- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Çok güzeller canım güle güle eskitin
Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin
Nasıl tansiyona bile bakmazlar aklım almıyorkeşke sen söyleseydin canım inşallah her şey yolunda gider ama gece herhangi bir şeyden şüphelenirsen mutlaka gidin kuzum ❤
Tabi canim deneyimsiz olunca insan daha cok korkuyor.gecenlerde Instagramda dogum hikayeleri diye bi kadininkini okudum.gece suyu gelmis sancisi yokmus simsi hastaneye gitsem doktorim olmaz diye gitmemis sabah 9 da giderim diye uyumuşlar eşiyle sonra bir uyanmis saat 1.dusun o durumda bile bir sey olmamis.Allah korusun zehirlme tarzi bir sey olursa tehlikeli tabi ama suyun gelse bile hemen dogum olmuyorGerçekten korktum canım ya
Bugün kardeşim bir doktor arkadaşıyla birlikteydi
O sırada ben de kardeşime mesaj yazıyordum kendimi iyi hissetmiyorum falan dedim durumu anlattım
O da doktor arkadaşına anlatınca kesinlikle tuvalet dışında kalkmasın demiş
Bizde dr.geldik her olcumu normalmis haftasiyla uyumlu ,2.300 grammis ,kan tahlillerimizde normal
Çok güzeller canım güle güle eskitin
Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin
Nasıl tansiyona bile bakmazlar aklım almıyorkeşke sen söyleseydin canım inşallah her şey yolunda gider ama gece herhangi bir şeyden şüphelenirsen mutlaka gidin kuzum ❤
Ben sebebini daha çok merak ettim ya gerçekten neye dayanarak böyle dedi.
Çizginin dümdüz olması gerek demiş bir de. Biri yazmıştı kim hatırlamıyorum ama gerçekten 10 haftalık değiliz ki hiç kasılma çıkmasın
Ki benim 16. Haftadan beri oluyor.
Neyse kuzum şimdi iyisin dimi?
Eşim geldi hemen yazamıyorum kbakma
Tabi canim deneyimsiz olunca insan daha cok korkuyor.gecenlerde Instagramda dogum hikayeleri diye bi kadininkini okudum.gece suyu gelmis sancisi yokmus simsi hastaneye gitsem doktorim olmaz diye gitmemis sabah 9 da giderim diye uyumuşlar eşiyle sonra bir uyanmis saat 1.dusun o durumda bile bir sey olmamis.Allah korusun zehirlme tarzi bir sey olursa tehlikeli tabi ama suyun gelse bile hemen dogum olmuyor
Bence gidip misil misil uyuyunAy kızlar gerçekten şu an mışıl mışıl uyuyor musunuz
Bende geceleri çok terliyorum ve komik bir şekilde göğüs kafesim mi desem göğüsümün arası mı desem orası terliyor
Kızlar selam bileniniz var mı ? 37 dolmadan nasıl ayrilabilirim doğum iznine bi hafta erken başlatmak istiyorum izni?
Kızlar bebeginizin üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz, battaniye mi, uyku tulumu giydirmek mi, yada başka birşey? Ben ne ortecegimi bilemiorm hala
Dilekçe versem olmaz mı ki acaba çünkü doktor bana metin yazıp vermiyor SGK dan çıktı alıyorlar altına bi yere de kaşesini basıyor o kadar. Ben 36. Haftada doğum iznimi başlatmak istiyorum vs desem diyorum da
Daha iyiyim canım teşekkürler
Geçen @begonyas da da böyle olmuştu sanki okuya okuya yaza yaza geliyodu melikemiydi o,görene kadar begonyasın oğlu 1 yaşına girecekti
Gogsumun altida su gibi oluyor
Kızlar anca girebildim abimin hediyeleri❤
Bizde dr.geldik her olcumu normalmis haftasiyla uyumlu ,2.300 grammis ,kan tahlillerimizde normal
Ay kızlar gerçekten şu an mışıl mışıl uyuyor musunuz
Yolunuz,açık olsun hayırla gidin hayırla gelin inşallah cnm, haberdar et bizleri, sıkıntı olmuycak gibi geliyo banaGünaydın Kızlar
Biz yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Her ihtimali düşünerek hazırlıklı çıktık evden
Sanki gerçekten Doğuma gidiyorum gibi çok heyecanlıydı çantalarla evden çıkmak
Ev ilçede hastane de ilde olunca mecbur her şeyi düşünerek baya eşya aldım yanıma
Güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah
Hepinizden allah razı olsun
Sıkıntılar unutulur cnm önemli olan ikinizde sağlıklı olması doğum bu tabi sıkıntı illa olacak, bekliyoruz doğum hikayeni bebişi koklaya koklaya öpKızlar yazdıklarınızı okuyorum ama tek tek cevap veremedim.
Hepinize çok çooook teşekkür ederim; Allah hepinize yardım etsin, kolaylık versin..
Kendime geldiğimde; Doğum hikayemi paylaşacağım zaten.
Size aklıma gelen tavsiyeleri vereyim. Lütfen korkmayın ve yormayın kendinizi; heran doğuma gidecek gibi dinlenmiş biçimde olun.. Yatın dinlenin, iş filan yapmayın. Ben çok yorgun girdim doğuma; ani olunca.
Dağıldım bildiğiniz; buna da şükür..
Gaz,ishal,kabızlık sorununuz varsa; halletmeye çalışın..
Şu 3 günde toplam uykum 4-5 saat anca. Hem ağrılar hem bebek..
O yüzden uykunuzu alın şimdiden ve bol su için..
Meme ucunda kuruma varsa; krem sürmeye başlayın..
Uykusuzluk geçer canım siz iyi olun yeter. Tavsiyeler için sağol. Kendine dikkat et dinlenmeye çalış sende.Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama tek tek cevap veremedim.
Hepinize çok çooook teşekkür ederim; Allah hepinize yardım etsin, kolaylık versin..
Kendime geldiğimde; Doğum hikayemi paylaşacağım zaten.
Size aklıma gelen tavsiyeleri vereyim. Lütfen korkmayın ve yormayın kendinizi; heran doğuma gidecek gibi dinlenmiş biçimde olun.. Yatın dinlenin, iş filan yapmayın. Ben çok yorgun girdim doğuma; ani olunca.
Dağıldım bildiğiniz; buna da şükür..
Gaz,ishal,kabızlık sorununuz varsa; halletmeye çalışın..
Şu 3 günde toplam uykum 4-5 saat anca. Hem ağrılar hem bebek..
O yüzden uykunuzu alın şimdiden ve bol su için..
Meme ucunda kuruma varsa; krem sürmeye başlayın..
Günaydın Kızlar
Ev ilçede hastane de ilde olunca mecbur her şeyi düşünerek baya eşya aldım yanıma
Hepinizden allah razı olsun ♥
Ay ben akşam 21:30 da gidiyorum uyumayaAy kızlar gerçekten şu an mışıl mışıl uyuyor musunuz
Güzel hayırlı haberlerle gel canımGünaydın Kızlar
Hepinizden allah razı olsun ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?