Evet. 32de çalışabilir 35 veya 36 da çalışamazı alacaksın.

Allah sıkıntı vermesin canım. Benim doktorum 30.haftadan itibaren 3 haftada bir çağırıyormuş bugün öğrendim. Gerçi ben pek sabredemedim bu ay, o demeden üç hafta arayla gitmiş oldum ama neyse

Allah sıkıntı vermesin canım. Benim doktorum 30.haftadan itibaren 3 haftada bir çağırıyormuş bugün öğrendim. Gerçi ben pek sabredemedim bu ay, o demeden üç hafta arayla gitmiş oldum ama neyse
Benim ki baştan beri 3 haftada bir çağırıyor da bu ay ben bi haftada 4 defa gidince bir ay sonra dedi ben sabredebilirsem inşallah tabi

Allah razı olsun canım. Genellikle 30 haftadan sonra sıklaşıyor kontroller. Özellikle 36dan sonra haftada bir çağırıyor çoğu doktor. Haklısın insan merak ediyor gerçekten. Özlüyor her şeyden önce bu arada hareketlerini çok hissetmiyorum demiştin ya bu bebekten bebeğe değişen bir durum. Benim ilk bebeğim de karnımda öyle beni uykudan uyandıracak ya da karnımı delip çıkacakmış gibi hareket etmezdi. Günü gününü tutmaz zaten genellikle. Bu minnoşum da abisi gibi. Bazen çok güzel hissediyorum bazen gün boyu uyuyor sanki . Hele ki derinlerden hissediyorsam anlıyorum ki arkasını dönmüş. Belli belirsiz hareket ediyor çünkü o vakitler kısaca endiselenme bence. Stres bebeğini etkiler ve daha az hareket etmesine sebep bile olabilir.

Benim ki baştan beri 3 haftada bir çağırıyor da bu ay ben bi haftada 4 defa gidince bir ay sonra dedi ben sabredebilirsem inşallah tabi

Ooo maşallah o zaman gitmek istememekte haklısın bana da her kontrolden sonra bir ay gitmesem sorun olmaz durabilirim gibi geliyor ama en fazla iki hafta sonra başlıyorum meraklanmaya

Ooo maşallah o zaman gitmek istememekte haklısın bana da her kontrolden sonra bir ay gitmesem sorun olmaz durabilirim gibi geliyor ama en fazla iki hafta sonra başlıyorum meraklanmaya
Dimi insan öyle oluyor mesela 3 gündür hareketi azaldı benim sabrım da zorlanıyor hareket ediyor kıpırtı hissediyorum ama güçlü değil bakalım nere kadar sabrım devam edecek

benim doktorum da fotoğraf verme derdinde güzel poz vermedi diye her gün gel istersen diyor. en güzel poz 28-30 hafalar arasında alınırmış
haha senin ki de çok iyiymiş... bizim daha hiç öyle pozumuz yok en son 24 te gitmiştik o zaman da yüzünü ayaklarıyla kapatmıştı, bakalım belki bu kontrolde gösterir yüzünü, çok merak ediyorum ben de... Ama tabiki en çok iyi mi onu merak ediyorum. Azıcık hareketlendi şimdi şimdi neyse de moralim düzeldi biraz...

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-26-12-30-08.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2019-02-26-12-28-33.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 57

benimkinin bi fotoğrafı var yüzünü ayaklarıyla kapatmış. ayak bilekleri alnında. o ne ya öle dedim. elastikler dedi doktor :) ama yüzünü gördüm tabi aynı kocam.

