Evet. 32de çalışabilir 35 veya 36 da çalışamazı alacaksın.Mrb kızlar bende 32 haftada rapor alıp çalışmaya devam etmek istiyorum ama 37 ye kadar değil de 35 yada 36 bırakmak istiyorum ailemden uzağım cunki daha hazırlık da yapmadim 2 hafta erken ayrılıp hazırlık yapmam lazim o zaman 35 yafa 36 da tekrar rapor alıp vermem mi lazim
maşallah çok sevindim hep güzel geçsin kontroller.
Oh ne güzel canım hep güzel haberler alırız inşallah
Ben bu ay biraz sık gidince hastaneye gidesim yok daha doktor da bir ay sonra yapalım kontrolü dedi bakalım Mart n ikinci haftası gideyim diyorum bı sıkıntı olmazsa inşallah
Benim ki baştan beri 3 haftada bir çağırıyor da bu ay ben bi haftada 4 defa gidince bir ay sonra dediAllah sıkıntı vermesin canım. Benim doktorum 30.haftadan itibaren 3 haftada bir çağırıyormuş bugün öğrendim. Gerçi ben pek sabredemedim bu ay, o demeden üç hafta arayla gitmiş oldum ama neyse
çok sevindim güzel haberlerinize! Ben şimdilik ayda 1 gidiyorum bu cumartesi 28. hafta kontrolü sonra da sanırım 32 de çağıracak belki ondan sonra sıklaşır kontroller... açıkçası daha sık olsa daha iyi olurdu insanın içi rahat ediyor
Benim ki baştan beri 3 haftada bir çağırıyor da bu ay ben bi haftada 4 defa gidince bir ay sonra dediben sabredebilirsem inşallah tabi
Dimi insan öyle oluyor mesela 3 gündür hareketi azaldı benim sabrım da zorlanıyor hareket ediyor kıpırtı hissediyorum ama güçlü değil bakalım nere kadar sabrım devam edecekOoo maşallah o zaman gitmek istememekte haklısınbana da her kontrolden sonra bir ay gitmesem sorun olmaz durabilirim gibi geliyor ama en fazla iki hafta sonra başlıyorum meraklanmaya
haha senin ki de çok iyiymiş... bizim daha hiç öyle pozumuz yok en son 24 te gitmiştik o zaman da yüzünü ayaklarıyla kapatmıştı, bakalım belki bu kontrolde gösterir yüzünü, çok merak ediyorum ben de... Ama tabiki en çok iyi mi onu merak ediyorum. Azıcık hareketlendi şimdi şimdi neyse de moralim düzeldi biraz...benim doktorum da fotoğraf verme derdinde güzel poz vermedi diye her gün gel istersen diyor. en güzel poz 28-30 hafalar arasında alınırmış
haha senin ki de çok iyiymiş... bizim daha hiç öyle pozumuz yok en son 24 te gitmiştik o zaman da yüzünü ayaklarıyla kapatmıştı, bakalım belki bu kontrolde gösterir yüzünü, çok merak ediyorum ben de... Ama tabiki en çok iyi mi onu merak ediyorum. Azıcık hareketlendi şimdi şimdi neyse de moralim düzeldi biraz...
Canlar aldığım ürünler geldi çok güzeller. yalnız biri çok minik ve pembe üzeri mavi görünüyor resimde . geldiki beyaz üzeri mavi pek beğenmedim onu. favorim tulum resim yükleyemedim. deneyeceğim inşallah.
leylunehar daha iyiyim canım. dün gene ağrılar vardı neyseki bugün iyiyim. hep iyi olalım inşallah.
birininde linki bu en çok beğendiğim ❤
https://www.e-bebek.com/hellobaby-sevimli-balina-tulum-body-bandana-3lu-set-p-18yhblktlm008-0011/
Ya canım ben de hissetmiyorum öyle uykudan uyanma vs yok lütfen rahat ol sakin ol şekerli bir şey ye az da olsa kıpırdıyor az kaldı inş rabbim hepimizi sağlıkla vaktinde kavuştursun miniklerimizeGünaydın kızlar, valla ben de hiç rahat uyuyamadım, burnum çok kuru ve tıkalı nefes alamıyorum düzgün... yatakta rahat bi pozisyon bulamıyorum sanki yan yatarken karnımın üstüne çok abanıyormuşum da bebek sıkışıyormuş gibi geliyor...
