kızlar nasılsınız :)
sonunda alışveriş yaptım. pek uygun değillerdi açıkçası. fiyatlar indirimli deniyor ama değildi aldıklarım
bir tulum badi takım
iki alt üst takım aldım. görünürde harikalar bakalım gelsinler görelim inşallah.
Pisikedii aynı sahalara geri dönüyoruz tekrar elhamdülillah çok şükür.

Güle güle giysin minnoş inşallah. Ben de yine yine yine yorucu bir gün daha geçirdim hamdolsun ama nedense bir can geldi bana kayınvalidem gelince bir işi bırakıp diğerine başlıyorum zavallı kızım içerde neler çekiyor acaba ne yediğine ne içtiğime dikkat ediyorum bu ay çok karambole geçiyor sıradaki doktor kontrolümü merak ediyorum acaba doktor neler diyecek

Allah onada gelişme büyüme gücü versin annesi . sende çok yorma kendşni. malum rahatsızlık atlattın yakın zamanda. herşey olur inşallah. sağlıkla giydirelim inşallah teyzesi. bu arada KV ne zaman gider bellimi?

Ben dinlenebilirim sanmıştım ama daha kötü oldu ev sahibi olarak evin düzenini ben kontrol ediyorum malum. Elimi çekince her şey karışıyor daha çok sinir oluyorum. şu anda belli değil tekrar rahatsızlanırsam oğlum ortada kalmasın diye çağırmıştık. Önümüzdeki kontrol güzel geçerse gitmesini teklif etmeyi düşünüyorum iyiyim şimdilik tek başıma idare edebilirim inşallah . Doğuma yakın gelir zaten iki ay daha kalırsa bizimle kendi düzeni de fena bozulmuş olacak ona da yazık

Kızlar kan testi yaptırdım sonuca bakarmsnz

Eklentiler

• 20190225_001950.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 63
Cicilerini güle güle sağlıkla giysin inşallah minik kız ❤ gelince bize foto atarsın, hep birlikte severiz ben aldığım kıyafetleri bakıp bakıp severim hep
3 numara gelince 3uyle birden yatmak zorunda kalırsam o zaman sıkıntı büyük allah'ım kolaylık versin inşallah
Inşallah sağlığı yerindedir, merak etme annesi yiyemedim iyi beslenemedim falan diye kafana takmadıysan bence diğer aylardan daha iyi gelişmiştir bile Bende hep öyle olmuştur kendimi sıkınca şöyle yapmadım böyle yapmadım falan diye hep bi eksiklik oluyor ama takmayınca, yeme içmeme dikkat etmemiş bile olsam çok iyi gelişme göstermiş oluyor.

S Seyma10 Geç döllenme olmadıysa kanda çıkması gerekir. Bu değere göre hamile değilsiniz. Bazen adetiniz farklı sebeplerden, stresten vs. de gecikebilir. Bence bir kadın doğum uzmanına görünün. Hala adet olmazsanız belki hormonlardandır. Ayrıca konuyla ilgili mesajları gebelik testler bölümüne yazmanız daha doğru olur. Daha çabuk cevap alabilirsiniz ve orada benzer durumu yaşayanların fikrini alırsınız. İyi geceler.

Ay inşallah aklıma geldi ara sıra ama pek kafama takamadım doğrusu yoğunluktan. Benimki zaten minnoş biraz ne yaptıysam kilo aldıramadım. Bu ay da böyle denemiş olalım belki bu yöntem biraz daha işe yaramıştır

günaydın arkadaşlar. bi sorum olacaktı bebeğim dün akşam 8 den itibaren durmadan hareke ediyor. sabah 7 de uyandım hala kıpır kıpır. hiç bu kadar hareketli değildi. bi sorun yoktur değil mi? doktorla cumartesi görüştük hiç bir sorun yoktu

selamlar bence yoktur, benim okuduğum bütün kaynaklarda ne kadar hareketliyse o kadar iyi diyor. Ama endişelendiyseniz gene de doktorunuza sorun tabi...
Ben henüz geceler uyurken falan hiç hissetmiyorum, gün içerisinde de bazen ara ara hissediyorum, bazen daha sık ve sert, bazen de 3-4 saat hiç hissetmeyebiliyorum.. Bu cumartesi doktoruma soracağım bakalım neymiş normali...

Ben de senin gibiyim bir de benim plesantam önde ve bu da bebeğin hareketlerini daha iyi hissetmeyi zorlaştırıyor. Bazı günler çok hareketli bazen hiç hareketini hissetmiyorum. İlk zamanlar çok panikledim ama şimdi alıştım. Arada bir tekmesini hissettiysem tamam diyorum.

Ben de senin gibi bir kez hissettim öyle kupür kupür hareketi ,ertesi gün kontrolüm vardı tesadüf ters dönmüştü yani pozisyon değiştirmiş olabilir canım ertesi gün normale dönmüştü yerleştiği için :)

selam kızlar umarım herkes iyidir
Hastahanede giyeceğimiz lohusa pijaması nasıl olmalı kalın mı ince mi mayısın sonu gibi gözüküyor doğum ama havayı tam kestiremiyorum. Normalde kısa kollu bi takım almıştım ama ablam üşürsün kalın bişey al falan diyor kafam karıştı. Lohusa pijaması diyince de uzun kollu olsa da genelde kumaşı incecik modeller karşıma çıkıyor. Sizler nasıl bişey aldınız ya da alacaksınız? Doğumdan sonra terleniyor mu üşünüyor mu. Kalın mı alayım Karar veremedim bir türlü

internetten edindiğim bilgilere göre hıçkırdı sanırım yahu. saydım dakikada 32 kez pıt pıt yaptı ama tekme gibi değildi sonra geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…