Cassiope Kanaviçeli Kız Bebe 10'lu Hastane Çıkışı Pembe

kızlar bu marka modelin hastane çıkışı beğendim ama çok pahalı ya. 280 lira diyor. acaba nerde indirimle falan bulabilirim.

Hepsiburada n11 gibi yerlerde 180 kusurlerde canım bir bak istersen, ya bu hastane çıkışları bana aşırı gereksiz gibi geldi almadim, özellikleri ne acaba bazı parçaları kullanılmıyor deniyor..
Ayrı ayri 3 lu 5 li yenidogan takımlar aldım, mavi ve beyaz isimli tulum yaptiricam mesela,bir hastane çıkışı parasıyla farklı şeyler almış oldum.benim ki erkek bebek tabi belki kız olsa daha farklimi yapardım bilemedim:)

bende çok merak ediyorum. şükürler olsun en güzel merklar telaşeler ❤❤❤
Şikâyet etmiyorum tabi..Rabbim ödüllendirmiş,beni yalvartmamis atlatmamış vermiş. Baya yoruluyorum..burun tıkanıklığı ciddi zorluyor beni. Nefesim aşırı daralıyor

Benden farklı model çıkmıyor. Bu da abilerine benziyor illaki. Ultrasonda kopyaları gibi de canlısı nasıl bekleyip gorecez inşallah ❤

tatlım tabiki şikayet değil.
çok sevdiğim birileri var gerçekten seviyorum. ama birşey konuşurken mesela işte naptın nasılsın niye gelmiyorsun dedi, çocuklar izin vermiyor durmuyorlar elime fırsat geçmiyor dedim. hemen şikayet etme der. hiç hoşlanmıyorum böyle cevaplardan modum düşüyor. şikayetmi bu?
evet gece uymuyorsun evet burnun tıkalı nefesin çıkmıyor . ve bizler hamileyiz vucudumuz beynimiz her bişeyimiz farklı işliyor. velhasıl elhamdülillah iyiyim diyip kapatmam gerektiğini anladım. ama sizin gibi konuştuğum başka çok kişiler konu komşu var , hiç kimse şikayet etme demedi bana. sıkıntılı bir cevap bence. hatta burda yazarken bile şikayet değil şükür ediyoruz. olacak bunlar.
senide senin gibi olan anlar
inan nefesim çıkmadığı için eşim üzülürdü, şekerim benim. nasıl olacak nasıl rahat edeceksin derdi. benimki çok uzun sürdü ama geçti.inşallah seninde kısa sürede geçer...
R rkndmt tatlım bende senin gibi düşünen biriyim. kızımadâ oğlumada almamıştım. ama bunda gözüm kaldı. eğer nakışlı başka takım bulursam kaçırmam. dediğin gibi ayrı ayrı aldım . n11 de bu fiyatlar. çok beğendim ama aklım kaldı

Merhaba kızlar
27+5 hamıleyım kontrolde bas asagı pozısyonda bebek.. kasılmalarım oluyor zaman zaman .. daha önce üç düşük oldugundan korkuyırum..
bebek pozısyonu bas asagıda olan varmı? Doktorkarınız ne yorum yapıyor?

Baş aşağı olması normal canım içinin rahat etmesi için doktoruna danışabilirsin zaten daha çok döner bebek
benim doktorum günde 4- 5 defa kasılma normal dedi bende biraz daha fazla oluyor ama muayene de sorun yok

Sağlıkla gelsin kuzucuk dün çok yorulmuşum. Her sabah bugün daha dikkatli olacağım dinleneceğim diyorum ama olmuyor hele ki evde misafir olunca... Mecbur ev sahibi olarak koşturuyorsun. Bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip düzene koydum . Çekmecelerim hep doluydu yer açma işlemi hepsinden çok yordu. Evin içinde gezmekten ayaklarıma kara sular indi öyle olunca benim minnoş da çok hareket etmedi gece korkuttu beni biraz.

