- 8 Mayıs 2019
- 36
- 30
- 3
- Konu Sahibi BabyBoom2019
-
Şimdi doktoruma yazdım reglim Ramazan’ın 3. Haftasına denk geliyor ve taransfer Bayrama denk gelecek ve Suan iptal oldu gibiAdetimin 2 inci günü muayeneye gidicem aricam inşallah randevu verirler mecbur vericekler bir ay da ha bekleyemem çok zor beklemek...
Arkadaşlar bu ay için transfer planını doktorunuz mu yaptı yoksa kendinizi hazır hissettiğiniz icin kendi planınız mi? Merak ettim çünkü Ramazan ayına denk geliyor biraz tereddütte kaldim
Benim bir kaybım oldu kalbi durdu 5.ay Suan yeniden denemek istiyorumBen sürekli kayıp yaşadığım için Mart ta aradım ne zaman yapalım diye onlarda sen iyiysen başlarız dedi. Nisan adetiyle başladım Mayıs ta transfer oldum
Bende kendimi hazırladım bu sürece ama Suan iptal oldu hemen modum düşüyor insallah senin icin hersey güzel geçerBen martta başlamıştım ancak OHSS gelişince, transfer bu aya kaldi
6 kaybım var sebepsiz tanısızBenim bir kaybım oldu kalbi durdu 5.ay Suan yeniden denemek istiyorum
Kaç kayıp yaşadın ?
Yaaa çok üzücü genetik test falan yapılmışmiydi6 kaybım var sebepsiz tanısız
Yapıldı sıkıntı yok sebepsiz abortus diye geçiyoYaaa çok üzücü genetik test falan yapılmışmiydi
Allah yardımcımız olsun insallah güzel haberler alırızYapıldı sıkıntı yok sebepsiz abortus diye geçiyo
İnşallah öyle bişey olmaz yaaaŞimdi doktoruma yazdım reglim Ramazan’ın 3. Haftasına denk geliyor ve taransfer Bayrama denk gelecek ve Suan iptal oldu gibi(
Canım zamanlama bu şekilde denk geldi benim Ocak ta görüşme yaptım Şubat ta muayene oldum takviyelere başlandı Mart ta histeroskopi Nisan da opu Mayıs ta transfer her ay bi işlem yapıldı .. doktorum ne derse o oldu canım ben hiç karışmadımArkadaşlar bu ay için transfer planını doktorunuz mu yaptı yoksa kendinizi hazır hissettiğiniz icin kendi planınız mi? Merak ettim çünkü Ramazan ayına denk geliyor biraz tereddütte kaldim
Anladım benimde ikinci transfer olacağı icin doktor herseyi bana bıraktı kendini hazır hissettiğinde başlarız dedi planlıyoruz ama sürekli birseyler cikiyor gibi sonra diyorum ki demek hayırlı zaman şimdi değil diye diye geçiyor zamanCanım zamanlama bu şekilde denk geldi benim Ocak ta görüşme yaptım Şubat ta muayene oldum takviyelere başlandı Mart ta histeroskopi Nisan da opu Mayıs ta transfer her ay bi işlem yapıldı .. doktorum ne derse o oldu canım ben hiç karışmadım
Bende irenbede transferimi dün oldum. (9 mayıs.) benımkiside taze transfer oldu doktorunuz kimyok canım ben İzmir İrenbe deyim.. nasipse de 7 Mayıs ta transferim varbenimde dondurulmuştu rahim dinlendirmedeydim nihayet gün geldi .. sizin ne zaman transferiniz ??
Hayırlı olsun6. Günümüz
İnşallah darısı isteyen herkesin başına 5. Gün embriyosuHayırlı olsunkaçıncı gün embriyosuydu
Teşekkür ederimGözünüz aydın
Merhaba hayırlısı olsun sizinde doktorum Kaan Bozkurt sizin peki ?? Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahBende irenbede transferimi dün oldum. (9 mayıs.) benımkiside taze transfer oldu doktorunuz kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?