- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi BabyBoom2019
-
Adetin 1. Gününden 18 veya 20 gün sonrası transfer oluyor benimde bayrama denk geldiği için sonraki aya kaldı.
Kendi çalıştığım hastanede verdim kanı normalde 2-3 saatte çıkan sonuç şu saat oldu çıkmadı halaOf çok heyecanlı insallah güzel haberlerini alırız 2 saat cikiyor sanirim sonuçlar bekliyoruz mutlaka haber ver bize
İstanbul Kaynarca yuzyilEyvahlar olsun. Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?
Olsun banik yok mutlu haberler bizi bekliyooorrKendi çalıştığım hastanede verdim kanı normalde 2-3 saatte çıkan sonuç şu saat oldu çıkmadı hala
İstanbul Kaynarca yuzyil
Siz???
Ay hadi ya cok iyimis bende hesapladım bayrama denk geliyor doktor izinli olduğu icin tabi ertelendi ama olsun ya hayırlısı dedim sonra insallah senin güzel geçer herseyBahçeci Fulya. Dayanamadım aradım sordum. Bayramda açıklarmış. Transferleri, takipleri yapıyorlamış. Ah bi de adet olsam tam süper olacak. :)
AMİİİİİİNNInsallah bu sayfa saglikli gebelik haberleriyle dolup taşar
Canım tebrik ederimmmm. Hayırlısıyla kucağına almak nasip kısmet olsun. Bende şuan hastanedeyim. Transferim oldu az önce dinleniyorum odada. Dualarınızı esirgemeyin9. Gün beta hcg 345
Çok teşekkür ederim. Şu mübarek günler hatrına Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünCanım tebrik ederimmmm. Hayırlısıyla kucağına almak nasip kısmet olsun. Bende şuan hastanedeyim. Transferim oldu az önce dinleniyorum odada. Dualarınızı esirgemeyin
Ya Harika bir haber minik eller minik ayaklar büyüsün9. Gün beta hcg 345
Çok teşekkür ederim darısı başınaYa Harika bir haber minik eller minik ayaklar büyüsünsağlıkla kucağına alırsın insallah
Çok sağol hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahKatlanarak çoğalsın inşallah
Çok teşekkür ederim darısı başına
Estofem mi kullanıyorsunuz sadece? Ben de sinir yapmadı da zaten uykuya düşkün bir tiptim sabahları hiç uyanamaz oldum, sersem etti beniBen transferi bekliyorum, cuma günü olacak insallah. Bu progestan sinir ve duygusallık yapıyor mu sizde kızlar?
Estrofem ve progestan kulalniyorum hormon olarak. Sadece estrofem kullanirken iyiydim de, progestan eklenince yorgunluk, duygusallık, sinir hali oluştu bendeEstofem mi kullanıyorsunuz sadece? Ben de sinir yapmadı da zaten uykuya düşkün bir tiptim sabahları hiç uyanamaz oldum, sersem etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?