Mühendisinoglu listesini vatsap grubuma bi arkadaşım atmıştı. O listedeki ürünlerin bir çoğunu denedim ve malesef temiz dedikleri de kimyasallıHayırlı Günler Kızlar
Güne enerjik başladım ama sanırım an itibariyle tükendim. Minik minik adımlarla temizliğe devam.
Ben bebek deterjanı olarak Dalan zeytinyağlı granül sabun kullandım bilenler vardır mutlaka muhendisinoglu hesabında yıldızlar listesindeydi içerik olarak temizmiş. Kendi çamaşırlarımız için de boron kullanıyorum . Bebek deterjanı almamış olsaydım yerine boron da kullanabilirdim onun da içeriği temiz
Mühendisinoglu listesini vatsap grubuma bi arkadaşım atmıştı. O listedeki ürünlerin bir çoğunu denedim ve malesef temiz dedikleri de kimyasallıo listedeki en berbat olanı roxy! Kimyasal olmasını geçtim aşırı parfüm kokulu! Malesef dalan ürünleride öyle
meraycan merhaba ben bugun 32. hafta çalışabilir raporumu aldım doktorum asprini bırak dedi sen de durumlar nasıl ?Merhaba kızlar yazdıklarınız okuyorum ama çok fazla yazamıyorum kusura bakmayın. Sorum olacaktı size , bebek kıyafetlerini ne ile yıkadınız boron iyi diye duydum bebek deterjanlarında parfüm olduğu için önermiyorlar granül sabunlarda da çift durulama yapmak gerekiyormuş siz nasıl yaptınız.
Önceden beyazlarımı ariel matikle yıkardım. Tabi oğlanların çamaşırlarına da daha beyaz olsunlar diye azıcık katardım. 2 numaraya alerji testi yaptırdık ve doktor sanirim ariel kullanıyorsunuz deyince bi afalladım nerden biliyorsunuz dedim. Sonuçlarda ariel futur çıkmış deyince şoka girdimZaten kendisi de belirtiyor düşük oranda da olsa kimyasal içeriklerini. O yüzden özellikle granül sabunlarda çift durulama yapılmasını öneriyor. yıldızlar listesine giren ürünlerde bile az da olsa kimyasal var. Bir de girmeyen ürünler... Düşünmek bile istemiyorum.
yok hala şiş. oğlumdada yaşamıştım. bakalım ağrımasında geçer elbet.karapisso bi kaç gündür ben de öyleydim bugün daha iyiyim. Bahar yorgunluğundan mı acaba. Dün ayaklarımda ödem var sanki demiştin geçti mi? Benim ayak bileğimdeki ödem geçti çok şükür ayaklarını uzatarak oturmak bol su içmek gerçekten iyi geliyor.
Kız çocuklarını giydirmek saçlarını yapmak çok zevkli geliyor bana. Ama şimdi oğlanlar da çok süslü maşallahHatta kimileri kızlardan daha çok dikkat ediyor kendine senin oğluşun da bakımlı olacak demek ki. Ben lisede çalışıyorum bizim oğlanlar maşallah saç baş kılık kıyafet için epey uğraşıyorlar. Saçını yapmak için sabahın 6 sında kalkan vardı. Devir değişti tabii
Hayırlı Günler Kızlar
Güne enerjik başladım ama sanırım an itibariyle tükendim. Minik minik adımlarla temizliğe devam.
Ben bebek deterjanı olarak Dalan zeytinyağlı granül sabun kullandım bilenler vardır mutlaka muhendisinoglu hesabında yıldızlar listesindeydi içerik olarak temizmiş. Kendi çamaşırlarımız için de boron kullanıyorum . Bebek deterjanı almamış olsaydım yerine boron da kullanabilirdim onun da içeriği temiz
Maşallah canım ya ❤ hele sağlıkla hayırlısıyla bi dünyaya gelsinler her şey çok çok daha güzel olacak inşallah ❤
Eti Matik beyazlarımı bildiğin sarartmistiarada çamaşır suyu ekleyip 2 yıkama yapıyordum. Boron oğlanın atletindeki lekeleri hep çıkarmış. Baya memnun kaldım açıkçası. Tek sıkıntı kokusu hiç yok. Bizim köyü renkli çamaşırlar kötü kokuyor onun için dalın bebekler için yunusatici kullanıyorum. Bitince green clean'in yumusaticisini alacam.
