• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnsallah ikimizin de alinmasina gerek kalmaz canim. İnan dun bende oturdum agladim. Daha iki yillik evliyim, ilk cocugum ve tup bebekle o kadar emek verip oldu. Karnimdan vurdugum o igneleri hic unutamam. Simdi de bebegin gelisimi cok geriden geliyor dr kordon yuzunden ikinizin de hayati tehlikede deyince ne yapacagimi sasirdim. Allah korusun sezaryanda bebegi ve rahmimi alip, bebegimi de sonra kurtaramazlarsa ben naparim :KK43: Hersey takdiri ilahi o herseyin en iyisini bilir Allaha siginiyorum ama hep rahmim alinip hem bebegime birsey olursa bozulan psikolojim iyice kotulesir. Allah yardimcimiz olsun canim
Canım sen hep en iyisini düşünmeye çalış. Allah korusun düşüncesi bile elbette insanı derinden sarsıyor. Allah ın izniyle bebeğini sağlıkla sıhhatle alacaksın kucağına :dua:

Canım benim eşimin de idrarı kırmızı gelmişti hemen hastaneye gittik meğerse kum döküyormuş sen tekrar taş düşürüyor olabilirsin dr a görünmekte fayda var

Gün boyu bol su içip takip edeyim bakalım canım
Zaten üroloji ağrım sancın olursa hemen gel demişti

Oluyomuydu cnm kırmızı idrar daha önceden, idrar olduğuna eminsin demi bide,sıcak tut cnm kendini, sen daha iyi bilirsin tâbi de

Daha önce bir kere daha böyle olmuştu, sabah tahlil verdiğimde eritrosit 117 çıkmıştı
İdrar olduğuna eminim canım
Kanama olsaydı pedimde veya peçetede de görürdüm

Bugün de akşama kadar yalnızım evde :(
Hani kimsem yok derler ya benim cidden kimsem yok burda
Allah korusun acil bir durum olsa eşim gelene kadar yetişecek kimse yok
Zaten eşimden başka da arayacağım kimse yok :(

Günaydın kızlar :KK200:
O Ocimum basilicum canım hayırlısı ile al kucağına minnoşunu. Bundan sonrası daha güzel olucak inşallah :dua:
atanamayanogretmen atanamayanogretmen tatlım kendine niye eziyet ediyorsun. Bugün dinlen bol bol su içmeyi de ihmal etme. İdrarın sancın devam ederse doktora görün hemen.
@melekci canım sağlık herşeyden önemli. Evladını kollarına alınca geçecek tüm tedirginliklerin. :KK200:

Ah salak kafam işte böyle çıkar acısı :(
Cuma günü kontrolüm var
İki gün daha idare edebilirim umarım

GÜNAYDIN KIZLAR.... Gece bakamadım uyumuşum. sayfa sayfa gideymim yine...bugün son iş günümmmm :rapci::rapci:
çok mutluyummmm...

Merhaba kızlar. Bugün randevum vardı normalde 34+2 ama dr un ölçümüne göre 33+6 çıktı. Kilosu 2.260gr.

Kiloya çok takılmadım ölçümden ölçüme değişir ama bir de sağ böbrekte biraz genişleme var dedi yine. 2ay önce de var demişti ama sonra değerleri normal çıkmıştı. Şimdi sağ böbrek 1.22 olmuş. Çok mühim bir büyüklük değil araştırdığım kadarıyla ama keşke bana söyleyip tedirgin etmeseydi insanın kafasına takılıyor😕

Bebeğinin böbrek genişliğini bilen var mı normale ne ki acaba onu bulamadım internetten

canım benim oğlanda da var...önceleri sol sağ ikisi de 5-6 mm idi. sonradan sadece sağdaki devam etti. en son ki kontroldede yine aynıydı..kendi doktorumun bana dediği; doğumdan sonra takip edilecek. bebeğin ödemi geçtikten 15-20 gün sonra gel ultrasonla bi bakalım ona göre konuşalım dedi.... bu sırada .konya medicana ya giden bir arkadaşım var hamile o da...onun da oğlunun sağ böbrekte genişleme var. doktor direk şunu demiş, doğumdan sonra sünnet olmalı. yani erken olmalı anlamında. ben zaten 6.ay gibi düşnüüyordum Allahın izniyle şimdi daha erkene alacağım. sen de yine sor.

