Herkese hayırlı huzur dolu boll sağlıklı günler diliyorum... ❤
Nasılsıniz kızlar herkes iyidir inşallah.
iki gecedir bebekler gibi uyuyorum.
Pisikedii gece nefes alamıyorum senin gibi burnum tıkalı kaç gündür. iki yastığı dik koyup uyuyabiliyorum nefesim o zaman rahat çıkıyor.
sende durumlar nasıl.
A asitane161719 sende oğlundarahat uyumuşsundur umarım.
Hifaa kızın nasıl oldu ?
Eşim gene mesaide, banada kolay gelsin hafta sonu yanlız nasıl gececek bakalım
muhtemelen bu emojilerle birebir uyumlu geçecek
Bol bol uyu canım ohhh çıkar keyfinibenim oğlan da uyudu bu gece hamdolsun ben de dinlendim böylece bu arada herkese sorum olsun daha önce jokerin internet sitesinden alışveriş yapan var mı ? İhtiyacım olan bir ürünü sadece orada indirimde bulabildim güvenilir mi ? Daha önce oradan hiç alışveriş yapmadım
Allah kolaylık versin canım. Birinin oyununu diğeri bozuyor tam cildirmalik o zamanHerkese hayırlı huzur dolu boll sağlıklı günler diliyorum... ❤
Nasılsıniz kızlar herkes iyidir inşallah.
iki gecedir bebekler gibi uyuyorum.
Pisikedii gece nefes alamıyorum senin gibi burnum tıkalı kaç gündür. iki yastığı dik koyup uyuyabiliyorum nefesim o zaman rahat çıkıyor.
sende durumlar nasıl.
A asitane161719 sende oğlundarahat uyumuşsundur umarım.
Hifaa kızın nasıl oldu ?
Eşim gene mesaide, banada kolay gelsin hafta sonu yanlız nasıl gececek bakalım
muhtemelen bu emojilerle birebir uyumlu geçecek
Site gayet güvenilir.Bol bol uyu canım ohhh çıkar keyfinibenim oğlan da uyudu bu gece hamdolsun ben de dinlendim böylece bu arada herkese sorum olsun daha önce jokerin internet sitesinden alışveriş yapan var mı ? İhtiyacım olan bir ürünü sadece orada indirimde bulabildim güvenilir mi ? Daha önce oradan hiç alışveriş yapmadım
Ohhh noooo!Bu mesajı yazdıktan sonra aradığım ürünün tükendiğini farketmek
Bu mesajı yazdıktan sonra aradığım ürünün tükendiğini farketmek
Günaydın kızlar. Mutlu huzurlu haftasonları ❤❤❤
Allah kolaylık versin canım. Birinin oyununu diğeri bozuyor tam cildirmalik o zamanyapacak bir şey yok..
Ben öyle de yapamıyorum. Yastığı yükseltince boyun fıtığım zorluyor beni kollarım ellerim uyuşuyor, komple yükseltince de kuyruk sokumum belim ağrıyoraşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık alıştım gibi yaa..az kaldı diyorum hep..
Site gayet güvenilir.
Ohhh noooo!amaaan saglik olsun tatlım ya. Doğuma daha zaman var. Başka yerde bulursun. Rabbim işini rast getirsin ❤
Bol bol uyu canım ohhh çıkar keyfinibenim oğlan da uyudu bu gece hamdolsun ben de dinlendim böylece bu arada herkese sorum olsun daha önce jokerin internet sitesinden alışveriş yapan var mı ? İhtiyacım olan bir ürünü sadece orada indirimde bulabildim güvenilir mi ? Daha önce oradan hiç alışveriş yapmadım
Himm oralardada yuksekmis benim de sezeryan olucak umut hastanesini aradim toplam 3500 e geliyomus suana kadar en uygunu umutTuanam21 Ben anadolu yakasında doktor dışarıdan olacak şekilde ataşehirde memorial normal:3500 sezaryen:4500 civarı florance nightingale normal:4300 sezaryen :5200 civarı fiyat aldım.
Günaydın kızlar. Mutlu huzurlu haftasonları ❤❤❤
Allah kolaylık versin canım. Birinin oyununu diğeri bozuyor tam cildirmalik o zamanyapacak bir şey yok..
