- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 38
Elbette dr dan edındım bu bılgıyı ancak benımle aynı durumda olan arkadaslarımla konusmak içimi rahatlatır dıye dusundum. Sanırım cok acemıyım:) ıns bır sorun olmazBaş aşağı olması normal canım içinin rahat etmesi için doktoruna danışabilirsin zaten daha çok döner bebek
benim doktorum günde 4- 5 defa kasılma normal dedi bende biraz daha fazla oluyor ama muayene de sorun yok
kızlar bugün çok yoğun geçiyor. herkes iyidir umarım. Allah korusun hepimizi meleklerimizi ❤❤❤
Bende en yoğun günümü yaşadım canım çıktı artık son derse gireceğim vakit baş dönmesi yaşadım, merdiven in çik 40 dk da bir, ve her teneffüs tuvalete git gel dinlenmeye vaktim olmuyor. Çok şükür bitti bugün, sen nasılsın:)
selam kızlar... bu mustela setini nerden kaça aldınız acaba?
benim kan değerlerim baya düşük çıktı gene, doktorum demir hapını günde 2 ye çıkardı. Bu arada ben hiç kasılma hissettim mi bilmiyorum... bazen özellikle akşamları karnım taş gibi sertleşiyor ama bu kasılma değil diye düşünüyorum. Kasılma olur da anlamazsam diye korkuyorum.
birde geceleri hep yan yatmaya çalışmaktan karnım sırtım acıyor, size de oluyor mu?
Benimde aynı senin gibi bi yoğun..Hamdolsun işlerimi bitirdim. Yarın baya rahatım inşallah. Çocuklar da bugün pek bi dalaşıksinirlerim biraz gergin yorgun olunca
Ben set şeklinde almayacam gereksiz buluyorum. Sadece şampuan ve vücut sütünü alacam.
Kasılma öyle karnin sertleşmesi işte..endişelenecek bir durum da değil bu. Sırt üstü uzun süre yatamıyorum yan yatınca da tam rahat edemiyorumburnum tıkalı uykular resmen haram! Artık doğduktan sonra rahaaat rahat uyuyacam allah'ın izniyle inşallah ❤
Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım insan korkuyor benim ikinci hamileligim ama yine de acemi gibiyim emin ol biri diğerini tutmuyorElbette dr dan edındım bu bılgıyı ancak benımle aynı durumda olan arkadaslarımla konusmak içimi rahatlatır dıye dusundum. Sanırım cok acemıyım:) ıns bır sorun olmaz
Kızlar şuanda oğlum ameliyatta. Dualarınıza talibim..
Rabbim şifasını versin inşallah. Işi kolaylassin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. En büyük olayınız bu olsun inşallah.Kızlar şuanda oğlum ameliyatta. Dualarınıza talibim..
Rabbim şifa versin hayırlısıyla çıksın inşallahKızlar şuanda oğlum ameliyatta. Dualarınıza talibim..
Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin son durumunuz nasılKızlar şuanda oğlum ameliyatta. Dualarınıza talibim..
Kızlar şuanda oğlum ameliyatta. Dualarınıza talibim..
Ben içmiyorum bayadir içmeyi unutuyorum hep ama bu hafta ellerim çatlamaya başladı vitamin yetmezligi buna sebebi olur mu diye düşünüyorumKızlar ben vitamin içmek istemiyorum artık 6,5 aydır içiyorum sizde durum ne ?
Icmek istememendeki neden nedir? Dokunuyor mu? Kabızlık ya da ishal gibi bir durum mu var? Bunu doktorunla konuşmalısın muhakkak.Kızlar ben vitamin içmek istemiyorum artık 6,5 aydır içiyorum sizde durum ne ?
Günaydın kızlar benim iki gündür mide bulantım var ilk zamanlardaki gibi... Benim gibi yaşayan var mı normal mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?