- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Canım artık 37 hafta dolana kadar ciğer geliştirici yapılabiliyormuş. Hiçbir zararı yok bilakis faydası var dedi doktor. Tedbir amaçlı yaptırdım ben de. Açıkçası şimdi biraz daha rahatladı içim. Benim de bugün kasılmalarım oldu nst sırasında baktım 30 civarındaydıCanım 37. Hafta icindesin, ciğer geliştiriciye gerek varmı ki? Bende cuma gitcem alttan muayene edecek kesin, 4 defa nst ye girdim hepsinde kasılmalar çıktı. Birkaç gündür arttı ,bugün de sağlık ocağında ebeye gittim. Ebe acı esigin düşükse çok hissedebilirsin dedi,bazen kasılmaları çok olup hiç hissetmeyenn de oluyo dedi. Ama o batmalar nasıl hissedilmez ki, acı esigiyle alakası yoktur bence,resmen biri alıp igneliyor gibi,hissetmemek mümkün değil:) bugün gidecektim doktora sonra vazgeçtim,geç olsun biraz daha dedim. Sanki gidince açıklığın baya var diyecekmis gibi geliyor, bakalım hissettiklerimle, doktorun söyledikleri aynı mı olacak. Hatta yatış yapicaz dogurucaksin falan dermi acaba diye bile düşünüyorum,sancılarım vurdukça:) inş sağlıkla hayırla olur herşey

Kontrole gittiğimizde her şey olabilir hazırlıklı olmalıyız artık. Eğer dayanabilirsek ben de bir dahaki kontrolde doğuma alır diye düşünmeye başladım suyu da azalmaya başlamış zaten. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.