• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar korkutayım sizi. 🙅‍♀️
1-2 haftaya doğumlarımız başlayacak.
37-38. Haftada gelmek isteyen zilliler ve yaramazlar olacak.
Herşeyimizi hazır edelim yavaştan, hazırlıklarımızı yapalım.
40. Haftası dolup hala gelmek istemeyen keyifçilerimiz de olacak. Ehehe bakalım git gide heyecan basıyor. 😇 İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza💙
Kız kardeşim gibi oldunuz şurda 15-20 kişiyiz sanırım, üzüntülerimiz Sevinçlerimiz hep bir 💙

40. Haftası dolup hala gelmek istemeyen keyifçilerimiz de olacak. Ehehe bakalım git gide heyecan basıyor. 😇 İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza💙
Kız kardeşim gibi oldunuz şurda 15-20 kişiyiz sanırım, üzüntülerimiz Sevinçlerimiz hep bir 💙
Yerimmm yerimmmm😍
Bende durup durup 4d ultrason videomuzu açıyorum gözlerim aynı aha bele oluyor 😍😍
Çok aşk bunlar çoooookkk 💙💙💙

Ay kuzu bende ultrason videolarına falan bakıyorum 🤩🤩 mis kokularını içimize çekmek nasip olur inşallah 🙏🏼🙏🏼 Burnumda tütüyor yavrumm 😍😍❤❤

Bu arada evet artık doğumlar başlıyor çok heyecanlı gerçekten 🙏🏼 Rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin. Bundan sonrada bebişle olan maceralarımızı paylaşmıyı nasip etsin 🧿🧿❤❤❤❤
Kendimi hem anne hem teyze olarak görüyorum ve heycanlanıyorum kendi bebişimi heycanla bekliyorum ama sizin bebişleride aynı heycanla bekliyorum 🧿🧿🧿🍀🍀

Ay kuzu bende ultrason videolarına falan bakıyorum 🤩🤩 mis kokularını içimize çekmek nasip olur inşallah 🙏🏼🙏🏼 Burnumda tütüyor yavrumm 😍😍❤❤

Bu arada evet artık doğumlar başlıyor çok heyecanlı gerçekten 🙏🏼 Rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin. Bundan sonrada bebişle olan maceralarımızı paylaşmıyı nasip etsin 🧿🧿❤❤❤❤
Kendimi hem anne hem teyze olarak görüyorum ve heycanlanıyorum kendi bebişimi heycanla bekliyorum ama sizin bebişleride aynı heycanla bekliyorum 🧿🧿🧿🍀🍀
Bende öyle kuzuumm🥰🧿🧿
İnşallahhh görelim kokularını içimize içimize çekelimm😇 güzel günler yakın 💙

Böyle düşününce hakikaten ne az kalmış :KK200:

Gözün aydın kuzum çook sevindim ❤
Allah analı babalı büyütsün. Rabbim bebeğine uzun ömür versin 😍🙏🏼

Oy kurban olurum uyuyormuş kuzumm benim rahatsız ettiniz onuda 😍😍❤❤
Hakkında hayırlısı olsun canım doktorlar en iyisini bilir ne zaman derlerse o zaman uygundur sağlıkla kavuşta prensesine 🧿🧿🙏🏼🙏🏼

Seni dinleseydin azıcık yağlansaydım böyle olur muydu :KK70:
Abaaa sözü dinlemessen işte enkilce gacır gucur ötersin :KK70:
Giriş cümlen adamı korkutacak yahuu :confused:
Doğurdun sandım bian :olamaz:

Daha önce bir kere daha böyle olmuştu, sabah tahlil verdiğimde eritrosit 117 çıkmıştı
İdrar olduğuna eminim canım
Kanama olsaydı pedimde veya peçetede de görürdüm

Bugün de akşama kadar yalnızım evde :KK43:
Hani kimsem yok derler ya benim cidden kimsem yok burda
Allah korusun acil bir durum olsa eşim gelene kadar yetişecek kimse yok
Zaten eşimden başka da arayacağım kimse yok :KK43:
Gecmis olsun canim.tek olmana uzuldum.hic akraba felan yokmu.bursada olsaydin ben yardimci olurdum

35+2 şuan ve gece uykum yok resmen. Yürürken zorlanıyorum kasıklarımda baskı oluyor. 37 yi görelim ben de 40ı beklemeden olacak gibi hissediyorum ve heyecan dorukta. Bir de bşzde erkek çocuklar kırkını doldurur derler ama bilemedim 😂

Nevrim kaymıştı artık sen düşün halimi :confused:
Birde o 3 posta misafirden öncesi var tabi
Hergün yada 2 güne bir misafirim vardı.
Allah eksikliğini göstermesin benim gelenim gidenim çok oluyor yani canım o yüzden doğumdan sonra hemen gelmelerini istemiyorum. Bebeğim herşeyden daha önemli :KK36::anne:

Seninkilerin söyleyip uygulamaması acayipmiş. Bizimkiler benim huyumu bilir taviz vermeyip gelip gitmiceğimide anlayınca ona göre davranırlar.