Bir de 2 gündür pek az hareket ediyor benim kızım, çok endişeleniyorum hemen böyle olunca... dün gece iyice uykularım kaçtı, gecenin 2 sinde kalktım soğuk portakal yedim neyse 1-2 tekme hissettim...
Ama böyle herkes özellikle gece yatınca çok hareket eder, uyutmaz falan diyor, benim hiç öyle değil, gece uykumda falan hiç hissetmiyorum( çok üzülüyorum ... gündüzleride iş, yol falan pek öyle kuvvetli hareketler hissedemiyorum... son iki gündür psikolojim çok iyi değil sanırım işe gelmekte çok zor geliyor... cumartesi kontrolümüz var hayırlısıyla geçsin, doktorada danışıcam ne kadar hissetmek normaldir diye belki biraz rahatlarım... @Nilayyy karapisso benimde öncesinde bir düştüğüm vardı herhalde bu yüzden bir türlü üzerimden endişeleri atamadım.. çok şükür bugünlere geldik. Ben de 32 de hemen izne ayrılıcam hatta yıllık iznimi alıp 1-2 hafta daha erken bile çıkmayı düşünüyorum şu an... psikolojim çok iyi değil çünkü.
Ben kendime 23 Nisanı belirledim izne çıkmak işin tam 37+0 oluyor canımKızlar son 3 hafta kala en geç çalışabilir kâğıdıyla çalışıyoruz ya, 37 hafta bitince mi oluyor 37+6 gibi mi düşüncez? yoksa 36+6 hafta gibimi ? mesela 21.05.2019 doğumumsa hangi gün işe gitmiyorum
Canim güle güle giysin kuzucuk en çok da linktekini beğendim bayılıyorum böyle bebe tulumlarına ama kızımın bir tane bile firfirli tulumu yokazıcık büyüsün elimizdekiler küçülsün de yenilerini alırken alırız artık
Ayy ne güzel doktormuş öyle :)benim doktorum da fotoğraf verme derdinde güzel poz vermedi diye her gün gel istersen diyor. en güzel poz 28-30 hafalar arasında alınırmış
ya dantelli süslü 2 tane daha almıştım bitti sepetten düştü
ay inşallah annesi alırsın tabi. ben artık é ebebek dostu bir anneyim :) ❤❤❤
işin tuhaf tarafı , ilk kızıma almadım bende gittikçe iştahım açıldı.
hep tulum aldım diye iki takımda alayım yeni olsun istedim, birde netten almak daha avantajlı mağazada bu kadar çeşit yok süslü püsküllü
sen nasılsın KV ne zaman gidecek bellimi?
sanada iyi oldu kalabalık oldunuz ne güzel... doğumdada yanında alır herhalde. veya annen gelir, yalnız omak zor.
E bebeğe hep bakıyorum ama daha hiç siftahim olmadı net alışverişi olarak. Ama dediğin gibi çok güzel modeller var. İhtiyaç duydukça oraya da bakıp alırım artık.
Kv'min ne zaman gideceği belli değil ama gidecek kalmayacak doğuma kadar. Herhalde en geç iki haftaya kadar gider. Doğuma gelir sonra. Annemler de gelecek inşallah doğuma tabi kızım sürpriz yapıp daha erken gelmezseuçakla gelecekleri için sürprizlere açık olmayacaklar :)) bir bakıma iyi oldu zaman çabuk geciyor daha az düşünmeye zaman buluyorum evde misafir olunca yapılacaklar da çoğalıyor illaki. Kendimi işe güce veriyorum. Geçen aya göre çok daha iyiyim hamdolsun. Çatı ağrım kalmadı diyebilirim. Bakalım önümüzdeki iki ay nasıl geçecek. Sağlıkla hayırla geçsin inşallah hepimiz için canım
Hayırlı Günler Kızlar. Bugün kontrole gittim. Nst de çekildi. Çok şükür yolunda her şey. Minnoş kızım büyüyor. Elleri yüzünde olduğu için bu kez poz yakalayamadık ama hiç önemli değil. İyi olduğunu bilmek yetti de arttı hamdolsun. Artık kontrollerimiz 3 haftada bir olacak. Sonlara doğru daha da sıklaşır muhtemelen. Bizden haberler böyle . İnşallah herkesin günü güzel geçer ve güzel haberler alırsınız sizler de. Allah herkese afiyet versin
Gözün aydın canım, tam olarak kaçıncı haftadasin, 3 haftada bir çağırdığı için merak ettim. İnşallah daha güzel haberlerini al bebisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?