Mühendisinoglu listesini vatsap grubuma bi arkadaşım atmıştı. O listedeki ürünlerin bir çoğunu denedim ve malesef temiz dedikleri de kimyasallı o listedeki en berbat olanı roxy! Kimyasal olmasını geçtim aşırı parfüm kokulu! Malesef dalan ürünleride öyle

Zaten kendisi de belirtiyor düşük oranda da olsa kimyasal içeriklerini. O yüzden özellikle granül sabunlarda çift durulama yapılmasını öneriyor. yıldızlar listesine giren ürünlerde bile az da olsa kimyasal var. Bir de girmeyen ürünler... Düşünmek bile istemiyorum.

meraycan merhaba ben bugun 32. hafta çalışabilir raporumu aldım doktorum asprini bırak dedi sen de durumlar nasıl ?

Önceden beyazlarımı ariel matikle yıkardım. Tabi oğlanların çamaşırlarına da daha beyaz olsunlar diye azıcık katardım. 2 numaraya alerji testi yaptırdık ve doktor sanirim ariel kullanıyorsunuz deyince bi afalladım nerden biliyorsunuz dedim. Sonuçlarda ariel futur çıkmış deyince şoka girdim ekstra durulama falan yapmama rağmen düşün içindeki kimyasalligi

yok hala şiş. oğlumdada yaşamıştım. bakalım ağrımasında geçer elbet.

ya çok bakımlıdır oğluşum
ama sonra aklıma geldi gece geç uyudu sabah uykusuz olunca neye ağlasam diye düşündü herhalde. kıyafetine ağladı durdu

bundan sonra rahat rahat yer içer dinlenirsin. .inşallah doğumdan sonrada herşey yolunda düzenli olur. aşılıyor insan herşeye
şükürler olsun.

hayırlı günler canım. kolay gelsin. ben hiç temizlik yapmak istemiyorum yemek ütü hiç bi iş

havaların etkisi ile uyumak istiyorum sadece
ama mecbur yapıyorum.

ya eşimine bütün atlatlerini attım sarardılar diye. zamanla bizimkileride sarartıyor. asitli teri ve herşeyinin ömrü kısa oluyor. kızın badileri lekeli..inan kıyafet atıyorum sürekli. yüzüne bakılacak gibi değiller. ve İstanbulda nemli. koku yapabiliyor arada bir. bazen 90 da bile yıkıyorum beyazları ama kokular gitmiyor. .özellikle havlular ne yaptıysam çözüm olmadı

inşallah oğullarınla güzel vakit geçirirsin tatlım.

kimyasallardan çektiğimiz nedir ya. doğa insan yaşayan ne varsa zehirliyor. .ve hala alıyor yurdumun insanı. anlat anlat boş. zararlı zararlı!
egzeması var gene alıyor ya..inanılmaz bi iş bu. akıl kârı değil demi ?

Alan halimiz iyi etsin..Size bize hepimize şifa versin ferasetimizi arttırsın amin

meraycan merhaba ben bugun 32. hafta çalışabilir raporumu aldım doktorum asprini bırak dedi sen de durumlar nasıl ?
Canım benim 1 Nisan kontrolüm bende çalışamaz raporu alıcam O gün sorucam bende tekrar doğuma kadar demişti ama bakalım şimdi ne dicek haber veririm ben sana ...

Ben green clean aldim, içeriği temiz, koku falan da yok. Kendi camasirlarimi havlu ve nevresimleri de onda yıkıyorum artik. CarrefourSA da satılıyor, ama ben indirimli bime gelmişti stok yapmıştım. Bebekler için olanını aldım lavanta yağı var içinde ağırmi kokar acaba dedim ama hiç koku yok, bende astım hastasıyım bu açıdan da çok beğendim.butun ürünleri çok iyiymiş içerik olarak .
Dalin üni baby falan hepsinde kimyasal parfüm var minicik bebeğim 7/24 yapay kokuya maruz kalmasin diye bakım ve kişisel malzemelerini çok araştırarak tercih ettim. Koku bana da yasak olduğu için ayrıca önemliydi.
Ama genelde özellikle buram buram parfüm kokulu ürünler tercih ediliyor :)

Canım bendede çamaşırlar kuruyunca ağır koku oluyodu yikadiklarimi tekrar yıkıyodum, nemden tuhaf kokuyordu özellikle havlu ve yakalı tişörtler çamaşır kurutma makinesi alarak çözümü buldum dünyanın en büyük rahatligindan birisi. Yumusaticisiz ama yumuşacık çamaşırlar. Sertleşen havlularim yenilendi resmen, koku yok rahatladım canım. Benim çözümüm bu oldu

aaa bak şaşırdım bu işe. imkanım olsà alırım kız.

İnşallah alışırım canım hanilelik beni yormadı çok ağır bir hamilelik geçirmedim o yüzden rahatımşimdi izindeyim ya çocuk olunca ve çalışmaya başlayınca bu rahatlığı bulamayacağım diye düşündüm. Hayırlısı sağlıklı olsun da varsın yorucu bir hayat olsun bu da ayrı bir tat.

kızımla birlikte uyuduk iyi geldi kızlar.
A asitane161719 sen nasılsın naptın kuzum, kız bugün 3 gibi uyumaya çalıştım öğlen bebeğim öyle vurdu öyle tepti ki ilk kez yaşadım böyle sert hareketi şükürler olsun sonra hıçkırmaya başladı uyumuşum o ara

Hifaa sonlara geldik dediğin gibi illaki olacak ağrı sızı ama uyku uyuyamamak zor . düşününce bir hikmeti var, doğumdan sonra uykusuz gecelere hazırlık

inşallah uyuyan emen bebişlerimiz olur.

karapisso içinden bir şey yapmak gelmediği zaman en güzeli gerçekten de bir şey yapmamak ama çoğu zaman mecburiyetlere kurban gidiyoruz orası ayrı ben iki üç gün arayla bir odanın camını silip perdelerini yıkıyorum kaplumbağa gelse benden önce bitirir temizliği ama memnunum halimden çok yorulmaya gerek yok yavaş yavaş iyi böyle

Pisikedii ben de senin gibi kokusuz çamaşırlardan biraz dertliyim aslında evet kimyasalsız hayat en ideali ama o çamaşırlar yumuşatıcı kullanmadan sanki yikanmamis gibi kokuyor. Hele bir de havalar yağışlı olduğunda evde kurutuyoruz ya bazen daha çekilmez oluyor. Kimyasal olmadan güzel kokmasini nasıl sağlayacağız

yumuşatıcı bölümüne birkaç damla limon lavanta yağı ekleyebilirsin. ben oldum olası yumuşatıcı sevmem asıl o kokular bana kötü geliyor.

içimden gelemesede mecbur yapıyorum dediğin gibi mecburiyete kurban gidiyoruz
arada bi oluyor işte.

halilalr ve koltuklar temizlik bekliyor ağır iş yani yapamayınca fena oluyorum.
iki ucu bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…