2019 Mayis ayinda dondurulmuş embriyo transferi yaptiracaklar gelin birlik olalim 😀

Bahçeci Fulya. Dayanamadım aradım sordum. Bayramda açıklarmış. Transferleri, takipleri yapıyorlamış. Ah bi de adet olsam tam süper olacak. :)
Ay hadi ya cok iyimis bende hesapladım bayrama denk geliyor doktor izinli olduğu icin tabi ertelendi ama olsun ya hayırlısı dedim sonra insallah senin güzel geçer hersey

Ç
Canım tebrik ederimmmm. Hayırlısıyla kucağına almak nasip kısmet olsun. Bende şuan hastanedeyim. Transferim oldu az önce dinleniyorum odada. Dualarınızı esirgemeyin
Çok teşekkür ederim. Şu mübarek günler hatrına Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Estofem mi kullanıyorsunuz sadece? Ben de sinir yapmadı da zaten uykuya düşkün bir tiptim sabahları hiç uyanamaz oldum, sersem etti beni
Estrofem ve progestan kulalniyorum hormon olarak. Sadece estrofem kullanirken iyiydim de, progestan eklenince yorgunluk, duygusallık, sinir hali oluştu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…