gözünüz aydın canım.
biri ölür binler doğar.
rahmetli anacığımın 8.senesi dolacak 1 Mayıs'ta. Allah evladını sağlıkla huzurla kucaklamanı nasip etsin.

kolay gelsin canım benim. biz daha okula verelimmi karar vermedik.
doğum tarihleri bir bir çıkıyor meydana. bakalım senle ben napacağız özellikle ben

hadi bakalım yavaş yavaş bitiyor hazırlıklar. Allah güzel günleri görmeyi nasip etsin.

Kızlar ben rahatsızım değişik bir haldeyim...
Kızımın huysuzluğunun sebebi belli oldu. ateşi var ve çok halsiz. neyseki hafta sonu Allahu teâlâ babalarına hayırlı sağlıklı uzun ömür versin bize yardım eder , iyiki hafta sonu.
ben dün gece uyuyamadım sabaha uykusuz sersem uyandım. planları bozmadan devam ettim başardık

inşallah bana bişey olmaz. yoksa zor olur. Allahım korusun bizleri. bebeklerimize rahat bakalım. bu durumda yarın kontrole gidebilirmiyim bilmiyorum. kızım babasındada durmuyor o kadar düşkün bana.

Bugün sohbette imamı Ğazali'den ölüm bahsini okuduk. Allahım sırat köprüsünden rüzgar gibi geçmeyi nasip etsin bizlere. çok tesir etti bana. kırmaya kırılmaya değermi iki günlük yalAn dünya....

A asitane161719 nasılsın arkadaşım herşey yolundamı?

ben çamaşır asacağım, bulaşıklar duruyor ve daha çok iş beni bekliyor..kızım uyudu şimdi bana kolay gelsin.

A asitane161719 nasılsın arkadaşım herşey yolundamı?

ben çamaşır asacağım, bulaşıklar duruyor ve daha çok iş beni bekliyor..kızım uyudu şimdi bana kolay gelsin.

Kızına çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak atlatır güzellik. Sen kontrole gitmeyeli epey oldu sanırım merak etmiyor musun ben olsam çatlarım üç gün oldu kontrole gideli daha şimdiden bu üç hafta nasıl geçecek diye düşünüp duruyorum

İmam Gazali ve ölüm bahsi deyince bana Gazalinin bir sözünü hatırlattın. Bir hadisten mülhemle diyor ki üstad insan için iki tür vaiz vardır. Konuşan vaiz ve susan vaiz. Konuşan vaiz Kur'an'dır. Susan vaiz ise ölümdür.

Ben iyiyim çok şükür canım. Yuvarlana yuvarlana yaşamaya devam elhamdülillah.

karapisso allah razı olsun ben de sizler için duacıyım kızın için de çok geçmiş olsun. Ben bekliyorum tek buyusun de kizim daha bekleyeyim zamanını insallah... Sen de iyisin umarım?
Hepinize iyi geceler guzel mutlu huzurlu haftasonlari diliyorum

vallahi elimde olsa doğuma kadar gitmem okadar merak etmiyorum

ama mecbur gidiyorum doktorum beni bilsin diye.

iki tane var yanımda inan Ha onlara bakmışım Ha karnımdakine fark etmiyor
sadece nasıl kime bezeyecek nasıl doğacak bunu merak ediyorum. ama gel gelelim gidincede heyecan yapıyorum o ayrı mesele.
ya ne güzel demiş üstad Allah konuşanı yaşamayı susana hazırlanmayı nasip etsin cümlemize

kızım ve oğlum ikiside üst üste oldu şimdi. oğlumda kan ter içinde ağlayarak uyandı. tam hastalık mevsimi. bir günde hava 10 derece soğudu. Allah şifa versin bütün hastalara.

inşallah zamanında gelir annesi inşallah

Sağol canım, senin doğum ne zaman, sezeryan olacaksın ya tarih ne dedi doktor, inş bebeğin sağlıkla kucağına gelir

kolay gelsin canım benim. biz daha okula verelimmi karar vermedik.
doğum tarihleri bir bir çıkıyor meydana. bakalım senle ben napacağız özellikle ben
1 numara 73 aylık oluyor ve hayli hayli yeterli geliyor. Erken okula başlatmak özellikle erkek çocuklar için pek önermiyorlar. Öğretmen bir kaç arkadaşım var, tüm öğrenciler 1.sınıfta okuma yazmayı öğreniyor sıkıntı 2-3 sınıfa geçince ilerleyen konuları geç kabarıyorlar ve sınıfın çok gerisinde kalıyorlar dedi. Hayırlısı olsun inşallah.
Çok geçmiş olsun canım benim uykusuzluk işine ben pek dayanamıyorum sinirlerim geriliyor ve çok mutsuz oluyorum

Allah kuzucuklara tez vakitte şifa versin canım. Dediğin gibi tam mevsimi. Allah sana sağlık versin ki hepsiyle güzelce ilgilenebilesin sendeki meraksizlik biraz da bende olsa bir tek benim mi kalan zaman gözüme geliyor acaba hepi topu beş hafta kaldı sanki dağlar dizili önümde gibi hissediyorum bazen niye ki

Sağol canım, senin doğum ne zaman, sezeryan olacaksın ya tarih ne dedi doktor, inş bebeğin sağlıkla kucağına gelir

Allah izin verirse 29 Nisan diye konuştuk canım. Daha önce başlarsa doğumum daha önce de olabilir. Amin inşallah hepimiz o sevinci mutluluğu doyasıya yaşayalım Rabbim evlatlarımızla bizi doğdukları günden onlardan ayrılacağımız güne kadar güldürsün inşallah.

Aman dikkat et canım Allah'ım şafi ismiyle şifa versin

Kızlar doktor fitil yazmıştı bana geçen kontrol de dün kullandım beyaz katı süt kesiği gibi bı akıntı geliyor sabahtan beri normal mi ki boyle yazmak istemezdim kusura bakmayın valla siz kullandınız mı diye sormak için yazıyorum

hayırlı güzel hafta sonları diliyorum canlar.
1.5 ay sonra kontrole gittim

çok çok şükürler olsun şükür namazı lazım bana

Bebeğim çok güzel gelişmiş
1.850 kg olmuş Allahım sana şükürler olsun.
arayı kapatmış maşallah subhanAllah.

doğum pozisyonunda. Doktorum çok güzel ilgilendi , tekrar 1 ay sonra gideceğim 37 haftada inşallah.

ultrasonda bakarken sırt üstü duramadım hemen yastık getirtti canım Doktorum

güler yüzü pozitif enerjisi ile beni çok mutlu etti.

ve kızım dilber dudaklarını uzatıp hareket ettirip durdu. büyükler gibi minik dudaklı olmayacak galiba. şeker kızım benim.

Sizler nasılsınız

Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin maşallah❤.Doktorunun ilgili olması gerçekten çok rahatlatıcı ve güven verici. Ben de çarşamba günü gidicem kontrole hepimiz güzel haberlerle gelelim.Bugün misafirim gelecek dün geceden tatlımı kurabiyemi yaptım bugün de temizliğim bitti kalanları da şimdi halledeyim dedim ama ayaklarım şişti uzanmak zorunda kaldım hemen. Bugünlerde en ufak yorulmada ayakta durmada hemen şişmeye başladı. Dikkat etmem lazım erken başladı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…