Cassiope Kanaviçeli Kız Bebe 10'lu Hastane Çıkışı Pembe
kızlar bu marka modelin hastane çıkışı beğendim ama çok pahalı ya. 280 lira diyor. acaba nerde indirimle falan bulabilirim.
Şikâyet etmiyorum tabi..Rabbim ödüllendirmiş,beni yalvartmamis atlatmamış vermiş. Baya yoruluyorum..burun tıkanıklığı ciddi zorluyor beni. Nefesim aşırı daralıyorbende çok merak ediyorum. şükürler olsun en güzel merklar telaşeler ❤❤❤
Şikâyet etmiyorum tabi..Rabbim ödüllendirmiş,beni yalvartmamis atlatmamış vermiş. Baya yoruluyorum..burun tıkanıklığı ciddi zorluyor beni. Nefesim aşırı daralıyor
Benden farklı model çıkmıyor. Bu da abilerine benziyor illaki. Ultrasonda kopyaları gibi de canlısı nasıl bekleyip gorecez inşallah ❤
Baş aşağı olması normal canım içinin rahat etmesi için doktoruna danışabilirsin zaten daha çok döner bebekMerhaba kızlar
27+5 hamıleyım kontrolde bas asagı pozısyonda bebek.. kasılmalarım oluyor zaman zaman .. daha önce üç düşük oldugundan korkuyırum..
bebek pozısyonu bas asagıda olan varmı? Doktorkarınız ne yorum yapıyor?
maşallah çok iyi. benimkiler baya belirgin. giydirirmiyim bilmiyorum emin değilim. bu pazar é bebeke bakacağım tekrar. belki bulurum uygun şeyler. senin baya temiz çıkmış hem çokmuş dediğin gibi sonradann alınır büyüdükçe. evet inşallah kolay olur. benim açımdan daha iyi oldu en azından oğlumun okulu bitmiş olacak. mayıs 31 karne günü. 4 haziran bayramın 1.günü. benim bebeği bekleme tarihim 25 mayıs ve sonraki iki haftadà olabilir dedi doktorum. hayırlısıyla inşallah.
Günaydın canım. Çok şükür iyi o da
tövbe karnımdakini sorduğunu anlamadım
oda iyi şükürler olsun kıpır kıpır. senin oğlun nasıl hareketidir paşa.
arkadaşlar merhaba 2 gündür genital bölgemde ağrı var otururken bişey yok ayağa kalktığmda yürüdüğümde ya da yatakta dönerken acayip ağrı giriyo dün doktora gittim bi sıkıntı yok dedi rahim ağzı bebeğin suyu vs normal. bebeğin ayakları aşağıda kafası yukarda duruyordu o da yapabilir dedi magnezyum alabiirsin dedi dün kullanmaya başladım. Aranızda benzerini yaşayan var mı baya sıkıntı yaratıyor bana.
Ben yaşadım bunu çatı kemiğim acıyordu sanki yürürken, yatakta dönerken ayakkabımı bile çıkarırken. 4. Aydan başladı benim, doktorum magnezyum verdi onu kullandığımda iyiyim hatta şimdilerde pek kullanmıyorum da. Alıştım artık bir sıkıntı olmadığı söyleniyor.arkadaşlar merhaba 2 gündür genital bölgemde ağrı var otururken bişey yok ayağa kalktığmda yürüdüğümde ya da yatakta dönerken acayip ağrı giriyo dün doktora gittim bi sıkıntı yok dedi rahim ağzı bebeğin suyu vs normal. bebeğin ayakları aşağıda kafası yukarda duruyordu o da yapabilir dedi magnezyum alabiirsin dedi dün kullanmaya başladım. Aranızda benzerini yaşayan var mı baya sıkıntı yaratıyor bana.
İçini neden açtınız ki bozulmuştur test iki gün sonra tekrarlayın yada kan tahlili yaptırınKızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim içini açmadan önce tek çubuk tu
evet cnm bende netten aldım mustela yenidoğan setini, çantasıyla geldi bayada büyük, fırça mırça ne varsa içine koyarım minik keselere koyup :)ben de çevremdeki doğum yapan annelere sorup sonra çok araştırdım. herkes mustela yeni doğan setini alın dedi. 6 ay oldu bak hala bitmedi dediler. içinde bebeğin banyo için jeli, banyo sonrası masaj yağı, pişik kremi filan var. ben henüz almadım ama alıcam. tarak olarakta gidip inceledim. chicco için kılı dökülüyor diyenler olmuş ama tarak doğal kıl fırça. diğerleri gibi plastik değil.
evet cnm bende netten aldım mustela yenidoğan setini, çantasıyla geldi bayada büyük, fırça mırça ne varsa içine koyarım minik keselere koyup :)
Ben pek yorulmuyorum da masa başı çalışıyorum genelde oturarak geçiyor evde de yemek dısında çok bişey yapmıyorum açıkçası hayırlısı olsun inşallah doğuma kadar böyle sürmez geçerAnlattığın ağrının aynısını 1 aydır ben de yaşıyorum. Son kontrolümde doktorum yorgunluktan olduğunu söyledi . Gerçekten de yorulduğum günün geceleri yatakta sağdan sola dönmek çok zor oluyor. Ağır bir şey kaldırdığım anda ki oğlum var küçük onu kaldırıyorum mecbur ağrıyı direkt orada duyuyorum. Benim doktorum bana bir şey vermedi. Mümkün mertebe dinlenmek lazım ama ne mümkün. Mecburiyetleri var birçoğumuzun
Benimde aynı senin gibi bi yoğun..Hamdolsun işlerimi bitirdim. Yarın baya rahatım inşallah. Çocuklar da bugün pek bi dalaşıkkızlar bugün çok yoğun geçiyor. herkes iyidir umarım. Allah korusun hepimizi meleklerimizi ❤❤❤
Ben set şeklinde almayacam gereksiz buluyorum. Sadece şampuan ve vücut sütünü alacam.selam kızlar... bu mustela setini nerden kaça aldınız acaba?
benim kan değerlerim baya düşük çıktı gene, doktorum demir hapını günde 2 ye çıkardı. Bu arada ben hiç kasılma hissettim mi bilmiyorum... bazen özellikle akşamları karnım taş gibi sertleşiyor ama bu kasılma değil diye düşünüyorum. Kasılma olur da anlamazsam diye korkuyorum.
birde geceleri hep yan yatmaya çalışmaktan karnım sırtım acıyor, size de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?