2019 Mayis ayinda dondurulmuş embriyo transferi yaptiracaklar gelin birlik olalim 😀

Ptesi transfer oldum canım bugün 5. Günüm daha Ümit hanım da çok tatlı bi doktor sizin kaçıncı gün oldu belirti var mı ?? Beklemek ne zor yaaa
Ben perşembe oldu transferim 2 tane 5. Gün embriyosu. Transfer gununu saymazsam bugun 2. Gün.Transfer oldugumun gecesi kasıkta seyirme oldu 6 defa falan. Bugunde kasıklarım hassas biraz agrı war ama rahatsız edicek şekilde değil. Bilemiyorum tutundular mı

Seninle ayni gun transfer olmusuz ama benimkiler 3.gun ve benimde kasiklarimda hafif batmalar oluyo ama bunlar ilactanmis

mrb arkadaşlar.. benimde dondurulmuş embriyo transferim cuma günü olacak inşallah .. acaba tek mi çift mi embriyo transferi olacak ? doktor bize bırakıyormuş ama... ???

Merhaba benim de cuma günü yani ayin 17sinde transferim olacakmis bugün öğrendim doktorum çift koyalim dedi ben de kabul ettim, hepimiz için hayirlisi olur insallah

Kizlar idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz kandan önce? Ben kan tahlilini beklerim diye düşünüyorum ama şimdiden bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…