2019 Mayis ayinda dondurulmuş embriyo transferi yaptiracaklar gelin birlik olalim 😀

Adetimin 2 inci günü muayeneye gidicem aricam inşallah randevu verirler mecbur vericekler bir ay da ha bekleyemem çok zor beklemek...
Şimdi doktoruma yazdım reglim Ramazan’ın 3. Haftasına denk geliyor ve taransfer Bayrama denk gelecek ve Suan iptal oldu gibi (

Arkadaşlar bu ay için transfer planını doktorunuz mu yaptı yoksa kendinizi hazır hissettiğiniz icin kendi planınız mi? Merak ettim çünkü Ramazan ayına denk geliyor biraz tereddütte kaldim

Ben martta başlamıştım ancak OHSS gelişince, transfer bu aya kaldi

Merhaba benim transfer de Mayıs'ın son günlerine denk gelecek gibi. Regl olmayı bekliyorum.

nesmertoglu cd56 testi yapıldı mı? Muhtemelen yapılmıştır da yapmayan çok yer duyduğum için soruyorum. Benim arkadaşıma 4 kayıptan sonra yapmayı akıl etmişlerdi.

Arkadaşlar bu ay için transfer planını doktorunuz mu yaptı yoksa kendinizi hazır hissettiğiniz icin kendi planınız mi? Merak ettim çünkü Ramazan ayına denk geliyor biraz tereddütte kaldim
Canım zamanlama bu şekilde denk geldi benim Ocak ta görüşme yaptım Şubat ta muayene oldum takviyelere başlandı Mart ta histeroskopi Nisan da opu Mayıs ta transfer her ay bi işlem yapıldı .. doktorum ne derse o oldu canım ben hiç karışmadım

Anladım benimde ikinci transfer olacağı icin doktor herseyi bana bıraktı kendini hazır hissettiğinde başlarız dedi planlıyoruz ama sürekli birseyler cikiyor gibi sonra diyorum ki demek hayırlı zaman şimdi değil diye diye geçiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…