- 15 Mayıs 2019
- 56
- 44
- 3
- 35
- Konu Sahibi BabyBoom2019
-
Allah’a emanet et embriyolarını yüzünü güldürür inşallah yürüyüş yapmayı unutma evde beş on dakikaMerhaba arkadaslar, ben de 2.kez transfer oldum 16mayısta 2 tane 5.gün embryosu koyuldu bu bekleme süreci çok zor geçiyo zaman durdu sanki
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bu kez umarım bizimle kalırlar onları bekliyoruzAllah’a emanet et embriyolarını yüzünü güldürür inşallah yürüyüş yapmayı unutma evde beş on dakika
Ne kadar güzel, sağlıcakla ilerleyen bir gebeliğiniz olsun ve mucizenizi yine sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahHanımlar merhaba transferim bayrama denk geliyor diye iptal etmiştik ve bu ay icin beklediğim reglim gecikti strestendir dedim ama içime birsey oldu tuhaftım test yaptım evde cirt çizgigüvenemedim gidip hemen kan verdim ve beta hcg 180 Suan sok içindeyim inanamıyorum nasıl olduğuna tuhaf duygular içindeyim. Dualarınızı bekliyorum ilk gebeliğim kürtajla sonlandırılmıştı lütfen dua edin benim icin Allah’ın vermiş olduğu bu mucizeyi hayırla sağlıkla gelişini bekleyim oda hayırlı sağlıklı olup gelsin
Çok heycanlıİyi akşamlar arkadaşlar. Benim de 10 Mayısta 2 embriyo transferim yapıldı. Çarşamba günü test tarihim inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Hanımlar merhaba transferim bayrama denk geliyor diye iptal etmiştik ve bu ay icin beklediğim reglim gecikti strestendir dedim ama içime birsey oldu tuhaftım test yaptım evde cirt çizgigüvenemedim gidip hemen kan verdim ve beta hcg 180 Suan sok içindeyim inanamıyorum nasıl olduğuna tuhaf duygular içindeyim. Dualarınızı bekliyorum ilk gebeliğim kürtajla sonlandırılmıştı lütfen dua edin benim icin Allah’ın vermiş olduğu bu mucizeyi hayırla sağlıkla gelişini bekleyim oda hayırlı sağlıklı olup gelsin
Amiin insallah dualarınızı eksik etmeyinNe kadar güzel, sağlıcakla ilerleyen bir gebeliğiniz olsun ve mucizenizi yine sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet Suan normal yolla oldu hala bende şaşkınım eşimin morfolojisinde problem vardı. Bayramdan sonra plan yaparken Suan beta bcg 180,50 yarin tekrar yaptiricam test ins yukselmistir ve sağlıklıdır lütfen dualarınızı eksik etmeyinNormal yoldan oldu yani? Ne kadar güzel bir haberinsallah saglikla devam eder tüp bebek yaptirma sebebiniz neydi?
Çok geçmiş olsun,zor bir durum ama vardır bunda da bi hayr, lütfen üzülmeyin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olurKimyasal gebelik yaşıyormuşumdeğerim iki gün sonra düştü ve kahverengi leke geldi cok acı bir durum ve artık güçlü olamıyorum
Acı bi durum bakış açınla alakalı. Kimyasal gebelikler doğayla bağdaşmayan ciddi özür ve anomalili bebeklerin erkenden aslında başlamadan sonlanması demek. Güzel tarafından bak hamile kalabiliyorsun. Çok geçmiş olsunKimyasal gebelik yaşıyormuşumdeğerim iki gün sonra düştü ve kahverengi leke geldi cok acı bir durum ve artık güçlü olamıyorum
Evet doğru diyorsun fazla heyecanlı davranıp kusuyorum hemen ama suanda daha iyiyim ve olumlu düşünebiliyorum.Acı bi durum bakış açınla alakalı. Kimyasal gebelikler doğayla bağdaşmayan ciddi özür ve anomalili bebeklerin erkenden aslında başlamadan sonlanması demek. Güzel tarafından bak hamile kalabiliyorsun. Çok geçmiş olsun
Merhabalar adetinize kaç gün kala transfer oldunuz veya transfer günü verildi acabaŞimdi ciktim doktordan, estrofeme basliyorum.Mayisin 20leri gibi transfer yapariz dedi
Merhabalar adetinize kaç gün kala transfer oldunuz veya transfer günü verildi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?