tatlım inşallah iyi oluruz. içten dualarım seninle. bebeği küçük olan herkese inşallah koalylıkalr versin RahmAn. birde evde biri varsa dinlenmek ne mümkün. sen ondanda çok yoruldun bence.

tatlım inşallah iyi oluruz. içten dualarım seninle. bebeği küçük olan herkese inşallah koalylıkalr versin RahmAn. birde evde biri varsa dinlenmek ne mümkün. sen ondanda çok yoruldun bence.

Allah razı olsun canım. Kayınvalidem mükemmel bir insandır ama gel gelelim ben kendi işimi kendim yapmaya çok alışmışım içim rahat etmiyor. Öyle olunca da oturamıyorum fazla tabiki. Oğlumun bakımına yardım ediyor sağolsun. Ben işleri yaparken onunla ilgilenmesi bile yetiyor vicdanen daha rahat ediyorum. Gece olunca ağrılar uyutmuyor ama olsun . Evlatlarımız iyi olsunlar yeter ki biz anneler iyi oluruz herkesin cuması mübarek olsun bu arada. Misafirlerini kolaylıkla bereketle ağırla inşallah canım

Kızlar gunaydin hayırlı cumalar bizde sabah hastanede açtık gözümüzü kızım hasta dua edin ..
Allah'ım evlatlarımiza sağlık sıhhat versin inşallah
Çok geçmişler olsun. Rabbim şafi ismiyle muamele etsin, şifasını versin inşallah.
herkese günaydın kızlar nasılsınız
Hamdolsun çok iyiyiz. Rabbim acıyor bizede kolaylık veriyor çok şükür. Sen nasılsın?
Hepimizin işi rast gitsin inşallah. Bi söz var bizde 'bebek bu, taş küçüğü değil ya hep öyle kalacak diye darlanasin ' aynen de oyle..küçük olan büyüyecek eski yaptığı şeyleri yapmayacak daha vakur davranacak inşallah.
Hele 3 numara bi doğsun..duruma gore bakacam nasıl oluyor. 4.çocuğa o zaman karar veririm inşallah ❤ nasip...Rabbim ne verirse..

Canım kesinlikle bir lütuf çok şükür ilk hamileliğim ama ilk 2 ay dışında kolay geçti benim, bundan sonra da aynı olur inşallah. Hep işimi kendim yaptım. Sana da kolay gelsin. Bu arada maşallah kızına yeter ki hareketli olsunlar. Benim oğlum olacak inşallah ama çok hareketli değil arada kendini hissettiriyor o kadar. Ben hareketli olsun sürekli hissedeyim istiyorum. Önceki haftalara göre daha iyi artık tabii. Doğunca nasıl bir bebiş olacak bakalım. Buradaki gibi uslu mu olur yoksa tam tersi mi:)

Merhaba kızlar, malum doğumlar yaklaştı. Şu sıralar beşik arayışı içerisindeyim. Sizlerin de fikrini tavsiyesini almak istedim. Bebek odası yapmayacağım şimdilik. Sadece beşik alacağım. Beşikte de bir sürü seçenek var. Anne yanı kullanış açısından çok mantıklı görünüyor ancak ömrü çok kısa. Daha büyük bir beşik istiyorum ben, 3-3,5 sene rahatlıkla kullanabilmesi için. 60*120 boyutlarında hem anne yanı olabilen (yani asansörlü korkuluk) hem de kademeli beşikler var. Ama 70*130 olsa sanki daha rahat kullanırım gibi geliyor. Lakin hem asansörlü hem kademeli 70*130 beşik piyasada yok Ya sadece asansör koymuşlar ya da sadece kademesi var. Asansörlü, kademeli 70*130 sallanan beşik üretmek bu kadar zor olmamalıydı Sizler nasıl düşünüyorsunuz? Aldınız mı ya da araştırma yaptınız mı?

