karapisso çok çok sevindim canım gözün aydın maşallah minik kızına annesine ne de güzel bir sürpriz yaptı kilosu gayet güzel daha da güzel haberler alırsın inşallah bir dahaki kontrolünde
Hifaa canım hiçbir bilgim yok fitilden olabileceğine dair ama nadiren de olsa benim de geliyor öyle inan artık o kadar normal karşılıyorum ki inşallah normaldir gerçekten
Nilayyy Allah kolaylıklar versin canım artık eski performanslar kalmamış bizde ben de kendime güvenip birtakım işlere kalkışıyorum ama bedenim uzun uzun sinyal veriyor yanlış yoldasın diye bebek görmeye gideceğim pazartesi günü hediyelik almaya çıkayım dedim eve bir geldim ki çatı kemiklerim dağılmış sanki bacaklarımı toparlayamiyorum. Dediğin gibi elim ayağım şişmiş yüzüğümü bile binbir güçlükle çıkardım parmağından Allah yardımcımız olsun şu son düzlükte
canım bende fitil kullanmıştım brnde de oluyorduKızlar doktor fitil yazmıştı bana geçen kontrol de dün kullandım beyaz katı süt kesiği gibi bı akıntı geliyor sabahtan beri normal mi ki boyle yazmak istemezdim kusura bakmayın valla siz kullandınız mı diye sormak için yazıyorum
oy maşallah
bayan dilber dudak
Ben gibi komşulara mesaj atsaydin ben cam siliyorum bir saate kadar yağmur yağar açık pencere varsa kapatın diyeazıcık düşünceli olmak lazım
@asitane161719 klasiktir bizim evde de ne zaman cam silinse yağmur yağar ardından.
canım benim inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız. Sende inşallah sağ salim alırsın kucağına. bakalım ilk sezeryan tecrüben nasıl olacak. inşallah ablamınki gibi olur hiç anlamazsın
bende inşallah kolayca hayırlısıyla atlatırım. 67 kğ olmuşum be yaaa
9 kg 10 olur yakında
ütü yapmam lazım ütü ama halim yok. Aksaray'a gittik bide yemek yemeğe
yeni geldik , çocukları yıkadım yenİ oturdum. inşallah bu gece rahat uyuruzz
Sen kotayı doldurmuşsun zaten bırak ütü de yarına kalsın.ben de şimdi oğlanı yıkadım yoruldum göbek izin vermiyor artık rahat hareket edeyim
İnşallah kuş gibi çıkarız hepimiz doğumlarımızdan.Çok değil bir ay sonra yavaş yavaş doğum haberleri almaya başlarız inşallah
evet ya bir ay sonra demi
sanki eski doğum tarihime geri yaklaşınca , doğumum yakın gibi geldi. Allahım sağlıklı afiyetli doğumlar nasip etsin. sen doktorundan memnunmusun?
doktorumla bugün doğum şeklini konuştuk.
iki evladımda doğduklarında kafalarının Sol tarafı şişti. bu doğum şeklim aynı olabilir kısmet neyse o, daha kolay olabilirde dedi. bekleyeceğiz bakalım Mevlam nasıl nasip edecek. inan iki evladım adına çok dualar ediyorum onlarada daha kolay bakabilmek adına daha sağlıklı ayaklanmak adına... hayırlısı ile.
