Elbette dr dan edındım bu bılgıyı ancak benımle aynı durumda olan arkadaslarımla konusmak içimi rahatlatır dıye dusundum. Sanırım cok acemıyım:) ıns bır sorun olmaz

kızlar bugün çok yoğun geçiyor. herkes iyidir umarım. Allah korusun hepimizi meleklerimizi ❤❤❤

Bende en yoğun günümü yaşadım canım çıktı artık son derse gireceğim vakit baş dönmesi yaşadım, merdiven in çik 40 dk da bir, ve her teneffüs tuvalete git gel dinlenmeye vaktim olmuyor. Çok şükür bitti bugün, sen nasılsın:)

şükürler olsun. bende iyiyim çoluk çocuk geçiyor . bende evdeyim dışarı çıktığım nadir gittiğim yerlere taksi ile gidiyorum baş dönesinden dolayı. namaz kılarken bile dönüyor gözlerim kararıyor o kadar fena. inşallah sap salim geçer bu günler.

kan değerleri için bir kür yapacağım kısmet olursa, kırmızı pancar ve elma ikisinin suyunu katı meyve sıkacağı ile sıkıp içmek kansızlığa iyi geliyor. bir su bardağı olacak günde iki kez. çok fayda gören var.

Iyi akşamlar kızlar hepiniz iyisiniz inşallah :) adet döneminde adet sancısı gibi kasik agrisi yaşıyorum ya da zamanları öyle denk geldi bilemedim oldu mu sizde de? Mustela nin seti en ucuz 184 tl ye var internette bu arada..

Allah hepimize yardım etsin güç kuvvet versin. .kuyruk sokumu ve belimin tam orası ağrıyordu . hacamat oldum bir saat önce, çok iyi geliyor bana... umarım hafifler daha iyi olurum. tavsiye ederim tatlım. bebeğede çok faydası var.

Elbette dr dan edındım bu bılgıyı ancak benımle aynı durumda olan arkadaslarımla konusmak içimi rahatlatır dıye dusundum. Sanırım cok acemıyım:) ıns bır sorun olmaz
Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım insan korkuyor benim ikinci hamileligim ama yine de acemi gibiyim emin ol biri diğerini tutmuyor

Günaydın kızlar benim iki gündür mide bulantım var ilk zamanlardaki gibi... Benim gibi yaşayan var mı normal mi...

ya benimde 3 gündür mide bulantısı başladı. karışık yediğim için sanıyorum. ara ara gelip gidecek doğurana kadar. öyle sanıyorum , inşallah geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…