ohhh çok güzel , kolay gelsin. yaaa 2 ay nedir su gibi geçer. en sonuncu benim burda. geriledim
hepinizin güzel haberlerini alıp bekleyeceğim kuzumu

Geç olsun güç olmasın kuzum oğlandan kalanları yıkadım koca askı doldu taştı :) yenileri de yikayinca yeter de artar herhalde. Bu arada lekeler hemen hepsinde kaybolmuş bir iki parçada belli belirsiz kalmış onları da başka yöntemler deneyip tekrar yıkayacağım. Bunları direkt attım makinaya bir yıllık oldukları için fazla işlememiş sandık lekesi çok şükür.

maşallah çok iyi. benimkiler baya belirgin. giydirirmiyim bilmiyorum emin değilim. bu pazar é bebeke bakacağım tekrar. belki bulurum uygun şeyler. senin baya temiz çıkmış hem çokmuş dediğin gibi sonradann alınır büyüdükçe. evet inşallah kolay olur. benim açımdan daha iyi oldu en azından oğlumun okulu bitmiş olacak. mayıs 31 karne günü. 4 haziran bayramın 1.günü. benim bebeği bekleme tarihim 25 mayıs ve sonraki iki haftadà olabilir dedi doktorum. hayırlısıyla inşallah.

Çekim için nasıl bişey aldın canım, bende omuzları dantelli kolsuz bişey istiyorum

Canım e bebekte indirimleri takip et, tekstil ürünleri indirime girecek az kaldı o zaman gidip al kesinlikle.

Ayy yerim onları...Kafalarına göre takılıyorlar maşallah
Bu arada ben karnındaki nazlı kızı sormuştum. İnşallah o da iyidir annesi..

ben de çevremdeki doğum yapan annelere sorup sonra çok araştırdım. herkes mustela yeni doğan setini alın dedi. 6 ay oldu bak hala bitmedi dediler. içinde bebeğin banyo için jeli, banyo sonrası masaj yağı, pişik kremi filan var. ben henüz almadım ama alıcam. tarak olarakta gidip inceledim. chicco için kılı dökülüyor diyenler olmuş ama tarak doğal kıl fırça. diğerleri gibi plastik değil.

merhabask Ben suavinex'in tarak fırça setini aldım. Çok yumuşak ben çok beğendim. Kız kardeşim tavsiye etmişti o da çok memnundu.

Arkadaşlar fırçayi tarağı doğunca kullaniyomusunuz, saçsız bişey oluyo bebekler,aciliyoeti olan bişey mi, konak falan olursa konak fırçası oluyo , ki konak ta her bebek olmuyor, bende fırça alacaktım sonra saçsız olabileceği aklıma geldi:)

Ben kardeşimin tecrübelerine göre hareket ettim pek sorgulamadım aslında:) Dediğin gibi başlangıçta belki çok ihtiyaç duyulmayabilir. Kullanmasam da sonrası için elimin altında bulunsun:) Bazı bebekler inanılmaz saçlı doğabiliyor o da tamamen şans.

Ayy yerim onları...Kafalarına göre takılıyorlar maşallah
Bu arada ben karnındaki nazlı kızı sormuştum. İnşallah o da iyidir annesi..

tövbe karnımdakini sorduğunu anlamadım

oda iyi şükürler olsun kıpır kıpır. senin oğlun nasıl hareketidir paşa.

Benimki kel olur kesin:) eslerinizin ve sizin bebekliginiz sacliysa saçlı olma ihtimali var , ama biz baya aylarca kel bebeklermisiz:)

Benimki kel olur kesin:) eslerinizin ve sizin bebekliginiz sacliysa saçlı olma ihtimali var , ama biz baya aylarca kel bebeklermisiz:)

benim kelliğim baya meşhurdur...
kabak kafa
ama oğlum baba tarafına çekmiş. baya saçları uzun geldi nasıl seviyordu anannesi inanamadı ilk görünce. sonra kızım oldu oda saçlıydı ama abisi kadar değil. bakalım bebeğim kime çekecek .

Cassiope Kanaviçeli Kız Bebe 10'lu Hastane Çıkışı Pembe

kızlar bu marka modelin hastane çıkışı beğendim ama çok pahalı ya. 280 lira diyor. acaba nerde indirimle falan bulabilirim.

Benim 2 oğlan da maşallah aşırı saçlı doğdu. Resmen kafalarında peruk varmış gibi simsiyah saçlı.. tabi sonradan onlar döküldü. 1 numara kumral 2 numara sarışın. Bakalım 3 numara nasıl bir model gelecek

Bugün resmen solunum sıkıntısı cekiyorum. Nefes nefese haldeyim bayaa bayaa zorlaniyorum daha 3 ay daha var diğerlerinde hiç böyle olmamıştım. Allah'ım yardim etsin inşallah.
Sen nasılsın tatlım?

midem bulanıyor
nefesim gece çıkmadı gündüz burnumun akması durmadı. kız naylon hamile olduk çıktık Ha
birgün bişey olmasa gider gün başlıyor elhamdülillah :)
Allah yardımcımız olsun.
benim ikisininde saçlarını kazıttık , oğlum yeni doğmuştu kızım baya sonra. aslolan 7.günü kazıtıp gramınà göre sadaka vermek. sünnettir. gözlere çok faydası var. ve hücreleri kuvvetlendiriyor. bunuda kazıtırız inşallah. 3.günü akikasını keseriz inşallah .

bende çok merak ediyorum. şükürler olsun en güzel merklar telaşeler ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…