- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 43
- 37
Benimde yaş 30 Hamile kaldığım ay Ağustos :)33 yasindaysan erkek 34 yasindaysan kiz canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yaş 30 Hamile kaldığım ay Ağustos :)33 yasindaysan erkek 34 yasindaysan kiz canim
Canım günaydın. Yazını okurken ben de heyecanlandım. En güzeli cinsiyet belli olduktan sonra eşya bakmak dimi :) Çok şükür allaha bize böyle güzel hediye verdi.
Bende haftaya gidicem 11. haftanın içinde olucam, inşallah öğreniriz :)
Mutlaka yaz olur mu :) Yaa ne güzel heyecanlar bunlar. ALLLAH bozmasın sağlıkla gelsinler.İnş canım, bende 12 nin içinde olucam:) heyecanlıyım
Mutlaka yaz olur mu :) Yaa ne güzel heyecanlar bunlar. ALLLAH bozmasın sağlıkla gelsinler.
İnşallah canım, güzel haberlerle gel. Sağlıklı olsunlar da. Bende haftaya gideceğim , hafta bitimine doğru gideyim diyorum belki cinsiyet için bir şey der, ama bir taraftan da bekleyemiyorum :) Birde o son halini gördüğümden beri çok özlüyorumAy inş, pazartesi öğlen randevum, doktorumda tecrübeli gibi, inş hem sağlıklı olduğunu duyarım hemde cinsiyetini öğrenirim canım, merak içindeyim:))))
Günaydın canım. Görünür ben 4+6 da gördüm. Ama Anneye göre de değişebilir. Kimisi 5. haftada da görebiliyor.Günaydın arkadaşlar
4+ 5 de kese görünür mü?
Senin kiz gozukuyor cnmBenimde yaş 30 Hamile kaldığım ay Ağustos :)
Decaviti recetesiz eczanelerden alabiliyormuyuz acaba ? eleviti kullanmak istemiyorum çünkü. :)Merhaba
Bende de demir eksikligi var ben gebeligimin basindan beri decavit kullaniyordum doktorum Mom Vital Plus a gec dedi demir eksikligi icin..ben ikili test yaptiracagim ayrica ense kalinligi olculecekmis
Teşekkürler canım 33 yıl 10 ay yaşındayım bakalım ne olacak.33 yasindaysan erkek 34 yasindaysan kiz canim
Şimdiye kadar göbeğine baktığım kişiler doğru çıktı. Büyük çocuğuna bak bakalım onunki nasılGobek cevirme diye birsey duymustum.hatta bazi doktorlar dogumda yaparmis guya digeri baska dogsun diye onla mi alakali acaba kizlarim eve gelsin bende bakicsm.benimde 3uncu yolda
İnşallah güzel haberlerle gelirsin..Gunaydin kızlar bugün endokrinoloji doktoruna verdiğim tahliller çıkacak bana dua eder misiniz düşmüş olsun şu tiroit
Ic kismina mi bakicak yoksa dia sekline miŞimdiye kadar göbeğine baktığım kişiler doğru çıktı. Büyük çocuğuna bak bakalım onunki nasıl
Senin kiz gozukuyor cnm[/QUOT
yaaa :)))))))
Göbek çevresi yağlıysa üstten görünmeyebilir vajinal görünebilir.Günaydın arkadaşlar
4+ 5 de kese görünür mü?
Göbeğe bakınca açıklık bi tarafa doğru oluyor. Ya aşağıya ya yukarıya doğruIc kismina mi bakicak yoksa dia sekline mi
11-14 haftaları arasındakızlar 2 li -3 lü teste ne zaman gideceğiz tam olarak?
11-14 haftaları arasında
Ben 11. haftada gideceğim, doktor o zaman karar veririz demiştikızlar 2 li -3 lü teste ne zaman gideceğiz tam olarak?
canım ben,mde bakar mısın yaş 22 ağustos ayıSenin kiz gozukuyor cnm