Bugün bende halsizim. Karnım kasiklarim bi yerlerim hep ağrıyoryatıyorum. 2 numarayla öğlen uykusuna yatacam..yoksa kendime gelemeyecem. 1 numaraya söz verdim okul çıkışı seni bisiklet sürmeye goturecem diye..enerjiye ihtiyacım var
Günaydın tatlım. Hiç hiç öyle düşünme. Çocuk doğduktan sonra ben daha düzenli bir hayata kavuştum acikcasi. Şuanda hiç uyuyamiyorum, yediğim her şey mideme dokunuyor afedersin midem ağzıma geliyor, ağrı sızı ve agirlasmayi soylemiiim bile.. biran önce doğsa da bi rahat uyusam yesem içsem hafiflesem diyorumher şeyde olduğu gibi anneliğe alışmakta biraz zaman alıyor. Inşallah hemencik alışırsın. Ilk basta haşlanmış yumurta 1 bardak süt ayakta hızlıca ne varsa yeme şeklinde olur belki ama sonradan her şey düzene girer
Önceden beyazlarımı ariel matikle yıkardım. Tabi oğlanların çamaşırlarına da daha beyaz olsunlar diye azıcık katardım. 2 numaraya alerji testi yaptırdık ve doktor sanirim ariel kullanıyorsunuz deyince bi afalladım nerden biliyorsunuz dedim. Sonuçlarda ariel futur çıkmış deyince şoka girdimekstra durulama falan yapmama rağmen düşün içindeki kimyasalligi
Canım normal artık onlar. Neredeyse son ayımız.. Benim bir sonraki kontrolüm 1 nisan inşallah canım..h
hayırlı geceler canım çok şükür iyiyim . ayaklarında az ödem fark ettim biraz evvel. .çok ayakta kalamaltandır umarım.
senin bir dahaki kontrol ne zaman?
Canım benim 1 Nisan kontrolüm bende çalışamaz raporu alıcam O gün sorucam bende tekrar doğuma kadar demişti ama bakalım şimdi ne dicek haber veririm ben sana ...meraycan merhaba ben bugun 32. hafta çalışabilir raporumu aldım doktorum asprini bırak dedi sen de durumlar nasıl ?
Saol kuzum çok da yemedim ama arada oluyor bana öyle Allah'ım hayırlısıyla saglikla doğurmak nasip etsin hepimize şikayetler artmaya başladı da hayırlısıHifaa geçmiş olsun canım. acaba çokmu yedin rahatsız oldun ?
Merhaba kızlar yazdıklarınız okuyorum ama çok fazla yazamıyorum kusura bakmayın. Sorum olacaktı size , bebek kıyafetlerini ne ile yıkadınız boron iyi diye duydum bebek deterjanlarında parfüm olduğu için önermiyorlar granül sabunlarda da çift durulama yapmak gerekiyormuş siz nasıl yaptınız.
ya eşimine bütün atlatlerini attım sarardılar diye. zamanla bizimkileride sarartıyor. asitli teri ve herşeyinin ömrü kısa oluyor. kızın badileri lekeli..inan kıyafet atıyorum sürekli. yüzüne bakılacak gibi değiller. ve İstanbulda nemli. koku yapabiliyor arada bir. bazen 90 da bile yıkıyorum beyazları ama kokular gitmiyor. .özellikle havlular ne yaptıysam çözüm olmadı
inşallah oğullarınla güzel vakit geçirirsin tatlım.
