Çok şükür canım benim de oğlan geldi göğsümün altına yerleşti sanırım 1 haftadır nefes alamıyorum :)

Canım listen çok iyi bir de hasta bezi gibi bir şey almamız gerekiyormuş bilen anneler yönlendirir belki

sağolasın canım bende iyim ağırlaştıkca hafiften bacak içlerimde ağrılar başladı
Benimde ayaklarım ağrıyor. Vücudum kiloya alışkın değil, zorlaniyorum allah'ım yardim etsin inşallah.
arkadaşlar içinizde yemek borusu yanması yaşayan var mı? 2 3 gündür böyle bi yanmam var.
Mide sorunları bende hep var çiğneme tableti kullanıyorum. Bazen de 1-2 yudum soğuk süt iciyorum.
Anne için doğum sonrası hasta bezi. Artık markası şekli sana kalmış. Daha önce de yazdım tekrarlamakta fayda görüyorum-kesinlikle normal ped olmaz, yeterli gelmez. Normal adet kanamasından daha farklı ilk zaman yaşanan..
Bebeklerde hatta Çocuklarda lif kullanımı çok doğru bir olay değil. Ne kadar yumuşak olursa olsun hem bebek pamuk gibi zaten..ne kiri olacak ki ❤ ilk zaman boğum aralarında beyaz yağımsı birikimler kalabilir-doğumdan kalan- o da gayet iyi bir şey..
Çok çok geçmiş olsun. Benim oğlanlar da hafif öksürük ve burun akıntısı var. Valla ne yalan soyliim ödüm patlıyor hasta olacaklar diye. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah.
Yok kuzum ya tiksindim artık haplardan aspirin içiyorum kan sulandırıcı iğnem var bir de Demir hapı içiyorum yeter artık diye düşündüm ne bileyim
Aman diim gülüm. Doktor tamam bırakabilirsin demeden sen kafana göre bırakma. Sonrasında allah muhafaza eksiklikler çıkabilir. Sen ne kadar iyi beslenmeden beslen bebek vücudundan neler neler götürecek O ilaçları bebeğin için değil kendi sağlığın için kullanıyorsun. Sen sağlıklı güçlü olursan bebeğine de oyle bakabilirsin.

Canım listen çok iyi bir de hasta bezi gibi bir şey almamız gerekiyormuş bilen anneler yönlendirir belki
Hasta bezini genellikle doğumdan hemen sonra bağlanmak için isteniyor ben sezeryanla dogurdum hasta bakıcı ve hemşireler istemişlerdi normal doğumda gerekli mi bilmiyorum

Geçen hafta öksürük kesici bı soğuk algınlığı grip atlattık canım bu sefer de rota virüsü çıktı aman dikkat edin hastaneye giderseniz felan

Kızlar ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk çıktı beklemeliyim sizce daha

Canım güle güle kullanın,ama gümüş kapak alma bence, çünkü o tedavi edici birşey, ve belki senin bu kadar pahalı bir ürüne ihtiyacin bile olmayabilir. Ben göğüs kalkanı aldım aventin , sırf göğüs uçlarını devamlı hava alsın diye, o yeter bile şuan için. Göğsü yara bere içinde olanlar kullanıyor onu genelde,ve bir çok kişinin de o derece yara bere olmuyor, yine sen bilirsin ama alıp elinde patlayabilir ,pahalı sonuçta.bwnim tüm arkadaşlarım göğüs kalkanı kullandı aventin kesinlikle yara falan olmadı birde krem sürmeye doğum öncesi başlamışlardı 38. Haftalarda bende öyle yapicam , nacizane tavsiyem.
Green clean bende stokladim, Bim'de 25 lira 5 tane aldım, en uygun Bim'de satılıyor arada geliyo ,bir kere kendi camasirlarimi yıkadım yumsaticisini da almıştım.kokusu falan yok ağır deneyince stok yaptım.
Bende biberon emzik alacaktım ama gebe kurslarına katılıyorum orda kesinlikle emzik yanınızda hastaneye götürmeyin sadece göğsünüzü verin, her istediğinde verin dedikleri için onları da bir kenara bıraktım, biberon yerine eğer gerekirse şiringayla verirsin sütünü.
Benim ilk bebeğim yanlış anlama akıl vermek değilde çevremde çok fazla arkadaşım doğum yaptı ve yaşadı.onlarin fikirlerini almasam ve yaptıklarını gormeseydim birçok şeyi gerekli gereksiz alabilirdim. Okuyunca yazma gereği hissettim.
Genel olarak aynı şeyleri almisiz araba ve oto koltuğu dışında:)

Kızlar, hastalara geçmiş olsun,tek tek yazamıyorum topluca selamlıyorum hepinizi. 30. Haftanın bitti bugün itibariyle 9 hafta falan kaldı ,9 hafta deyince aşırı yakın gibi geldi nedense:) umarım herkes çok çok kolay doğumlar yapar :)

Fikir vermeniz hoşuma gidiyor açıkçası :) birimizin duymadığını başka biri duyar bu şekilde öğrenmiş oluruz biz de :) tavsiyelerini dikkate alacağım çok teşekkür ederim :))

Hayırlı Akşamlar Kızlar. Son günlerde çok aktif olamasam da ara ara okuyorum yazdıklarınızı. Zaman daraldikca merak heyecan çoğalıyor değil mi? Bir yandan da istemsiz korkular var içimizde. Allah yaşayacağımız her yeni günü hayra ulaştırsın benim de inşallah R rkndmt gibi maksimum son dokuz haftam kaldı. Bir taraftan hala çok varmış gibi geliyor diğer yandan geriye dönüp bakınca aslında hiç de bir şey kalmamış. Tek duam hepimizin evlatlarına sağlıkla hayırla kavuşması. Şu ana dek sizlerle bu platformda acı tatlı çok şey paylaştık. Rabbim sonunu da güzel göstersin inşallah. karapisso yokluğun hissediliyor inşallah misafirlerinle güzel bir gün geciriyorsundur

ayy maşallah 9 hafta tek sayıya düştün desene , tabiki daha yakın geliyor . Allah sağlıkla kucağımza versin.

ahhh evet seninde geri sayımın başladı. inşallah herşey çok güzel olsun. korkularını Rahman merhametiyle gidersin tatlım benim. çok heyecanlıyım bi okadar mutlu. herkes deli diyor bana . bende anlamıyorum onları insan canından olan can için heyecan hissetmezmi. 3.ya ondan nasıl heyecan mutluluk olur zorluk başlayacak diyorlar. elhasılı kelam ben kendi çapımda yaşıyorum hislerimi.
O yüzen burası bana iyi geliyor.
günüm çok güzel geçti . şükürler olsun.

Hanimlar hastane ucretleri konusunda sorucaktim benm hastanem istanbulda 2 sene once dogum yaptim 2.500 du simdi 4000 olmus kordonlarimida baglaticam 5000 oluyo varmi bildiginiz anadolu yakasinda baska ozel hastane

Kızlar ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk çıktı beklemeliyim sizce daha
Sağlık ocağı ya da hastanenin acil servisine gidip kanda beta hcg baktirmaniz daha sağlıklı olacaktır. Idrarda çıkmayabilir ama kanda %100 çıkar. Hem siz de rahatlamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…