- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
- Konu Sahibi BabyBoom2019
-
hadi inşallah hayırlısıyla gecer de güzel sonuçlar alırızMerhaba benim de cuma günü yani ayin 17sinde transferim olacakmis bugün öğrendimdoktorum çift koyalim dedi ben de kabul ettim, hepimiz için hayirlisi olur insallah
bugun crinone jel ve protestan iğne verdi.. diğer ilaçlara devam dedi. ( estrofem )!Merhaba benim de cuma günü yani ayin 17sinde transferim olacakmis bugün öğrendimdoktorum çift koyalim dedi ben de kabul ettim, hepimiz için hayirlisi olur insallah
Ben 8.gunden itibaren idrarda bakarimKizlar idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz kandan önce? Ben kan tahlilini beklerim diye düşünüyorum ama şimdiden bilemiyorum tabi
daha transfer olmadım ama. adetin 20. günü oluyorArkadaşlar donmuş embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü yapıldı?
Ben opu sonrası henüz adet olmadım. İlk adetle transfer hazırlığına başlanacak.
Bayrama denk gelecek diye korkuyorum.
Benim 16. Günü oldu ama rahim kalınlığına göre değişir herkesteArkadaşlar donmuş embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü yapıldı?
Benim 16. Günü oldu ama rahim kalınlığına göre değişir herkeste
Adetin kaç günde bir oluyor mesela 30 günde bir oluyorsa 15 günden sonra oluyorEvet değişir de 15 günden öncesi yok galiba.
Arkadaşlar donmuş embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü yapıldı?
Adetin kaç günde bir oluyor mesela 30 günde bir oluyorsa 15 günden sonra oluyor
rahat olmak en iyisi tabi.. bende garip duygular içindeyim.. dediğin gibi olumlu yada olumsuz birşey hissetmiyorum.. garip bir duyguKızlar heyecanlı misiniz? Ben hiç bisey hissedemiyorum ne olumlu ne olumsuz nötrüm. Sanki bu süreci yaşayan bir baskasi da ben uzaktan seyrediyor gibiyim. Opudan önce cok gergindim belki böylesi daha iyidir
Canım adetin 21.günü yapılacak bana pazartesi gunuArkadaşlar donmuş embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü yapıldı?
Canım transferin kaçıncı gunundesinKızlar heyecanlı misiniz? Ben hiç bisey hissedemiyorum ne olumlu ne olumsuz nötrüm. Sanki bu süreci yaşayan bir baskasi da ben uzaktan seyrediyor gibiyim. Opudan önce cok gergindim belki böylesi daha iyidir
Canım transferin kaçıncı gunundesin
Teşekkür ederim kan verdim hastanedeyim sonuç bekliyorumYaaa cok sevindim hadi gözün aydın
Adetin 1. Gününden 18 veya 20 gün sonrası transfer oluyor benimde bayrama denk geldiği için sonraki aya kaldı.Arkadaşlar donmuş embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü yapıldı?
Of çok heyecanlı insallah güzel haberlerini alırız 2 saat cikiyor sanirim sonuçlar bekliyoruz mutlaka haber ver bizeTeşekkür ederim kan verdim hastanedeyim sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?