- Konu Sahibi BabyBoom2019
-
Canım yaaaa çok tebrik ederim6. Günümüz
Ahhh o zaman bana hiiiççç geçmiyorMerhaba kızlar bende dün transfer oldum dondurulmuş 3. Gün embriyosu vakit geçmiyor sanki
Hepimiz için hayırlısıyla pozitif olur inşallahAhhh o zaman bana hiiiççç geçmiyorbenim de 3. Gün embriyosu
Amin amin inşallahCanım yaaaa çok tebrik ederimtopiğin ilk hamişi rabbim tamamına erdirsin darısı hepimizin başına inşallah
Hayırlı olsun transferin hepimiz pozitif sonuç alırız inşallahKizlaar bende dun transfer oldum 3.gun dondurulmus 2 embriyo bu 2.denemem ins hayirlisiyla bu defa olur
Hayirlisiyla insallah canimHayırlı olsun transferin hepimiz pozitif sonuç alırız inşallah
Hadi inşallah bu son denemeniz olur bebişler yormadan gelirKizlaar bende dun transfer oldum 3.gun dondurulmus 2 embriyo bu 2.denemem ins hayirlisiyla bu defa olur
İnşallah saol canım benım doktor ümit inceboz irenbede:) sizin kaçıncı gün transferinMerhaba hayırlısı olsun sizinde doktorum Kaan Bozkurt sizin peki ?? Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Ay insallah canimHadi inşallah bu son denemeniz olur bebişler yormadan gelir
Hayırlı olsun canim. Allah tamamına erdirsin. Topik hamislerle dolup taşsın insCanım yaaaa çok tebrik ederimtopiğin ilk hamişi rabbim tamamına erdirsin darısı hepimizin başına inşallah
Ptesi transfer oldum canım bugün 5. Günüm dahaİnşallah saol canım benım doktor ümit inceboz irenbede:) sizin kaçıncı gün transferin
6. Günümüz
Ben perşembe oldu transferim 2 tane 5. Gün embriyosu. Transfer gununu saymazsam bugun 2. Gün.Transfer oldugumun gecesi kasıkta seyirme oldu 6 defa falan. Bugunde kasıklarım hassas biraz agrı war ama rahatsız edicek şekilde değil. Bilemiyorum tutundular mıPtesi transfer oldum canım bugün 5. Günüm dahaÜmit hanım da çok tatlı bi doktor sizin kaçıncı gün oldu belirti var mı ?? Beklemek ne zor yaaa
Seninle ayni gun transfer olmusuz ama benimkiler 3.gun ve benimde kasiklarimda hafif batmalar oluyo ama bunlar ilactanmisBen perşembe oldu transferim 2 tane 5. Gün embriyosu. Transfer gununu saymazsam bugun 2. Gün.Transfer oldugumun gecesi kasıkta seyirme oldu 6 defa falan. Bugunde kasıklarım hassas biraz agrı war ama rahatsız edicek şekilde değil. Bilemiyorum tutundular mı
Bence cift transfer ettir sansin artar canimmrb arkadaşlar.. benimde dondurulmuş embriyo transferim cuma günü olacak inşallah.. acaba tek mi çift mi embriyo transferi olacak ? doktor bize bırakıyormuş ama... ???
mrb arkadaşlar.. benimde dondurulmuş embriyo transferim cuma günü olacak inşallah.. acaba tek mi çift mi embriyo transferi olacak ? doktor bize bırakıyormuş ama... ???
biz daha konuşmadık doktorla..Merhaba benim de cuma günü yani ayin 17sinde transferim olacakmis bugün öğrendimdoktorum çift koyalim dedi ben de kabul ettim, hepimiz için hayirlisi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?