- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Bizim insanımızın ağzı kapanmaz ben buna inandım artık
Göbeğin küçük olur Bebek nerde derler
Göbeğin büyük olur şişmişsin derler
Derler de derler
Ay bide sen maşallah deyin demişsin ya aklıma bir söz geldi, biraz argo ama söylemeden duramicam
Birisi böyle fena gözleriyle bakarak nazar değdirecek bir laf söylediğinde “gözün g.tüme” derler
Kızlar hepinizden özür dilerim böyle argo yazdığım için ama duruma tam uydu içimde kalamazdı![]()
Hahah ilk defa duydum canım bu sözü çok hoşuma gitti

Canım demir desteği kullandirmiyor kadin doğum doktorum, aile hekimi de kızıyor kullanmıyorum diye. Ben de endişelendim düşük mu diye bu nedenle.
Demir kullanmıyorum diye, et yemeye calisiorm sık sık, bir de bol portakal![]()
Ben aylardır kullanıyorum canım ama düşüyor dahiliyeci çok normal bebek alıyor senden dedi takviye vermedi
Canım ben karını bırakalı çok oldu bacaktan yapıyorum. Yaptığım yerler haliyle ödem oldu,kolonyayla falan ovmadım. O bölgeye birkaç gün yapmıyordum diğer bacağa geçiyordum.
Tercih meselesi kuzum az olucakmış gelenin gidenin fırsatın olursa yapabilirsin. Ben düşünmüyorum kafamada takmıyorum :)
Ev mübareğine gelenim bile akraba,eş dost,arkadaş,tanıdık,tanımadık derken çok fazla oldu. Allah yokluğunu göstermesin. 1 günde 3 posta misafir ağırladığımı bilirim. O yüzden şimdi taviz vermemeyi düşünüyorum![]()
Kuzum o şekilde tabii ki zor olur günde 3 posta ağırlayamam ki zaten normal şartlarda da haklısın yanş