Allah kolaylık versin canım. Çok yoruluyorum son günlerde. Oğlumun gece düzeni bozuldu yine çok geç uyuyor tabi benim de her gün yorgunluk üstüne yorgunluk çıkıyor. Daha çok dinlenirim sandığım günlerde daha çok yoruluyorum hamdolsun. En büyük artısı zaman daha hızlı geçiyor :)))
tatlım inşallah iyi oluruz. içten dualarım seninle. bebeği küçük olan herkese inşallah koalylıkalr versin RahmAn. birde evde biri varsa dinlenmek ne mümkün. sen ondanda çok yoruldun bence.
Çok geçmişler olsun. Rabbim şafi ismiyle muamele etsin, şifasını versin inşallah.Kızlar gunaydin hayırlı cumalar bizde sabah hastanede açtık gözümüzü kızım hasta dua edin ..
Allah'ım evlatlarımiza sağlık sıhhat versin inşallah
Hamdolsun çok iyiyiz. Rabbim acıyor bizede kolaylık veriyor çok şükür. Sen nasılsın?herkese günaydın kızlar nasılsınız
Hepimizin işi rast gitsin inşallah. Bi söz var bizde 'bebek bu, taş küçüğü değil ya hep öyle kalacak diye darlanasin ' aynen de oyle..küçük olan büyüyecek eski yaptığı şeyleri yapmayacak daha vakur davranacak inşallah.aynı öyle Allah kapısı gönlü açık insanlardan eylesin öylesİ ile arkadaş nasip etsin. kolay gelsin bu arada.
amin kuzum Allah razı olsun .güzel telaşeler. bil mukabil Allah sizinde işinizi rast götürsün bu cuma günü hürmetine. doktorun 4 kız demiş bakalım hele deseydin toktor beğğğğğ. hele 3 erkek anası olmak nedir bilmeyen anlamaz
ama olsun ane güzel olur kız tadından yenmez inan hele 3 erkekten sonra. onuda becermiş olursun.
Hifaa ay Rabbim şifa versin kızına. sanada güç kuvvet versin. haber verirsin inşallah önemli bişeyi yoktur kuzunun
yerim o göbüşünü bennn ❤❤❤
evet sözleşme gibi olduk. benim asıl gün bugün. okuldan arkadaşları geliyor. baya yemek hazırlığı içindeyim. şükürler olsun...
benim kızım çok kuvvetlendi teyzesi. çok mutluyum şükürler olsun. üstümüzden kaldı o halsizlik enerji dolu aylardayız Allahın lütfu gerçekten. yoksa 9 ay enerjisiz geçmez. [\QUOTE]
yerim o göbüşünü bennn ❤❤❤
evet sözleşme gibi olduk. benim asıl gün bugün. okuldan arkadaşları geliyor. baya yemek hazırlığı içindeyim. şükürler olsun...
benim kızım çok kuvvetlendi teyzesi. çok mutluyum şükürler olsun. üstümüzden kaldı o halsizlik enerji dolu aylardayız Allahın lütfu gerçekten. yoksa 9 ay enerjisiz geçmez.
yani enfeksiyon teşhisi konmadan ben fikre göre ilaç kullanmazdım. olabilir demiş. ayrıca idrarda yanma olsa bile enfeksiyon derecesine bakıp ilaç vermeli. doktoruna danış bence. bende bulantı var iki üç gündür. ara ara olur limonlu su içmeye çalış... nane ye iyi gelir inşallah .
kolay geldin annesi ne zaman müsait olursak yazıyoruz bizde bendede ellerinden öper bir kız bir erkek var. şükürler olsun verene. sizede kolay gelsin. 2.kız olacak çok güzel bir tad. Allah hakkıyla güzellikle tadını almanı nasip etsin. sağlıkla inşallah.
kesinlikle erkek fıtratı daha enerji dolu. hareketleri çok sert. kızlar nazik hele benimki. işte abiden göre göre usta çırak ilişkisi dahilinde kızıma değişiyor zaman zaman
ama gene akıllı söz dinleyen bir oğlum var. değer gören saygı gören çocuk kız erkek farketmez anneye bağlı sorun çıkarmaz oluyor. de hade annesi gelsin sağlıkla zamanında daha yolun var... gider gelirsin okul yollarında bakmışsın zaman su misali akıp gitmiş... ❤❤❤
Yok canım işyerinden kızlarla gün yapmıştık sıra bende onu alacağım inşallah. Annem de yardım edecek zaten kızlar da yabancı değil, temizlik olayını da eşimle hallettik mi tamamdır inşallah. Allahtan bir mani keder olmazsa doğum öncesi son misafirlerim.Gün geçtikçe ağırlaşıyoruz..o kadar yattım , ne gidebildim bir yere ne kimseler gelebildi. bu günler çok kıymetli şükürler olsun. işte bazen elimizden alınanlar geri verilince değeri anlaşılıyor.