Yok canım işyerinden kızlarla gün yapmıştık sıra bende onu alacağım inşallah. Annem de yardım edecek zaten kızlar da yabancı değil, temizlik olayını da eşimle hallettik mi tamamdır inşallah. Allahtan bir mani keder olmazsa doğum öncesi son misafirlerim.Gün geçtikçe ağırlaşıyoruz..

sağolasın canım bende iyim ağırlaştıkca hafiften bacak içlerimde ağrılar başladı

Ben hepsiburada.comdan almıştım yanı inip kalkıyor sallanıyor internetten aldım 60*120 yazıyordu ama 65*125 miş ölçüleri ben çok beğendim Rabbim inşallah kullanmayı nasip eder :) fiyatı da 550 ydi galiba yılbasından önce almıştım o yüzden uygundu Heyner beşik diye geçiyor aynı göründüğü gibi

Sayfaya arada bir bakmaya çalışıyorum ama yine de herşeyi okuyamıyorum. Belki araştırma içinde olanlar varsa faydası dokunabilir aldıklarımı yazayım buraya:

Mustela merhaba bebek seti: Losyon, yağ, pişik kremi, şampuan
U green Clean Baby Organik Lavanta Yağlı Bitkisel Çamaşır Deterjanı
Benim Biberon Emzik Temizleyici
Philips Avent soft emzik 0-6
Nuk silikon emzik 0-6
Philips avent biberon seti
Prima premiumcare 1-2 numara
Unibaby sensitive ıslak mendil

Baby&me temzileme pamuğu
Baby&me alt değiştirme örtüsü
Lansinoh göğüs pompası
Korbell çöp kovası

Chicco Duo Lite Way Plus Top Travel Sistem Bebek Arabası
Chicco Seat Up 012 Oto Koltuğu

Bunlar da henüz alamadıklarım:
Pişik için Desitin ve Hametan evde bulundurmak lazım.
Silverette gümüş göğüs kapağı
Banyo için küvet lif vs.
Anne bakım çantası
Beşik
Lohusa geceliği

Eminim aklıma gelmeyen bi sürü şey çıkar bu listeden ama araştırıp aldıklarım ihtiyaçlar listesi bu şekilde :) Zıbınlar, hastane çıkışı vs tekstil ürünlerini yazmadım.

Yaa benim de aklımdaki tam olarak bu beşik biliyor musun :) aslında tam olarak aradığım beşik bu, azcık daha büyüğü var mı diye bakınmaya devam ediyorum yine de. mobilyası ve yatağı nasıl sence, hoşuna gitti mi?

arkadaşlar içinizde yemek borusu yanması yaşayan var mı? 2 3 gündür böyle bi yanmam var.
bende de 27-28 haftalarda çok olmuştu canım ama bu aralar yok gibi ara ara yokluyor olduğu zaman maden suyu içiyordum ben rahatlatıyor

Sadece yatağı ince geldi nasıl desem 4 parmak genişliğinde normal bir sünger :)
Altına battaniye falan koyarım dedim daha yumuşak olsun diye mobilyası da öyle çok kaliteli değil ama ben çok beğendim bakıp duruyorum gün içinde İş görür yani 3-4 yaşına kadar kullanır inşallah :)

Fotoğrafından da belli oluyor zaten yatağı ince gibi. Belki ortopedik bir yatak alınabilir içine ekstradan. Beğendiğim beşikten almış olan birini gördüğüme mutlu oldum :) İnşallah çok memnun kalırsın, içinde sağlıkla büyütürsün bebeğini <3

Amin inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim :)

cnm biz bir tanıdığınkini aldık 70x130 yatak ölçüleri, yatak odama koycam şimdilik tıklım tıkış olucaz ama yapcak birşey yok. bende uzun süre kullanması açısından mantıklı buldum, onlarda ille verelim dediler aldık :)

kızlar yataşta indirim var yataklarda, bebek için sert sünger sonraki seneler için ortopedik ikisi beraber yapmışlar. yani 3-4 sene kullanacak olanlara yavsiye ederim. ufak değil zaten 60x120 den başlıyordu ölçüler.

Allah'ım razı olsun kızlar rota virüsü çıktı kızımda dikkat edin salgın varmış hastanelerde felan bulasiyormus çok uzun süre yaşayıp yapılabilen bir virüsmus Allah'ım korusun evlatlarımızı ...
arkadaşlar içinizde yemek borusu yanması yaşayan var mı? 2 3 gündür böyle bi yanmam var.
canım bende de mide yemek borusu yanması bayaa oluyor ilk hamileliğimde de böyleydi aşırı kıllı bir kızım oldu ben o yüzden aşırı kıllı bir oğlan geliyor diyorum :)) soguk süt dondurma rahatlatıyor biraz

Merhaba kızlar. 75 mglik seker yükleme testi yaptırdım. Açlık ve 2. Tokluk iyi çıktı fakat 1. Tokluk referans değerinden biraz yuksek çıktı. Referans değer 180, benim değerim 190. Doktorum endokrin ve diyetsyene yönlendirdi. Doktora haftaya gideceğim. Bu durumu yasayan var mi icinizde. Biraz moralimi bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…