Oy canım benim gözün aydın hep böyle güzel haberler al en güzel şekilde kavuş o dilber dudaklı prenses ehayırlı güzel hafta sonları diliyorum canlar.
1.5 ay sonra kontrole gittim
çok çok şükürler olsun şükür namazı lazım bana
Bebeğim çok güzel gelişmiş
1.850 kg olmuş Allahım sana şükürler olsun.
arayı kapatmış maşallah subhanAllah.
doğum pozisyonunda. Doktorum çok güzel ilgilendi , tekrar 1 ay sonra gideceğim 37 haftada inşallah.
ultrasonda bakarken sırt üstü duramadım hemen yastık getirtti canım Doktorum
güler yüzü pozitif enerjisi ile beni çok mutlu etti.
ve kızım dilber dudaklarını uzatıp hareket ettirip durdu. büyükler gibi minik dudaklı olmayacak galiba. şeker kızım benim.
Sizler nasılsınız
Çok sağol canım büyük ihtimalle öyle kontrole ne zaman gitmeliyim bilmiyorum ama sen kadar da uzun ara veremem herhaldeamin bize güzel başladı şükürler olsun.
alıntı fitildendir muhakkak. artarsa gidersin doktoruna. çok geçmiş olsun kuzum .
Kilo aldıkça ayak şişmesi daha çabuk oluyor maalesef ama dinlenince geçiyor çok şükürCanım çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin maşallah❤.Doktorunun ilgili olması gerçekten çok rahatlatıcı ve güven verici. Ben de çarşamba günü gidicem kontrole hepimiz güzel haberlerle gelelim.Bugün misafirim gelecek dün geceden tatlımı kurabiyemi yaptım bugün de temizliğim bitti kalanları da şimdi halledeyim dedim ama ayaklarım şişti uzanmak zorunda kaldım hemen. Bugünlerde en ufak yorulmada ayakta durmada hemen şişmeye başladı. Dikkat etmem lazım erken başladı sanki.
Canım çok sevindim güzel haberlerle gelmişsin maşallah❤.Doktorunun ilgili olması gerçekten çok rahatlatıcı ve güven verici. Ben de çarşamba günü gidicem kontrole hepimiz güzel haberlerle gelelim.Bugün misafirim gelecek dün geceden tatlımı kurabiyemi yaptım bugün de temizliğim bitti kalanları da şimdi halledeyim dedim ama ayaklarım şişti uzanmak zorunda kaldım hemen. Bugünlerde en ufak yorulmada ayakta durmada hemen şişmeye başladı. Dikkat etmem lazım erken başladı sanki.
Oy canım benim gözün aydın hep böyle güzel haberler al en güzel şekilde kavuş o dilber dudaklı prenses e
Çok sağol canım büyük ihtimalle öyle kontrole ne zaman gitmeliyim bilmiyorum ama sen kadar da uzun ara veremem herhaldeiyi sabırlısın maşallah
kızlar kızımın dudak resmini yollayayım Sizede
Yolla canım görelim dilber dudağını
Hay maşallah kime öpücük atar ki teyzesinin kuzu
bayan dilber dudak
Canım çok teşekkür ederim inşallah. Ellerim öyle şişmedi tabii kilo alınca biraz kalınlaştı ama daha çok ayak bileklerim şişiyor. O da ayakta kalınca veya yorulunca oluyor daha çok.evet canım doktor çok önemli. rahatlatıyor insanı, anneler rahat oluncada bebekler güzel gelişiyor .
ayakaların erken şişeye başlamış. ellerine varmı ödemmi acaba yoksa ayakta fazla kalmaktanmı?
inşallahçarşamba günü güzel haberler alırız canım benim.
Evet kilo aldım epey ben de ona bağlıyorum. Çok teşekkür ederim canımKilo aldıkça ayak şişmesi daha çabuk oluyor maalesef ama dinlenince geçiyor çok şükür ❤ kolay gelsin canım sana da
Ben gibi komşulara mesaj atsaydin ben cam siliyorum bir saate kadar yağmur yağar açık pencere varsa kapatın diyekarapisso o neydi gız maşallah deniz kızı geliyor herhalde balık gibi dudaklar Allah nazarlardan saklasın ☺ benimki bırak dudağını burnunu bille göstermedi bu kez
Nilayyy al benden de o kadar. Eşime kalsa kendimi boşa yoruyorum ama o kadar huzursuz oluyorum ki pis ve dağınık bir evde. Az önce cam sildim perdeler yıkanıyor makinada daha on dk geçti geçmedi sağanak yağmur yağıyor ben cam silerken hava gayet güneşliydi oysa
karapisso o neydi gız maşallah deniz kızı geliyor herhalde balık gibi dudaklar Allah nazarlardan saklasın benimki bırak dudağını burnunu bille göstermedi bu kez
Nilayyy al benden de o kadar. Eşime kalsa kendimi boşa yoruyorum ama o kadar huzursuz oluyorum ki pis ve dağınık bir evde. Az önce cam sildim perdeler yıkanıyor makinada daha on dk geçti geçmedi sağanak yağmur yağıyor ben cam silerken hava gayet güneşliydi oysa
o neydi gızzzzkarapisso o neydi gız maşallah deniz kızı geliyor herhalde balık gibi dudaklar Allah nazarlardan saklasın benimki bırak dudağını burnunu bille göstermedi bu kez
canım ayakta durmaktan oluyorsa kendini yormamaya çalış. kolay değil tabi ama dikkat et.Canım çok teşekkür ederim inşallah. Ellerim öyle şişmedi tabii kilo alınca biraz kalınlaştı ama daha çok ayak bileklerim şişiyor. O da ayakta kalınca veya yorulunca oluyor daha çok.
Hay maşallah kime öpücük atar ki teyzesinin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?