2019 Mayis ayinda dondurulmuş embriyo transferi yaptiracaklar gelin birlik olalim 😀

Arkadaşlar Lutinus progesteron fitil kullanan var mı? Bi çubuğu var onunla ileri bırakıyorum ve yarım saat kadar dinlenip öyle kalkıyorum birkaç saat içinde akıntı geliyor, bu normal mi?

Hanımlar merhaba transferim bayrama denk geliyor diye iptal etmiştik ve bu ay icin beklediğim reglim gecikti strestendir dedim ama içime birsey oldu tuhaftım test yaptım evde cirt çizgi güvenemedim gidip hemen kan verdim ve beta hcg 180 Suan sok içindeyim inanamıyorum nasıl olduğuna tuhaf duygular içindeyim. Dualarınızı bekliyorum ilk gebeliğim kürtajla sonlandırılmıştı lütfen dua edin benim icin Allah’ın vermiş olduğu bu mucizeyi hayırla sağlıkla gelişini bekleyim oda hayırlı sağlıklı olup gelsin

Merhaba arkadaslar, ben de 2.kez transfer oldum 16mayısta 2 tane 5.gün embryosu koyuldu bu bekleme süreci çok zor geçiyo zaman durdu sanki

Merhaba arkadaslar, ben de 2.kez transfer oldum 16mayısta 2 tane 5.gün embryosu koyuldu bu bekleme süreci çok zor geçiyo zaman durdu sanki
Allah’a emanet et embriyolarını yüzünü güldürür inşallah yürüyüş yapmayı unutma evde beş on dakika

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim de 10 Mayısta 2 embriyo transferim yapıldı. Çarşamba günü test tarihim inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Arkadaşlar merhaba... Benim de bu ay dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşecek, Ankara’da bir merkezde yaptırıyoruz ve adetin 3. Gününden sonra estrofem (sabah 1 akşam 1) kullanmaya başladım, geçen aydan beri de folibol (folik asit) kullanıyorum, adetin 11. Gününden beri de estrofemi sabah 1+1 akşam 1+1 olmak üzere kullanmaya devam ettim ve corasprin kullanmaya başladım 1 adet. Bir tanesini içtim bir tanesini vajinal yolla aldım 11.günden sonra. Tüp bebek tedavisi gördüğümüz merkez haftada bir gün ya da iki gün vajinal ultrason ve e2 ölçümü yaptırmamızı istiyor bulunduğumuz ilde. Ve bugün adetimin 14. Günü ultrason yaptırdığımda endometrium ölçümü normal çıktı (9.05). E2 sonucuna ise inanamadım :6189... Hemşireyle konuştuğumda pek mümkün olmadığını, yanlışlık olabileceğini söyledi, yarın tekrar edicem başka bir poliklinikte ama sizlerin transferden önceki e 2 sonuçlarınızı merak ettim?

Ne kadar güzel, sağlıcakla ilerleyen bir gebeliğiniz olsun ve mucizenizi yine sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Normal yoldan oldu yani? Ne kadar güzel bir haber insallah saglikla devam eder tüp bebek yaptirma sebebiniz neydi?

Normal yoldan oldu yani? Ne kadar güzel bir haber insallah saglikla devam eder tüp bebek yaptirma sebebiniz neydi?
Evet Suan normal yolla oldu hala bende şaşkınım eşimin morfolojisinde problem vardı. Bayramdan sonra plan yaparken Suan beta bcg 180,50 yarin tekrar yaptiricam test ins yukselmistir ve sağlıklıdır lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Merhaba kizlar bende 15mayista transfer oldum.4 yasinda oğlum var.ins 2.denenemde olumlu olur ve ikinci yavrumuza kavusuruz.ben 6.gunde dayanamayip kan trsti yaptirdim negatif cikti.sonra arastirdim kanda hcg 6.gunden sonra artmaya basliyomus ins. Oyledirde 12.gunde pozitifi gorurum.dilerim yavrularimiza kavusuruz

Kimyasal gebelik yaşıyormuşum değerim iki gün sonra düştü ve kahverengi leke geldi cok acı bir durum ve artık güçlü olamıyorum

Kimyasal gebelik yaşıyormuşum değerim iki gün sonra düştü ve kahverengi leke geldi cok acı bir durum ve artık güçlü olamıyorum
Çok geçmiş olsun,zor bir durum ama vardır bunda da bi hayr, lütfen üzülmeyin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur

Arkadaşlar saat 10’da transferim var, ilk kez deniyoruz çok heycanlıyız bizi nasıl bir süreç bekliyor acaba... tek mi çift mi koyulacak belli değil son anda konuşuruz demişti doktorum, inşallah sağlıklı bir gebelik oluşur dua edin, korkuda var

Acı bi durum bakış açınla alakalı. Kimyasal gebelikler doğayla bağdaşmayan ciddi özür ve anomalili bebeklerin erkenden aslında başlamadan sonlanması demek. Güzel tarafından bak hamile kalabiliyorsun. Çok geçmiş olsun

Evet doğru diyorsun fazla heyecanlı davranıp kusuyorum hemen ama suanda daha iyiyim ve olumlu düşünebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…