• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Doktordan dinlemistim onlarında kişiliği var bizim nasil bi günümüz bi günümüze uymuyor onlarda öyle diyordu.bugun sakin takiliyo:emir_bebek::emir_bebek:yerim ben bunları.ben ayaktayken hareketsiz ne zaman otursam uzansam başlıyo bebis:rolleyes:
Hareket etmiyor diyordun şimdi bi başladı tam başladı senin minik kuzu maşallah canım :nazar::halay:
Ehehe bende bulamadım henüz bende de tepki yok :)
Ayrıyetten vişne suyu diyorlardı onu da denedim ama olmadı :KK53:
Ooo vişne suyu çok severim onu da denemek lazım :KK53:
Cnm sırtını dönmüştür. O yüzden sana sakin geliyor bebek. Geçen salı benimkide gayet sakindi. Gece doktora gidiyoruz eşimle doktor bı baktı sırtını dönmüş :) sakin sakin duruyordu.
Olabilir canım bilemiyoruz ne yaptıklarını insan merak ediyor işte :))

Hareket etmiyor diyordun şimdi bi başladı tam başladı senin minik kuzu maşallah canım :nazar::halay:

Dene kuzu şifa niyetine iç :KK53:

Ay bugun size de yazayim derken msjlarinizi okuma firsatim oldu. Sonuc geldi demek. Ama sonuclar yuzde vermiyor mu? Hani kesin mi? Siz amniyosentez yaptirmistiniz. Onda ne kdr guvenilir bir sonuc ki? Rabbim yardimciniz olsun. Insallah neyse tedavisi cozumu kolaycacik olur. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor bir surec. Allah en cok yavruya sonra da size guc kuvvet versin:dua:
Maalesef sonuç gen mutasyonu görüldü hasta olarak çıktı bende tedavi araştırdım ve aldırmamaya karar verdim inş bebeğim benim gibi hasta olmaz

Annesine yemek selbest :dondurma:
Dün girdim canım stresi atlattım hayırlısıyla inan giderken vazgeçiyodum acaba gitmesek mi diye kafamdan geçirip durdum :KK51:
Herşeyi çok şükür iyi geldi,birtek kalbinde halk arasında parlama olarak bilinir o var fakat tek başına birşey ifade etmez 30.haftaya kadar geçer dedi(inşallah biran önce geçer)
Takip edilmesine falan gerek yok dedi,amniyonsentez için burun kemiğinin veya ense kalınlığının risk oluşturması gerekirdi ama sizin bebeğiniz gayet sağlıklı hiç gerek yok,illa öğrenmek isterim derseniz koldan alınan yurt dışına giden bir kanla öğrenebilirsiniz dedi.
Gördüğüm ilk hasta grubu değilsiniz birçok bebekte görülen bir sorun olduğunu söyledi

Evet canım dün girdim hayırlısıyla güzel haberlerle gelmek nasip oldu çok şükür
Darısı bütün kardeşlerimin başına olsun :dua:
Ohh iyi yapmışınız kuzum aynı düşünce bizdede vardı gel gör ki leyla gibi olduk doktordan çıkınca :halay:
Hadi geçmiş olsun canım. Ben bir çok hamilede duydum zaten onu. Ve çoğunlukla geçiyor. Onun dışında sorun yoksa hiç takma bile kafana. Doktor gerekli bilgiyi vermiş zaten :KK200:

Doktor normal bi kadın kadar olmaz demişti o yüzden bebege bir şey olur diye korkuyorum.miyomu narkoz vermeden mi aldilar
once kurtajla alalim dediler canli canlı.ben dayanamam hocam dedim zorla anestezi yaptırdım.aslnda polip demislerdi ama patolojide miyom ckti . hastane sartlari cok kötüydü hic yardmci olmadilar .o yuzden bozuldu piskolojim.

Denedim onu bende işe yaramadı :KK53: çikolataya da tepki vermiyor sanırım :KK45:
Seninki de benimki gibi galiba.Keyfi olmadi mi hic birsey umrunda degil .Disaridan istedigin kadar rahatsiz et herseyi ye yinede tepki vermiyor.Kendi keyfine gore kafasina esince hareket ediyor benim sıpa

Seninki de benimki gibi galiba.Keyfi olmadi mi hic birsey umrunda degil .Disaridan istedigin kadar rahatsiz et herseyi ye yinede tepki vermiyor.Kendi keyfine gore kafasina esince hareket ediyor benim sıpa
Aynen öyle canım bazen kıpır kıpır bazen de akşama kadar yesem bile tık yok :) karnımı okşuyorum konuşuyorum belki tepki verir diye hiç oralı olmuyor :)

