• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İyi geceler kızlar.. bugün kızım çok sakin biraz hareket bekliyorum ama yok :110: birkaç tekme yesem de keyfim yerine gelse :rolleyes:
Uyumadın mı sen daha :KK53: Hareket ettirmenin yolunu bulamadım bende:) Rahatına düşkün dürtsem de tekme atmıyor :KK70:Kedi gibi aynı. Kendini sevdirmek istediğinde ses veriyor yoksa tık yok :KK70:

Uyumadın mı sen daha :KK53: Hareket ettirmenin yolunu bulamadım bende:) Rahatına düşkün dürtsem de tekme atmıyor :KK70:Kedi gibi aynı. Kendini sevdirmek istediğinde ses veriyor yoksa tık yok :KK70:
Uyumadım daha hafta sonu eşim de geç yatınca uyku düzeni şaşıyor iyice :KK53: ben dürtmüyorum da bugün iyice keyif yaptı herhalde birkaç kere hareket etti onun dışında yok :halay:

Uyumadım daha hafta sonu eşim de geç yatınca uyku düzeni şaşıyor iyice :KK53: ben dürtmüyorum da bugün iyice keyif yaptı herhalde birkaç kere hareket etti onun dışında yok :halay:
Yoruldun mu bugün kuzu anne hareketli olunca bebişler sakin oluyor derler doğru mu bilmem :)
Bugün benimki de fazla hareketli değildi bi ara kudurdu sonrasında tık yok:)

Yoruldun mu bugün kuzu anne hareketli olunca bebişler sakin oluyor derler doğru mu bilmem :)
Bugün benimki de fazla hareketli değildi bi ara kudurdu sonrasında tık yok:)
Çok yorgun değilim aslında ama bilemedim belki de pozisyon değiştirdi hissetmiyorum o yüzden :) zaman zaman oluyor demekki kuzum onlar da dinleniyor :KK53:

Çok yorgun değilim aslında ama bilemedim belki de pozisyon değiştirdi hissetmiyorum o yüzden :) zaman zaman oluyor demekki kuzum onlar da dinleniyor :KK53:
AA evet bak sırt dönünce de hissetmeyebiliriz. :KK45: Enerjilerini atsınlarda doğuncada dinlenseler keşke :KK70:

Merhaba kızlar gece ve öğlene kadar çok fazla kasılmam oldu. Acilen doğumhaneye gittik. Rahim boyu kısalmış. Doktorlar zorunlu dinlenme dedi. Sadece tuvalet için kalkacağım. Bebek çok hareketliymiş hareket ettikçe kasılmam oluyor oda rahimi etkilemiş. Şu an rahim ağzı haala sert ve kapalı. Boyu için kısalmış dediler ama ölçmediler.. Perşembe günü kendi doktorumda kontrollüm var orda tekrar bakılacak.. Oğlum çok hareketli maşallah. Artık dua ediyorum bu hamileliği kazasız belasız bitireyim diye..
Çok gecmis olsun canim yat dinlen.biri yanında kalsa daha rahat edersin.eger o bebek dünyaya gelecekse hiç bir sorun engel olamaz.sakin bunu takma kafana

Kizlar sabah size bebegim hareket etmedi diye endiselendigimi yazmistim simdi cok şükür bir iki sattir baya kıpır kıpır.
Sabah oturup agladim biliyor musunuz. O kadar endiselendim ve ona birsey olursa diye korktum ki . Cok acayip bir duyguymus.insan saglikli düşünemiyor ve tek düşündüğün ona birsey olmamasi .Acayip bi insan oldum .Rabbim evlat isteyen hic bir kardesimi evlatsiz birakmasin
Annelik şimdiden başlıyor çok büyük bir sorumluluk.bende perşembe günü niye tekmeler başlamadı diye dert etmeye başladım o gün duydu beni sanki bir başladı masallah ebe bile gördü.uc gündür Tekmeliyo baya hareketli nasil mutlu oluyorum :emir_bebek::emir_bebek:
Öyle olunca uzan sonra başlıyo hareketler
Eşya olarakta yenidoğan almıştım degistirdim 3 aylık aldim.birazda 3 6 aldim hem eylülde hem serin yerlerde giyer diye uzun korkuda aldim.yasadigin sehire göre al.serin bi yerde yazın için uzun kollu da giyer öyle dediler :super:

Tam tersi o zaman enerji depoluyorlar :emir_bebek::KK73::rolleyes:
Yaa deme öyleee:rolleyes:
Şaka bir yana bakalım huyları suları nasıl olacak bütün tezlere bakarız artık anne karnındaki hareketiyle alakası var mı yok mu diye :KK53:

Yaa deme öyleee:rolleyes:
Şaka bir yana bakalım huyları suları nasıl olacak bütün tezlere bakarız artık anne karnındaki hareketiyle alakası var mı yok mu diye :KK53:
Bende çok merak ediyorum nasıl olacak bakalım bebişlerimiz :KK53:

Bugün keyfini bozmaya niyeti yok canım şekilden şekle girdim :)
Doktordan dinlemistim onlarında kişiliği var bizim nasil bi günümüz bi günümüze uymuyor onlarda öyle diyordu.bugun sakin takiliyo:emir_bebek::emir_bebek:yerim ben bunları.ben ayaktayken hareketsiz ne zaman otursam uzansam başlıyo bebis:rolleyes:

Doktordan dinlemistim onlarında kişiliği var bizim nasil bi günümüz bi günümüze uymuyor onlarda öyle diyordu.bugun sakin takiliyo:emir_bebek::emir_bebek:yerim ben bunları.ben ayaktayken hareketsiz ne zaman otursam uzansam başlıyo bebis:rolleyes:
Düz uzanma meselesini ben yapınca da bazen rahatsız olup tepki veriyor bazen toplanıyor değişik şeyler oluyor :) Ayıptır demesi bazen hareket etmeyince düz yatıyorum tepki versin diye bebişi gözlüyorum :KK53:

Cnm sırtını dönmüştür. O yüzden sana sakin geliyor bebek. Geçen salı benimkide gayet sakindi. Gece doktora gidiyoruz eşimle doktor bı baktı sırtını dönmüş :) sakin sakin duruyordu.

Back
X