Sanada kolay gelsin. yemeğemi geliyor misafirlerin?
benim oğlumun okul çıkışı arkadaşları anneleri gelecek eşim geç geliyor gece. yemek yapacağım, şimdi tatlı yaptım hazır olsun diye.
sağolasın canım bende iyim ağırlaştıkca hafiften bacak içlerimde ağrılar başladıÇok geçmişler olsun. Rabbim şafi ismiyle muamele etsin, şifasını versin inşallah.
Hamdolsun çok iyiyiz. Rabbim acıyor bizede kolaylık veriyor çok şükür. Sen nasılsın?
Hepimizin işi rast gitsin inşallah. Bi söz var bizde 'bebek bu, taş küçüğü değil ya hep öyle kalacak diye darlanasin ' aynen de oyle..küçük olan büyüyecek eski yaptığı şeyleri yapmayacak daha vakur davranacak inşallah.
Hele 3 numara bi doğsun..duruma gore bakacam nasıl oluyor. 4.çocuğa o zaman karar veririm inşallah ❤ nasip...Rabbim ne verirse..
Ben hepsiburada.comdan almıştım yanı inip kalkıyor sallanıyor internetten aldım 60*120 yazıyordu ama 65*125 miş ölçüleri ben çok beğendim Rabbim inşallah kullanmayı nasip eder :) fiyatı da 550 ydi galiba yılbasından önce almıştım o yüzden uygundu Heyner beşik diye geçiyor aynı göründüğü gibiMerhaba kızlar, malum doğumlar yaklaştı. Şu sıralar beşik arayışı içerisindeyim. Sizlerin de fikrini tavsiyesini almak istedim. Bebek odası yapmayacağım şimdilik. Sadece beşik alacağım. Beşikte de bir sürü seçenek var. Anne yanı kullanış açısından çok mantıklı görünüyor ancak ömrü çok kısa. Daha büyük bir beşik istiyorum ben, 3-3,5 sene rahatlıkla kullanabilmesi için. 60*120 boyutlarında hem anne yanı olabilen (yani asansörlü korkuluk) hem de kademeli beşikler var. Ama 70*130 olsa sanki daha rahat kullanırım gibi geliyor. Lakin hem asansörlü hem kademeli 70*130 beşik piyasada yokYa sadece asansör koymuşlar ya da sadece kademesi var. Asansörlü, kademeli 70*130 sallanan beşik üretmek bu kadar zor olmamalıydı Sizler nasıl düşünüyorsunuz? Aldınız mı ya da araştırma yaptınız mı?
Ben hepsiburada.comdan almıştım yanı inip kalkıyor sallanıyor internetten aldım 60*120 yazıyordu ama 65*125 miş ölçüleri ben çok beğendim Rabbim inşallah kullanmayı nasip eder :) fiyatı da 550 ydi galiba yılbasından önce almıştım o yüzden uygundu
bende de 27-28 haftalarda çok olmuştu canım ama bu aralar yok gibi ara ara yokluyor olduğu zaman maden suyu içiyordum ben rahatlatıyorarkadaşlar içinizde yemek borusu yanması yaşayan var mı? 2 3 gündür böyle bi yanmam var.
Sadece yatağı ince geldi nasıl desem 4 parmak genişliğinde normal bir sünger :)Yaa benim de aklımdaki tam olarak bu beşik biliyor musun :) aslında tam olarak aradığım beşik bu, azcık daha büyüğü var mı diye bakınmaya devam ediyorum yine de. mobilyası ve yatağı nasıl sence, hoşuna gitti mi?