Canim güle güle giysin kuzucuk en çok da linktekini beğendim bayılıyorum böyle bebe tulumlarına ama kızımın bir tane bile firfirli tulumu yok azıcık büyüsün elimizdekiler küçülsün de yenilerini alırken alırız artık

Ya canım ben de hissetmiyorum öyle uykudan uyanma vs yok lütfen rahat ol sakin ol şekerli bir şey ye az da olsa kıpırdıyor az kaldı inş rabbim hepimizi sağlıkla vaktinde kavuştursun miniklerimize

Ben kendime 23 Nisanı belirledim izne çıkmak işin tam 37+0 oluyor canım

ya dantelli süslü 2 tane daha almıştım bitti sepetten düştü
ay inşallah annesi alırsın tabi. ben artık é ebebek dostu bir anneyim :) ❤❤❤
işin tuhaf tarafı , ilk kızıma almadım bende gittikçe iştahım açıldı.
hep tulum aldım diye iki takımda alayım yeni olsun istedim, birde netten almak daha avantajlı mağazada bu kadar çeşit yok süslü püsküllü

sen nasılsın KV ne zaman gidecek bellimi?
sanada iyi oldu kalabalık oldunuz ne güzel... doğumdada yanında alır herhalde. veya annen gelir, yalnız omak zor.

E bebeğe hep bakıyorum ama daha hiç siftahim olmadı net alışverişi olarak. Ama dediğin gibi çok güzel modeller var. İhtiyaç duydukça oraya da bakıp alırım artık.

Kv'min ne zaman gideceği belli değil ama gidecek kalmayacak doğuma kadar. Herhalde en geç iki haftaya kadar gider. Doğuma gelir sonra. Annemler de gelecek inşallah doğuma tabi kızım sürpriz yapıp daha erken gelmezse uçakla gelecekleri için sürprizlere açık olmayacaklar :)) bir bakıma iyi oldu zaman çabuk geciyor daha az düşünmeye zaman buluyorum evde misafir olunca yapılacaklar da çoğalıyor illaki. Kendimi işe güce veriyorum. Geçen aya göre çok daha iyiyim hamdolsun. Çatı ağrım kalmadı diyebilirim. Bakalım önümüzdeki iki ay nasıl geçecek. Sağlıkla hayırla geçsin inşallah hepimiz için canım

memnun kalırsın inşallah alırsın ilerde. önceden eşim hep alırdı oğluma ama kızlara almadık hiç. birde ben ıslak mendil ordan alırdık. anılarım canlandı
ilk heyecanlarımızdı nasıl geçti zaman. oğlum 5 yaşında şimdi.

bizimkilerde uçakla gelir, oğlumda olduğu gibi ben doğuma girince eşim alır bileti hayırlısıyla senin razaman başı olcak gibi. 6 mayıs 1.gün. benimkisi bayrama yakın görünüyor . daha iyi olur. oruç tutmak istiyorum sonra tutmak zor banà
her ne şekilde olursa olsun bizim için en hayırlısıdır muhakkak...

kızının kaç kg olmuş annesi.
birileri varken insan kendini düşünecek zaman bulamıyor ondan çabucak geçiyor vakit... sağ salim inşallah zamanımız gelsin.

gerçi bizimkiler gelirmi gelmezmi tam belli değil. istiyorum güzel merhametli Rabbimden :)
umarım hayallerim gerçekleşir...❤❤❤

Gözün aydın canım, tam olarak kaçıncı haftadasin, 3 haftada bir çağırdığı için merak ettim. İnşallah daha güzel haberlerini al bebisin:)

Gözün aydın canım, tam olarak kaçıncı haftadasin, 3 haftada bir çağırdığı için merak ettim. İnşallah daha güzel haberlerini al bebisin:)

aslında benim doktorumda 3 haftada bir gel dedi ama ben izin aldım :)
hocam iki çocukla zor geliyorum izninizle daha uzun zaman sonra geleyim dedim. 5 hafta sonra gel dedi. sağ salim bitsin bu kontroller. hele nst olayına hastayım. oğlumda çok girmedim ama kızımda kalp atışı düzensiz bende nabız sorunu Vs derken gece gündüz sayısız kere nstye girdim. .sorunlu bir zamandı. inşallah bu kez daha kolay ve güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…