Kız hayır mı niye 3.nstye giriyon
Şaka çocuğu olcak en sonunda 😂

İlk başlar erken doğar diye korkuyodun :)
Doğuran gününü alanları gördükçe stres sardı demiii 😂😂😂

Canım demek ki sizin tüm akrabalar falan birarada o yüzden çok yoğun geçer o şekilde de çok zor olur bebekle imkansız yani:nazar:
Aynen kuzum ya stress sardı yine hepten🙄🙄 dün eşime diyorum bu saaten sonra beni kimse tutamaz hep hareket edeceğim 5dk sonra kendimi koltukta eşime nolur masaj yap her yerim ağrıyor diye yalvarırken buldum :KK70:
Kuzum o enerji varsa sende hiç durma valla ben panda gibiyim oradan oraya yuvarlanıyorum😂 hiç halim yok

@eszcm en son 11,30 da görülmüş, demekki o saate kadar girmedi sezeryana, anladığım kararıyla sezeryan olmanın tedirginliği ve korkusunu yaşıyo kendinden biliyorum

Bende çok korkuyorum sezeyandan canım:mad:
Kızlar teker teker cevap yazamadım.
Sabah 08:30 da sezeryan oldum.
Daha ayağa kaldırmadılar.
Bebek çok iyi, Allah'a şükür.

Çok sevindim canım Allah kurtardı seni darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle:nazar::KK200:
ya ne güzel karınınn çıkması çok marifet bişey mi? Bence ufak olması bir bayan için daha rahat. Bizim toplumumuzda kadın olmak her açıdan çok zor. bir de tabi bu dediğin lafları bayanlardan işitmekte cabası. Cahil millet işte. Ağzı olan konuşuyor bişeyler. Henüz etrafımda öyle boş konuşan kişiler olmadı ama olursada lafımı esirgemem . :KK11: İki güzel söz söyleyeceklerine hep bir eleştiri hep bi yorum neden yaniii :sinirli:

Canım bunu söyleyenlerden biri de doktor :110: 9 aya kadar güzel geldim çevremde öyle insanlar yoktu ama bugün hepsi telafi etti resmen:bicak:

Çok haklısın canım bana sanki 40 haftam dolmadan doğumum olur gibi geliyor ama üstüne düşünmek istemiyorum çünkü düşünmek korkutuyor beni bir anda gelişsin oldu bitti olsun istiyorum:KK45: hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah🙏🏻

LoveAndMarriage LoveAndMarriage kuzum nasılsın pek sessizsin bu aralar😌

Canım demek ki sizin tüm akrabalar falan birarada o yüzden çok yoğun geçer o şekilde de çok zor olur bebekle imkansız yani:nazar:

Kuzum o enerji varsa sende hiç durma valla ben panda gibiyim oradan oraya yuvarlanıyorum😂 hiç halim yok

Bende çok korkuyorum sezeyandan canım:mad:

Çok sevindim canım Allah kurtardı seni darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle:nazar::KK200:

Canım bunu söyleyenlerden biri de doktor :110: 9 aya kadar güzel geldim çevremde öyle insanlar yoktu ama bugün hepsi telafi etti resmen:bicak:

Çok haklısın canım bana sanki 40 haftam dolmadan doğumum olur gibi geliyor ama üstüne düşünmek istemiyorum çünkü düşünmek korkutuyor beni bir anda gelişsin oldu bitti olsun istiyorum:KK45: hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah🙏🏻

LoveAndMarriage LoveAndMarriage kuzum nasılsın pek sessizsin bu aralar😌

Ay kız içimde o enerji var var olmasınada sadece içimde dışım çürümüş 😂😂

35+2 şuan ve gece uykum yok resmen. Yürürken zorlanıyorum kasıklarımda baskı oluyor. 37 yi görelim ben de 40ı beklemeden olacak gibi hissediyorum ve heyecan dorukta. Bir de bşzde erkek çocuklar kırkını doldurur derler ama bilemedim 😂
Ebe demişti kuzum süt geceleri daha kaliteli olurmuş, bu yüzden de hamileliğin son aylarında gece uykusu biraz problemli olabilirmiş😍 Harika vücudumuz var, mucizelerle dolu. Şimdiden uyum sağlıyoruz bir çok şeye💙
Bu arada ben pek inanmıyorum o geç gelir muhabbetine :)
Bak 2 doğumumuz oldu ikiside erkekti aceleci çıktı sıpalar🥰

Kızlar gidip gidip eşyalarını karıştırıyorum oğluşumun 😍😍 ay ölecem aşktannnn🧿🧿
Canım yaaa kendimi gördüm sende :KK200::KK200: ben de gidip gelip dolabını karistiriorm minigimin,oyuncaklarına bakıyorum, kıyafetlerine :emir_bebek: çok farklı bir duygu, allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah :dua::emir_bebek::KK200:

Canım aynen bende de uyku zulüm. Kasıklarda baskı çok. Azıcık yürüsem bel agrısı. Dün eksiklerimi alayım dedim, zulüm gibiydi. Hastane için bi terlik bir de bebek bezi kaldı onları almak bile gözümde buyuyor ay😁eşimin halası vefat etti, ben cenazeye gidemedim. Eşim de orda yanimda değil. Son haftalar zor valla. Sağlıkla kucagimiza alaydik yavrularimizi.

Gözünaydın canım benim :)) Analı babalı büyütsün inşallaaahhh:)) bebişine Allah hayırlı ömürler versin inşallah:))

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömrü olsun inşallah.💐💐

Back
X