Kızlar ben ancak geldim kayinvalimdedeyim..Dr geç aldı 5 e geliyordu bebek iyi çok şükür kilosu 3 e yaklaşmış dedi bende bird aha sordum kaç kilo diye 2950 dedi plesanta aynı devam ediyor ve fazla bekletmeden alalım dedi pazartesi ye gün verdi kabul etmedik kayinpederim ameliyat olacak Martin 25 olsun dedi 37+1 oluyorum.yarın da anesteciyle görüşecem aksama ancak çıkarım ve dr açılmadan belli olmuyor demi dedim rahime yapisikmi alacakmis siniz dedim suan öyle gözüküyor dedi seninki tam kapatmis rahim alınır dedi..asistan a döndü kanama nin hiç olmayışı daha kötü dedi demekki rahime yapişmiş dedi azda olsa kan gelse o iyi dedi yani kızlar kanama olması iyiymiş ama benim hiç olmadı o yüzden rahim gider dedi.Rabbim yardım etsin çok korkuyorum dr da şöyledim çok korkuyorum diye sen niye korkuyorsun biz korkarım dedi
Riskli ameliyatın sonuçta dedi.baş asagida donmus.gurubun 2 annesi ben olacam galiba.😢

canım gayet iyi kilosu haftası gelişimi ne güzel tarihte belli olmuş. Herşey yolunda gider inşaAllah, rahminin alınmasına da gerek kalmaz. Rabbimden umut kesilmez? bişi sorcam bu senin ilk gebeliğin miydi?

Kızlar bu sabah eşim beni çok üzdü ağlattı :KK43:
Boş boş bağırdı bana
Ben de hırsımdam bir sürü iş yaptım yordum kendimi
Mutfak dolaplarını sildim, evi süpürdüm toz aldım, en son banyoyu yıkarken de öldürdüm kendimi
Banyoyu eğilip elimle sildim, duşakabinin içini duvarları duşakabini her yeri deterjanla fırçalayıp yıkadım ama eğil kalk belim koptu

Hırsımdan şampuan şişelerini bile deterjanla ovdum
Şimdi belim inanılmaz ağrıyor ve alt taraftan kemiklerim sızlıyor
Zaten tartışma iş konusundan çıktı :KK43:
Sağolsun yardım ediyor ama çok dlz

Zaten tartışma iş konusundan çıktı :KK43:
Sağolsun yardım ediyor, elinden geleni yapmaya çalışıyor ama o kadar çok söyleniyor ki kalbimi kırıyor artık

Haftanın üç günü işe gidiyor, onun dışında hep evde ben sadece bir gününü evin işlerine ayırmasını istiyorum onda da söylenince zoruma gidiyor

Ne desem kadın alalım ben iş yapmak istemiyorum diyor, sanki çok para var
Ayrıca kadın temizliği yaptı diyelim evin derlemesini toplamasını kadın ne bilsin yine senin yardımına ihtiyacım var diyorum anlamıyor

Sonradan da güya gönlümü alacak ya markete gittiğinde benim sevdiğim yiyeceklerden almış senin için aldım dedi

ah canımm ya değer mi? boşver... bırak kadın alalım diyorsa al, söylersin şurayı şöyle yap burayı böyle yap. senin canından daha mı önemli. demek ki, para durumunuzu ayarlamış ki alalım demiş, sen de kabul et bence. bu haftada bu kadar iş yapılır mı, bebeğini düşün.

