test yapmak için ne bekliyorsunKızlar Bu Ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım ne zamn test yapmam lazım acil cevap verrmsnz
Kızlar Bu Ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım ne zamn test yapmam lazım acil cevap verrmsnz
Benim kimseyle kafa bulduğum yok insanca bişe spruy8m anladnmıGaliba burdakilerle kafa buluyorsun! arkadaşlar da iyi niyetle sürekli cevap veriyorlar ,kaç gündür aynı soruyu sorup duruyosun. Arkadaşlar cevap vermeyin. Kaç gün önce kan ver demişler zaten sana, bugün hala aynı sorular!!!
Baş agrım çok canm test yaptım tek çubuk hep kan içinde erkn dıolartest yapmak için ne bekliyorsun
ben olsam adete 4 gün kala yapardım
senin 4 gün geçmiş. belirti varmı ?
Ya hata veriyor devamlı bende giremiyorumKızlar ebebekte çok güzel indirim var tekstil ürünlerinde. ben netten sabahın nurunu beğendim sepeti doldurdum derken alamadım. öğlen ne ettiysem tamamlanmadı alışverişim. stres yaptım ne ciciler beğenmiştim kızıma. sonra tükendi muhtemelen
sizler nasılsınız. .
istanbul karlar altında. biz çıakamdık alışverişe bari netten halledelim dedik bakalım gün içinde denerim gene.
Bende aynı şekilde düşünüyorum !Galiba burdakilerle kafa buluyorsun! arkadaşlar da iyi niyetle sürekli cevap veriyorlar ,kaç gündür aynı soruyu sorup duruyosun. Arkadaşlar cevap vermeyin. Kaç gün önce kan ver demişler zaten sana, bugün hala aynı sorular!!!
Ben de gece baktım sürekli hata verdi. Zaten imdirimli alışverişi pek beceremem ben şansım da yoktur. Bu sefer inat ettim epey bir uğraştıktan sonra alışveriş yapabildim. Gece bile çoğu şey tükenmiştiKızlar ebebekte çok güzel indirim var tekstil ürünlerinde. ben netten sabahın nurunu beğendim sepeti doldurdum derken alamadım. öğlen ne ettiysem tamamlanmadı alışverişim. stres yaptım ne ciciler beğenmiştim kızıma. sonra tükendi muhtemelen
sizler nasılsınız. .
istanbul karlar altında. biz çıakamdık alışverişe bari netten halledelim dedik bakalım gün içinde denerim gene.
Mağazalarda nasıl ki durum yoksa internete özel miBen de gece baktım sürekli hata verdi. Zaten imdirimli alışverişi pek beceremem ben şansım da yoktur. Bu sefer inat ettim epey bir uğraştıktan sonra alışveriş yapabildim. Gece bile çoğu şey tükenmişti
Kafa buluyorsam cevap vermeyin o zamn size kimse zorla cevap verın demiyor işinize gelirseBende aynı şekilde düşünüyorum !
Size bişe soruyoruz ters ters cevap veriyorsnzKafa buluyorsam cevap vermeyin o zamn size kimse zorla cevap verın demiyor işinize gelirse
rahatsız olan cevap vermez bu kadar basit kimseye burda zorla cevap ver demiyorumBende aynı şekilde düşünüyorum !
Ben uzun süre ikisiyle birlikte yattım ben. 2 numara doğunca 1 numara biraz saçma hareketler yapmaya başladı diye ikisiyle yattım uzun süre, düzelince zaten kendisi istedi yatağında yatmayı. Zor oluyor.. ben minyon bi kadınım. Yatağa eninden yattik. Ayaklarım biraz dışarda kaldı ama yinede evlat için her şeye katılaniliyor iştebiz izledik , çok eğlenceli.
şimdilik çocuklarla animasyon filmler izliyoruz. tersyüz diye bir film var bakacağız duruma göre izleriz. çocuklar için hep düşündüm c.tesi kamp gecesi yapalım birlikte uyuyalım diye ama nasip olmadı. uyuyamadım ikisiyle birlikte
Baştan beri düzgün cevap veriyorum kim demiş size kanda çıkmaz diye en net sonucu siz kanda alırsiniz kaç gündür cevap yazıyorum hala aynı şeyi soruyorsunuz aile hekimligine gitseniz şimdiye kan verip sonuç alırdiniz zatenKafa buluyorsam cevap vermeyin o zamn size kimse zorla cevap verın demiyor işinize gelirse
Baştan beri düzgün cevap veriyorum kim demiş size kanda çıkmaz diye en net sonucu siz kanda alırsiniz kaç gündür cevap yazıyorum hala aynı şeyi soruyorsunuz aile hekimligine gitseniz şimdiye kan verip
Valla hastaneye gittim sağlık odağında yapmadlar
Daha önce de yazdım bir kere daha tekrarlayayım. Kaset tipi testler her zaman doğru sonuç vermez. En doğru sonucu kan tahlili verir. Adet tarihinin geçmesine bile gerek yok,sonuç almak için. Rabbim hayırlısını versin.Kızlar Bu Ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım ne zamn test yapmam lazım acil cevap verrmsnz
Teşekkür ederim şimdi yapacammDaha önce de yazdım bir kere daha tekrarlayayım. Kaset tipi testler her zaman doğru sonuç vermez. En doğru sonucu kan tahlili verir. Adet tarihinin geçmesine bile gerek yok,sonuç almak için. Rabbim hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?