Çok şükür iyiyiz canım.Benim de pazar misafirim var.Allah kolaylık versin bize

o kadar yattım , ne gidebildim bir yere ne kimseler gelebildi. bu günler çok kıymetli şükürler olsun. işte bazen elimizden alınanlar geri verilince değeri anlaşılıyor.
Sanada kolay gelsin. yemeğemi geliyor misafirlerin?
benim oğlumun okul çıkışı arkadaşları anneleri gelecek eşim geç geliyor gece. yemek yapacağım, şimdi tatlı yaptım hazır olsun diye.

karapisso Sanki anlaşmış gibi herkes dün yoğun bir gün geçirmiş. Benim de arkadaşlarım gelmişti okuldan çıkıp eve girer girmez mutfağa koştum. Hazırlık yap ye iç toparla derken gece anca bitti işlerim. Bugün de biraz uzak kaldım buradan.Enerjim olsun yeter ki nedense deli gibi iş yapasım var göbeğim fırsat verse neler yapıcam da bu hafta birden büyüdü. Çorabımı bile zor giyer oldum:)

ya benimde 3 gündür mide bulantısı başladı. karışık yediğim için sanıyorum. ara ara gelip gidecek doğurana kadar. öyle sanıyorum , inşallah geçer .
Bugün sağlık ocağına gittim bulantıyı da sordum idrarında yanma varsa enfeksiyon olabilir dedi monurol verdi içsem mi içmesem mi bilemedim tahlil olmadı çünkü...

Aleyküm Selam canım şükür bende iyiyim evde yat yat zaman geçmiyor surekli evham hali bi o sıkıntım, tek o olsun tabi... ben de kizim insallah saglicakla gelip buyuyunce gidicem okul toplantısına :) erkek olunca okulda da biraz harketli oluyorlar galiba arkadaşlarım hep yerinde duramamalarindan şikayetçi sizde nasıl?

Kolay gelsin canım benim de bugün misafirlerim vardı gece uyuyamadım hiç erkenden de kalkmam gerekince baya yoruldum ama iyiyiz sağlığımız yerinde çok şükür misafir candır o yüzden

Is güç..keyifler yerinde elhamdülillah ❤
Bugün tetanoz asimi oldum. Doktorla biraz sohbet ettik..3 numarayı kız sanıyormuş. Yok hocam yok bu da erkek dedim. Gücün varsa 4.kız olur inşallah dedi. Cinsiyette kız %50..3 erkekten sonra %20 bile değil değil deyince yapılan araştırmalara göre yas ilerledikçe kız doğurma olasılığı artıyor dedi..Hocam etmeyin yakarsınız beni dedim

Allah kolaylık versin canım. Çok yoruluyorum son günlerde. Oğlumun gece düzeni bozuldu yine çok geç uyuyor tabi benim de her gün yorgunluk üstüne yorgunluk çıkıyor. Daha çok dinlenirim sandığım günlerde daha çok yoruluyorum hamdolsun. En büyük artısı zaman daha hızlı geçiyor :)))

Kızlar gunaydin hayırlı cumalar bizde sabah hastanede açtık gözümüzü kızım hasta dua edin ..
Allah'ım evlatlarımiza sağlık sıhhat versin inşallah

merhaba :) mustela setini ben internetten aldım. arattım baktım en ucuz fiyat nerdeyse ordan sipariş verdim.
demir olarak doktorum bana minik tüpler halinde sıvı halde olanlardan vermişti günde 2 tane kafaya dikip içiyorum.
yan yatmaktan benim de her yerim ağrıyor maalesef

yerim o göbüşünü bennn ❤❤❤
evet sözleşme gibi olduk. benim asıl gün bugün. okuldan arkadaşları geliyor. baya yemek hazırlığı içindeyim. şükürler olsun...
benim kızım çok kuvvetlendi teyzesi. çok mutluyum şükürler olsun. üstümüzden kaldı o halsizlik enerji dolu aylardayız Allahın lütfu gerçekten. yoksa 9 ay enerjisiz geçmez.
Bugün sağlık ocağına gittim bulantıyı da sordum idrarında yanma varsa enfeksiyon olabilir dedi monurol verdi içsem mi içmesem mi bilemedim tahlil olmadı çünkü...

yani enfeksiyon teşhisi konmadan ben fikre göre ilaç kullanmazdım. olabilir demiş. ayrıca idrarda yanma olsa bile enfeksiyon derecesine bakıp ilaç vermeli. doktoruna danış bence. bende bulantı var iki üç gündür. ara ara olur limonlu su içmeye çalış... nane ye iyi gelir inşallah .
Hosbulduk canim belli belli insallah kızım olucak bu arada gec cevap yazdim telefona bildirimgelmedi bi de bu aralar cok yogundum 8 yasindaki oglumla surekli odev falan yaptik

kolay geldin annesi ne zaman müsait olursak yazıyoruz bizde bendede ellerinden öper bir kız bir erkek var. şükürler olsun verene. sizede kolay gelsin. 2.kız olacak çok güzel bir tad. Allah hakkıyla güzellikle tadını almanı nasip etsin. sağlıkla inşallah.

kesinlikle erkek fıtratı daha enerji dolu. hareketleri çok sert. kızlar nazik hele benimki. işte abiden göre göre usta çırak ilişkisi dahilinde kızıma değişiyor zaman zaman
ama gene akıllı söz dinleyen bir oğlum var. değer gören saygı gören çocuk kız erkek farketmez anneye bağlı sorun çıkarmaz oluyor. de hade annesi gelsin sağlıkla zamanında daha yolun var... gider gelirsin okul yollarında bakmışsın zaman su misali akıp gitmiş... ❤❤❤

Kolay gelsin canım benim de bugün misafirlerim vardı gece uyuyamadım hiç erkenden de kalkmam gerekince baya yoruldum ama iyiyiz sağlığımız yerinde çok şükür misafir candır o yüzden
aynı öyle Allah kapısı gönlü açık insanlardan eylesin öylesİ ile arkadaş nasip etsin. kolay gelsin bu arada.
karapisso canım allah kolaylık versin sana. Bugün koşturmadan var. Rabbim işlerini kolaylaştırsın.
amin kuzum Allah razı olsun .güzel telaşeler. bil mukabil Allah sizinde işinizi rast götürsün bu cuma günü hürmetine. doktorun 4 kız demiş bakalım hele deseydin toktor beğğğğğ. hele 3 erkek anası olmak nedir bilmeyen anlamaz
ama olsun ane güzel olur kız tadından yenmez inan hele 3 erkekten sonra. onuda becermiş olursun.
Hifaa ay Rabbim şifa versin kızına. sanada güç kuvvet versin. haber verirsin inşallah önemli bişeyi yoktur kuzunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…