Fetal sağ renal pelvis ap genişliği 1.5 mm ölçülmüştür, cnm benim bebişede böyle yazdılar ayrıntılıda bi daha da bununla ilgili bana hiç bişey söylemediler, ama doktorun dediği 10 mm geçmediği sürece sıkıntı değil dedi, dün hatta endokrin uzmanıma gittim guatırımdan dolayı oda soruyo bebekte bişey varmı yokmu diye, ona da söyledim o önemli değil benim kızımda da var her ay kontrole gidiyoruz kontrol altında dedi,şuan zaten yapılacak bişey yok cnm o doğduktan sonra gözlenir sıkıntı olursa, ekseriyetle erkek bebeklerde daha çok olurmuş, benimki kız ama,bişey olmaz cnm sıkma canını, bende bu hafta sorucam doktoruma bu durumumu

endişelenecek bi durum yok aynen...olabiliyormuş. kızımda da var derken canım, doktorun kızını mı kasettin?

Günaydın hanımlar..Benim 2. gebeliğim adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor artık yaşayan var mı bu şekilde yalancı sancılar mı bunlar acaba? Kontrolüm haftaya doktora da sorarım ama..Doğum sancısı böyle değil onu biliyorum düzenli ve şiddetli değil ağrılar çünkü..Aynı şeyleri yaşayan var mı acaba.Daha çantamı bile hazırlamadım çalışıyorum haftasonuna bıraktım o yüzden..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

Kızlar bebek sanırım iyice kanala iniyor. Vajina kısmındaki kemiklerim ağrıyor sanki iki taraftan çekiliyormuş gibi pelvis bölgesi 😢😢😫😫
Ve bellim de çok ağrıyor.
Vücut doğuma hazırlanıyor sanırım 😖😖
aynen iste bu doğum savcısıymış devam çok artarsa bi doktora görün ama ufak ufak oluyorsa rahim kendini doğuma hazirliyordur
Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin. :KK43:
Çok korkuyorum..
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebegin inşallah

Günaydın kızlar :KK54:
Bütün kış hastalanmadım evin içinde eşim kardeşim hasta olduğu halde şimdi bi kalktım boğazım acıyor ilerlemez umarım :hasta:
Al benden de o kadar ya bende bi haftadır öksürük var doktor ilaç kullanmayı yasakladığı için bisi içemedim erken doğum tehditi olduğu için de bitki çayı da içemiyorum. Bugün boğazım şiş😣 neyse bu aksam kontrolüm var doktorum bu duruma ne diyecek bakalım 🤔

Kızlaar bu arada hastane için hediyelik vs arayışı içerisindeyim bende.
Dün burda bir arkadaş paylaşmıştı sayfa sağolsun oradan çikolata siparişi vericem :KK200:
Aklımdaki fikirleri paylaşayım / önerilere açığım :KK73:
Magnetler kapak şeklinde olanlardan sizce hangi yazı şekli daha iyi duruyor ?

Pembeleri de kızımda herbişeyini alıp kendim yapmıştım. Sizlere fikir olması için ekliyorum kuzular :KK200:

Eklentiler

• çik.webp
    çik.webp
    39 KB · Görüntüleme: 53
  • magnet.webp
    magnet.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 52
  • sukulent.webp
    sukulent.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 47
  • beze.webp
    beze.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 48
  • melina.webp
    melina.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 46
  • melina2.webp
    melina2.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
valla bende is için çocuğa çok kızmam ona da bir bez veriyorum temizlik yaparken kendi sorumluluk alınca rahat birakiyor. Çocuğa tek kızma sebebim annem babam kayinvalidem oluyor o kadar çok yuz veriyorlar ki ben çocuğumla birlikte oluru olmazı güzelce öğretiyorum onlar olsun olsun diye abartıyorlar bugün 2 buçuk yaşındaki oğlum tam 6 tane cokomel 1 tane ici oyuncaklı yumurta 2 paket çubuk kraker 1 paket marsmellow yedi ve bunların hepsini bi kaç saat içinde yedi normalde hic vermiyorum büyüklere de rica ediyorum bu çocuk meyve ve kuruyemiş yemeyi de seviyor bunlara vereceğiniz para ile meyve yada kuruyemiş alin ona da sevinir diyorum yok. Çocuğa onların yaninda hayır olmaz deyince kendini kaybediyor ağlıyor bağırıyor gelip bana vuruyor. Bende poposuna hafifçe vurup uyarıyorum sanki etini koparmışsın gibi ağlıyor. Onlarda ana yapma etme çocuğa kızma diyorlar arkadaş siz yapıyorsunuz bunu bu hale getiriyorsunuz anlamıyorlar... Yani ne kadar kitap okusakda o cocuklar büyükanne büyükbaba gördükçe onlardan yuz buldukça bizim otoritemize uymuyorlar. Bi kaç gün büyük anne büyük baba görmezse gene eski haline döner ama bu süreç sürekli tekrar ediyor...

