- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yok kuzu ayy aklımda çıkıyor yanlış birşey demekten korkuyorum.
Kızlar mesajlarınızı okuyamadım
Acile geldim
Nst baktılar
Ebe Doğum ağrıların var bu şekilde yarına kadar bekleyemezsiniz dedi
Şimdi doktora ulaşmaya çalışıyoruz
Kızlar bebeginizin üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz, battaniye mi, uyku tulumu giydirmek mi, yada başka birşey? Ben ne ortecegimi bilemiorm hala
İyi geceler kuzummHadi ben kaçtım yarına kadar çooooook konuşmayın bak sonra yetişemiyorum
Cümleten iyi geceler eheli ❤
Canım bana da bilgisayar çıktısı hocanın imzası olan çalışamaz raporu verildi ve anladığım 38. Haftadan önce bu veriliyor. Doğum yapınca da doğum belgesini iş yerimize vermemiz gerekiyormuş doğum izninin başlaması için bana böyle söylendi
Açıklık bakıldı mı canım
Ben dogum sancısı göremedim o nst kağıdında canım. Ama artık lütfen temizliktir şudur budur yapma dur dinlen.
Uyku tulumu aldım 3 tane ben canım :)
Bence git kaynana gidip stress olmaktansa ,hic olmazsa icin rahat eder aklin kalmaz hemAçıklık bakmadı canım
Eğer doğum başlamışsa tetiklemek istemiyorum dedi
Şehir hastenesine git önce orda ultrasondan rahim boyuna bakarlar ona göre de açıklık var mı bakarlar dedi
Geceden gidip gitmeme konusunda çok kararsızım
Bende artık böyle şeylere cevap yazamıyorum kuzum ya son dönemler çünkü sorun görünmüyor deriz bişey çıkar falan Allah korusunYok kuzu ayy aklımda çıkıyor yanlış birşey demekten korkuyorum.
Ama bana denilen düzenli olmadıkça artık normal olduğu ona istinaden dedim.
Birde atanamayan öyle diyince bende korktum düzenli sancı çıktı sandım. Tee burdan telaş yaptım valla
20 dediginiz sanci zaten herkeste bu ayda olan savci. Bi kere 30 a çıkmış. Çok ilginç sizi bu şekilde korkutmalari. Bide kendileri ebe olacak yani. 20 sancıya sanci bile demiyolarkiBenim de aklıma sen geldin canım
Daha fazla sancın vardı ama çıkarmışlardı seni de
Sabahı beklesek bir şey olmaz mı diyorsun
Hemen duş aldım eve gelir gelmez
Panikten beynim uyuştu
Yok kuzu ayy aklımda çıkıyor yanlış birşey demekten korkuyorum.
Ama bana denilen düzenli olmadıkça artık normal olduğu ona istinaden dedim.
Birde atanamayan öyle diyince bende korktum düzenli sancı çıktı sandım. Tee burdan telaş yaptım valla
İyi geceler kuzumHadi ben kaçtım yarına kadar çooooook konuşmayın bak sonra yetişemiyorum
Cümleten iyi geceler eheli ❤
20 dediginiz sanci zaten herkeste bu ayda olan savci. Bi kere 30 a çıkmış. Çok ilginç sizi bu şekilde korkutmalari. Bide kendileri ebe olacak yani. 20 sancıya sanci bile demiyolarki
Haklısın valla o yüzden aslında doktora gözükmek şart ama bu kadar telaş yapılacak birşey gerçekten yok nst de.Bende artık böyle şeylere cevap yazamıyorum kuzum ya son dönemler çünkü sorun görünmüyor deriz bişey çıkar falan Allah korusun
Pazartesi girmistim canim ultrasond a bisey gostermiyolar bunlar
Benim de anladığım konu değil kuzum dediğin gibi doktor bilir en iyisiniHaklısın valla o yüzden aslında doktora gözükmek şart ama bu kadar telaş yapılacak birşey gerçekten yok nst de.
Melike stresten bahsetmiş o durumu bilmiyorum ama şunu biliyorum ki bebek hareket anındayken kalp atışının düşüp çıkması normal. Ama yalan olmasın çok dikkat etmedim bizimkine elimde kağıtta yok doktor alıyor
Kuzum için nasıl rahat edecekse öyle yap bence vebal almak istemem gerçekten.Ya kuzu ben de çok telaş yaptım
Aynı zamanda kararsız da kaldım
Şimdi hazırlanıp çıksak en erken saat gece 2 gibi hastanede oluruz
Hiç gitmesek de kendi yatağımda güzelce dinlensem mi diyorum
Gece de acil bir durum olursa allah korusun bir saat yol var
Bebegin kalp atisi180 kadar normal degilmiHaklısın valla o yüzden aslında doktora gözükmek şart ama bu kadar telaş yapılacak birşey gerçekten yok nst de.
Melike stresten bahsetmiş o durumu bilmiyorum ama şunu biliyorum ki bebek hareket anındayken kalp atışının düşüp çıkması normal. Ama yalan olmasın çok dikkat etmedim bizimkine elimde kağıtta yok doktor alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?