Aynen öyle canım bazen kıpır kıpır bazen de akşama kadar yesem bile tık yok :) karnımı okşuyorum konuşuyorum belki tepki verir diye hiç oralı olmuyor :)
:halay:aynen ya gecen gun konustum .Bak dedim annecim herkesin bebegi annleri konusunca tepki veriyormus hadi sende annene tepki ver diyorum disaridan mincikliyorum falan epey ugrastim sonra baktim hiiiic orali degil .Dedim babasi kilikli sipa senlemi ugrascam :lülülü:sen bir dog hele popona vurucam .her turlu inat yani cinsiyetini bile gostermedi

:halay:aynen ya gecen gun konustum .Bak dedim annecim herkesin bebegi annleri konusunca tepki veriyormus hadi sende annene tepki ver diyorum disaridan mincikliyorum falan epey ugrastim sonra baktim hiiiic orali degil .Dedim babasi kilikli sipa senlemi ugrascam :lülülü:sen bir dog hele popona vurucam .her turlu inat yani cinsiyetini bile gostermedi
Kıyamam kız ona mıncırma çocuğu :KK53: bu sefer gösterecek bak cinsiyeti portakal suyu iç gitmeden :)

Düz uzanma meselesini ben yapınca da bazen rahatsız olup tepki veriyor bazen toplanıyor değişik şeyler oluyor :) Ayıptır demesi bazen hareket etmeyince düz yatıyorum tepki versin diye bebişi gözlüyorum :KK53:
Aynen düz uzanınca sanki hoşuna gitmiyo tepki veriyo karnım bile agiriyo hemen dönüyorum.bende yapiyorum:KK45:

Evet canim perşembe günü başladı tam basladi

once kurtajla alalim dediler canli canlı.ben dayanamam hocam dedim zorla anestezi yaptırdım.aslnda polip demislerdi ama patolojide miyom ckti . hastane sartlari cok kötüydü hic yardmci olmadilar .o yuzden bozuldu piskolojim.
Geçmiş olsun canim.iyiki narkoz istemişsin çok acılı olurdu yoksa

Gunaydin millet iyi pazarlar

Aynen düz uzanınca sanki hoşuna gitmiyo tepki veriyo karnım bile agiriyo hemen dönüyorum.bende yapiyorum:KK45:
Eheh tek değilmişim o zaman :halay:

Kızlar güzel pazar günümüz olsun. Dün akşam oğlumun tekmelerini hissettim. Zaten çok erken hissediyordum ama minik pıt pıt diye, böyle dışardan belli olacak kadar tekme atınca nasıl mutlu oldum yaaa:anne:
Maşalalh canım:nazar:

İyi ki anestezi almışın, anestezi olmadan çok zor. Aynı konu değil ama 2. Kez düşük yapmıştım haziran ayinda. Genetik olarak sorun var mi diye fetüsten parça alıp incelemeleri gerekiyormuş bunu bana söylemeden anestezi ve ilaç vermeden canlı canlı parça aldılar:KK43: ben muayene olucam sandım doktor da güya panik olmayın diye küçük bu şey dedi,içerde feryat icindeyim, eşim ben oldugumu anlamamiş içerde başka birine yapılıyor sanmış. Saatlerce ağladım heralde. Sonra tabiki bize söylemeden böyle bir şey yapıldığı icin eşim ortalığı ayağa kattı bunu en azından soylemeliydiniz diye, yine canım yanacaktı ama çok ani oldu. Düşününce bile ağlamak geliyor icimden. Çok şükür geçti o günler.

Maalesef sonuç gen mutasyonu görüldü hasta olarak çıktı bende tedavi araştırdım ve aldırmamaya karar verdim inş bebeğim benim gibi hasta olmaz
Canim benim ya. Insallah kuzum. Allah buyuk. Aldirmak cok zor bir karar. Rabbim kararini hayirli kilsin ins:dua:

İyi ki anestezi almışın, anestezi olmadan çok zor. Aynı konu değil ama 2. Kez düşük yapmıştım haziran ayinda. Genetik olarak sorun var mi diye fetüsten parça alıp incelemeleri gerekiyormuş bunu bana söylemeden anestezi ve ilaç vermeden canlı canlı parça aldılar:KK43: ben muayene olucam sandım doktor da güya panik olmayın diye küçük bu şey dedi,içerde feryat icindeyim, eşim ben oldugumu anlamamiş içerde başka birine yapılıyor sanmış. Saatlerce ağladım heralde. Sonra tabiki bize söylemeden böyle bir şey yapıldığı icin eşim ortalığı ayağa kattı bunu en azından soylemeliydiniz diye, yine canım yanacaktı ama çok ani oldu. Düşününce bile ağlamak geliyor icimden. Çok şükür geçti o günler.
benim gittigim yerdede kadinlari bas bas bagirtiyorlardi hic umurlarinda degil ki . Allah tekrarını yasatmasin diye dua ediyorum ve dedigin gibi hatirladikca kotu oluyorum. Degil parca almak muayene islemi bile cok ama cok zor. Cok korkmustum ben

Back
X