herkese göre değişir ama ben kızımı kendim büyüttüm. eşim ben ve bakıcımız...herkesten uzakta... kendi kurallarımıza göre. bakıcımızda bizimle aynıydı. bazen böyle olmak daha iyi oluyor. seni çok iyi anlıyorum ama bunu büyüklere anlatmak çok zor.

Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin. :KK43:
Çok korkuyorum..
İnşaallah..
Sancılarım başladı :KK43: dua et canım..
tam 37+0 olmuştuk bugün..

ayyy canım benim ya bizim seninle aynıydı tarihlerimiz. Rabbim yardımcın olsun telaş yok stres yok tansiyon tehlikeli. yazdıklarımızı muhtemelen sonra okuyacaksındır ama Dualarım seninle. sağ salim olsun bitsin inşAllah. çok heyecanlandım :KK17: bi an kendimi düşündüm.

Günaydın kızlar:KK200:

Uyandım erkenden hemde hastaneye gidicem kan testleri için artık doğumlarımız da başladı sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi:110:
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah benimde 17.30da randevum dün gece kızım çok kasildi sağ kaburgama o kadar baskı yaptı ki hala ağrıyor. Muhtemelen gene net görcez.

Kızlaar bu arada hastane için hediyelik vs arayışı içerisindeyim bende.
Dün burda bir arkadaş paylaşmıştı sayfa sağolsun oradan çikolata siparişi vericem :KK200:
Aklımdaki fikirleri paylaşayım / önerilere açığım :KK73:
Magnetler kapak şeklinde olanlardan sizce hangi yazı şekli daha iyi duruyor ?

Pembeleri de kızımda herbişeyini alıp kendim yapmıştım. Sizlere fikir olması için ekliyorum kuzular :KK200:

ilk filli olan güzel canım

canımcım selam benim oğlanı memorial a götürüyoruz çok tatlı bir hanım var Memnune Aladağ. sen kim için soruyosun bu arada?
Kuzum kardeşimin bebişi var 4 aylık vücudunda kızarıklık var geçmiyo dr cildi kuru o yüzden demiş 6 aya geçer diye söylemiş bende Ankaraya gelmişken bi başka dra gidelim diye düşündüm ,teşşekkür ederim cnm

Günaydın hanımlar..Benim 2. gebeliğim adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor artık yaşayan var mı bu şekilde yalancı sancılar mı bunlar acaba? Kontrolüm haftaya doktora da sorarım ama..Doğum sancısı böyle değil onu biliyorum düzenli ve şiddetli değil ağrılar çünkü..Aynı şeyleri yaşayan var mı acaba.Daha çantamı bile hazırlamadım çalışıyorum haftasonuna bıraktım o yüzden..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Merhaba canim. Benimde gecen hafta adet agrisi gibi agrilarim oldu doktoruma sordum, istedigimiz bir agri degil dedi nst e bagladi, sorun cikmadi cok sukur ama tembih etti tekrar olursa mutlaka gel nst ye baglayip bakariz dedi. Istersen haftayi bekleme doktora git bence

Back
X