bana gece deİyi akşamlar kızlaryoksa iyi geceler mi desem
Benim gecem saat 2den sonra başlıyor canım ondanbana gece deçamaşırları serdim uyumaya gidiyorum sanada iyi geceler
İyi geceler kızlar görevim başarıyla tamamlandı misafirlerimi uğurladım. Ama ben de bittim. Gelen misafirimin biri 3 yaşında diğeri 2 aylık iki çocuğu vardı biz masada yerken o kucağında çocukla yemeye çalışıyordu. Aklıma bebek arabam geldi onu getirdim ve içinde uyudu. Arkadaş da rahatça yemeğini yedi hem de bebeğine göz kulak oldu. Bebeğimin arabası ona nasip oldu ilk
İyi geceler kızlar görevim başarıyla tamamlandı misafirlerimi uğurladım. Ama ben de bittim. Gelen misafirimin biri 3 yaşında diğeri 2 aylık iki çocuğu vardı biz masada yerken o kucağında çocukla yemeye çalışıyordu. Aklıma bebek arabam geldi onu getirdim ve içinde uyudu. Arkadaş da rahatça yemeğini yedi hem de bebeğine göz kulak oldu. Bebeğimin arabası ona nasip oldu ilk
Doğum gerçekleşmeden doktorum hakkında net olamayacağım. Ama kontrolleri baz alarak bir şey söyleyecek olursam kesinlikle memnunum. Ben sormadan merak ettiğim her şeyi söylüyor konuşkan ve samimi. Soru sorduğumda da gayet güzel açıklıyor. Yakın zamanda bir arkadaşım kendisinde epidural normal doğum yaptı memnun kalmış. Kendisinin de bir evladı var sezaryenle doğum yapmış. Beni anlar diye ümit ediyorum. Kendisi de benimle aynı düşüncede o yüzden sezaryen konusunda netiz. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Canım her şey gönlüne göre olsun. Daha doğrusu gönlündeki hakkında hayırlı olsun inşallah. Evet normal doğum avantajlı çoğu zaman ama doğum bu çok özel bir hadise. Hiç belli olmuyor hangisi daha kolay daha sağlıklı geçecek. İnşallah en hayırlı olanı yaşarız bu konuda ve kalbimiz de buna razı olur. Ben de çok istiyorum çabucak ayaklanıp çocuklarımla ilgilenebilmeyi. İnşallah nasip olur.
niye 2 den sonra kız. ben uyuyorum ama bu kız aşağıda ya. sürekli uyandırıyor baskıdan. rahat edemiyorum.Benim gecem saat 2den sonra başlıyor canım ondansana iyi uykular x
inşallah doğumundan sonrada memnuniyetin devam eder.
senin ilk sezeryan olacak daha vanatajlısın. ve inanıyorum çabucak ayaklanır evlatarına bakarsın. hakkımızda hayırlısı olsn.
telefonumda mevcut sürekli baktığım foto. gün ışığının ilk dakikaları... sizlerle paylaşmak istedim. subhanAllah
o ilk ışığın huzuru bambaşka. kuzum bu kış evde toto göbüş büyütmekle geçti ondan bitmedi sanki ama şükürler olsun ilkbahar geldi dahada ısınır havalar rahat ederiz inşallah.İnsanın içini açan bir kare gerçektenben de severim günün ilk ışıklarını hatta hemen perdeleri açarım ki eve girsin güneş diye. O yüzden bu kez çok özledim güneşi kış geçmek bilmedi bana sanki. Şükür havalar güzelleşmeye başladı yavaş yavaş. Yağsa bile uzun sürmüyor artık güneş kendini unutturmuyor hamdolsun.
Uyuyamıyorum ki yatıyorum dönüp duruyorum yataktaniye 2 den sonra kız. ben uyuyorum ama bu kız aşağıda ya. sürekli uyandırıyor baskıdan. rahat edemiyorum.
Benim ilk dogumumda sezeryanla epidural anestezi yapıldı onda da iğneyi ilk asistan yapmaya kalktı yanlış yere sokmuş iğneyi ama enjekte edemedi narkoz u sonra uzman geldi o yaptı bir sorun yaşamadım çok ağrı çekmedim ama o asistanin yaptığı hata yüzünden 4 saat cikarmadilar beni odama tamamen hislerimin yerine gelmesini beklediler ki bu hatalı enjeksiyonlar da felç riski varmis öyle bir durum oluştu mu diye ondan önce de bir kürtaj oldum onda genel anesteziydi baş ağrısı beni mahvetti onda dao ilk ışığın huzuru bambaşka. kuzum bu kış evde toto göbüş büyütmekle geçti ondan bitmedi sanki ama şükürler olsun ilkbahar geldi dahada ısınır havalar rahat ederiz inşallah.
kızını kucağına alınca unutursun ağrı sızı kalmaz. hatta bende hemen ayağı kalkanlardanım. 2 . sezeyanda anestezinın yan etkisi beni yatağa mahkum etti. baş ağrısı baygınlık dercesinde oldu. yemek bile yiyemedim ellerimi kullanamadım ayağı kalkmak bi kenara başımı tutamadımhalbuki ablam 3 kez sezeryan oldu böyle bişey yaşamadı işte binde bir olan bir yan etki bana denk geldi. kimiside anestezi uzmanı düzgün iğne yapmamış dedi kaçak yapmış omurgadan. genel anestezide yaşamadım böyle bir sorun.
Allah kolaylık versin bu konuyuda eklemiş oldum. aman dikkat edin genel anestezi yan etkisiz en iyisi bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?