Benim kız ramazan mujdesi senin kız da bayram müjdesi olacak inşallah :) senin için okulların tatile girmiş olması büyük avantaj. Daha rahat edersin lohusa halinle bir de okul telaşın olmaz

arkadaşlar merhaba 2 gündür genital bölgemde ağrı var otururken bişey yok ayağa kalktığmda yürüdüğümde ya da yatakta dönerken acayip ağrı giriyo dün doktora gittim bi sıkıntı yok dedi rahim ağzı bebeğin suyu vs normal. bebeğin ayakları aşağıda kafası yukarda duruyordu o da yapabilir dedi magnezyum alabiirsin dedi dün kullanmaya başladım. Aranızda benzerini yaşayan var mı baya sıkıntı yaratıyor bana.

doğum sonrası heyet raporu alınca maaş kesiliyor mu arkadaşlar?

Anlattığın ağrının aynısını 1 aydır ben de yaşıyorum. Son kontrolümde doktorum yorgunluktan olduğunu söyledi . Gerçekten de yorulduğum günün geceleri yatakta sağdan sola dönmek çok zor oluyor. Ağır bir şey kaldırdığım anda ki oğlum var küçük onu kaldırıyorum mecbur ağrıyı direkt orada duyuyorum. Benim doktorum bana bir şey vermedi. Mümkün mertebe dinlenmek lazım ama ne mümkün. Mecburiyetleri var birçoğumuzun

Kızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim içini açmadan önce tek çubuk tu

Eklentiler

• IMG-20190220-WA0002.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 65
Ben yaşadım bunu çatı kemiğim acıyordu sanki yürürken, yatakta dönerken ayakkabımı bile çıkarırken. 4. Aydan başladı benim, doktorum magnezyum verdi onu kullandığımda iyiyim hatta şimdilerde pek kullanmıyorum da. Alıştım artık bir sıkıntı olmadığı söyleniyor.

Kızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim içini açmadan önce tek çubuk tu
İçini neden açtınız ki bozulmuştur test iki gün sonra tekrarlayın yada kan tahlili yaptırın

evet cnm bende netten aldım mustela yenidoğan setini, çantasıyla geldi bayada büyük, fırça mırça ne varsa içine koyarım minik keselere koyup :)

evet cnm bende netten aldım mustela yenidoğan setini, çantasıyla geldi bayada büyük, fırça mırça ne varsa içine koyarım minik keselere koyup :)

aynen 195 e filan var hangi siteden aldınız?

selam kızlar... bu mustela setini nerden kaça aldınız acaba?
benim kan değerlerim baya düşük çıktı gene, doktorum demir hapını günde 2 ye çıkardı. Bu arada ben hiç kasılma hissettim mi bilmiyorum... bazen özellikle akşamları karnım taş gibi sertleşiyor ama bu kasılma değil diye düşünüyorum. Kasılma olur da anlamazsam diye korkuyorum.
birde geceleri hep yan yatmaya çalışmaktan karnım sırtım acıyor, size de oluyor mu?

Ben pek yorulmuyorum da masa başı çalışıyorum genelde oturarak geçiyor evde de yemek dısında çok bişey yapmıyorum açıkçası hayırlısı olsun inşallah doğuma kadar böyle sürmez geçer

kızlar bugün çok yoğun geçiyor. herkes iyidir umarım. Allah korusun hepimizi meleklerimizi ❤❤❤
Benimde aynı senin gibi bi yoğun..Hamdolsun işlerimi bitirdim. Yarın baya rahatım inşallah. Çocuklar da bugün pek bi dalaşık sinirlerim biraz gergin yorgun olunca
Ben set şeklinde almayacam gereksiz buluyorum. Sadece şampuan ve vücut sütünü alacam.
Kasılma öyle karnin sertleşmesi işte..endişelenecek bir durum da değil bu. Sırt üstü uzun süre yatamıyorum yan yatınca da tam rahat edemiyorum burnum tıkalı uykular resmen haram! Artık doğduktan sonra rahaaat rahat uyuyacam allah'ın izniyle inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…