Ben öyle de yapamıyorum. Yastığı yükseltince boyun fıtığım zorluyor beni kollarım ellerim uyuşuyor, komple yükseltince de kuyruk sokumum belim ağrıyoraşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık alıştım gibi yaa..az kaldı diyorum hep..
Site gayet güvenilir.
Ohhh noooo!amaaan saglik olsun tatlım ya. Doğuma daha zaman var. Başka yerde bulursun. Rabbim işini rast getirsin ❤
hiç alışveriş yapmadım. Yemişler zaten hepsini
kısmetse bulursun aynı fiyata. takip et inşallah.
Allah yardımcın olsun. dediğin gibi az kaldı diye diye bitecek bu yolculuk. sağlıkla inşallah
ohhh ne güzel hep rahat etsin oğluş. ben hacamatın etkisiyle tamam uyudum evel gece...
dünde çooook yogundum ondan hooop gitti gözler .
Sitede bulamadım ama dışarı alışverişe çıkmıştım aynı ürünü bizim burada bir markette buldum aynı fiyatabahtım acıkmış bugün hemen aldım . Bu arada aradığım ürün deyip duruyorum sanki sırmış gibi. Bebek bezi işte
ayyy aklıma bebek beşiği geldi benim
alemsin güldürdün beni .
Beşiğimiz var canım oğlum yatmayinca kardeşine kaldıbebek bezlerini indirimli alıyordum internetten uzun zamandır ama bir beden büyük beze geçeceğiz bu ay onda da indirim bulamadım nette. Çok uzaklarda aramama gerek yokmuş meğer.
ne güzel tevafuk olmuş.
bende bezi değiştirdim o zaman indirim vardı 3 büyük paket aldık .
Canbebe inceltmişti sürekli sızdırdı ama mahvetti yeni aldığım badileri.
bizde senin gibi netten toplu alıyoruz çok vardı evde. neyseki bitti.
şimdi sleppy aldım çok memnunum..
Rabbim sağ salim evladını sana ulaştırsın inşallah canım. Şifasını versin inşallah. Sana da bir anne olarak gönül ferahlığı ihsan etsin.
Rabbim şifasını versin inşallah. Işi kolaylassin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. En büyük olayınız bu olsun inşallah.
Rabbim şifa versin hayırlısıyla çıksın inşallah
Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin son durumunuz nasıl
Allah'ım şifa versin . Beterinden esirgesin sağ salim atlatır inşallah
KEVOK Allah şifa versin. gönlünüz gözünüz aydın olsun. çok geçmiş olsun .
Sevgili Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.Allah şifa versin... Kolay geçmiştir inşallah Allah beterinden saklasın...
oda geçer paşan tamamen yer içer inşallah. tekrar acil şifalar diliyorum.Sevgili Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Çok şükür evdeyiz herşey yolunda. Biraz yemek sıkıntımız var o da geçecek inşallah..
Öpüyorum hepinizi..
Netten ikili Jumbo paket alıyordum toplu olarak bez derdimiz olmuyordu ne güzel. Ne zaman ki 4+ bedene geçelim dedik bir baktım tekli paket var sadece ve daha pahalı. Yine stok yaptım sleepy i bakalım. Kızıma da sleepynin merhaba bebek setini alacağım inşallah önümüzdeki ay. Kısmetse hastane çantasını da hazır ederim durur kenarda . :)
Yaa ne güzel olmuş. Bak rabbim işini nasılda rast getirdi ❤ maşallah. Her işimiz böyle güzel olsun inşallah ❤❤❤Sitede bulamadım ama dışarı alışverişe çıkmıştım aynı ürünü bizim burada bir markette buldum aynı fiyatabahtım acıkmış bugün hemen aldım . Bu arada aradığım ürün deyip duruyorum sanki sırmış gibi. Bebek bezi işte
Maşallah maşallah. Çok sevindim. Zoru atlattı gerisi kolay allah'ın izniyle ❤ kısa zamanda iştahı da düzelir inşallah.Sevgili Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Çok şükür evdeyiz herşey yolunda. Biraz yemek sıkıntımız var o da geçecek inşallah..
Öpüyorum hepinizi..
1 aydır cumartesi gecesini sinema gecesi ilan ettik. Çocuklar da alıştı.. Baya da eğleniyoruz doğrusu ❤ 2 numara pek yerinde duramıyor ama 1 numara heyecanla izliyor. Bu geceki filmimiz '3 Idiots' idi. Izlemeyenlere tavsiye ederim. Süper film!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?