o derece bir yalıtım var:) Bir ara yumuşak tabanlı bir terlik alıp hediye etmeyi bile düşündüm:) evinde halı pek yok sanırım ve her yeri döşeme. Gece gündüz temizlik yapıyor. Çocuk doğunca ne olacak bilmiyorum.Bütün gün yatakta uyuyasım var...
kızım gece boyu uyumadı derdi ne bilmiyorum
namaza kalktı bide benle.
O kadar uykusuzsun uyusana yavrum yok...
namazdan sonra 45 dk uyumadım kerahat tesbihi çektik birlikte... 8.buçuğa yakın uyudu herhalde.
şimdi uyuyor bende uyuyayım diyorum olmuyor
gündüz uyumaz gece uyumaz , şükür hasta değil birşeyi yok altı temiz. rahat uyusun diye banyo yaptırıp uyuuttum...
gece 11 de üst konu başladı gece 1 é kadar bişeyler çekip ses yapıp durdu. iş yapıyor bazen geceleri. 3 çocuğu var. kız sesten uyanmışta olabilir.
yav sen bebeksin uyusana , beni bile iki kez uykudan uyandırdılar. Ben artık bıktım bu kadının yaptığından... taşınmak istiyorum ama kolay değil. başka komşularım var elim ayağım olan... konuşulacak biride değil. gece 2 de bile yaptığı oldu. insan gibi rahatsız olduk dedim sorunlu ben oldum
delireceğim.....
Ben de aynı dertten muzdaribim. Üst katımda kaç kişi olduklarını hala tahmin edemediğim geniş bir aile var. Terlik takırtılarından, eşyaları oraya buraya çekme sesinden, kahkahalarından uyuyamadığım geceler oluyor. Birkaç kere uyardım ama bir süre dikkat ediyor, sonra yine aynısı. Telefonunun titreşimini bile duyuyorum, o derece bir yalıtım var:) Bir ara yumuşak tabanlı bir terlik alıp hediye etmeyi bile düşündüm:) evinde halı pek yok sanırım ve her yeri döşeme. Gece gündüz temizlik yapıyor. Çocuk doğunca ne olacak bilmiyorum.
Amin valla sağolasın, sana da inşallah bir villa nasip etsin:) Zaten insanların düşüncesizliği anlayışsızlığı beni sinirlendiren. Ben altımdaki komşum rahatsız olmasın diye dikkat ediyorum. Yumuşak tabanlı terlik giyiyorum. Temizliğimi evde olduğum günlerde sabahtan yapıyorum. Ben de kiracıyım ev sahibim çok iyi ve evim çok geniş İstanbul da böyle bir ev bulmak zor. Yoksa 1 dakika durmam. Çünkü oturduğum siteden de memnun değilim asansörlerimiz sürekli bozuluyor. Hamile halimle 7. kata çıktım 2 kere. Bize de en kısa zamanda istediğim gibi bir ev almayı nasip eder inşallah Allah. Şimdilik buraya mahkumumayyyAllah sanada yardım etsin.
bizim öyle bir sorun yok arada böyle gece bişeyler yapıyor. bence işe başlıyor bitmeyince uyumuyor . kaç olursa olsun
bunlar dışında gayet iyibir kadın..ama anlayışsız işte . söylediğimde dikkat ederiz bile demedi kavga etti benimle. eşim rahatsız oluyor artık. gece geç geldi uyuyamadı velhasıl dua ediyorum artık. bazen sinirden kuduruyorum
kendi evim olsun diye çok dua ettiriyor bana. müstakil villa ne olursa Allahım nolur... bakarsın kısmetimiz döner ilk işim burda çıkmak olacak
bendeki isteğe vak villa
2 tirilyoncukkkk
Hayırlısıyla bu defa normal gelsin minik kızımız ❤ annecigi de bi rahat etsin inşallah ❤
Ben önce donuyorum soğuktan o geçince de ter boşaltıyorumne ararsan var bende yanıma 3-5 atlet alıyorum o yüzden.
Amin valla sağolasın, sana da inşallah bir villa nasip etsin:) Zaten insanların düşüncesizliği anlayışsızlığı beni sinirlendiren. Ben altımdaki komşum rahatsız olmasın diye dikkat ediyorum. Yumuşak tabanlı terlik giyiyorum. Temizliğimi evde olduğum günlerde sabahtan yapıyorum. Ben de kiracıyım ev sahibim çok iyi ve evim çok geniş İstanbul da böyle bir ev bulmak zor. Yoksa 1 dakika durmam. Çünkü oturduğum siteden de memnun değilim asansörlerimiz sürekli bozuluyor. Hamile halimle 7. kata çıktım 2 kere. Bize de en kısa zamanda istediğim gibi bir ev almayı nasip eder inşallah Allah. Şimdilik buraya mahkumumAllah sabır versin ne diyelim, anlayışsız komşulara da akıl.
Merhabalar :) neler aldın süsleme için? Ben de evde hazırlamak istiyorum ama nereden başlamak lazım bilemedim tül mü lazım çiçek mi hepsi mi kafamda oturtamadım bir turlu
Merhabalar :) neler aldın süsleme için? Ben de evde hazırlamak istiyorum ama nereden başlamak lazım bilemedim tül mü lazım çiçek mi hepsi mi kafamda oturtamadım bir turlu
Nerelerden alıyorsun onları benim de bakmam lazım masa eteği filan.magnetlerden aldım canım onun dışında küçük tıpalı şişelerden aldım süsleyip kolanya koyacağım minik kavanozlardan aldım içine şekerleme yada başka birşey koyacağım masayı süslemek için masa etekleri oluyor onlardan aldım böyle aklıma geldikçe alıyorum
Canım istanbulda olduğum için magnetleti şişeleri falan eminönünden aldım daha uygun oluyor ordan aldım ama oraya gidemezsen internette de uyguna satan siteler var bazılarınıda aklıa geldikce organizasyonculardan parti malzemeleri satan yerlerden temin etmeye çalışıyorumNerelerden alıyorsun onları benim de bakmam lazım masa eteği filan.
Çok teşekkür ederim, ben de İstanbul'da Anadolu yakasındayım eşimle bir gün gitmek istiyorum o taraflara. Uzun zamandır görmedim hem gezmiş olurum hem de malzemeleri alırım. Ağırlaşmadan halletmek lazım.Canım istanbulda olduğum için magnetleti şişeleri falan eminönünden aldım daha uygun oluyor ordan aldım ama oraya gidemezsen internette de uyguna satan siteler var bazılarınıda aklıa geldikce organizasyonculardan parti malzemeleri satan yerlerden temin etmeye çalışıyorum
hoşgeldin tatlım amin amin inşallah can sağlığı huzurla kabuşuruz minnoşlarımıza... şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın... evet ya sayılı günler kaldı...Gunaydin hanimlar.herkes iyidir insallh.sayili gunlerimiz kaldi.sag salim bebislerimize kavusuruz insalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?