• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım 37. Hafta icindesin, ciğer geliştiriciye gerek varmı ki? Bende cuma gitcem alttan muayene edecek kesin, 4 defa nst ye girdim hepsinde kasılmalar çıktı. Birkaç gündür arttı ,bugün de sağlık ocağında ebeye gittim. Ebe acı esigin düşükse çok hissedebilirsin dedi,bazen kasılmaları çok olup hiç hissetmeyenn de oluyo dedi. Ama o batmalar nasıl hissedilmez ki, acı esigiyle alakası yoktur bence,resmen biri alıp igneliyor gibi,hissetmemek mümkün değil:) bugün gidecektim doktora sonra vazgeçtim,geç olsun biraz daha dedim. Sanki gidince açıklığın baya var diyecekmis gibi geliyor, bakalım hissettiklerimle, doktorun söyledikleri aynı mı olacak. Hatta yatış yapicaz dogurucaksin falan dermi acaba diye bile düşünüyorum,sancılarım vurdukça:) inş sağlıkla hayırla olur herşey
Canım artık 37 hafta dolana kadar ciğer geliştirici yapılabiliyormuş. Hiçbir zararı yok bilakis faydası var dedi doktor. Tedbir amaçlı yaptırdım ben de. Açıkçası şimdi biraz daha rahatladı içim. Benim de bugün kasılmalarım oldu nst sırasında baktım 30 civarındaydı 😂 ben daha güçlü hissetmiştim halbuki 😂 ben açılmanın olduğunu daha çok aşağıya olan baskıdan hissettim aslında. Eğer 3 cm den fazla olsaydı doğuma alacaktı doktor beni bugün. Çok şükür hala yolumuz varmış.

Kontrole gittiğimizde her şey olabilir hazırlıklı olmalıyız artık. Eğer dayanabilirsek ben de bir dahaki kontrolde doğuma alır diye düşünmeye başladım suyu da azalmaya başlamış zaten. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. 💕👍

Canım artık 37 hafta dolana kadar ciğer geliştirici yapılabiliyormuş. Hiçbir zararı yok bilakis faydası var dedi doktor. Tedbir amaçlı yaptırdım ben de. Açıkçası şimdi biraz daha rahatladı içim. Benim de bugün kasılmalarım oldu nst sırasında baktım 30 civarındaydı 😂 ben daha güçlü hissetmiştim halbuki 😂 ben açılmanın olduğunu daha çok aşağıya olan baskıdan hissettim aslında. Eğer 3 cm den fazla olsaydı doğuma alacaktı doktor beni bugün. Çok şükür hala yolumuz varmış.

Kontrole gittiğimizde her şey olabilir hazırlıklı olmalıyız artık. Eğer dayanabilirsek ben de bir dahaki kontrolde doğuma alır diye düşünmeye başladım suyu da azalmaya başlamış zaten. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. 💕👍

Bende de aşırı baskı var,sanki aşağı doğru bişey itiyor gibi, acayip merak içindeyim kontrol için.:)

R rkndmt karapisso karapisso @luckyfish_2019 Hifaa Hifaa Pisikedii Pisikedii @fridakahlo62 ve etiketlemeyi unuttuğum diğer tüm arkadaşlar 💗

Kontrolden geldim. Kızımın pek sabrı kalmamış gibi görünüyor. Daha da aşağıya inmiş bu hafta. Doktor açıklığa da bakmak istedi 1.5 cm açıklık var. Bu açıklıkla bir iki hafta daha idare edebilirmişiz aslında ama durumumuz meçhul olduğu için ciğer geliştirici yazdı doktor. İki dozunu bugün vurdurdum. Diğer ikisini de yarın yaptıracağım. Bu arada nst temiz. Bilemiyorum bizi nasıl günler bekliyor. Sizlerden dua istiyorum inşallah sağlıkla hayırla kavuşurum meleğime.
İnş sağlıkla gelir... kaçıncı haftadasın ki ciğer geliştirici verdi doktor

yavaş yavaş yolun sonuna doğru gidiyoruz kızlar. .hadi inşallah güzel bebeklerimizi kucakladığımız zamanlarda yazarız.
kendi adıma çok heyecanlıyım, bu kez nasıl gelecek kuzum. nasıl heycanlı duygu dolu günler bekliyor bizi. hayaller başladı bende.
35.haftayı görünce birde oğlum 38de gelmişti bir umut işte belki 3 hafta 4 hafta sonra...
🤗😍💕💖💗💞💕💖💗💞💕💖💗💞

cevap yazan bütün kızlara teşekkür ediyorum iyiki varsınız 🤗💖💗💕💞
inşallah yediğimiz içtiğimiz herşey bedenimize ruhumuza bebeklerimize şifa olur kan olur can olur.

A asitane161719 gönlüne göre güzellikler nasip etsin Yüce Rabbimiz 🤗
ne güzel artık için çok rahat etmiştir.
de haydi bundan sonra yat dinlen.
1.5 Cm bişey değil kalır o kız 29 nisana ben 2.5 3 Cm le On gün bekledim :KK70:
KEVOK KEVOK seninde az kaldı maşallah.
herşey yolunda gider hep beraber sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşallah.
benim kontrolüme daha 2 hafta var. bebeğim seninki gibi çok aşağıda A asitane161719 .
bakalım bana neler diyecek 2 hafta sonra.
37 haftada gideceğim inşallah.
Benimde son kontrolüm 22 Nisan da iki hafta sonra.. Bitirdik neredeyse son düzlüğe geldik çok şükür..

A asitane161719 hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin canım inşallah biraz daha bekler.1-2 cm açıklıkla bekleyen çok varmış inşallah sen de onlardan olursun.
KEVOK KEVOK senin de bebeğin sağlıkla gelsin inşallah gözün aydın diyelim.
Benim de kontrolüm yarın kızlar bakalım doktor ne diyecek. Hepimize sağlık versin Allah. Bebeklerimizi bize bağışlasın.
Hadi sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..

Daha önce makatımdan ameliyat geçirmiştim. İlk doğumumda makat dikişlerim patladı normal doğumdu. Genel Cerrahi doktorum bir daha normal doğurmayı yasakladı. Yoksa maşallah su gibi doğuruyorum. Çok hızlı açılmam oluyor.. Tek istediğim ikimiz de sağlıkla kavuşalım
Hakkımızda en hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olsun canım ❤️

Kontrolün cuma günüydü değil mi 😊 hakikaten bir de doğuruyormuşsun 😂 hiç belli olmaz bu doğum işleri 🤭

Evet kesinlikle canım,yani sanki en fazla 2 haftadaha durabilirim gibi geliyor, insan biraz durumunu anlıyor sanırım, su yavrumun tulumlari gelsin de bir:) bir onlar eksik

Evet kesinlikle canım,yani sanki en fazla 2 haftadaha durabilirim gibi geliyor, insan biraz durumunu anlıyor sanırım, su yavrumun tulumlari gelsin de bir:) bir onlar eksik
Ne zaman geliyor inşallah tulumlar 😊

Bana da en fazla on günüm varmış gibi geliyor. Hatta haftaya kontrole diye gidip doğuracakmışım gibi hissediyorum. Tabi bekleyebilirsek o zamana kadar. O tarihe bile razıyım 😉😊

Back
X