Sadece yatağı ince geldi nasıl desem 4 parmak genişliğinde normal bir sünger :)
Altına battaniye falan koyarım dedim daha yumuşak olsun diye mobilyası da öyle çok kaliteli değil ama ben çok beğendim bakıp duruyorum gün içindeİş görür yani 3-4 yaşına kadar kullanır inşallah :)
Amin inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim :)Fotoğrafından da belli oluyor zaten yatağı ince gibi. Belki ortopedik bir yatak alınabilir içine ekstradan. Beğendiğim beşikten almış olan birini gördüğüme mutlu oldum :) İnşallah çok memnun kalırsın, içinde sağlıkla büyütürsün bebeğini <3
cnm biz bir tanıdığınkini aldık 70x130 yatak ölçüleri, yatak odama koycam şimdilik tıklım tıkış olucaz ama yapcak birşey yok. bende uzun süre kullanması açısından mantıklı buldum, onlarda ille verelim dediler aldık :)Merhaba kızlar, malum doğumlar yaklaştı. Şu sıralar beşik arayışı içerisindeyim. Sizlerin de fikrini tavsiyesini almak istedim. Bebek odası yapmayacağım şimdilik. Sadece beşik alacağım. Beşikte de bir sürü seçenek var. Anne yanı kullanış açısından çok mantıklı görünüyor ancak ömrü çok kısa. Daha büyük bir beşik istiyorum ben, 3-3,5 sene rahatlıkla kullanabilmesi için. 60*120 boyutlarında hem anne yanı olabilen (yani asansörlü korkuluk) hem de kademeli beşikler var. Ama 70*130 olsa sanki daha rahat kullanırım gibi geliyor. Lakin hem asansörlü hem kademeli 70*130 beşik piyasada yokYa sadece asansör koymuşlar ya da sadece kademesi var. Asansörlü, kademeli 70*130 sallanan beşik üretmek bu kadar zor olmamalıydı Sizler nasıl düşünüyorsunuz? Aldınız mı ya da araştırma yaptınız mı?
kızlar yataşta indirim var yataklarda, bebek için sert sünger sonraki seneler için ortopedik ikisi beraber yapmışlar. yani 3-4 sene kullanacak olanlara yavsiye ederim. ufak değil zaten 60x120 den başlıyordu ölçüler.Fotoğrafından da belli oluyor zaten yatağı ince gibi. Belki ortopedik bir yatak alınabilir içine ekstradan. Beğendiğim beşikten almış olan birini gördüğüme mutlu oldum :) İnşallah çok memnun kalırsın, içinde sağlıkla büyütürsün bebeğini <3
aynı öyle Allah kapısı gönlü açık insanlardan eylesin öylesİ ile arkadaş nasip etsin. kolay gelsin bu arada.
amin kuzum Allah razı olsun .güzel telaşeler. bil mukabil Allah sizinde işinizi rast götürsün bu cuma günü hürmetine. doktorun 4 kız demiş bakalım hele deseydin toktor beğğğğğ. hele 3 erkek anası olmak nedir bilmeyen anlamaz
ama olsun ane güzel olur kız tadından yenmez inan hele 3 erkekten sonra. onuda becermiş olursun.
Hifaa ay Rabbim şifa versin kızına. sanada güç kuvvet versin. haber verirsin inşallah önemli bişeyi yoktur kuzunun
Allah'ım razı olsun kızlar rota virüsü çıktı kızımda dikkat edin salgın varmış hastanelerde felan bulasiyormus çok uzun süre yaşayıp yapılabilen bir virüsmus Allah'ım korusun evlatlarımızı ...Çok geçmişler olsun. Rabbim şafi ismiyle muamele etsin, şifasını versin inşallah.
Hamdolsun çok iyiyiz. Rabbim acıyor bizede kolaylık veriyor çok şükür. Sen nasılsın?
Hepimizin işi rast gitsin inşallah. Bi söz var bizde 'bebek bu, taş küçüğü değil ya hep öyle kalacak diye darlanasin ' aynen de oyle..küçük olan büyüyecek eski yaptığı şeyleri yapmayacak daha vakur davranacak inşallah.
Hele 3 numara bi doğsun..duruma gore bakacam nasıl oluyor. 4.çocuğa o zaman karar veririm inşallah ❤ nasip...Rabbim ne verirse..
canım bende de mide yemek borusu yanması bayaa oluyor ilk hamileliğimde de böyleydi aşırı kıllı bir kızım oldu ben o yüzden aşırı kıllı bir oğlan geliyor diyorum :)) soguk süt dondurma rahatlatıyor birazarkadaşlar içinizde yemek borusu yanması yaşayan var mı? 2 3 gündür böyle bi yanmam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?