Çok şükür iyiyiz canım.Benim de pazar misafirim var.Allah kolaylık versin bizeSelamun aleyküm kızlar ❤❤❤
bugün oğlumun okuluna gittim toplantı vardı. güzel geçti
yoruldum eve gelince
yarın misafirlerim var.
ev iş güç şükürler olsun.
sizlerde durumlar nasıl ?
A asitane161719
Pisikedii cimm ❤
R rkndmt
Nilayyy
leylunehar
Hifaa
H Happinesss26
T tugce212121
@lucyfısh
hepinizi kucaklıyorummmmm
Çok şükür iyiyiz canım.Benim de pazar misafirim var.Allah kolaylık versin bize
Bugün sağlık ocağına gittim bulantıyı da sordum idrarında yanma varsa enfeksiyon olabilir dedi monurol verdi içsem mi içmesem mi bilemedim tahlil olmadı çünkü...ya benimde 3 gündür mide bulantısı başladı. karışık yediğim için sanıyorum. ara ara gelip gidecek doğurana kadar. öyle sanıyorum , inşallah geçer .
Allah şifa versin... Kolay geçmiştir inşallah Allah beterinden saklasın...Kızlar şuanda oğlum ameliyatta. Dualarınıza talibim..
Hosbulduk canim belli belli insallah kızım olucak bu arada gec cevap yazdim telefona bildirimgelmedi bi de bu aralar cok yogundum 8 yasindaki oglumla surekli odev falan yaptikhoşgeldiniz, kaç haftalıksın , cinsiyeti bellidir :)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
Bende öyle oldu canim gec dollenme olmus test yaptim 2 gun ya da 3 gun sonra kanda degerim 10.69 cikti yani gebelik vardiKızlar aranızda idrarda negatif görüp kanda pozitif gören varmı ?
Aleyküm Selam canım şükür bende iyiyim evde yat yat zaman geçmiyor surekli evham hali bi o sıkıntım, tek o olsun tabi... ben de kizim insallah saglicakla gelip buyuyunce gidicem okul toplantısına :) erkek olunca okulda da biraz harketli oluyorlar galiba arkadaşlarım hep yerinde duramamalarindan şikayetçi sizde nasıl?Selamun aleyküm kızlar ❤❤❤
yoruldum eve gelince
yarın misafirlerim var.
A asitane161719
Pisikedii cimm ❤
R rkndmt
Nilayyy
leylunehar
Hifaa
H Happinesss26
T tugce212121
@lucyfısh
Kolay gelsin canım benim de bugün misafirlerim vardı gece uyuyamadım hiç erkenden de kalkmam gerekince baya yoruldum ama iyiyiz sağlığımız yerinde çok şükür misafir candır o yüzdenSelamun aleyküm kızlar ❤❤❤
yoruldum eve gelince
yarın misafirlerim var.
A asitane161719
Pisikedii cimm ❤
R rkndmt
Nilayyy
leylunehar
Hifaa
H Happinesss26
T tugce212121
@lucyfısh
Is güç..keyifler yerinde elhamdülillah ❤Selamun aleyküm kızlar ❤❤❤
yoruldum eve gelince
yarın misafirlerim var.
A asitane161719
Pisikedii cimm ❤
R rkndmt
Nilayyy
leylunehar
Hifaa
H Happinesss26
T tugce212121
@lucyfısh
Selamun aleyküm kızlar ❤❤❤
yoruldum eve gelince
yarın misafirlerim var.
A asitane161719
Pisikedii cimm ❤
R rkndmt
Nilayyy
leylunehar
Hifaa
H Happinesss26
T tugce212121
@lucyfısh
selam kızlar... bu mustela setini nerden kaça aldınız acaba?
benim kan değerlerim baya düşük çıktı gene, doktorum demir hapını günde 2 ye çıkardı. Bu arada ben hiç kasılma hissettim mi bilmiyorum... bazen özellikle akşamları karnım taş gibi sertleşiyor ama bu kasılma değil diye düşünüyorum. Kasılma olur da anlamazsam diye korkuyorum.
birde geceleri hep yan yatmaya çalışmaktan karnım sırtım acıyor, size de oluyor mu?
karapisso Sanki anlaşmış gibi herkes dün yoğun bir gün geçirmiş. Benim de arkadaşlarım gelmişti okuldan çıkıp eve girer girmez mutfağa koştum. Hazırlık yap ye iç toparla derken gece anca bitti işlerim. Bugün de biraz uzak kaldım buradan.Enerjim olsun yeter ki nedense deli gibi iş yapasım var göbeğim fırsat verse neler yapıcam da bu hafta birden büyüdü. Çorabımı bile zor giyer oldum:)
Bugün sağlık ocağına gittim bulantıyı da sordum idrarında yanma varsa enfeksiyon olabilir dedi monurol verdi içsem mi içmesem mi bilemedim tahlil olmadı çünkü...
Hosbulduk canim belli belli insallah kızım olucak bu arada gec cevap yazdim telefona bildirimgelmedi bi de bu aralar cok yogundum 8 yasindaki oglumla surekli odev falan yaptik
Aleyküm Selam canım şükür bende iyiyim evde yat yat zaman geçmiyor surekli evham hali bi o sıkıntım, tek o olsun tabi... ben de kizim insallah saglicakla gelip buyuyunce gidicem okul toplantısına :) erkek olunca okulda da biraz harketli oluyorlar galiba arkadaşlarım hep yerinde duramamalarindan şikayetçi sizde nasıl?
aynı öyle Allah kapısı gönlü açık insanlardan eylesin öylesİ ile arkadaş nasip etsin. kolay gelsin bu arada.Kolay gelsin canım benim de bugün misafirlerim vardı gece uyuyamadım hiç erkenden de kalkmam gerekince baya yoruldum ama iyiyiz sağlığımız yerinde çok şükür misafir candır o yüzden
amin kuzum Allah razı olsun .güzel telaşeler. bil mukabil Allah sizinde işinizi rast götürsün bu cuma günü hürmetine. doktorun 4 kız demiş bakalım hele deseydin toktor beğğğğğ. hele 3 erkek anası olmak nedir bilmeyen anlamazkarapisso canım allah kolaylık versin sana. Bugün koşturmadan var. Rabbim işlerini kolaylaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?