2019 Mayis ayinda dondurulmuş embriyo transferi yaptiracaklar gelin birlik olalim 😀

Arkadaşlar donmuş embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü yapıldı?

Ben opu sonrası henüz adet olmadım. İlk adetle transfer hazırlığına başlanacak.

Bayrama denk gelecek diye korkuyorum.

Merhaba, benim 8 mayısta transferim oldu. Adetimin 18. gününe denk geldi. Transferin dördüncü günündeyim ve beklemedeyim. Bugün kahverengi akıntım oldu az miktarda. Umarim yerleştiğinin işaretidir. Hepinize bu süreçte sabır diliyorum. Herşey gönlümüzce olur inşallah.

Kızlar heyecanlı misiniz? Ben hiç bisey hissedemiyorum ne olumlu ne olumsuz nötrüm. Sanki bu süreci yaşayan bir baskasi da ben uzaktan seyrediyor gibiyim. Opudan önce cok gergindim belki böylesi daha iyidir

Kızlar heyecanlı misiniz? Ben hiç bisey hissedemiyorum ne olumlu ne olumsuz nötrüm. Sanki bu süreci yaşayan bir baskasi da ben uzaktan seyrediyor gibiyim. Opudan önce cok gergindim belki böylesi daha iyidir
rahat olmak en iyisi tabi.. bende garip duygular içindeyim.. dediğin gibi olumlu yada olumsuz birşey hissetmiyorum.. garip bir duygu

Arkadaşlar donmuş embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü yapıldı?

Ben opu sonrası henüz adet olmadım. İlk adetle transfer hazırlığına başlanacak.

Bayrama denk gelecek diye korkuyorum.
Adetin 1. Gününden 18 veya 20 gün sonrası transfer oluyor benimde bayrama denk geldiği için sonraki aya kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…