- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
ohhh çok güzel , kolay gelsin. yaaa 2 ay nedir su gibi geçer. en sonuncu benim burda. geriledim
hepinizin güzel haberlerini alıp bekleyeceğim kuzumu
Geç olsun güç olmasın kuzumoğlandan kalanları yıkadım koca askı doldu taştı :) yenileri de yikayinca yeter de artar herhalde. Bu arada lekeler hemen hepsinde kaybolmuş bir iki parçada belli belirsiz kalmış onları da başka yöntemler deneyip tekrar yıkayacağım. Bunları direkt attım makinaya bir yıllık oldukları için fazla işlememiş sandık lekesi çok şükür.
Yelek hariç aynılarını almışız :) benim çekim için aldığım takım yelekli uzun gecelik bakıcam bende suwene gidebilirsem dagide de indirim varmış ama oraya bakmadım henüz. Sabahlık var zaten gecelik alsam yeter.
maşallah çok iyi. benimkiler baya belirgin. giydirirmiyim bilmiyorum emin değilim. bu pazar é bebeke bakacağım tekrar. belki bulurum uygun şeyler. senin baya temiz çıkmış hem çokmuş dediğin gibi sonradann alınır büyüdükçe. evet inşallah kolay olur. benim açımdan daha iyi oldu en azından oğlumun okulu bitmiş olacak. mayıs 31 karne günü. 4 haziran bayramın 1.günü. benim bebeği bekleme tarihim 25 mayıs ve sonraki iki haftadà olabilir dedi doktorum. hayırlısıyla inşallah.
Ayy yerim onları...Kafalarına göre takılıyorlar maşallahkız kimi terden sıtma oluyor olsan asla unutmazdın. nazlı kız 2. 5 yaşında be öğlen uykularını kaldırmak istiyor. bu konuda çok zorluyor beni. abiside bir değişik egemenlik taslıyor. ben ben ben... istediğimi yaparım , nerden bulmuş bu cümleyi bilmiyorum .
Merhabalar :) alışveriş ile ilgili detaylardan bi kaç sorun olacak tarak makas seti chicco mu iyi? Başka markaları araştırmak lazım mi dersin? Bir de mustelanin çantalı setindeki herşey gerekli mi acaba masaj yağı nemlendirici filan?
ben de çevremdeki doğum yapan annelere sorup sonra çok araştırdım. herkes mustela yeni doğan setini alın dedi. 6 ay oldu bak hala bitmedi dediler. içinde bebeğin banyo için jeli, banyo sonrası masaj yağı, pişik kremi filan var. ben henüz almadım ama alıcam. tarak olarakta gidip inceledim. chicco için kılı dökülüyor diyenler olmuş ama tarak doğal kıl fırça. diğerleri gibi plastik değil.
evet bu pazar 24 ocakCanım e bebekte indirimleri takip et, tekstil ürünleri indirime girecek az kaldı o zaman gidip al kesinlikle.
Ayy yerim onları...Kafalarına göre takılıyorlar maşallah
Bu arada ben karnındaki nazlı kızı sormuştum. İnşallah o da iyidir annesi..
Ben kardeşimin tecrübelerine göre hareket ettim pek sorgulamadım aslında:) Dediğin gibi başlangıçta belki çok ihtiyaç duyulmayabilir. Kullanmasam da sonrası için elimin altında bulunsun:) Bazı bebekler inanılmaz saçlı doğabiliyor o da tamamen şans.
Benimki kel olur kesin:) eslerinizin ve sizin bebekliginiz sacliysa saçlı olma ihtimali var , ama biz baya aylarca kel bebeklermisiz:)
Ben de kardeşlerim de kel bebeklerdik:) Eşimi bilmiyorum kayınvalideme sorarım onu da :)Benimki kel olur kesin:) eslerinizin ve sizin bebekliginiz sacliysa saçlı olma ihtimali var , ama biz baya aylarca kel bebeklermisiz:)
Bugün resmen solunum sıkıntısı cekiyorum. Nefes nefese haldeyim bayaa bayaa zorlaniyorumPisikedii nasılsınız efendim ❤❤❤
Bugün resmen solunum sıkıntısı cekiyorum. Nefes nefese haldeyim bayaa bayaa zorlaniyorumdaha 3 ay daha var diğerlerinde hiç böyle olmamıştım. Allah'ım yardim etsin inşallah.
Sen nasılsın tatlım?
bende çok merak ediyorum. şükürler olsun en güzel merklar telaşeler ❤❤❤Benim 2 oğlan da maşallah aşırı saçlı doğdu. Resmen kafalarında peruk varmış gibisimsiyah saçlı.. tabi sonradan onlar döküldü. 1 numara kumral 2 numara sarışın. Bakalım 3 numara nasıl bir model gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?