Canım bendede çamaşırlar kuruyunca ağır koku oluyodu yikadiklarimi tekrar yıkıyodum, nemden tuhaf kokuyordu özellikle havlu ve yakalı tişörtlerçamaşır kurutma makinesi alarak çözümü buldum dünyanın en büyük rahatligindan birisi. Yumusaticisiz ama yumuşacık çamaşırlar. Sertleşen havlularim yenilendi resmen, koku yok rahatladım canım. Benim çözümüm bu oldu
İnşallah alışırım canım hanilelik beni yormadı çok ağır bir hamilelik geçirmedim o yüzden rahatımMaşallah canım ya ❤ hele sağlıkla hayırlısıyla bi dünyaya gelsinler her şey çok çok daha güzel olacak inşallah ❤
Eti Matik beyazlarımı bildiğin sarartmistiarada çamaşır suyu ekleyip 2 yıkama yapıyordum. Boron oğlanın atletindeki lekeleri hep çıkarmış. Baya memnun kaldım açıkçası. Tek sıkıntı kokusu hiç yok. Bizim köyü renkli çamaşırlar kötü kokuyor onun için dalın bebekler için yunusatici kullanıyorum. Bitince green clean'in yumusaticisini alacam.
Bugün bende halsizim. Karnım kasiklarim bi yerlerim hep ağrıyoryatıyorum. 2 numarayla öğlen uykusuna yatacam..yoksa kendime gelemeyecem. 1 numaraya söz verdim okul çıkışı seni bisiklet sürmeye goturecem diye..enerjiye ihtiyacım var
Günaydın tatlım. Hiç hiç öyle düşünme. Çocuk doğduktan sonra ben daha düzenli bir hayata kavuştum acikcasi. Şuanda hiç uyuyamiyorum, yediğim her şey mideme dokunuyor afedersin midem ağzıma geliyor, ağrı sızı ve agirlasmayi soylemiiim bile.. biran önce doğsa da bi rahat uyusam yesem içsem hafiflesem diyorumher şeyde olduğu gibi anneliğe alışmakta biraz zaman alıyor. Inşallah hemencik alışırsın. Ilk basta haşlanmış yumurta 1 bardak süt ayakta hızlıca ne varsa yeme şeklinde olur belki ama sonradan her şey düzene girer
karapisso içinden bir şey yapmak gelmediği zaman en güzeli gerçekten de bir şey yapmamak ama çoğu zaman mecburiyetlere kurban gidiyoruz orası ayrı ben iki üç gün arayla bir odanın camını silip perdelerini yıkıyorum kaplumbağa gelse benden önce bitirir temizliği ama memnunum halimden çok yorulmaya gerek yok yavaş yavaş iyi böyle
Pisikedii ben de senin gibi kokusuz çamaşırlardan biraz dertliyim aslında evet kimyasalsız hayat en ideali ama o çamaşırlar yumuşatıcı kullanmadan sanki yikanmamis gibi kokuyor. Hele bir de havalar yağışlı olduğunda evde kurutuyoruz ya bazen daha çekilmez oluyor. Kimyasal olmadan güzel kokmasini nasıl sağlayacağız
karapisso içinden bir şey yapmak gelmediği zaman en güzeli gerçekten de bir şey yapmamak ama çoğu zaman mecburiyetlere kurban gidiyoruz orası ayrı ben iki üç gün arayla bir odanın camını silip perdelerini yıkıyorum kaplumbağa gelse benden önce bitirir temizliği ama memnunum halimden çok yorulmaya gerek yok yavaş yavaş iyi böyle
Pisikedii ben de senin gibi kokusuz çamaşırlardan biraz dertliyim aslında evet kimyasalsız hayat en ideali ama o çamaşırlar yumuşatıcı kullanmadan sanki yikanmamis gibi kokuyor. Hele bir de havalar yağışlı olduğunda evde kurutuyoruz ya bazen daha çekilmez oluyor. Kimyasal olmadan güzel kokmasini nasıl sağlayacağız
yumuşatıcı bölümüne birkaç damla limon lavanta yağı ekleyebilirsin. ben oldum olası yumuşatıcı sevmem asıl o kokular bana kötü geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?