Ay hadi hayırlısı sen de sayaç tut bakalım ne kadar sıklıkta oluyor kasılmalar. ben de ishal oldum ama çok karpuz yiyorum ondan da olabilirevet bugün uyarıda verdi doktorum. daha vakit var dedi ama bana göre çok vakit kalmadı. midemde bulanıyor çok fena.
ishal oldum alttan üstten ortadan
Düşündüğün için çok sağol.canım benim doğumun aktif olunca yaz. senin için ot suya koyacağım açılman doğumun kolay olsun diye.
Aminnn Allah razı olsun inşallah ikimiz de açılalım sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza. Güzel haberlerini bekliyorum.ooo çok güzel. sabaha kadar rahat.rahat açılırsın inşallah kardeşim
gelsin paşamız
bacım sıcak suya otur oturAy hadi hayırlısı sen de sayaç tut bakalım ne kadar sıklıkta oluyor kasılmalar. ben de ishal oldum ama çok karpuz yiyorum ondan da olabilirBu kasılmalar hala aynı devam ediyor ve sanki biraz daha şiddeti artıyor gibi en iyisi sıcak bir duş almak geçmezse takipte kalacağım.
Düşündüğün için çok sağol.
Meryem Ana otu ben de de var .
İnşallah sen olmayan birine kullan
Sıcak suya hiç oturmadım bak zeytinyağı da denemedim onları da yapayım madem. Bende papatya kurusu var onu suya koysam olur mu?bacım sıcak suya otur otur
duş almak değil möhömmmm olan orası gevşeyeceek sıcak suya otur içine papatya çayı ekle . çıkınca z.yağı sür. bunlar kolayca bebeğin çıkması için
Allah razı olsun canım bende de var meryem ana otu çantama atmıştım hemen.
kız senin haftalarda kıçımızı tırtttıkkkk bu haftalara kadar dursunlar deyeHe annem he hepiniz soğutun catlatin beni ,
Şaka maka Allah'ım sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah
Yok valla ablamiz da bende çok sabırsızız bir görsen 4 yaşındaki sıpa hesap soruyor bekliyorum bekliyorum çıkmıyor anne yeter artık diyekız senin haftalarda kıçımızı tırtttıkkkk bu haftalara kadar dursunlar deye
yerim seni ben ya.çok tatlısın.
Yok valla ablamiz da bende çok sabırsızız bir görsen 4 yaşındaki sıpa hesap soruyor bekliyorum bekliyorum çıkmıyor anne yeter artık diye
Allah'ım sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin sağlıklı şekilde ayıpsız amansız kucağımıza alıp evimize getirmek nasip etsin inşallahbizim abla'da kontrollerden dönerken niye kardeşim getirmedin ya uf ya diyor. bekliyoruz ailece sabırsızlıkla.
Allah'ım sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin sağlıklı şekilde ayıpsız amansız kucağımıza alıp evimize getirmek nasip etsin inşallahAllah'ım acılarını göstermesin
Merhaba iki gündür bebeğin hareketlerini yavaşlamıs hissediyordum yeri daraldı heralde ondan diye endişe etmemiştim bugün de sezeryan öncesi son kontrolüm vardı nst de çok hareket etmedi. Normalde çok hareketli bir bebek. Doktor bu sonuç çok iyi değil dedi öğleden sonra bir daha çağırdı. Eğer değişmezse yarın sezeryana alacakms pazartesi olacaktı normaldeiyi olsun da önemli değil çok morelim bozuldu ama anne olmak ne zormus
Bilmiyorum ki. 40 hafta dedikleri kız bebek icin de erkek icin ustune 10 gun daha mı eklenılıyor acabaBu 39. Haftası dolup doğmayan bebekler hep erkek mi acaba,,,???
Bilmiyorum ki. 40 hafta dedikleri kız bebek icin de erkek icin ustune 10 gun daha mı eklenılıyor acaba
Kızlar bu kasılmaların ağrısı şiddetlenmeye başladı adet ağrısından daha fazla hissediyorum hayırlısı duş aldım yattım uyumaya çalışıyorum ama ara ara vuruyor o zaman uyumak ne mümkün. Dua edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?